Over een eventuele burgeroorlog in de V.S. 2

Staan er 8 miljoen Amerikanen op de lijst om te verdwijnen?

Herbloggen van State of the Nation. Geplaatst op 14 oktober 2020 door State of the Nation

Google translate gebruikt maar niet aangepast.

Screw Up: 8 miljoen Amerikanen staan op de lijst om te verdwijnen

Video Rebel’s Blog

De VS hebben een door banken bezette regering (BOG). BOG heeft 8 miljoen Amerikanen op hun Main Core-lijst gezet. Deze mensen worden beschouwd als de kern van het verzet tegen door bankiers bezette tirannie. Wall Street gelooft ten onrechte dat als ze gewoon van deze 8 miljoen onruststokers af kunnen komen, ze de andere 300 miljoen mensen die in het land wonen en een paar miljard in het buitenland kunnen verhongeren tot onderwerping.

Als u een Amerikaan bent, denkt u dan dat u op de lijst staat? Het maakt niet uit of u in het buitenland woont. Onze door banken bezette regering heeft het recht verklaard u vanuit het buitenland te ontvoeren en u in geheime gevangenissen te laten verdwijnen en u te martelen.

Als u geen Amerikaan bent, denk dan niet dat de Banker Occupied Government u vergeten is. Ze hebben al vreemdelingen ontvoerd en gemarteld. Bedenk eens wat ze met je zullen doen nadat ze de Banker Occupied World Government hebben gekregen.

U heeft waarschijnlijk gemerkt dat de NWO wil dat landen over de hele wereld zich gaan specialiseren in bepaalde producten. Als je de Verenigde Staten echt bestudeert zoals ik, zou je kunnen concluderen dat Amerika is geselecteerd om het leger van de Nieuwe Wereld Orde te produceren dat deuren inslaat en weerstanden ontvoert van Europa tot het Midden-Oosten, van Afrika tot Azië en Latijns-Amerika.

U hebt waarschijnlijk de verhalen gezien over het wegnemen van banen door automatisering. Binnen een generatie zullen tientallen miljoenen functies in de auto, opslag, productie, restaurant en administratie verdwenen zijn. Maar dat weerhoudt BOG er niet van om 30 miljoen illegale vreemdelingen te legaliseren en nog eens 30 tot 50 miljoen illegalen uit te nodigen. BOG wil de lonen tot nul verlagen en jonge Amerikanen dwingen om te kiezen tussen het leger in of uithongeren.

Toen ik op de middelbare school zat, wist ik dat we een opkomst van de nationale veiligheidsstaat zouden zien, omdat Wall Street onze pensioenen en spaargeld steelde door middel van massale fraude. De Federal Reserve heeft triljoenen dollars aan waardeloze door hypotheek gedekte effecten en andere activa gekocht via kwantitatieve verruiming en het kortingsvenster.

Het is BOG toegestaan om de afgelopen twee decennia 21 biljoen dollar uit de Pentagon- en HUD-budgetten te laten verdwijnen.

Amerikanen zijn de mensen die Wall Street hebben laten wegkomen door president Kennedy en zijn broer Robert te vermoorden. BOG heeft Martin Luther King Jr. vermoord vanwege zijn verzet tegen oorlog. Hint: hij stierf op de eerste verjaardag van zijn beroemde anti-oorlogstoespraak in de Riverside Church in New York City. Amerikanen zijn de mensen die Wall Street en BOG samen met hun medeburgers gebouwen laten opblazen van Oklahoma City tot Manhattan.

Amerikanen kunnen duidelijk de dollar zien en de hele wereldeconomie zit in de problemen. De meerderheid had gehoopt dat BOG hen met rust zou laten en hen in staat zou stellen hun huizen, hun baan en het weinige bezit dat ze hadden te behouden als ze maar zouden zwijgen over deze onaangename tirannie. Maar BOG is niet tevreden. BOG is een hongerig beest. Wall Street wil niet alleen meer. Ze willen het allemaal. Ze laten je niets achter.

Ik heb geschreven over een valuta-reset die de waarde van de dollar halveert. Ten behoeve van degenen die naar Amerikaanse scholen gingen, betekent dit dat BOG binnenkort uw lonen en pensioenen zal halveren op een moment dat ze 30 miljoen illegale vreemdelingen zullen legaliseren om de lonen nog lager te maken dan u voor mogelijk houdt.

Ik heb jarenlang gezegd dat wanneer de munteenheid wordt gereset en de lonen niet voldoende zullen zijn voor de helft van alle Amerikanen om voedsel te kopen en hun huur en nutsvoorzieningen te betalen, er landelijke voedselrellen zullen zijn. Elke grote stad in Amerika zal platbranden als we BOG niet stoppen.

Ik zou moeten uitleggen waarom de eerste twee woorden in dit essay Screw Up zijn. BOG heeft veel tijd en moeite geïnvesteerd om ons te vertellen wat ze met ons zullen doen nadat de Dollar ineenstort. Ik herinner me een fragment uit de tv-serie 24 waarin een Amerikaanse veiligheidsagent een gevangene ondervroeg die weigerde te praten. De ‘held’ gespeeld door Kiefer Sutherland doodde de man en hakte zijn hoofd af. Deze kleine clip vertelt je wat Hollywood en BOG van jou en je grondwettelijke rechten vinden. Iedereen die op tv en in films over de grondwet praat, zal in de volgende scène de slechterik blijken te zijn die ofwel wordt gedood ofwel levenslang wordt veroordeeld.

The Screw Up is dat BOG te ver is gegaan. Toen de Berlijnse muur in 1989 viel, dachten de meeste Oost-Duitsers dat de Stasi een dossier over hen had. Als je een enquête onder Amerikanen zou houden en hen zou vragen of ze denken dat ze op die Main Core List of Americans To Be Disappeared the Day the Dollar Dies staan, krijg je veel meer dan 8 miljoen om te zeggen: ‘Ja. Ik sta op die lijst van mensen die moeten worden verdwenen, gemarteld en vermoord. ‘ Amerikanen die zich uitspreken, hebben alle reden om te geloven dat de regering achter hen aan zal komen, want BOG heeft vaak gezegd dat ze ons dat zouden aandoen.

We hebben de afgelopen jaren vaak het volgende gehoord: terugkerende veteranen, christenen, mensen die in de grondwet en de Bill of Rights geloven, iedereen die heeft deelgenomen aan Occupy Wall Street en wapenbezitters staan op de observatielijsten van terroristen. BOG heeft actie ondernomen om op oneerlijke wijze veteranen te selecteren om hun kinderen weg te halen. Bij een recente oefening werden de kinderen van een kleine stad van hun scholen gehaald. Ouders mochten hun kinderen pas terughalen als ze hun wapens hadden ingeleverd.

BOG heeft campagnes georganiseerd om niet-gewelddadige Occupy Wall Street-demonstranten te verslaan. Ze stuurden politie naar Israël om te leren hoe ze Amerikanen als Palestijnen moesten behandelen. In Oakland werd een Occupy-demonstrant van dichtbij in Israëlische stijl in het gezicht geslagen met een zogenaamd niet-dodelijk projectiel. Israëli’s vertellen Amerikaanse politie dat ze moeten mikken op de ogen en het hoofd van vreedzame demonstranten. BOG heeft onterecht uitgesproken veteranen en anderen in psychiatrische ziekenhuizen gegooid vanwege hun politieke opvattingen die chemische lobotomieën bedreigen voor afwijkende meningen. Kritiek op BOG is niet toegestaan.

Amerikanen lezen deze nieuwsartikelen en vragen zich af. Bill Ayers is een vriend van de president en tien andere mensen in de regering van de president. Ayers zei dat 25 miljoen Amerikanen naar gevangenkampen moeten gaan. Misschien gaan er maar 8 miljoen in de eerste ronde van verdwijningen en 17 miljoen meer in de tweede en derde ronde.

Hier is het stomme deel. BOG heeft niet genoeg mensen die bereid zijn om 8 miljoen Amerikanen te verzamelen op dag één van de eerste ronde van verdwijningen. Stel dat ze de staat van beleg afkondigen en geheime bevelen opstelden de dag nadat de dollar was neergestort. Ze hebben alle FBI-agenten, gewapende IRS-agenten, Federal Marshalls en een paar duizend anderen van Homeland Security rapporteren op honderd locaties in heel Amerika in de vroege ochtenduren van de eerste dag nadat de staat van beleg is afgekondigd. Dat is genoeg mankracht om de 20.000 gevaarlijkste mannen op de Main Core-lijst van 8.000.000 te krijgen. Ten behoeve van degenen die zijn afgestudeerd aan het openbare schoolsysteem in Californië, zal ik 20.000 voor u aftrekken van de Main Core-lijst. Dan blijven er 7.980.000 mensen over om opgehaald te worden op dagen 2 tot 400.

Wat denk je dat die 20.000.000 of meer mensen die oprecht geloven dat ze op de lijst staan om te worden verdwenen, zullen doen? Zullen ze thuis wachten en kijken naar nieuws over de staat van beleg op CNN dat wacht om te worden verdwenen, gemarteld en vermoord? Of zullen een half miljoen mannen zich in groepen van twee, drie of vijf verzamelen om iedereen op hun eigen vijandenlijst uit te schakelen? Hoog op die lijsten zal de IRS zijn. Als er geen belastingdienst is, wie zal dan de belastingen innen? Chris Dorner, de voortvluchtige politiemoordenaar, was in staat om Los Angeles helemaal alleen te sluiten.

Wat denk je dat 500.000 mannen zoals hij landelijk kunnen doen? 800.000 mannen in Amerika hebben Bump Fire (schuifvuur) voorraden waarmee ze hun AK-47’s en AR-15’s volledig automatisch kunnen afvuren. 500.000 mannen hebben 50 kalibergeweren waarmee ze mensen op hun vijandenlijst op 366 meter kunnen uitschakelen. Meer dan 22 miljoen kunnen jachtgeweren gebruiken om doelen op 300 yards (275 meter) uit te schakelen. De Joden in Amerika zouden waarschijnlijk de kant van BOG kiezen tegen de mensen. Er zijn misschien meer dan 20 miljoen Joden in Amerika, maar er zijn maar heel weinig Joden in de mariniers en het leger. Nog steeds minder bij de politie buiten de belangrijkste Joodse centra.

BOG zal niet zoveel agenten als vrijwilliger hebben om terug te komen voor dag 2 van de verdwijningen. Sommigen zullen dood zijn of in het ziekenhuis liggen. Anderen zullen hun gezin onderduiken. Ik kan je garanderen dat iemand de elektriciteit naar Washington DC en misschien zelfs New York zou hebben afgesloten tegen het aanbreken van dag 2 van de verdwijningen. De internationale gemeenschap zal de situatie beoordelen en de dollar verlaten. Dat zal nationale voedselrellen beginnen en Amerika in een multipolaire raciale burgeroorlog sturen. Zwarten en Hispanics tegen blanken en Aziaten. Hispanics tegen zwarten en zwarten tegen Hispanics en blanken. Wall Street promoot al jaren raciale strijd om het vee in het gareel te houden.

Iedereen die in een Amerikaanse stad woont, zou moeten vluchten naar een veilige haven. Iedereen die denkt dat ze op een van die lijsten van vijanden van de 500.000 man met automatische wapens en 50 kaliber geweren staan, zal natuurlijk proberen het land te ontvluchten. Hoe zullen ze dat doen onder de staat van beleg met de luchthavens gesloten?

Amerika zal de verdwijning van zelfs 20.000 burgers op de eerste dag niet overleven, dus laten we een andere oplossing voor onze problemen zoeken.

Een rassenoorlog is wat Wall Street wil. Ze zouden liever zien dat Amerikaanse steden tot de grond toe afbranden, zodat iedereen zich zou verenigen om achter de mannen aan te gaan die tientallen triljoenen dollars van hen hadden gestolen.

In de afgelopen jaren moest het Amerikaanse leger verschillende keren naar het Witte Huis om de politici te vertellen dat er geen oorlog zou komen. Het Pentagon heeft War Games gespeeld in het scenario van een dollarcrash. De resultaten van het halveren van uw lonen en pensioenen zijn niet mooi en het leger weet dat al.

We mogen in Amerika geen vrije en eerlijke verkiezingen houden. Er zijn geen politieke oplossingen beschikbaar in een land met een door banken bezette regering die beide politieke partijen controleert. En de door de bankier bezette media zullen niet toestaan dat een derde partij loopt en wint. En dan is er het bewezen feit dat BOG verschillende van onze leiders heeft vermoord.

De enige oplossing die overblijft, is dat het Amerikaanse leger een staatsgreep pleegt waarbij de bankiers worden gearresteerd en beslag wordt gelegd op hun bezittingen. Die activa zouden moeten worden gebruikt om onze pensioenen te financieren en om de wereldwijde schuldkwijtschelding te financieren, zodat we een einde kunnen maken aan deze depressie voordat 10 miljoen Amerikanen en een half miljard mensen in het buitenland van de honger omkomen.

Ik schreef ooit het volgende over de komende massale hongersnood om mensen uit hun slaap te schokken. Uithongering en maatschappelijke ineenstorting tot het niveau van Mad Max hebben de neiging mensen te dwingen zich te concentreren op de echte wereld. Je kunt dat artikel hier lezen:

Dus als 30.000 mensen binnen 50 mijl van uw huis verhongeren

Ik schrijf ook over buitenlandse zaken. Je zou dit kunnen proberen:

Connecting The Dots: Israël, Londen, Wall Street en het Midden-Oosten

Ik heb praktische oplossingen voor problemen. Hierdoor werd een presentator van een talkshow in de eerste alinea uitgeschakeld omdat het een akelig beeld schetste van onze huidige omstandigheden. Maar ik heb een vrij krachtige oplossing gegeven die ons allemaal ten goede zal komen, maar niet die in de 1 / 10e van 1%.

De Russisch-Chinese tangbeweging tegen de Amerikaanse schatkist en de FED

Ik blijf geloven dat het Amerikaanse leger de enige kracht is die het land kan verenigen als ze een goed hervormingsprogramma hebben dat begint met het arresteren van de bankiers.

Hoe en waarom een Amerikaanse militaire staatsgreep de wereld zou kunnen redden

Ik vond deze video van Amy Goodman en Democracy Now waarin Main Core wordt besproken en de 8.000.000 Amerikanen die vijanden van de staat zijn, wat dat ook mag betekenen op een moment dat de president zegt dat hij je kan arresteren, martelen en vermoorden zonder proces.

Deze video is verwijderd door mensen die tegen vrijheid zijn. Je kunt hier een artikel van Amy Goodman over dit onderwerp lezen met een ingesloten video hier:

“Hoofdkern: nieuw bewijs onthult topgeheime overheidsdatabase gebruikt in Bush Spy Program”

http://www.democracynow.org/2008/7/25/main_core_new_evidence_reveals_top

van: http://stateofthenation.co/?p=31942

zie ook https://www.henrymakow.com/2020/10/mike-stone-CIVIL-WAR.html

https://www.rt.com/op-ed/503084-america-civil-war-election/

zie ook: http://b-wust.nl/?p=3293