Over een eventuele burgeroorlog in de V.S.

herbloggen van Makow en google translate gebruikt en niet aangepast

Mike Stone: Bent u klaar voor een burgeroorlog?

10 oktober 2020 zie voor afbeeldingen de link

De verkiezingsdag komt eraan: bent u er klaar voor?

door Mike Stone

(henrymakow.com)

De verkiezingsdag in de Verenigde Staten is minder dan drie weken verwijderd. Ben je klaar voor wat mogelijk de donkerste dag in de geschiedenis van onze natie belooft te worden?

Als je je afvraagt wat er gaat gebeuren, zal ik het je nu meteen vertellen. Donald Trump gaat winnen op de verkiezingsdag, maar Joe Biden – of beter gezegd, Kamala Harris, de echte leider van het Democraat-ticket – zal niet toegeven. Biden en Harris zullen worden ondersteund door elke democratische politicus in het hele land, evenals door de hele reguliere media, grote delen van de alternatieve media en het gebruikelijke assortiment van republikeinen over de overloper (Mitt Romney, Paul Ryan, Marco Rubio, enz.) zal proberen de procedure wekenlang uit te roeien, terwijl honderdduizenden frauduleuze post-in-stembiljetten beginnen te verschijnen en worden geteld. In de tussentijd zullen ze massale – en ik bedoel massale – burgerlijke onrust aanmoedigen. Je zult rellen, plunderingen en branden zien op een schaal die je nog nooit eerder hebt gezien.

Ben je daar klaar voor? Als dit niet het geval is, wilt u misschien beginnen met de voorbereiding. Mijn advies is om in het weekend voorafgaand aan de verkiezingen een paar uur door te brengen met voedsel en benodigdheden (misschien ook wat munitie). Om vervolgens op de dag zelf, om zo vroeg mogelijk wakker te worden, zo vroeg mogelijk te stemmen en meteen naar huis te gaan.

Ga die dag niet naar je werk. Stuur je kinderen die dag niet naar school. Hurk neer en bereid je voor om je leven en je eigendom te verdedigen, indien nodig. Ik zou de dag na de verkiezingen ook niet gaan werken.

De dag na de verkiezingen van 2016 werd ik in een lift geconfronteerd met zes boze individuen. Ik zei geen woord tegen een van hen, maar een van hen bekeek me en zei: “Je ziet eruit alsof je Amerika weer geweldig gaat maken.”

Toen vroeg een ander of ik op Trump had gestemd. “Ja, dat heb ik gedaan,” antwoordde ik. Ik dacht dat ik me daaruit zou moeten vechten.

Wees niet zelfgenoegzaam en denk niet dat u veilig bent omdat u in een buitenwijk woont. De bendes organiseren zich al om door voorsteden door het hele land te marcheren, stenen door ramen te gooien en eigendommen te vernietigen. De jouwe zou de volgende kunnen zijn. Als je in een staat leeft met een democratische gouverneur, wordt het echt erger, omdat ze de rellen en het geweld zullen aanmoedigen.

ALARMISME?

Ben ik een alarmist over dit alles? Kan zijn. Maar wat hebben we de afgelopen negen maanden meegemaakt, om nog maar te zwijgen van de afgelopen vier jaar?

Wat hebben we vorige week gezien, maar concreet bewijs en bewijs dat Hillary Clinton, Barack Obama, James Comey, John Brennan en anderen, met de steun van het hele reguliere media-apparaat, samenzweerden om de regering van de Verenigde Staten omver te werpen? Denk je dat ze niet iets groots gepland hebben voor deze verkiezingen? Denk je dat ze deze keer niet alles uit de kast halen?

Natuurlijk zijn ze dat, en ze hebben hun hand al getipt. Hillary heeft Creepy Joe al verteld om onder geen enkele omstandigheid toe te geven. De Fake News-media hebben verhaal na verhaal verteld om het publiek voor te bereiden op massaal verzet en opstand na de stemming die dag. Elk televisienetwerk in het land vertelt over de noodzaak om de resultaten uit te stellen totdat de nep-mail-in-stembiljetten zijn geteld. Nu heeft Nancy Pelosi het over een soort 25e amendement-chicanery om Trump te ontslaan als hij wint.

Al het bovenstaande zou heel gemakkelijk kunnen worden gestopt als procureur-generaal William Barr de coupplanners zou arresteren en vervolgen. Ze plegen tenslotte verraad. Maar dat gaat hij niet doen. In feite gaat hij ook niemand arresteren of aanklagen die betrokken is bij de aanstaande rellen. Hij heeft zijn hand gestoken. Hij maakt ook deel uit van de Deep State.

Maar weet je wie er wordt gearresteerd en aangeklaagd? Eerlijke, hardwerkende Amerikanen die proberen hun leven of dat van hun familieleden te verdedigen. Ze zullen worden vervolgd. Kijk naar de McCluskey’s van St. Louis, of Kyle Rittenhouse, of die bar-eigenaar die probeerde zijn eigendom te verdedigen.

Dus maak je klaar voor wat komen gaat. Voorraad op voorraad. Stem vroeg. Ga naar huis en blijf thuis. En bid om goddelijke tussenkomst.

Mike Stone is de auteur van A New America, de eerste roman van Alt-Right, een duistere komedie die zich afspeelt op de verkiezingsdag 2016 in Los Angeles – – Beschikbaar op Amazon.

Aanverwant – Amerika op het punt van een burgeroorlog: wie de verkiezingen ook wint, er zal geen vreedzame machtsoverdracht plaatsvinden.

https://www.henrymakow.com/2020/10/mike-stone-CIVIL-WAR.html

https://www.rt.com/op-ed/503084-america-civil-war-election/

(nb.: het gaat niet om Trump of Biden. Het gaat om de strijd om de werkelijke macht en het stichten van een wereldregering met communistische dictatuur. Zeg niet wat hebben wij er mee te maken. Wat daar gebeurt, beïnvloedt alles hier.)

lees ook: https://www.unz.com/article/youre-next-if-biden-harris-win-a-crackdown-on-whites-is-coming/

The Unz Review: An Alternative Media Selection

Een verzameling van interessante, belangrijke en controversiële perspectieven die grotendeels zijn uitgesloten van de Amerikaanse reguliere media

en lees ook: http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=214858