20210506 Over een spuit vol gif

Het is verdrietig dat er zoveel naar nieuws over vaccins nooit de gewone man in de straat zal bereiken. Maar ook als er wel slecht nieuws doordringt, wordt er maar weinig geloofd. De gewone mensen geloven nog steeds: “dat doen ze niet”. Omdat ze niet beseffen dan psychopaten de wereld besturen. En ze doorzien de gladde praatjes niet. Alles wordt vol in het gezicht gedaan. En toch is men ziende blind en horende doof. “Mijn volk heeft geen kennis”. (Mijn volk is uitgeroeid, omdat het zonder kennis is. Hosea 4, 6 HSV / Mijn volk heeft geen inzicht. Jesaja 1,3 HSV)

Om moedeloos van te worden. Toch deel ik maar weer kennis:

Via Frontnieuws

Een Spuit Vol met Dood

Uit het artikel:

Ik heb de laatste twaalf maanden veel geleerd, maar één ding heb ik zeker geleerd en dat is dat er veel meer dwazen, onnozelen en halve garen rondlopen dan ik voor mogelijk had gehouden, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Er zijn, naar het mij voorkomt, natuurlijk veel echt slechte mensen in de wereld – zoals Bill Gates of Hell en Anal Schwab, de man met minder hersens dan een wattenstaafje. Ik wist van hen – ze verstoppen zich nauwelijks.

Maar het is het aantal dwazen, onnozelen en halve garen dat me heeft verbaasd.

Het zijn de dwazen die hun mondkapjes dragen (ze doen hun best om mooie gekleurde mondkapjes te kopen en te dragen, en denken echt dat ze er goed uitzien) en het zijn de halve garen die in de rij staan om een experimentele prik te krijgen die ze niet nodig hebben en die niet doet wat ze denken dat hij zal doen.

Ik ben zojuist uit de Royal Society of Arts gezet wegens mijn standpunten en mijn recente betrokkenheid bij het BBC Panorama programma. Dat is wat ze zeiden. Mijn opvattingen en mijn betrokkenheid bij het BBC Panorama programma.

Het programma Panorama was natuurlijk het onevenwichtige, bevooroordeelde programma waarin ik werd aangevallen omdat ik de waarheid vertelde, maar niet werd uitgenodigd in de studio om te debatteren, omdat de BBC, die zichzelf graag omschrijft als een nieuwsorganisatie, in feite in de beschaafde kringen waarin ik mij graag begeef bekend staat als een propaganda-eenheid voor de gekken achter de globale Great Reset. De BBC gaat er prat op dat ze nooit zendtijd zal geven aan degenen die vraagtekens zetten bij vaccinatie, “of ze nu gelijk hebben of niet”. Nauwelijks een evenwichtige benadering.

Ik schrijf al vijf decennia over vaccins. Mijn boek over vaccins en vaccinatie was het best verkochte boek over dit onderwerp totdat het genadeloos werd afgekraakt door mensen die niet de moeite hadden genomen het te lezen. En toch is mij in de afgelopen twaalf maanden de toegang tot alle mainstream media ontzegd.

Dat zou zelfs de meest toegewijde en enthousiaste voorstander van het prikken toch enige reden moeten geven om zich af te vragen wat er aan de hand is.

En natuurlijk weigeren ze ook te debatteren over de kwesties in verband met covid-19. Onafhankelijke artsen en wetenschappers zijn tot zwijgen gebracht, gedemoniseerd en hun standpunten onderdrukt.

De weigering van de mainstream media om tijd of ruimte te geven aan onafhankelijke deskundigen die de vaccinatiemythe in twijfel trekken, is een grote zorg – een zorg die, zoals ik al zei, zeker tot verbijstering en twijfel zou moeten leiden.

Er zijn enorme vragen te beantwoorden, maar geen enkele vraag wordt gesteld. Om te beginnen, zullen de mensen die de mRNA-prik hebben gekregen nog helemaal menselijk zijn? Hoeveel kun je het DNA van een schepsel veranderen zonder zijn classificatie aan te tasten?

Ziektekosten- en levensverzekeringsmaatschappijen hebben echter gezegd dat zij niet zullen uitkeren voor sterfgevallen en kwetsuren als gevolg van de covid-19 injecties omdat het om experimentele injecties gaat. Voor een keer, geef ik ze geen ongelijk. En, zoals ik al eerder zei, sommige gevaccineerde leraren hebben blijkbaar te horen gekregen dat ze niet meer aan het werk mogen.

Maakt het woord `experimenteel’ niemand meer wat uit? Herinnert niemand zich het Golfoorlog syndroom? Hoeveel soldaten zijn gedood door het antraxvaccin? Elke kritiek op vaccins en vaccinatie wordt afgedaan als gerucht, speculatie en toeval.

De medische wereld is, net als de media, omgekocht en wordt zeer goed betaald voor haar stilzwijgen. Degenen onder ons die de waarheid vertellen, zijn daarentegen eindeloos voorgelogen en hebben absoluut geen kans gekregen om met de leugenaars en de bedriegers over de waarheid te debatteren.

Zoals met alles in de covid-19 hoax, draait het allemaal om macht en geld.

Macht en geld. Geld en macht.

En het is belangrijk te onthouden dat zij misschien al het geld hebben, maar dat als we het goed gebruiken, wij alle macht hebben.

Zie ook hoeveel mensen zullen er gedood worden:

en ook vaccinpaspoort toegang tot massamoord

Via Xandernieuws:

Ook gevestigde wetenschappers waarschuwen nu dat spike eiwit aangemaakt door Covid vaccins zeer schadelijk is en dodelijk kan zijn

Uit het artikel:

Ook vanuit de gevestigde actieve wetenschap zwelt de kritiek op de Covid-19 vaccins aan. Dr. Lee Makowski, voorzitter van de bio-ingenieursafdeling van de Northeastern University, waarschuwt in het vakblad Viruses dat er steeds meer aanwijzingen zijn dat het spike eiwit, dat op instructie van ALLE corona vaccins door het menselijk lichaam wordt aangemaakt, grote gezondheidsschade en zelfs de dood kan veroorzaken.

Politici, media, en instanties zoals de CDC en het RIVM beweren dat het spike proteïne ‘onschadelijk’ is, en de Covid vaccins die ervoor zorgen dat het lichaam deze proteïne gaat aanmaken, ‘veilig’ zijn. Een groeiend aantal gevestigde actieve wetenschappers zien echter steeds meer aanwijzingen en bewis dat juist het tegendeel het geval is.

Bovendien wordt het aannemelijk dat dr. Lee Merritt wel eens gelijk kan hebben, en het spike eiwit dat in gevaccineerde mensen wordt aangemaakt overdraagbaar is op anderen. Met andere woorden: gevaccineerden worden wandelende spike-fabrieken, en zouden zo ook ongevaccineerde mensen kunnen besmetten met een schadelijke, potentieel dodelijke auto-immuunziekte.

Mocht het inderdaad zover komen, dan kunnen we vermoedelijk niet anders dan concluderen dat onze eigen overheid zich tot grootste vijand van de volksgezondheid heeft verklaard, en willens en wetens meewerkt aan het uitvoeren van een potentiële genocide. We kunnen alleen maar hopen dat er in Den Haag nog voldoende politici en parlementariërs rondlopen die (weer) gaan luisteren naar hun geweten. Bij een aantal beleidsbepalers lijkt dat inmiddels definitief niet meer te functioneren.

Xander