20220210 Over vaccinmandaten 5

Afb. Viganò steunt Canadese vrachtwagenchauffeurs, roept op tot gebeden om ‘helse’ Great Reset te verslaan

‘Uw protest, beste Canadese vrienden van vrachtwagenchauffeurs, sluit zich aan bij een wereldwijd koor dat zich wil verzetten tegen de vestiging van de Nieuwe Wereldorde op het puin van natiestaten.’

ma 7 feb 2022 (google translate)

Help Canadese vrachtwagenchauffeurs aan de grens: LifeFunder.com

( Van LifeSiteNews ) – Beste broeders en zusters, Canadese vrachtwagenchauffeurs,

De wereldwijde staatsgreep die in deze twee jaar van psycho-pandemische klucht door de globalistische elite is uitgevoerd, komt het duidelijkst naar voren als we ons niet beperken tot wat er in individuele naties is gebeurd, maar onze blik verruimen naar wat overal is gebeurd.

Uw protest, beste Canadese vrienden van vrachtwagenchauffeurs, sluit zich aan bij een wereldwijd koor dat zich wil verzetten tegen de vestiging van de Nieuwe Wereldorde op het puin van natiestaten, via de door het World Economic Forum en door de Verenigde Naties gewenste Great Reset onder de naam van Agenda 2030 . En we weten dat veel regeringsleiders hebben deelgenomen aan Klaus Schwab’s School for Young Leaders – de zogenaamde Global Leaders for Tomorrow – te beginnen met Justin Trudeau en Emmanuel Macron, Jacinta Ardern en Boris Johnson, en daarvoor Angela Merkel, Nicolas Sarkozy en Tony Blair.

Het lijkt erop dat Canada – samen met Australië, Italië, Oostenrijk en Frankrijk – een van de naties is die het meest is geïnfiltreerd door de globalisten. En in dit helse project moeten we niet alleen de psycho-pandemische farce in ogenschouw nemen, maar ook de aanval op tradities en de christelijke identiteit – ja, meer bepaald de katholieke identiteit – van deze landen.

Je begreep dit instinctief en je verlangen naar vrijheid werd in al zijn gecoördineerde harmonie getoond, op weg naar de hoofdstad Ottawa. Beste vrachtwagenchauffeurs, u ondervindt grote moeilijkheden, niet alleen omdat u uw werk opgeeft om te demonstreren, maar ook vanwege de ongunstige weersomstandigheden, de lange nachten in de kou en de pogingen om te worden opgeruimd waarmee u wordt geconfronteerd. Maar naast deze moeilijkheden heb je ook de nabijheid ervaren van veel van je medeburgers, die net als jij de dreigende dreiging hebben begrepen en je willen steunen bij het protesteren tegen het regime. Staat u mij toe u ook mijn steun en mijn geestelijke nabijheid te betuigen, waarbij ik bid dat uw evenement met succes mag worden bekroond en ook naar andere landen mag worden uitgebreid.

In deze dagen zien we de maskers van tirannen van over de hele wereld vallen, en helaas zien we ook zoveel conformisme, zoveel angst, zoveel lafheid bij mensen die we tot gisteren als vrienden beschouwden, zelfs onder onze familieleden. Maar juist vanwege deze extreme situatie ontdekken we met verbazing gebaren van menselijkheid gemaakt door vreemden, tekenen van solidariteit en broederschap van degenen die zich dicht bij ons voelen in de gemeenschappelijke strijd. We ontdekken zoveel vrijgevigheid en zoveel verlangen om ons uit deze verdoving te schudden. We ontdekken dat we niet langer passief willen lijden onder de vernietiging van onze wereld, opgelegd door een kliek gewetenloze criminelen, dorstig naar macht en geld.

In deze meedogenloze aanval op de traditionele wereld zijn niet alleen je manier van leven en je identiteit aangetast, maar ook je bezittingen, je activiteiten en je werk. Dit is de Grote Reset , dit is de toekomst die wordt beloofd door slogans als Build Back Better , dit is de toekomst van miljarden mensen die gecontroleerd worden bij elke beweging, bij al hun transacties, bij elke aankoop, elke bureaucratische praktijk, elke activiteit. Automaten zonder ziel of wil, beroofd van hun identiteit, gereduceerd tot het hebben van een universeel inkomen waarmee ze kunnen overleven, om alleen te kopen wat anderen al hebben besloten om te koop aan te bieden, getransformeerd door een genenserum in mensen die chronisch ziek zijn.

Vandaag meer dan ooit is het essentieel dat je beseft dat passief assisteren niet meer mogelijk is: het is nodig om een ​​standpunt in te nemen, om te vechten voor vrijheid, om respect voor natuurlijke vrijheden te eisen. Maar meer nog, beste Canadese broeders, het is noodzakelijk om te begrijpen dat deze dystopie dient om de dictatuur van de Nieuwe Wereldorde te vestigen en om elk spoor van Onze Heer Jezus Christus volledig uit te wissen uit de samenleving, uit de geschiedenis en uit de tradities van volkeren.

Demonstreer voor uw rechten, Canadese vrienden: maar mogen deze rechten niet beperkt blijven tot een simpele aanspraak op de vrijheid om supermarkten binnen te gaan of zich niet te laten vaccineren: moge het ook een trotse en moedige aanspraak zijn op uw heilig recht om vrije mensen te zijn. Maar uw demonstratie moet er een zijn van ware vrijheid, u eraan herinnerend dat het de Waarheid is – dat wil zeggen, Onze Heer Jezus Christus – die alleen u vrijheid kan garanderen: de waarheid zal u vrij maken .

Laten we bidden dat Christus zal terugkeren om te regeren in de samenleving, in jullie harten en in jullie families. Pak het spirituele wapen van de Heilige Rozenkrans en bid tot de Heilige Maagd, Sint-Anna, Sint-Joris en de Heilige Canadese Martelaren om je vaderland te beschermen.

Ik zou mijn oproep willen besluiten door u te vragen met mij te bidden, met de woorden die Onze Lieve Heer ons heeft geleerd: mogen zij het zegel zijn van dit ontwaken, van deze nationale bevrijding. Laten we het allemaal samen bidden, hardop, zodat ons gebed naar de hemel mag stijgen, maar ook zodat het krachtig mag weerklinken op deze pleinen, in deze straten, helemaal tot aan de paleizen van de machtigen:

Onze Vader, die in de hemel zijt, geheiligd zij uw naam; uw koninkrijk kome; uw wil geschiede op aarde zoals in de hemel. Geef ons vandaag ons dagelijks brood. En vergeef ons onze overtredingen, zoals wij hen vergeven die tegen ons overtreden. Breng ons niet in verleiding; maar verlos ons van het kwade. Amen.

Carlo Maria Viganò, aartsbisschop

zie ook krantekoppen bij Makow van 9 februari

zie ook bij Makow is het valse oppositie

zie ook bij StephenLendman

zie ook over de noodtoestand bij lewrockwell