Over ismen 9

Over nihilisme

Nihilisme is in theoretisch opzicht het ontkennen van de mogelijkheid om de waarheid te kennen, dus extreem relativisme. In ethisch opzicht is het de afwijzing van elke rechtvaardiging voor bepaalde waarden of de moraal als geheel. Meestal wordt de term tactisch gebruikt, namelijk om de andere partij complete immoraliteit in de schoenen te schuiven, wanneer deze bepaalde waarden niet wenst te aanvaarden.

Het betekent: nergens in geloven.

Het is een ontkenning van elke bestaansgrond van een objectieve waarheid. Een geloof dat het leven eigenlijk zonder zin of doel is. Dit leidt bij deze mensen vaak tot een vernietigingsdrang t.o.v. zichzelf of van de maatschappij

Het kan een extreme vorm van scepticisme zijn waarbij de objectieve werkelijkheid van alle waarden, geloven, en waarheden wordt ontkend.

Relativisme is het idee dat een bepaald concept (waarheid, schoonheid, het goede etc.) niet op zich staat, maar afhankelijk is van iets anders. … De waarheid van een uitspraak of theorie is dan niet absoluut, maar afhankelijk van de mens (het subject, de waarnemer) met zijn specifieke eigenschappen. Het doet alsof alle kennis betrekkelijk is.

De tijd waarin we nu leven is extreem nihilistisch en relativistisch. Het is de tijd waarover schrijvers als Huxley en Orwell hebben geschreven. Het is de tijd van het communisme waarover Aleksander Solzjenitsyn schreef. Het is waarvoor christenen altijd hebben gewaarschuwd.

Als niets meer van waarde is, kun je alles als onheilig beschouwen en als “wegwerpbaar”. Als wetenschap ook maar “een mening” is, hoef je geen rekening meer te houden met uitkomsten van echt wetenschappelijk onderzoek.

Als je schoonheid, waarheid en het goede laat afhangen van de willekeurige waarnemer kan het meest verderfelijke mooi en schoon en waar en goed zijn. En dat is wat er nu gebeurt.

We leven in een satanische wereld waar de machthebbers alles omkeren. het goede is slecht en het slechte goed. De religie van terreur is de religie van de vrede. De NOS laat in een jeugdserie kinderen in de stront wentelen. In de museumnacht is het kunst om je met menselijke uitwerpselen in te smeren.

Lagarde van de ECB: We zouden blijer moeten zijn dat we een baan hebben in plaats van dat ons spaargeld wordt beschermd.

Een beeld van de heidense god Moloch is geplaatst naast een tentoonstellingsbord in het Colosseum, Rome op 27 september 2019. Iedereen die er naar binnen wil moet langs het beeld. Het standbeeld van Moloch werd negen dagen voorafgaand aan de opening van de Amazone Synode opgericht, die vanaf het begin werd gedomineerd door een ceremonie in de vaticaanse tuinen waarbij de heidense godin “Pachamama”werd gevierd en aanbeden in aanwezigheid van paus Franciscus, die dit ziet als de opmaat naar één wereldreligie bij één nieuwe wereldorde waar hij openlijk voor pleit. Hij kent de ware boodschap en zijn opdracht allang niet meer. Hij is dan ook luciferiaans.

Er is een voortdurende oorlog tegen mannen aan de gang, vooral tegen de blanke man, vooral tegen de oudere blanke man.

Drag queens willen toegang tot kinderen via bibliotheken en scholen. We mogen niets meer als ziek bestempelen of als afwijkend gedrag. Afwijkend gedrag moet de norm worden.

Onze wereld is nu een op leugens gebaseerde wereld, het is een valse wereld.

Onze westerse wereld was altijd succesvol omdat het in objectieve waarheid geloofde en ernaar zocht. De ware kunstenaars zochten naar het goede en het schone. De wetenschap zocht naar oplossingen. Dit resulteerde in wetenschappelijke en technologische ontdekkingen, in architecturale en artistieke schoonheid, en in briljante literatuur die het opvoedbare onderwees in de menselijke conditie. Wetenschap kon onderzoeken en kritiek leveren. Kritiek leveren is een manier om samen te onderzoeken wat er goed en fout is in een redenering. Tegenwoordig mag niemand nog ergens kritiek op hebben want dan verspreid je haat. We moeten inclusief zijn. We mogen en moeten divers zijn. Dat betekent niet dat onze levens en meningen divers mogen zijn. Nee, we moeten allemaal hetzelfde denken. Divers betekent alleen maar divers van een kleurtje.

Als niet meer heilig is, kun je de ander gebruiken en misbruiken. Kinderen zijn het grootste slachtoffer. Via Hollywood en de muziekindustrie wordt het kind geïndoctrineerd en misbruikt.

Wereldwijd verdwijnen er minstens 700.000 kinderen per jaar. (ik heb er al eerder over geschreven) natuurlijk zitten daar weglopers bij die snel weer gevonden worden. Maar veel kinderen worden nooit meer gevonden. Ze zijn slachtoffer van kinderhandel, seksmisbruik, orgaanhandel.

Walgelijk misbruik in de seksindustrie komt veel voor. Ook via Hollywood.

Will Ferrell schijnt een belangrijke acteur te zijn in Hollywood. Hij speelde in ongeveer zevenduizend films. Hij maakte onlangs een “comedy” voor volwassenen. Maar dat was het niet. Het gaf een inkijkje hoe de levens en gedachten zijn van hen die aan het stuur zitten in Hollywood. Zij gaan steeds een stapje verder om te kijken wat het publiek pikt. Zo maken ze de mensen ook medeplichtig want zij kunnen later altijd zeggen: jullie hebben er toch om gelachen? Jullie hebben toch geen stappen ondernomen?Dit is een venster op hun ziel. Het is een belichting van de ware aard van Hollywood en degenen die het runnen. In deze comedy voor volwassenen is Will Ferrell de eigenaar van een”kinderclown-outlet”die clownkinderen aan mensen verhuurt. Ferrell slaat de huilende clowns met een hamer, terwijl de andere gevangen zitten in kooien. Op een gegeven moment houdt Ferrell een echte huilende baby vast en zegt: “Ik heb hem gemaakt, hij is vers! Ik moet hem misschien achterin begraven als hij zo blijft doen ”. Een ander echt kind eet afval dat op de vloer werd gegooid. Een ander kind worstelt als hij wordt gedwongen om op te treden. Dan is er een “grap” over het feit dat ze niet kunnen slapen omdat er op een hoorn wordt geblazen.

De video gaat over het “fokken” van kinderen, hen misbruiken, verhandelen, uitbuiten en vermoorden wanneer ze nutteloos worden. Dit is wat er feitelijk gebeurt in het kinderhandelssysteem van de occulte elite. Dit is niet grappig. Tenzij je één van de zieken bent die hieraan deelneemt.

Waarom maakt Hollywood graag grapjes over het misbruiken van kinderen? Niemand vindt dit grappig. De gedachte aan dit soort dingen genereert pure woede en walging bij de meeste mensen. Maar dit is Hollywood. Ferrell leeft in zijn eigen bubbel. Ze zijn zo doordrenkt van deze verdorvenheid dat ze er een grapje over maken.( ik houd de mogelijkheid open dat hij aangestuurd wordt)

Zeg niet dat dit alleen in het perverse wereld van Amerika gebeurt. Het gebeurt overal in de wereld ook hier in Nederland. Zeg niet: waarom zou je dit willen weten? Ik wil dit weten en ik wil erover schrijven ook al moet ik naar gruwelijke beelden kijken en dat verwerken. Zo lang ik kan, zal ik dat doen. Iemand moet het doen. Er zijn meer mensen die het doen. Voor deze kinderen en voor toekomstige kinderen.

Nihilisten komen nu nog overal mee weg. Maar hoe meer mensen weten, hoe meer mensen de ogen open gaan, hoe meer kans dat de wereldopinie omslaat.

We worden geregeerd door psychopaten, sociopaten, narcisten, vrijmetselaars, nihilisten die allen worden aangedreven door geld en macht en lust. De khazaren maffia heeft de uiteindelijke macht in handen en is overal in geïnfiltreerd. Of het nu binnen het christendom is of binnen het jodendom, de islam of de vrijmetselarij, de bilderbergers, de wetenschap, de entertainmentindustrie, ze zitten overal. Het zijn zij die zich joden noemen en het niet zijn. Daar komt de wereldwijde opstand tegen het jodendom uit voort, daar komt het ware antisemitisme uit voort. Zij trekken overal aan de touwtjes. Zij hebben het geld en de macht en het is nooit genoeg. Lucifer is onverzadigbaar.

Objectieve waarheid is niet langer acceptabel in de westerse wereld, omdat het in strijd is met de huidige ideologieën, zoals bv. dat er geen verschil is tussen mannen en vrouwen, dat er veel geslachten ( voorlichtingsfilms van “Hollywood” praten al over 76 geslachten) zijn en dat mannen en vrouwen in de verkeerde lichamen kunnen worden geboren , dat gekwetste gevoelens belangrijker zijn dan empirische feiten, dat veel onderwerpen niet onderworpen zijn aan onderzoek of debat, omdat ze emotionele overtuigingen van feministen, gekleurde mensen, joden, de nieuwe transgender soorten beledigen, en zodat iedereen die aanspraak kan maken op slachtofferschap .

Iedereen kan beweren slachtoffer te zijn, behalve blanke mannelijke heteroseksuelen. Ze worden gebrandmerkt als “uitbuiters” van alle anderen en ze kunnen niet uit deze valkuil komen. In de westerse wereld ondergaan blanke heteroseksuele mannen hetzelfde lot als de bourgeoisie onder Lenin. Een blanke heteroseksuele man die zichzelf of zijn medemensen verdedigt, wordt onmiddellijk een vrouwenhater of een blanke supremacist genoemd. Steeds vaker behandelen rechtbanken blanke heteroseksuele mannen alsof ze lid zijn van een criminele klasse.

We leven nu in een wereld waarin een zelfverklaard “slachtoffer” de waarheid kan blokkeren, omdat de waarheid hen beledigt. De beledigden zijn in staat om de waarheidsverteller te laten ontslaan. Zijn misdaad is dat hij vrije meningsuiting heeft uitgeoefend. Vandaag is vrije meningsuiting de meest zekere weg naar zelfvernietiging voor een blanke heteroseksuele man.

We zien dit elke dag overal. In de hele westerse wereld is het nu belangrijker om het goedgekeurde geslacht, seksuele voorkeur en raciale balans te hebben dan verdienste bij universitaire benoemingen, aanwerving en promotie van bedrijven, films en media. Elke blanke mannelijke professor die nalatige woorden en gedachten niet bijhoudt, is ten dode opgeschreven.

Tegenwoordig is de westerse wereld gebaseerd op ras- en geslachtsquota en op ideologieën die niet overeenkomen met de realiteit.

In de westerse wereld van vandaag zijn de enige mensen die lijden de mensen die de waarheid vertellen. Kijk naar mensen als Julian Assange, Manning, Edward Snowden en de andere vervolgde waarnemers die naar verluidt, beschermd zijn door klokkenluiderswetten maar die naar de gevangenis zijn gestuurd en ondanks de wet die hen beschermde zonder levensonderhoud zijn achtergelaten. Wat meer bewijs heb je nodig dat de westerse wereld wetteloos is?

Tegenwoordig is de westerse wereld niet gebaseerd op waarheid, maar op leugens.

Een wereld gebaseerd op leugens is een valse wereld, en dat is wat de westerse wereld vandaag is. Het is een leugen.

In de westerse wereld kan een handvol perverse personen de enorme massa van de westerse bevolking domineren, omdat alleen “slachtoffergroepen” kunnen specificeren wie de schuldige partijen zijn. De schuldige partijen zijn de sociale en intellectuele zeden van mensen die de westerse beschaving groot hebben gemaakt ondanks de vele misdaden.

In het voormalige Rusland (onderdeel van de Sovjet Unie) was er een oude grap over hun twee primaire kranten: Pravda, wat “waarheid”betekent, en Isvestia, wat zich vertaalt naar “nieuws” De clou was: “Er is geen waarheid in Pravda, en geen nieuws in Isvestia! ”Iedereen in Amerika/ de westerse wereld lachte om die grap, omdat we genoten van persvrijheid en openheid in de media, dachten we. Fout. Waar zijn de “waarheid” en “nieuws” in onze media als we leugens en rotzooi met de paplepel krijgen in gegoten? Die ons zou moeten conditioneren en hersenspoelen in plaats van ons te informeren? Wat onderscheidt ons van de oude harde kern Sovjets als ons niet de waarheid wordt verteld? Natuurlijk zijn er alternatieve bronnen van inzicht, zoals te vinden op het internet en in de “undergroundpers”, maar de reguliere media in dit land moeten zich schamen.

Waarom weigeren ze ons het hele verhaal te geven? Het antwoord ligt in een alles doordringend concept: controle. Omdat een paar multinationals nu de volledige reguliere media in dit land ( en de wereld) bezitten, bepalen ze in wezen wat u ziet en niet kunt zien (of lezen of horen). Met deze wurggreep over de media, beheersen ze de “output”.

Hebben onze levens zin?

De nihilist en de relativist zeggen nee.

Ik zeg ja. Als je tenminste de ware boodschap van het christendom hebt begrepen. Zo niet dan sta je er niet goed voor, net als de westerse wereld. En denk niet dat het allemaal van zelf goed komt. Je premier kan wel roepen dat je in een gaaf land woont, inmiddels weten de meeste mensen wel beter. Hij liegt en bedriegt ook omdat hij aangestuurd wordt en hij komt er nog mee weg.

Joh 10, 20 En velen van hen zeiden: Hij heeft een duivel en is gek;

waarom hoor je hem?

http://www.weesalert.be/glossarium.html
https://www.lifesitenews.com/opinion/drag-queens-who-want-access-to-your-children-linked-to-satanism-occult-practices