20220706 Over de talloze criminele samenzweerders

Van SOTN (zie hier links, google translate)

DE COVID-CRIMINALE SAMENZWERING BARST IN REAL TIME

Geplaatst op 4 juli 2022 door State of the Nation

Dit is het keerpunt waar we allemaal op hebben gewacht.

Laten we eerst de onbetwistbare realiteit begrijpen over de uitvoering van OPERATIE COVID-19 en de daaropvolgende implementatie van de Covid Super Vaccinatie Agenda : De talloze criminele samenzweerders die deze wereldwijde genocide hebben uitgevoerd, zijn extreem waanvoorstellingen psychopaten en crimineel gestoorde genocidale maniakken.

Als dat het geval is, gaan ze VEEL heel domme dingen doen in de loop van hun wereldwijde golf van kapitaalcriminaliteit. In feite hebben deze moorddadige psychos de ene fout na de andere gemaakt – HEEL GROTE FOUTEN, dat wil zeggen. Toch is het heel goed mogelijk dat deze epische blunders helemaal geen fouten waren; eerder slechts een weerspiegeling van het volledige bevel en de controle die de globalistische kliek van de Nieuwe Wereldorde momenteel uitoefent over de hele planetaire beschaving. Of in ieder geval denkt dat ze zich inspannen.

Ongeacht de ware status van hun wereldwijde dominantie, hebben de NWO-daders van de COVID-19-biowar die tegen de hele mensheid wordt gevoerd, het echt verknald. Hun belangrijkste misrekening was verreweg de mate waarin ze geloofden dat ze de doofpotaffaire van de Covid ‘vaccin’-genocide konden handhaven.

Echt, hoe probeer je bijna 8 miljard mensen over de hele planeet te vaccineren met een extreem gevaarlijke en dodelijke Covid-injectie(s), waarbij miljoenen spoedig sterven of levensbedreigende verwondingen oplopen als gevolg van de dodelijke prik, en dan verwachten dat zo’n transparante ontvolkingsplan kan effectief worden verdoezeld?!?! STOM of wat!

Oostenrijkse minister van Volksgezondheid en medisch beroep vechten om wie verantwoordelijk is voor sterfgevallen en verwondingen door Covid ‘Vaccin’

Oostenrijk schept wereldwijd precedent

De verstrekkende gevolgen en onmiddellijke gevolgen van de verschuiving van de verantwoordelijkheid van de staat naar de medische professie in Oostenrijk zijn werkelijk onthutsend. En opwindend!

Ondanks dat de federale regering van Oostenrijk de eerste natie ter wereld is die roekeloos en onwettig het Covid ‘vaccin’ verplicht stelt voor elke burger (en inwoner) van Oostenrijk, legt dezelfde regering nu een boete van maximaal 14.000 euro op aan artsen “voor het overtreden van de verplichting om bijwerkingen of gebrek aan effectiviteit te melden” .

Klik op de volgende link om het volledige rapport van de Oostenrijkse nieuwsdienst WEEKLY VIEW te lezen

ENORM!!! Oostenrijks ministerie van Volksgezondheid

beboet artsen bijna $ 15.000 voor NIET-GEMELDE Covid-vaccinverwondingen

Hoe ironisch is het dat het land dat het meest draconische en illegale nationale vaccinmandaat heeft opgedrongen, nu probeert alle verantwoordelijkheid voor hun duidelijk criminele gedrag te vermijden. Zorg ervoor dat u het vorige artikel leest om de zeeverandering die in Oostenrijk plaatsvindt te begrijpen met betrekking tot wie de verantwoordelijkheid zal dragen voor de door Covid ‘vaccin’ veroorzaakte massale sterfte en ziekte. Het is nogal ongelooflijk.

U kunt er zeker van zijn dat, naarmate het aantal doden en gewonden door Covid ‘vaccin’ omhoogschiet, en ze zijn waar ze in het grootste aantal zijn toegediend, ditzelfde overheidsschuldspel zal opwarmen tot het punt van een ENORME openbare vechtpartij.

Dan zal elk van die naties die achteloos de vaak fatale Covid-prikken op hun burgers duwden, binnenkort de toorn van de mensen ondergaan. Want wanneer de bevolking de ware diepte en reikwijdte van deze hooggeorganiseerde criminele samenzwering om hen opzettelijk te misleiden tot hun dood en/of ernstig letsel correct gaat begrijpen, zal de wereld getuige zijn van een ongeëvenaarde maatschappelijke explosie van woede en bitterheid, ergernis en vijandschap, woede en wreedheid, woede en verontwaardiging, woede en wraak, wrok en vergelding.

Kijk uit, mensen, want de shit staat op het punt de fan te raken – ECHT!!!

Het zwaar AI-gecontroleerde internet houdt echter elke beweging in de gaten die we allemaal maken.

De tirannieke technocratie scant en houdt toezicht op alle digitale communicatie en cyberbewegingen over de hele wereld – 24/7.

Daarom zullen de daders precies weten wat we van plan zijn – van land tot land – zodat de Covid-criminelen kunnen worden beschermd via alle preventieve maatregelen en maatregelen die nodig worden geacht.

Als een populaire beweging zich wereldwijd spontaan zou ontwikkelen vanwege de pure VIRALITEIT van internetcapaciteit, zal de NWO-kliek hoogstwaarschijnlijk iets heel GROOTS doen, zoals (i) beginnen met een gecontroleerde sloop van het wereldwijde economische en financiële systeem of (ii) de start van de hete fase van de Derde Wereldoorlog of (iii) nog een meer angstaanjagende wereldwijde Plandemic lanceren of … … …

Conclusie

Hoe goed de Covid-criminelen ook zijn voorbereid, er is geen beletsel voor We the People om te reageren op de aanhoudende snode NWO-agenda die overal en altijd wordt uitgevoerd. De ruggengraat van die kwaadaardige agenda is natuurlijk de Covid Super Vaccinatie Agenda .

Vandaar dat hoe meer mensen helaas gewond raken of worden gedood door de vax, hoe groter de viscerale ( diepgeworteld, rauw, hard, zonder consideratie) reactie van getroffen mensen over de hele wereld. Met andere woorden, het gefabriceerde FEAR-virus zal snel veranderen in het FURIOUS-virus dat met buitengewone felheid en wreedheid op de daders is gericht.

Zoals de ondertitel stoutmoedig verkondigt: “Dit is het keerpunt waar we allemaal op hebben gewacht.”

SOTN Noot van de redactie: dit Alt Media – platform heeft herhaaldelijk gepost over de meest waarschijnlijke manier waarop het BEAST-systeem uiteindelijk zal instorten. Het zal bezwijken onder het gewicht van zijn eigen slopende corruptie en verderfelijke machtsstrijd. Wanneer de slechteriken andere slechteriken beginnen neer te halen, weet je dat het einde zeer nabij is. De duistere kant komt tenslotte alleen samen rond een kwaadaardige agenda wanneer elke criminele samenzweerder voordeel kan halen uit de criminele onderneming. Wat onvermijdelijk gebeurt tijdens het eindspel, is dat de reptielen helemaal bovenaan de voedselketen de zwakken en kwetsbaren onder hen beginnen op te eten. Op deze manier zijn de zwarte hoeden in oorlog met zichzelf, wat zich vertaalt naar interne institutionele oorlogvoering die er als volgt uitziet:

Dus de ineenstorting van het systeem begint serieus doordat het systeem zichzelf neerhaalt. Het zijn letterlijk de slechteriken die de slechteriken neerhalen. Zo gaat het altijd. De staten gaan achter de federale regering aan. De provincie vecht tegen de stad. De gemeente gaat de confrontatie aan met de gemeente. De telecom gaat het tegen de gemeenteraden op. Het gerechtsgebouw van de provincie heeft voorrang op het staatshuis. De sheriffafdeling is het sterk oneens met de politie. De CIA wordt aangevallen door het Congres. De Senaat maakt wangedrag door de Kamer bekend. De POTUS en VPOTUS worden door iedereen aangevallen.

Natuurlijk zijn er ook gevallen waarin de goeden achter de slechten aan gaan. De witte hoed FBI-agenten die de zwarte hoeden blootleggen. De Association of American Physicians and Surgeons gaat ten strijde met de American Medical Association. De goede Covid-artsenalliantie onthult de medische maffia die bekend staat als het misdaadsyndicaat CDC-NIH-HHS-FDA en Big Pharma. Rechtvaardige militaire documenten onthullen de waarheid over het vaccin.

(Bron: The MAD Warmongers & Hun “Empire Of Lies” )