20220606 Over de bioscoopbezoeker

Van BN

(Ed.: Ik volg BN maar het wordt me wel eens teveel. Ik lees regelmatig de opmerkingen op zijn site en soms zitten er pareltjes onder. Die deel ik nu. (google translate) zie bij de link de video en het script)

Vriendelijke Buurt Pestilence

5 juni 2022 om 18:23

Het jodendom heeft lang een entropisch wereldbeeld gehad waarin de wereld op de rand van de afgrond balanceert en er elk moment een apocalyptische ramp kan plaatsvinden.

Dit is een uiterlijke weerspiegeling van de toestand van de sterfelijke mens, die gestaag oplost in de tijd, totdat de apocalyps of de dood plaatsvindt. Het ego of het sterfelijke deel van de mens, dat door het lichaam wordt geïdentificeerd, moet worden opgelost voordat de ziel zichzelf kan bevrijden. De school van de profeten van het oude Israël bezat de sleutels voor “initiatie”, wat het losmaken van de ziel in een filosofische dood was, waardoor men met God kon communiceren. Geen mens mag God zien en leven.

De hedendaagse joden die deze wetenschap hebben verloren, hebben alleen het vlees behouden en leven alleen op het mentale vlak. Als gevolg hiervan hebben de joden, die de ziel verloren hebben, de gouden sleutel verloren uit angst voor de dood, aangezien het sterfelijke deel van de mens moet sterven.

Omdat de entropische geest alles zal doen om te overleven, drukt hij nu zijn stervende zelf, of Adonis, de stervende God, van wie we Adonai krijgen, af op alle dingen die hij aanraakt.

Jezus sterft met het oog op vernieuwing, of om een ​​hoger leven te scheppen, niet om zich te wentelen in ontbinding. De wereld zal slechter worden totdat mensen de rede en emotionele gebondenheid van mentalisme achter zich laten en de geest betreden, die zo weinigen ooit echt proeven vóór de dood. Als de geest weer op de troon zit in je leven, kan je de hemel zelfs nu nog ervaren.

We kunnen het niet zien, maar we hebben God nooit verlaten, die dichter bij ons staat dan ons eigen bewustzijn, zorgvuldig elke gedachte, woord, actie en reactie die we doen beoordelen en beoordelen, wat op zijn beurt Zijn beslissing in gang zet over elke gebeurtenis in onze levens.

Als we waakzaam zijn en handelen alsof God aanwezig is, wat Hij ook is, beginnen we de sterfelijke mens beetje bij beetje opzij te zetten, en onthullen de geest in ons, en beginnen onszelf uit de hel te bevrijden. Eenmaal gezuiverd, wordt zelfs de modder in het leven heilig. Elke slechte zaak in het leven heeft een verborgen zegen, want onze persoonlijke wil ontkennen, is Zijn wil doen gelden.

Het is van het allergrootste belang dat elke jood wordt uitgeroepen tot een dienaar van de man, 666, opdat hij niet struikelt en valt en daardoor anderen laat struikelen. De jood moet worden geworpen uit het midden van degenen die de geest zoeken, als mensen van het vlees en de geest en de kracht daarvan ontkennen. Jezus zegt dat we Hem aan alle mensen moeten openbaren.

Dit is niet het entropische mentalisme van een grove missionaris zijn, maar om de vruchten van zijn geest voor alle mensen te demonstreren, wat niet mogelijk is voor degenen die Jezus Christus innerlijk hebben verworpen.

We zien dat deze vruchten van de duivel het meest tot uiting komen in Israël, dat terwijl ze God verkondigen, hun Palestijnse broeders bij elke beurt vernietigen. We zullen een boom herkennen aan zijn vruchten, niet aan zijn woorden. Het evangelie is van de joden afgenomen en aan de heidenen gegeven, die de geestelijke vruchten zullen dragen die een jood niet kan.

Alleen in de gemeenschap die de jood heeft verdreven, kan de samenleving de christelijke hemel gaan weerspiegelen die de Zoon van God ons heeft opgedragen om door liefde te scheppen. Dit is hoe we de christelijke gemeenschap zullen kennen, is dat “ze van elkaar houden”.

Deze onpersoonlijke liefde voor de mensheid zal haar tot een gouden eeuw verheffen, die niet kan bestaan ​​te midden van de leiding van de joden, die haar verzwaren en in de modder slepen. Maar als een vogel die gewend is aan een kooi, zijn we bang voor de grenzeloze wereld buiten de kooi waaraan we gewend zijn. De persoon moet in Christus sterven om de overwinning met Hem te delen.

Wanneer we de geest en al zijn input op het scherm plaatsen als de verleidingen van de duivel om zijn vruchten naar buiten te brengen in plaats van de vruchten van de geest. De wereld is de duivel, maar ze kan worden vervangen door een nieuwe hemel en een nieuwe aarde als we stoppen met het drinken van de oude wijn en deel hebben aan de nieuwe in Christus.

Israël en de joden hebben de zee omsingeld om een ​​enkele acoliet te maken, zegt de Heilige Schrift, en hebben hen slechts twee keer een kind van de hel gemaakt dan zijzelf. De zionistische christelijke bedieningen hebben tientallen jaren besteed aan het belijden van Christus voor iedereen die ze kunnen, maar innerlijk hebben ze slechts “Heer, Heer” gezegd terwijl ze ongerechtigheid bedreven.

De VS zullen omkomen en hier en hierna de hel vinden, totdat Amerika berouw toont en de vruchten van de geest voor alle mensen belijdt, wat bijna niemand of niemand doet.

Amerika moet berouw tonen en bidden voor het berouw van allen, en de jood uit zijn midden verdrijven als een wolf in schaapskleren voordat het te laat is. De hele wereld is misleid door te geloven dat de jood heilig is en dat zij de sleutels tot verlossing hebben. Maar we moeten een boom alleen beoordelen op zijn vruchten, want het belijden van de naam maar niet van de vruchten is hoe de joden ons allemaal naar de hel leiden.

vze2r8dg

5 juni 2022 om 19:00 uur

Beste IAK-supporter,

8 juni markeert de 55e verjaardag van de tragische aanval op het technische onderzoeksschip USS Liberty, toen Israëlische luchtmachtjets en torpedoboten van de Israëlische marine probeerden het schip te laten zinken met alle mannen aan boord. Ze slaagden daar niet in, maar eindigden met het doden van 34 Amerikanen en het verwonden van meer dan 170.

Van 1968 en 1980 betaalde Israël met tegenzin meer dan $ 14,5 miljoen (ongeveer $ 70 miljoen in de dollars van vandaag) aan de families van de doden en gewonden bij de aanval, en voor materiële schade aan het schip van $ 40 miljoen dat zo zwaar beschadigd was dat het moest worden gesloopt .

Overlevende bemanningsleden hebben opgeroepen tot een uitgebreid en eerlijk onderzoek naar de aanval, maar Israël en zijn aanhangers hebben gereageerd door ze ‘antisemitisch’ te noemen.

Mark O.

in NYC

KathJuliane

5 juni 2022 om 19:03

God zegene je, lieve +BN.

Absoluut briljante video!

Artistieke effecten en bewerking zijn geweldig. Ben dol op de ouderwetse filmroleffecten aan het begin en einde.

Enkele diepe waarheden waarnaar u hier verwijst.

We zitten niet per se vast in de cyberpunk Matrix.

Hoewel The Matrix niets meer is dan een Hollywood-versie van de Joodse Kabbala, parasitair elementen van het boeddhisme, hindoeïsme en gnosticisme toevoegt, met een knipoog naar het christendom, ontworpen om de Zohar smakelijk te maken voor de Goyim met zijn sciencefictionfineer dat over de “openbaring ” gevonden in de Zohar van de leer van reïncarnatie.

Opdat we niet vergeten, werd The Matrix-franchise geschreven en geregisseerd door een paar broers en zussen met hun eigen zeer twijfelachtige greep op mentale gezondheid en helderheid, twee Hollyweird-trannies, Larry (“Lana”) & Andy (“Lilly”) Wachowski, gezamenlijk bekend in Tinsel Town als “The Wachowskis”.

Voor zover ik kan nagaan zijn de twee trannies niet joods, maar ze zijn joods en zijn grondig gecorrumpeerd door de onwerkelijkheid en de waanzin van de Hollywood Kabbalah Cult.

De Matrix-franchise, vooral de eerste 3, zijn volledig Joodse producties – geproduceerd door Joel Silver, onder redactie van Zack Staenberg, enz.

Nadat Andy Wachowski uit de kast kwam als transgender, moedigde hij aan om terug te kijken op het werk van hem en Larry ‘door de lens van onze transheid’, waarbij hij zei dat de thema’s identiteit, zelfbeeld en transformatie duidelijk zijn in The Matrix.

Hoewel The Matrix als Hollywood-metafoor voor de baarmoeder van transformatie door Joodse magische alchemie en symboliek die leidt tot transhumanisme al erg genoeg is, is dat slechts een deel ervan.

Zonder Christus en een solide, actief geloof in God en traditionele, orthodoxe vormen van liturgische aanbidding, zitten we gevangen in een nooit eindigende film van omgekeerde Talmoedische Hollywood-realiteit, moraliteit en donkere spiritualiteit, en diepe Joodse waanideeën.

De hel, vrees ik, is om vast te zitten in de post-Auschwitz theologische joodse film waarin de joodse vleselijkheid wordt verheerlijkt en de collectieve joodse zelfgekozen ‘messias’ voor eeuwig wordt aanbeden.

Eeuwige straf voor mij zou zijn om voor altijd veroordeeld te worden tot een vast publiek dat vastzit in de Catskill Mountains of “The Jewish Alps”, gedwongen om eindeloos te luisteren naar het hacken van Jiddische strips en vulgaire entertainers op het Borscht Belt-circuit.

De eigenlijke Borschtgordel is een regio in de Catskill Mountains in de staat New York die in de jaren 1920 tot de jaren 70 een populaire vakantiebestemming was voor Joden die waren uitgesloten van andere resorts.

Niets zegt Joodse ondergang, verval, verspilling en vernietiging zoals de verlaten resorts van de “Joodse Alpen” die we vandaag de dag nog steeds zien.

Er is nooit een poging gedaan om de resorts te slopen, nadat het potentiële nut eenmaal was omgebouwd tot resorts voor arme kinderen uit de stad, om op zijn minst de rottende, vervallen resorts te slopen, het milieu op te ruimen en de eigendommen terug te geven aan de natuur .

In plaats daarvan blijven deze resorts een vloek en een doorn in het oog in een werkelijk prachtig bergland.

“Op zijn hoogtepunt was de Borschtgordel – een geliefd epitheton dat 538 hotels en 50.000 bungalowkolonies in de provincies Sullivan en Ulster omvat – de bestemming bij uitstek voor tienduizenden voornamelijk Amerikaanse joden aan de oostkust.”

Vulgair-joodse humor, ooit beperkt tot de Borschtgordel, werd in de jaren 60 op de nationale televisie op de rest van Amerika losgelaten in de vorm van Jiddische komedie, die, samen met de Hollywood-poging om Israël en het zionisme te promoten, het begin markeert van de Judaisering van Amerika in de huiskamer van het gezin en de matinee op zaterdag.

Zoals TV Tropes schrijft:

“De Joodse komieken die in deze resorts optraden, ontwikkelden een stijl van humor die erg populair werd in de entertainmentindustrie.

Borscht Belt-humor wordt gekenmerkt door stereotiepe Joodse trekken, zoals zelfverachting, beledigingen, klachten, echtelijke gekibbel, hypochondrie, woordspelingen en vrijzinnig gebruik van Jiddisch. Ook het karaktertype Alter Kocker is hier ontwikkeld.”

Totdat de Joden echte macht begonnen te krijgen, Hollywood-joden op de markt brachten en toegeefden aan de heidenen, namen acteurs niet-Joodse namen aan, Joodse acteurs waren vaak half-joods om er meer ‘Europees’ uit te zien voor het witte doek. Paul Newman is hier een voorbeeld van, die de held speelde in de door en door fictieve zionistische propagandafilm die in 1960 de steun aan de staat Israël opvoerde, “Exodus”.

De film, die “de holocaust” hyped en Joodse terroristische bendes verheerlijkte tijdens het Britse mandaat over Palestina, kwam uit op een moment dat de VS neutraal was in de Israëlisch-Palestijnse conflicten, hoewel ze pro-Arabisch waren, en het Amerikaanse volk meer geneigd was tot sympathie voor de Palestijnen.

De Joden van Wikipedia scheppen op:

“Vaak gekenmerkt als een ‘zionistisch epos’, is de film door veel commentatoren geïdentificeerd als enorm invloedrijk bij het stimuleren van het zionisme en de steun voor Israël in de Verenigde Staten.” Hollywood-Joden en Israël zijn sinds voor de Tweede Wereldoorlog op de heupen aangesloten. Terwijl de film van Preminger het anti-Britse en anti-Arabische sentiment van de roman verzachtte, blijft de film controversieel vanwege zijn weergave van het Arabisch-Israëlische conflict.”

Wat ooit een fatsoenlijke, morele, Amerikaanse christelijke cultuur en bloeiende, veilige samenleving was waarin ik opgroeide, is grondig besmet met Joodse vleselijkheid, verspillend materialisme en in your face Kabbalistische seksmagie via de media en de cyberwereld.

Ik ben opgegroeid zonder “holocaust”, net als +BN.

Het was pas in 1971 of zo dat ik mijn eerste dosis ‘holocaust’-indoctrinatie kreeg in een college Engels, geleid door een joodse leraar, wat volgens mij inhield dat ik een rol speelde van de oude officiële documentaire beelden van het Amerikaanse leger, gemaakt door het leger van het Signal Corps fotografen van de concentratiekampen in 1945 na de bevrijding.

Dat is de eerste keer dat ik de term ‘holocaust’ hoor in de zin van de Joodse ramp in de Tweede Wereldoorlog.

Onze cultuur is net zo verwoest als de prachtige Catskill Mountains die nu zijn aangetast door alle vervallen, rottende, verlaten Joodse resorts en kampen.

JIM. DECAAN

5 juni 2022 om 19:45

Broer N:

Niets brengt de Joden dichter bij elkaar dan de gezichtsmaskermandaten, “White Supremacy” en de Holocaust…

Het verhaal

5 juni 2022 om 21:41

Briljante presentatie zoals altijd, broeder.

Hoewel ik het niet per se met George Carlin eens ben, denk ik dat deze citaten van hem van toepassing zijn:

“Als je in deze wereld geboren bent, krijg je een kaartje voor de freakshow. Als je in Amerika geboren bent, krijg je een eerste rij.”

KathJuliane

5 juni 2022 om 22:11

‘Geef met de heiligen rust, o Christus, aan de zielen van uw dienaren, waar ziekte en verdriet niet meer zijn, noch zuchten, maar eeuwig leven.”

~~~*~~~

Laatste sacramenten gegeven aan de monniken die werden gedood in Sviatogorsk Lavra beschietingen [Donetsk Eparchy]

Unie van Orthodoxe Journalisten

Herinnering eeuwig.

KathJuliane