20220322 Over Poetin als frustratie voor AA as

Van SOTN

PUTIN’S RUSLAND: Perfecte folie voor de Anglo-Amerikaanse as en hun nieuwe wereldorde, zie hier afbeeldingen en links, google translate.

Geplaatst op 18 maart 2022 door State of the Nation

Geheime geschiedenis onthuld – Poetin speelde een cruciale rol na de vooraf geplande ineenstorting

van de Sovjet-Unie

Waarom is de Anglo-Amerikaanse As zo bang voor Poetin en vastbesloten om hem neer te halen?

Geen enkele wereldleider is de afgelopen tien jaar zo gedemoniseerd door het Westen als president Vladimir Poetin van Rusland.

Geen enkele andere president of premier is het slachtoffer geworden van zoveel buitensporige persoonlijke aanvallen en niet-aflatende valse beschuldigingen.

Het is duidelijk dat Vladimir Poetin een echte bedreiging vormt voor de Wereldschaduwregering (WSG) op een manier die degenen die zich op het hoogtepunt van de mondiale machtspiramide bevinden, diep van streek maakt.

Waarom zijn ze zo bang voor hem?

Voordat die vraag kan worden beantwoord, moet eerst de verborgen geschiedenis van de vooraf geplande ineenstorting van de USSR worden begrepen en goed worden overwogen. Alleen door de ware historische context te begrijpen waarin Vladimir Poetin op dat moment opereerde, zullen zijn acties en uitspraken van vandaag grote betekenis krijgen. Deze onbekende geschiedenis is ook heel belangrijk als men de reacties wil begrijpen van zijn talloze tegenstanders gedurende de leiding van de Anglo-Amerikaanse As (AAA). Als volgt:

Ultra-geheime deal gemaakt voorafgaand aan de gemanipuleerde ineenstorting van de USSR na de val van de Berlijnse muur

Een van de best bewaarde geheimen die de onvermijdelijke ineenstorting van het Sovjet-communisme en het daaropvolgende uiteenvallen van de USSR voorspelde, is dat het feitelijk plaatsvond op een manier die niet veel lijkt op een zorgvuldig gecontroleerde sloop. Alleen in dit geval waren het bankiers en politici, investeringsmakelaars en powerbrokers die daadwerkelijk op de knoppen drukten. Alle plannen daarvoor werden zorgvuldig opgesteld door deze belanghebbenden, die elk het grootste belang hadden bij het exploiteren van de enorme rijkdom van het Russische moederland.

De val van de Berlijnse Muur en de ineenstorting van de USSR waren niet de spontane reeks van gedenkwaardige gebeurtenissen die de Mainstream Media (MSM) ons willen doen geloven. Evenmin waren ze het resultaat van het verzoek van president Ronald Reagan: ” Mr. Gorbachev, Tear Down This Wall ” ; hoewel zijn Hollywood-achtergrond zeker zorgde voor geweldig (en overtuigend) politiek theater. “Perestrojka” en “glasnost” waren gewoon modewoorden die op het punt stonden om het uiterlijk van een fundamenteel veranderde USSR te presenteren. Ja, Rusland werd geliberaliseerd, vooral in tegenstelling tot het Sovjet-communisme, maar alleen zodat het door de bankiers neo-geliberaliseerd kon worden.

In feite was de volledige ontbinding van de USSR het product van talrijke topgeheime ontmoetingen die plaatsvonden met vertegenwoordigers van zeer hoog niveau (zoals op het hoogste niveau) van de USSR, de VS, het VK en andere grote AAA-landen en WSG-controllers. Over het algemeen hadden de belangrijkste van deze bijeenkomsten betrekking op de zorgvuldig uitgewerkte zakelijke en commerciële, bank- en investeringsaspecten die nodig zijn voor een ordelijk uiteenvallen van de USSR-republieken en haar Oost-Europese satellieten.

Tegen 1989 was de machtsslinger overgeslagen van degenen die wilden dat de USSR en haar satellieten door het communisme werden gecontroleerd naar degenen die haar wonderbaarlijke natuurlijke rijkdom, industriële basis en andere nationale activa rechtstreeks wilden beheersen door middel van naakt roofzuchtig kapitalisme. Tegen dat doel werden de vele beruchte Russische oligarchen elk geselecteerd en aangesteld door de westerse coalitie van bankiers om toezicht te houden op de regelrechte diefstal van alle belangrijke activa en natuurlijke hulpbronnen van het Russische volk. Deze unieke vorm van corrupt roofzuchtig kapitalisme was aanvankelijk verborgen voor het publiek toen het werd geïmplementeerd om alles van waarde te ontnemen van zowel de staat als de burgerij.

Dit gezamenlijk gezegende overgangsproces was de enige manier waarop de Sovjet-Unie ‘moest ‘ worden ‘verlost’ van degenen die haar lot in het geheim beheersten gedurende bijna 75 jaar van nominaal Sovjet-communisme. Leiders zoals Michail Gorbatsjov en Boris Jeltsin werden gekozen om de hele door de staat gecoördineerde diefstal door de oligarchen te bezegelen. Omdat politieke leiders meestal in het ongewisse worden gehouden, waren geen van hen, noch hun binnenste kringen, op de hoogte van de details van dit plan om Russische rijkdom te stelen. Het waren slechts frontmannen wiens primaire taak het was om het proces samen met het fineer van legitimiteit in te leiden. Vanwege hun politieke machtspositie en unieke uitkijkpunten waren ze zich er echter grimmig van bewust dat er achter hun rug om ” een deal met de duivel ” was gesloten.

Boris Jeltsin droeg de grootste last vanwege de timing van zijn ambtstermijn als president, terwijl hij toekeek hoe de oligarchen alles in zicht stelen. Zijn bekende drankprobleem en hartkwaal waren ongetwijfeld het gevolg van het mee moeten doen aan de hele poppenkast. Desalniettemin wist hij dat Rusland in het toekomstige rentmeesterschap van Vladimir Poetin “beschermd” zou zijn. Want net zoals de gierenkapitalisten uit zowel Rusland als het Westen hun plannen (en contracten) uitvoerden om Rusland bloot te leggen, zo liet ook een ultrageheime groep van Russische patriotten en nationalisten, loyale politici en regeringsfunctionarissen een nog sterker verdrag sluiten om het allemaal terug te nemen … toen het juiste moment zich aandiende.

CIA WALLAPER VAN STEELGOHST

De CIA, ook wel bekend als The Company, was direct betrokken bij deze CON van de eeuw.

De volgende kop geeft precies weer wat er niet gebeurde vlak voor de val van de Berlijnse Muur en de daaropvolgende ineenstorting van de Sovjet-Unie.

Regisseur geeft toe dat CIA tekort schoot bij het voorspellen van de ineenstorting van de Sovjet-Unie – New York Times

Kan iemand geloven dat de CIA zichzelf probeerde te presenteren als iemand die deze monumentale en ongeëvenaarde ineenstorting niet had voorspeld, vooral toen het The Company was dat aan de hendels trok en op de knoppen drukte van wat in wezen een gecontroleerde sloop was?

De CIA ging zelfs zo ver dat ze veel slechte pers kreeg om het Amerikaanse publiek (en de wereld in het algemeen) ervan te overtuigen dat ze in dit opzicht ‘echt’ jammerlijk hadden gefaald. Het was hun bedoeling om het feitelijke plan dat werd gepleegd tegen het Russische volk, evenals tegen alle voormalige republieken die deel uitmaakten van het Sovjetblok, te verbergen, dat de CIA het onderwerp werd van verschillende politieke drama’s die overal in de ‘Washington, DC’ werden opgevoerd. theater district’ in een poging om elke Amerikaanse betrokkenheid te verdoezelen.

Het bedrijf draagt ​​immers de directe verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat alle Anglo-Amerikaanse Axis internationale overeenkomsten strikt worden nageleefd. In werkelijkheid is het afdwingen van contracten van deze aard altijd de primaire taak van de CIA geweest. In het huidige geval van Rusland waren hun langetermijnbeoordelingen en strategische analyses echter VEEL tekortgeschoten. Ze hadden het zo bij het verkeerde eind dat nu veilig kan worden gesteld dat het echt de CIA was die uiteindelijk werd opgelicht. Misschien waren er ook die goed gepositioneerde ‘klokkenluiders’ van de CIA die het spel speelden om hun Russische tegenhangers te waarschuwen voor de verschillende plannen en oplichting die door de westerse bankiers van Sint-Petersburg naar Vladivostok werden uitgevoerd.

Het zou nu duidelijk moeten zijn waarom alle Russische oligarchen naar Londen, Tel Aviv en New York City renden.

Wat is een betere manier voor de oligarchen om zich te beschermen tegen Russische aanklachten dan de volledige bescherming te zoeken van het misdaadsyndicaat CIA, MI6 en MOSSAD diep in de ingewanden van de Anglo-Amerikaanse As (AAA). Zelfs de onlangs vrijgelaten ex-president, Mikhail Kodorkovsky[1], van het inmiddels ter ziele gegane Yukos Oil, brengt meer tijd door in de goede oude VS, aan het stuipen op een nieuwe Russische revolutie. De andere Russische politieke fabriek van de CIA, voormalig wereldkampioen schaken Gary Kasparov, heeft ook overuren gemaakt om Poetin te vervangen als ‘beschermer van het rijk’ terwijl hij onophoudelijk predikt tot het Amerikaanse politieke establishment over het ‘ernstige gevaar’ van Poetins werkelijk verlichte leiderschap.

Het lijkt erop dat geen van deze westerse dupes begrijpt dat dit niet 1917 is. En dat Vladimir Poetin niet de tsaar Nicolaas van Romanov is. Ze realiseren zich ook niet dat veel van hun mede-oligarchen in het buitenland, evenals politieke pionnen in eigen land, een rampzalig lot hebben ondergaan; dat zijn de krachten van bovenaf die zich hebben aangesloten bij Poetins masterplan voor een sterk en soeverein Rusland. Elk van de vele oligarchen, die handelen uit extreem eigenbelang, zoals ze hebben gedaan, kunnen zelfs niet hopen Poetin aan te raken nu de staatsmacht onomkeerbaar is geconsolideerd om de wil van het Kremlin uit te voeren.

De Oekraïne: nog een door de CIA gecoördineerde staatsgreep … voor de VS en Israël

Wat vooral verrassend is, gezien de zeer dynamische bewegingen die worden gespeeld op het huidige mondiale geopolitieke schaakbord, is dat het Westen zo transparant is met betrekking tot zowel hun methode als hun motief om Rusland te ondermijnen. De recente staatsgreep in Kiev en de aanhoudende revolutie in Oekraïne vormen een perfect voorbeeld van weer een nieuwe ineenstorting van een natie, uitgevoerd binnen de historische baan van Rusland. Ook hier zijn zionistische oligarchen met banden met de VS, het VK en Israël benoemd in alle belangrijke nationale leiderschapsposities, evenals in de gouverneurs van alle provincies die bekend staan ​​als oblasten. Nogmaals, het AAA-spelplan is uitgevoerd volgens hetzelfde draaiboek als dat werd gebruikt tijdens de ineenstorting van de USSR, waarbij de miljardair-oligarchen de totale controle over de rijkdom van Oekraïne overnamen.

De meesten weten het niet, maar er is een plan van de moderne staat Israël om een ​​terugkeer naar zijn oorspronkelijke thuisland in de Oekraïne op te zetten. Oost-Oekraïne maakte ooit deel uit van het koninkrijk Khazaria in een tijd dat het jodendom door de koning werd gekozen om de officiële staatsgodsdienst te worden. Die Khazariaanse aanhangers van het jodendom zouden doorgaan met het vormen van wat nu bekend staat als het Ashkenazi-jodendom. Door eeuwenlange migraties door heel Rusland, evenals emigraties naar alle delen van Oost-, Midden- en West-Europa, hebben de Ashkenazim zich ontwikkeld tot de rijkste en politiek machtigste religieuze groep in Eurazië.

In feite werd de moderne staat Israël (MSI) gevormd door de zionistische beweging die haar macht en rijkdom ontleende aan het Ashkenazi-jodendom over de hele wereld. Het MSI-experiment loopt echter niet zo goed. De meeste van die Joden die uit Rusland en Oekraïne emigreerden, evenals velen die Europa ontvluchtten tijdens de vervolging van de Tweede Wereldoorlog, na de chaos van de Tweede Wereldoorlog en tot op de dag van vandaag instabiliteit begrijpen nu dat ze regelrecht uit de koekenpan in het vuur sprongen .

Bovendien zijn veel Joden nu tot het besef gekomen dat hun culturele PTSD [2], veroorzaakt door zowel WO I als WO II, doelbewust werd toegebracht, zodat ze meer vatbaar zouden zijn om zich te vestigen in een vreemd stukje woestijnland omringd door islamitische en Arabische naties die werden gedwongen om de regelrechte diefstal van Palestina op klaarlichte dag van hun broeders te zien. Helemaal geen goede manier om naar de buurt te verhuizen, vooral als de buren heel gemakkelijk mortieren en raketten in je midden kunnen gooien.

Dit is waar het complot om de Oekraïne te herbevolken om de hoek komt kijken. De meeste Israëli’s van Europese afkomst voelen zich natuurlijk meer op hun gemak op “het continent”, volledig buiten het bereik van dergelijke mortier- en raketaanvallen. Daarom werd Oekraïne door het zionistische leiderschap gekozen als een nieuwe uitwijkpositie. Niet alleen is het brutale apartheidsregime van de moderne staat Israël onhoudbaar in welke beschaafde wereld dan ook, het heeft zichzelf getoond als de door en door schurkenstaat en criminele staat die het vandaag is. In feite heeft de moderne staat Israël zich op schandelijke wijze onderscheiden als een ongekende en weergaloze internationale paria.

Vooral in het licht van hun recente vernietiging van Gaza heeft Israël in wezen zijn lot bezegeld. Bijgevolg is het Midden-Oosten veranderd in een ENORM kruitvat dat klaar staat om te ontploffen wanneer Israël besluit voor de zoveelste keer een rode lijn te veel te overschrijden. Elke normale persoon die in zo’n onstabiele omgeving leeft, zou zich alleen maar ver willen verwijderen van zo’n precaire toestand, en dat is de reden waarom er nu een zeer rustige beweging is van Ashkenazische joden terug naar de Oekraïne, hun voorouderlijk thuisland.

De coalitie VS-VK-EU-Oekraïne heeft vanaf het begin haar misplaatste bedoelingen getelegrafeerd

Vanaf het allereerste begin van de gefabriceerde burgeroorlog in de Oekraïne hebben de westerse mogendheden hun intenties onthuld om een ​​nieuw “Europees Israël” te creëren. Het schrappen van de Russische taal en het vervangen van het Hebreeuws als de tweede officiële taal van Oekraïne is slechts een heel duidelijke stap in de richting van de oprichting van een nieuwe Israëlische enclave. Al die tijd beschuldigt de Anglo-Amerikaanse as Rusland ervan plannen te hebben om een ​​nieuwe regio – Novorossiya – te creëren, letterlijk bekend als Nieuw Rusland.

Uitgelekt rapport: Israël erkent dat Joden in feite Khazaren zijn; Geheim plan voor omgekeerde migratie naar Oekraïne

Zo’n rode haring heeft het doel bereikt om geen argwaan te wekken met betrekking tot het echte complot om Oekraïne over te nemen, net zoals Palestina dat was aan het eind van de jaren veertig. Wees bovendien getuige van het buitengewone stilzwijgen van Israël over het hele AAA-ongeval in de Oekraïne voor en tijdens de aanhoudende, verzonnen burgeroorlog. Hun stilzwijgen is nog oorverdovend gezien de fascistische neonazistische schurken die op cynische wijze worden gebruikt om Kiev’s genocidale agenda in heel Oost-Oekraïne te bevorderen. Natuurlijk is deze strategie identiek aan Israëls slow motion genocide op de Palestijnen, evenals de systematische en regelrechte diefstal van hun land.

Jpeg khazaria

Niet alleen zou zo’n “Europees Israël” een zeer strategische geopolitieke locatie bieden van waaruit ze hun inspanningen om Rusland te destabiliseren kunnen voortzetten, de AAA zou Oekraïne ook gebruiken om zich in de hele Europese Unie te bemoeien. Net zoals Israël al tientallen jaren wordt gebruikt om het hele Midden-Oosten te ontwrichten, zal de nieuwe Oekraïense staat die wordt opgericht voor Israëlische hervestiging een vergelijkbare functie vervullen in een eurozone die langzaam vijandig wordt tegenover de Joodse bevolking en hun belangen.

Toen de neofascistische junta in Kiev het leger losliet op de stedelijke en landelijke gebieden van Oost-Oekraïne, werd het duidelijk dat er een veel grotere agenda van etnische zuivering aan het werk was. Veel gezaghebbende rapporten hebben gewezen op het massaal afslachten van onschuldige burgers, evenals op de moedwillige vernietiging van infrastructuur en gebedshuizen, huizen en bedrijven van de Russisch sprekende bevolking. Het is nu duidelijk dat er een verraderlijk plan van opzettelijke genocide werd geformuleerd om ruimte te maken voor de binnenkort getransplanteerde Israëli’s die begrijpen dat Israël aan de vooravond staat van hun 21e-eeuwse Armageddon .

Oude rijken moeten sterven om plaats te maken voor de ECHTE wereldwijde transformatie die Poetin promoot

Als de Anglo-Amerikaanse as zich vooral onderscheidt door één achtervolging, is het wel haar onlesbare dorst naar olie en aardgas. De AAA is zo verslaafd aan koolwaterstofbrandstof dat de petrodollar al snel de wereldreservevaluta werd. De kracht van zo’n aanhoudende wereldwijde vraag naar olie als energiebron heeft nu echter een kritiek punt bereikt. Zowel de AAA-oorlogsmachine als de economische moloch hebben VEEL olie en gas nodig om haar tirannie over de planeet te laten heersen. Niet alleen is de Anglo-Amerikaanse as verschrikkelijk verspillend en inefficiënt in het gebruik van deze energiebronnen, die Rusland in grote overvloed bezit, besteedt het aanzienlijke hoeveelheden tijd en energie, geld en kapitaal in het proces van verdere verwerving van de koolwaterstofbrandstof die nodig is om de status van enige supermacht te behouden.

Hierin ligt het zaad van zijn eigen vernietiging, want de Anglo-Amerikaanse As kan de kosten die nodig zijn om zijn imperium in stand te houden niet langer dragen. De mate waarin werd vertrouwd op oorlog en andere vormen van conflict om extra bronnen van olie en gas veilig te stellen, is niet langer logisch. Alle naties die dit pad van eeuwige oorlog hebben bewandeld, zijn ontmaskerd. Sommigen, zoals Israël, worden nu door een overweldigende meerderheid van de naties over de hele wereld als een gruwel beschouwd. Evenzo wordt de VS over de hele wereld belasterd als een pestkop die uit is op zelfvernietiging, net zoals het VK algemeen bekend staat onder zijn City of London bankster MO.

In het licht van deze algemeen aanvaarde percepties stijgen en dalen de fortuin/lot-verhoudingen van zowel de BRICS-alliantie als de Anglo-Amerikaanse as respectievelijk. Terwijl het Europees-Amerikaans-Japanse economische model in realtime failliet blijft gaan, bereidt de BRICS-alliantie zich op zijn minst voor op een toekomstige hausse. Het is duidelijk dat de banen van de BRICS-landen klaar zijn om naar de sterren te schieten, terwijl de westerse mogendheden gevaarlijk afdalen in de richting van een ongekende “crash and burn”. Ironisch genoeg is het alleen door de samenwerking en samenwerking met de BRICS-landen, en vooral Rusland, dat de Eurozone en de Amerikaanse invloedssfeer kunnen worden gered van een vrijwel zekere economische ineenstorting en financiële ineenstorting.

Wanneer de rook en spiegels die zo’n groot deel van de westerse economische luchtspiegeling bepalen beginnen te vervagen, zullen de landen van de eurozone diep spijt hebben van het opleggen van dergelijke contraproductieve sancties aan Rusland. Zij zijn het die nu enorme economische gevolgen ondervinden, midden in een oplevende recessie, van de veel slopende economische sancties van Rusland. Zelfs de geroemde economische motor van Europa – Duitsland – heeft zijn vermogen verloren om de rest van de EU een vliegende start te geven, allemaal omdat ze ervoor kozen de kant van de echte daders van de staatsgreep in Kiev te kiezen.

De strijd om Oekraïne gaat niet zozeer over de geopolitieke gok van de AAA die verkeerd is gegaan, het is eerder een lakmoesproef voor degenen die mogen toetreden tot een authentieke wereldwijde beweging die wordt bepaald door economische rechtvaardigheid, sociale gelijkheid en politieke integriteit. Bovendien is het respect voor nationale soevereiniteit – boven alles – dat Poetins Rusland, Jinpings China en Modi’s India van de wereld verwachten, zoals de rest van de wereld zou moeten ontvangen van alle BRICS-landen.

Ten eerste is het van cruciaal belang om te begrijpen dat het niet alleen Poetin is voor wie ze bang zijn. Het is zelfs niet Rusland als natie die de AAA de stuipen op het lijf jaagt. Het is de KRACHT achter Poetin die ze sinds John F. Kennedy niet meer een belangrijk politiek ambt hebben zien bekleden. De AAA moet zich toch afvragen hoe ze allemaal zo zijn misleid om te geloven dat Poetin in de eerste plaats een van hen was. Hij was per slot van rekening een KGB-functionaris met alle juiste referenties om te vertrouwen om hun spel te spelen, alleen op hun manier, de hele tijd.

Echter, net als JFK in het begin van de jaren ’60, toen Poetin eenmaal zag hoe het AAA-spel precies op de mensen werd gespeeld – OVERAL – keek hij ze aan en heeft hij nooit meer achterom gekeken. Omdat zijn voorganger Boris Jeltsin, die passief de Russische oligarchen bijstond bij het plunderen, plunderen en verkrachten van het Russische moederland, zijn vaste en oprechte zegen aan Poetin als politieke erfgenaam schonk, had niemand ooit gedacht dat Poetin zo’n radicale 180° ommezwaai zou maken. Zowel bij het formuleren van het staatsbeleid als bij het bestuur van de federale regering zette hij het proces in gang om Rusland terug te nemen van degenen die haar rijkdom verduisterden. Zijn bekering tegen de roofzuchtige oligarchie was zo dramatisch dat er nu over hem wordt gesproken als een echte reïncarnatie van Peter de Grote, die ook Rusland redde van vijanden van binnen en van buiten.

President Poetins nauwe band met de patriarch van de Russisch-orthodoxe kerk – Zijne Heiligheid Patriarch Kirill – is de reden geworden dat de diep religieuze en traditionele mensen van Rusland verliefd op hem zijn geworden. Zijn sociaal conservatieve agenda is veel meer in lijn met de Russische gevoeligheden, omdat het een verfijnde cultuur beschermt die op gespannen voet staat met de permissiviteit van een steeds grovere westerse samenleving. Op dit specifieke gebied van divergentie heeft het Rusland van Poetin gediend als een tegenkracht voor de AAA-modus operandi van het naaien van zaden van sociale chaos en politieke wanorde, waar ze ook hun zinnen op zetten. De verspreiding van overdreven tolerante maatschappelijke normen is hun kenmerkende strategie in dit opzicht, waar Poetin herhaaldelijk tegenaan loopt.

Het is veelbetekenend om erop te wijzen dat het Rusland dat Jeltsin erfde er een was dat de door en door corrupte oligarchen werd beloofd. Met andere woorden, de emancipatie van het communisme kwam alleen met het begrip dat de Russische oligarchen toestemming zouden krijgen om de activa van de natie te stelen – natuurlijke hulpbronnen, industriële installaties en alles wat ze nog meer te pakken konden krijgen. Dit weinig bekende feit is de reden waarom Boris Jeltsin aan het einde van zijn carrière vrijuit toegaf een aantal historische fouten te hebben gemaakt, vooral die met betrekking tot de systematische overdracht van Russische rijkdom aan die nu beruchte oligarchen.

Jeltsin wist dat het toestaan ​​van het ‘ongebonden kapitalisme’ van de bankster de sleutel was tot Ruslands uiteindelijke bevrijding van die westerse mogendheden, die een integraal onderdeel waren van het orkestreren van de val van de Berlijnse Muur.

De geschiedenis heeft ons nu laten zien dat Boris Jeltsin (en zijn geheime groep patriotten) een vooruitziende blik hadden bij hun keuze voor Vladimir Poetin als premier. Zijn laatste woorden aan Poetin in zijn hoedanigheid als president waren: “Zorg goed voor Rusland.” Ze zijn ook vertaald als ” Bescherm Rusland”. In Vladimir Poetin werd het perfecte vat gevonden om ervoor te zorgen dat de laatste wens van Boris Jeltsin zou worden gehonoreerd. Een paar dagen voor de begrafenis van Boris Jeltsin sprak Poetin zelf de volgende woorden uit.

“We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de nagedachtenis van Boris Nikolajevitsj Jeltsin, zijn nobele gedachten en zijn woorden ‘zorg voor Rusland’ als een morele en politieke maatstaf voor ons dienen,” [3]

Natuurlijk betekende het vervullen van Jeltsins wens dat de onverbeterlijke oligarchen ofwel naar de gevangenis gingen of in ballingschap gingen.

Dat is precies wat Poetin van plan was te doen, ongeacht de westerse reactie en/of dreigementen van alle gebruikelijke verdachten. Poetin zou onder geen enkele omstandigheid toestaan ​​dat roofzuchtige kapitalisten Rusland vernietigen. Hij startte heel bewust – onder het mom van “nationale veiligheid” – alle noodzakelijke juridische procedures en regeringsprocedures om datgene terug te vorderen dat van het Russische volk was gestolen. Deze specifieke aanpak was bijzonder effectief en onfeilbaar, aangezien de AAA al eeuwenlang hetzelfde voorwendsel gebruikt om grote en kleine naties over te nemen.

Desalniettemin kon het Westen alleen maar geschokt terugdeinzen dat de Russische president zijn natie daadwerkelijk op deze manier zou beschermen. Dat Poetin de belangen van Rusland en zijn burgers voor de bankiers … en de industriëlen … en de machtige oligarchen stelde, werd gezien als het ultieme verraad. Zijn acties druisten immers in tegen de deal in de achterkamer die werd gesloten door de echte machtsmakelaars die onderhandelden over de ‘val van de muur’. Het communisme – in Sovjetstijl – moest ALLEEN worden beëindigd als de oligarchen onbelemmerde toegang kregen tot de rijkdom van Rusland. En zo waren ze … … … voorlopig.

Niemand wist dat Boris Jeltsin – en vooral Vladimir Poetin later – ze allemaal voor de gek hield. Helaas eiste zo’n welwillend bedrog uiteindelijk een grote tol van de gezondheid van Jeltsin in de vorm van overlijden door hartaandoeningen. Als een extreem patriottische en zelfopofferende Russische leider wist Boris Jeltsin dat hij aardig moest spelen met de westerse leiders (en hun oligarchagenten) om de natie te bevrijden van hun roofzuchtige klauwen. Uiteindelijk heeft hij voortreffelijk werk geleverd, met name door te zorgen voor een soepele overgang naar Poetin, op wie het gewicht van de goedaardige dubbelganger viel.

De belangrijkste reden waarom Vladimir Poetin zo wordt veracht door de westerse mogendheden, is omdat hij ze volledig heeft misleid ten behoeve van het Russische volk.

Niemand begrijpt de Russische geschiedenis van de 20e eeuw beter dan de terecht verontwaardigde burgers van de USSR. Deze mensen leden grote beproevingen en beproevingen door toedoen van communistische schurken die aan de macht werden gebracht door westerse bankiers en de Anglo-Amerikaanse politieke klasse. Ze weten precies wat er met hun moederland is gebeurd in de nasleep van de totaal frauduleuze bolsjewistische revolutie. Ze weten ook precies wie verantwoordelijk was voor zo’n catastrofale sociale, economische en politieke ramp.

“Er wordt gezegd dat de Russische steppen menige filosoof hebben voortgebracht. Die grote uitgestrektheid van het land loopt schijnbaar eeuwig voort met wijd open lucht en ongebroken winden die de ziel beroeren … om de waarheid te kennen … en niets dan de waarheid.” [4]

Alleen door het temperament te begrijpen van die Russische volkeren die de regelrechte ramp van het communisme hebben meegemaakt, die hen werd opgedrongen door buitenlandse agenten met een heimelijke agenda, zullen de krachten die achter Poetin staan ​​correct worden begrepen. In dit opzicht is het niet Poetin, de president, waar de westerse mogendheden mee te maken hebben. Het is een trotse en patriottische Russische beweging die ontstond met het besef dat de Anglo-Amerikaanse as verantwoordelijk was voor hun verloren eeuw. Deze waarheid kan niet uit de geschiedenis worden gewist door een paar internetsites te airbrushen die door de CIA worden gecontroleerd. Ook kunnen de vele verfoeilijke en daarom ongemakkelijke historische feiten niet uit de Russische psyche worden uitgeroeid, terwijl zovelen zoveel pijn en lijden hebben berokkend.

Echt, de krachten die Poetin steunen in zijn zoektocht naar echte nationale soevereiniteit zijn veel groter dan welke Amerikaanse president of Britse premier, NAVO-opperbevelhebber van de geallieerden of leider van de Europese Unie. In feite is de macht achter Vladimir Poetin Rusland zelf, een kracht die vastbesloten is om nooit meer gevangen te worden gehouden door de Anglo-Amerikaanse as . En geen enkele hoeveelheid sabelgekletter door Washington, of economisch terrorisme door de Europese Unie, of financiële sabotage door de City of London zal die vastberadenheid veranderen.

Kernwapens kunnen dienen als de grote gelijkmaker

In tegenstelling tot elk ander land dat onlangs tot naakte Anglo-Amerikaanse agressie is gevallen, had Rusland tijdens de Koude Oorlog aanzienlijk veel kernwapentechnologie ontwikkeld. Het Westen had zich nooit kunnen voorstellen dat Rusland dan het vooruitzicht van niet alleen kernwapentechnologie, maar ook veel geavanceerdere en destructievere wapens die nog nooit eerder op planeet Aarde zijn gebruikt, zou gebruiken als een krachtig afschrikmiddel voor niet-uitgelokte Anglo-Amerikaanse Axis- acties van oorlog.

Evenmin hebben dezelfde westerse roofzuchtige kapitalisten ooit gedroomd dat de rijkste man in Rusland – Michail Chodorkovski [3] – 10 jaar gevangen zou worden gezet. Omdat ze hun aanspreekpunt waren voor de verdere plundering van de Russische olie- en gasreserves en aanverwante activa, ging het hele misplaatste AAA-plan volledig failliet. Toen de geharde oligarchen echter eenmaal van hun macht, geld en invloed waren beroofd, kon het Westen alleen maar vertrouwen op bruut geweld, terwijl ze met buitengewone wreedheid blijven oefenen in plaatsen als de Oekraïne. Intimideren en bedreigen, dwingen en afpersen is alles wat de Anglo-Amerikaanse as tegenwoordig weet, zo succesvol zijn deze tactieken geweest in het onderwerpen van volledig machteloze en/of weerloze naties over de hele wereld gedurende vele decennia.

Desalniettemin, nu de Russische Federatie haar kernwapencapaciteit opnieuw heeft beoordeeld en kritieke middelen aan hun westelijke grens heeft herschikt, zijn hun tactische reactie en strategische paraatheid nog nooit zo goed geweest. Hoewel deze specifieke stand van zaken een groot obstakel vormt voor het langetermijnplan van de AAA voor een Nieuwe Wereldorde , vormen Rusland en de steeds groter wordende BRICS-alliantie een nog grotere uitdaging voor hun fataal gebrekkige NWO-implementatieplan.

De vraag van Rusland naar respect voor nationale soevereiniteit is representatief voor een veel grotere wereldwijde beweging

Rusland wordt niet alleen vergezeld door de BRICS-alliantie in zijn inspanningen om het mondiale speelveld te egaliseren, het wordt ook ondersteund door vele andere grote en kleine landen, waarvan Hongarije een is die de gelederen heeft gebroken met de Europese Unie. Zeker, de failliete en failliete Anglo-Amerikaanse as heeft zijn baan verloren wanneer ze het opneemt tegen een groeiend aantal landen die niet langer als stiefkinderen zullen worden behandeld. Wanneer landen als China en Rusland, India en Brazilië, Zuid-Afrika en Venezuela, Bolivia en Ecuador openlijk hun twijfels over de Amerikaanse hegemonie uiten, let de hele wereld goed op. Daarin ligt de echte kracht achter Vladimir Poetin.

Geschiedenisboeken zullen op een dag laten zien dat de wereldgemeenschap van naties zich verzamelde rond de morele hoogte die Vladimir Poetin in het tweede decennium van het nieuwe millennium had ingenomen. Niet alleen steunt het Russische volk hun president volledig, maar de enorme bevolking van China, India en vele andere naties staan ​​stevig achter hun leiders tegen de onophoudelijke inmenging van de Anglo-Amerikaanse as . De alomtegenwoordigheid van internet heeft het simpelweg te gemakkelijk gemaakt om te delen wat er ECHT gaande is in de wereld, vooral waar het gaat om de AAA die krachtig tegen de belangen van het gewone volk werkt.

Vladimir Poetin, welke intriges en machinaties er ook in gang worden gezet om zijn beste bedoelingen te verstoren, is ontdekt door zijn eigen volk. Ze weten dat hij zijn uiterste best heeft gedaan om Rusland te beschermen. Ze weten ook dat hij, in zijn besluit om voor het Russische volk te zorgen, ook rekening houdt met de belangen van de burgers van elke natie, inclusief degenen die Rusland meedogenloos tegenwerken en hem bij elke gelegenheid vervolgen. Deze buitengewone houding is niet alleen vrij zeldzaam onder wereldleiders tegenwoordig, het is een bewonderenswaardige kwaliteit in elke tijd … dat is gewoon een andere reden waarom de AAA-hoofdhoncho’s zo een hekel hebben aan het wijze en verlichte leiderschap van Vladimir Poetin.

“ Zorg voor Rusland ” werd letterlijk Poetins “ morele en politieke maatstaf ”

Alleen door goddelijke wijding komt een luitenant-kolonel van de KGB tot de vervulling van de laatste wensen van zijn voorganger door afwisselend zowel president als premier van Rusland te zijn. Omdat Vladimir Poetin die presidentiële richtlijn echter zo serieus nam, zit hij nu in het vizier van de meest formidabele militaire machine en economische moloch op aarde. Echter, in schril contrast met JFK’s korte ambtstermijn, die plaatsvond in de buik van het beest , heeft Poetin een ongeëvenaarde firewall van bescherming om hem heen gebouwd. Hij wist dat als de laatste wens van Boris Jeltsin zou worden uitgevoerd, hij en zijn medewerkers beschermd moesten worden tegen allerlei soorten kwaad en onheil. Het AAA-team speelt tenslotte nooit aardig en overtreedt altijd de regels (Regels, wat zijn regels voor de AAA?!).

In het licht van Poetins vermeende verzaken aan een contract dat in wezen was overeengekomen door zijn voorgangers, bestond er voor hem geen morele verplichting om zich aan zo’n onwettige en onethische overeenkomst te houden. Op het eerste gezicht had hij terecht kunnen worden beschuldigd van hoogverraad als hij had voldaan aan de eisen van de AAA. Alleen een verrader zou zich aan zo’n schandalig contract houden, dus Poetin wist dat zowel de wet als het volk aan zijn kant zouden staan ​​als hij de oligarchen en hun westerse sponsors aan de kaak stelde. Desalniettemin heeft hij door dit te doen de toorn van de Rothschilds en de Rockefellers, de Council on Foreign Relations en het Royal Institute of International Affairs, de Trilateral Commission en de Bilderberg Group op zichzelf en Rusland gebracht.

Als de wijze, oude ziel die Poetin is, wist hij dat zijn ambtstermijn de meest ingrijpende van de moderne tijd zou zijn … voor zowel Rusland als de wereld in het algemeen. Hij is niet teruggeschrokken voor de eisen van zo’n moeilijke onderneming; in feite lijkt hij aangemoedigd te worden door de formidabele uitdaging die het is. Maar dan heeft hij het volk van Rusland stevig aan zijn zijde, evenals een overweldigende meerderheid van de naties op aarde. Wanneer de macht van het volk over de hele planeet begint samen te smelten rond de ware bedoelingen die Vladimir Poetin vertegenwoordigt en vaak heeft geuit, zal de verandering waar velen op wachten snel en furieus komen. Echt, wereldwijde transformatie ligt om de hoek; een echte nieuwe wereldorde gekenmerkt door impliciet respect voor zowel nationale als persoonlijke soevereiniteit.

De toekomst van de wereld ligt bij Rusland

“Door Rusland komt de hoop van de wereld. Niet met betrekking tot wat soms communisme of bolsjewisme wordt genoemd – nee! Maar vrijheid – vrijheid! Dat ieder voor zijn medemens zal leven. Het principe is daar geboren. Het zal jaren duren voordat het uitgekristalliseerd is; maar uit Rusland komt weer de hoop van de wereld.”

~ Edgar Cayce

Het is duidelijk dat deze profetische uitspraak van Edgar Cayce zowel vooruitziend als opmerkzaam was. Want niet alleen hebben de steppen van Centraal-Azië door de eeuwen heen de harten en geesten van het Russische volk gesmeed, de tirannie van het Sovjetcommunisme bleek een smeltkroes als geen ander te zijn. Rusland is altijd een natie van filosofen geweest met schrijvers als Tolstoj en Dostojevski die sinds de 19e eeuw het nationale bewustzijn vormden. Gezien hun relatief recente bevrijding van het opgelegde atheïsme van het goddeloze marxisme, hebben Russen, jong en oud, de mystieke tradities van de Russisch-orthodoxe kerk opnieuw omarmd.

Gezien deze zeer diepgaande en voortdurende culturele transformatie is er een nieuwe nationale mentaliteit aan het ontstaan. Het is ongetwijfeld een samenleving die onverbiddelijk neigt naar een meer conservatieve en traditionele samenleving, vooral een samenleving die zich in de tegenovergestelde richting beweegt van de westerse samenlevingen. Poetin is zich terdege bewust van de gevoeligheden die in het hele moederland heersen. Hij probeert niemand te beledigen, maar zal tegelijkertijd de gekken niet het asiel laten runnen zoals ze dat doen in de Anglo-Amerikaanse as . Evenmin zal hij toestaan ​​dat de waarden en principes, gewoonten en tradities van welke minderheid dan ook de Russische cultuur domineren.

In het licht van wat er op het spel staat voor zowel het Rusland van Poetin als de VS van Obama, is het nu duidelijk dat er een epische strijd over de planeet woedt. De meest recente strijd in Oekraïne is er nog maar één die in het hele Midden-Oosten en daarbuiten wordt gevoerd. Zowel Rusland als China hebben hun geopolitieke posities aangevallen en ondermijnd zien worden, waar ze ook proberen nieuwe markten te vestigen of handelspartners aan te trekken. Vooral waar energiebronnen op het spel staan, zijn de oorlogen apocalyptischer geworden. Zozeer zelfs dat velen zich afvragen of een wereldoorlog III om de hoek komt kijken. Een dergelijk geconstrueerd Armageddon kan echter alleen aan de wereldgemeenschap van naties worden opgedrongen met de deelname van zowel Oost als West.

Gelukkig zal het Rusland van Poetin niet in een Derde Wereldoorlog scenario worden geprikkeld. Dat geldt ook voor China van Jinping en India van Modi. Vanwege de onwankelbare vastberadenheid en het sterke leiderschap van Poetin binnen de BRICS-alliantie, zal geen van de naties die routinematig worden aangevallen door de AAA, in een grootschalige oorlog terechtkomen. De hele wereld heeft Vladimir Poetin te danken voor zijn verstandige en nuchtere reactie op zoveel conflicten en schermutselingen, valse vlagaanvallen en proxy-invasies die wekelijks over de hele wereld worden georganiseerd door de Anglo-Amerikaanse as .

Het Russische volk is Poetin gaan respecteren als een leider die het moederland fel beschermt. Vergelijkingen met Peter de Grote, die werd geprezen ” als een industrieel en culturele visionair die zijn land in een Europese macht heeft veranderd” , zijn heel begrijpelijk. Onder leiding van tsaar Peter I “werd Rusland gevreesd maar ook gerespecteerd door zijn buren, en hij is de officiële tsaar-held van de Russische geschiedenis.” [6] Misschien weerspiegelt het volgende beeld, verspreid door de AAA Mainstream Media als een minachting, Poetin in zijn huidige rol als ‘beschermer van Rusland’ en moreel leider van de vrije wereld.

5 november 2014

Opmerking van de auteur

Er wordt een enorme hoeveelheid valse informatie verspreid over de cyberruimte over Vladimir Poetin. Een van de belangrijkste desinfo-campagnes is om hem te koppelen aan de oligarchen die nog steeds in machtsposities in Rusland zitten. Poetin erfde een ongekende economische puinhoop en financiële ramp na decennia van communistisch wanbeheer. Hij werd ook gedwongen om te gaan met alomtegenwoordige politieke problemen en endemische corruptie bij de overheid uit dezelfde tijd. Al die tijd moest hij het land door grote sociale, filosofische en religieuze transformaties leiden. Is het met het oog op deze context niet duidelijk dat hij – aanvankelijk – zoveel mogelijk vrienden moest maken voordat alle zuiveringen begonnen?

Gezien deze realiteit deed Poetin wat elke rechtvaardige en pragmatische leider zou doen: het proces zo soepel en pijnloos mogelijk laten verlopen. De overgrote meerderheid van de Russen had al vele decennia verschrikkelijk geleden. Daarom heeft hij altijd geprobeerd samen te werken met degenen die coöperatief waren. Sommige oligarchen zagen het schrift op de muur en deden de toenadering die nodig was om Poetin te overtuigen van hun loyaliteit om eerst Rusland weer op te bouwen. Degenen die het moederland verlieten, zouden hun roverspraktijken niet afzweren. Degenen die zijn gebleven, zijn veel meer op één lijn met het programma van Poetin dan uit hun eerdere voorkeuren en gedrag zou kunnen blijken. Toen ze werden geconfronteerd met verbanning of deelname aan de zaak, werd het een vrij gemakkelijke beslissing voor die oligarchen die waarde hechtten aan hun Russische wortels en erfgoed.

Dan is er nog de kwestie die degenen betreft die beweren dat Poetin in bed moet liggen met de Rothschilds, de westerse elite, de NWO, de Illuminati, de Wereldschaduwregering, de FED (banksters), de Anglo-Amerikaanse as, enz. Hoe kon hij, als president en premier van een land met een ooit supermacht, alle normale internationale betrekkingen beëindigen te midden van de wederopbouw van het land? Alleen door de vitale handel en commercie met Europa, en door te voldoen aan de energiebehoeften van die en andere landen, had Rusland de cashflow om de hele beproeving te overleven. Zoveel van de Russische economie werd (en wordt) aangedreven door olie- en gasinkomsten; een realiteit waarmee Rusland vroeg of laat te maken zou krijgen. Om te overleven werden er altijd, waar en met wie nodig afspraken gemaakt.

Ten slotte zijn er mensen die verklaren dat Poetin onbewust wordt gebruikt als gecontroleerde oppositie. Denken ze echt dat Poetin niet op de hoogte is van de vele spelletjes die worden gespeeld door het uitgebreide netwerk van inlichtingendiensten van de AAA? Hij was KGB en deed veel meer dan de MSM ooit zou toegeven. Zijn betrokkenheid op het hoogste niveau bij het spelen van het nu alomtegenwoordige Grote Spel gaf hem een ​​opleiding die alleen het Comité voor Staatsveiligheidzou kunnen bieden. In feite kon alleen de onschatbare ervaring die is opgedaan binnen de primaire veiligheidsdiensten van Rusland (hij werd ook benoemd tot hoofd van de FSB) hem adequaat voorbereiden op zijn toekomstige uitdagingen. Daarom, als velen vragen hoe een ex-KGB-officier ooit goed kan doen, vragen we ons af hoe Poetin anders de gigantische taak van een succesvolle nationale rehabilitatie sinds 1999 had kunnen volbrengen … zonder te worden gezuiverd of vermoord!

Moraal van het verhaal: alleen een buitengewoon goed geïnformeerde ex-KGB-agent en goed geïnformeerde ex-FSB-directeur had mogelijk de nodige steun en waakzame bescherming kunnen krijgen om hem de afgelopen 15 jaar als de belangrijkste leider van Rusland buiten gevaar te houden en staatsman.

Opmerking van de uitgever

Dit artikel is het eerste in een serie over het Rusland van Vladimir Poetin. Deel II is getiteld:

PUTIN: de president en de macht(en) achter hem

Net als JFK gaat Poetin zijn eigen weg

Het lijdt geen enkele twijfel dat Vladimir Poetin de John F. Kennedy van het nieuwe millennium is.

Aanvulling

Er is een heel speciale relatie tussen de drie grote BRICS-landen. De Russische president Vladimir Poetin, de Chinese president Xi Jinping en de Indiase premier Narendra Modi delen allemaal een unieke band in de vorm van wederzijds respect voor elkaars diepe religieuze oriëntatie. In de loop van hun respectieve ambtstermijnen heeft elk van deze leiders de overheersende religie(s) van hun land vrij opvallend opnieuw omarmd op een manier die in de moderne tijd niet wordt gezien.

Zoals eerder in dit essay is geschreven, heeft president Poetin grote vooruitgang geboekt bij het herstellen van de relatie tussen de Russische federale regering en de Russisch-orthodoxe kerk. Deze doelgerichte hernieuwde betrokkenheid volgde op Poetins zeer persoonlijke spirituele reis terug naar de mystieke tradities van zijn eigen geloof. Tijdens de verergering van de crisis in Oekraïne stond hij er bijvoorbeeld om bekend het Valaam-klooster te bezoeken, een heilige retraiteplaats aan het Ladoga-meer nabij de noordoostelijke Russische grens.

Evenzo staat premier Modi bekend als een zeer vrome orthodoxe hindoe gedurende zijn hele politieke carrière. Hij voerde het hindoeïstische Ganga Puja-gebedsritueel uit in de Dashaswamadeh Ghat aan de Heilige Rivier de Ganges, de dag na zijn verpletterende verkiezingsoverwinning op 17 mei 2014 in Varanasi, India. Een van Modi’s eerste proclamaties als premier was zijn voornemen om de heiligste en smerigste rivier van India binnen vijf jaar schoon te maken.

President Jinping heeft zichzelf al onderscheiden als de eerste leider van de Communistische Partij van China die de belangrijke rol erkent van de traditionele religies van het land bij het omkeren van het morele verval. Hij heeft verklaard dat ” hij hoopt dat China’s “traditionele culturen” of religies – het confucianisme, het boeddhisme en het taoïsme – zullen helpen een leegte te vullen die corruptie heeft laten floreren. Zelfs de verbannen Tibetaanse spirituele leider – de Dalai Lama – heeft gesproken over de zeewisseling onder het verlichte leiderschap van Jinping, in het bijzonder met betrekking tot de rol van het boeddhisme in het behoud van de Chinese cultuur.

Hier is hoe een geopolitieke commentator het onlangs samenvatte:

“Drie machtige leiders vastbesloten om een ​​nieuwe wereldorde in kaart te brengen. De Anglo-Amerikaanse as kan ze demoniseren, maar ze kunnen ze niet stoppen. Ze kunnen zich aansluiten bij de drie, of zelfs BRICS, maar dat zal op gelijke voet zijn. En deze drie hebben het Vaticaan en de christelijke evangelisten in Europa en Amerika voor een grote uitdaging geplaatst, een punt dat Sheikh Imran ongeveer 4-5 jaar geleden in de Russische context had genoemd. Hier hebben we drie wereldleiders die het belang van traditionele religie, waarden en mores bevestigen.”

– Arun Shrivastava’s inzicht

De implicaties die samenhangen met het zeer openbare spirituele gedrag van deze drie leiders – ze komen allemaal uit het Oosten – zijn even verstrekkend als wereldschokkend. Vooral in tegenstelling tot de immoraliteit, goddeloosheid en/of atheïsme van westerse regeringsleiders, lijken Rusland, China en India op een sterk gecoördineerde missie te zijn.

Ongetwijfeld sturen ze een ongekende boodschap naar de hele mensheid:

een wereld zonder geloof en geloof in een Hogere Macht is verstoken van vrede en welvaart. Wederzijds respect voor elkaars religie staat dan ook hoog in het vaandel. Een rechtvaardige en beschaafde samenleving zal alleen ontstaan ​​wanneer religieuze (en raciale en culturele) tolerantie de norm wordt. Door elkaar zo impliciet respect te betuigen, modelleren Poetin, Jinping en Modi de manier waarop hun naties zich tegenover elkaar zullen gedragen.

Bij verschillende gelegenheden heeft elk van deze BRICS-landen publiekelijk gevraagd dat de VS een andere houding moet aannemen in hun omgang met hen. Dit verzoek is gedaan door vertegenwoordigers op alle niveaus, altijd na beledigend en onaanvaardbaar AAA-gedrag. En toch is er geen waarneembare verandering in houding opgetreden, vooral niet door de VS. “Als er geen zelfrespect is, is het extreem moeilijk om anderen te respecteren” .

Door hun gedrag, zowel officieel als persoonlijk, lijkt het erop dat de vele leiders over de Anglo-Amerikaanse As [7] in een goddeloos universum opereren. Het lijkt er zelfs op dat ze werden gekozen vanwege hun gebrek aan spiritualiteit en/of verwaarlozing van religieuze praktijken. Hopelijk zullen ze van hun broeders uit het Oosten de verdiensten leren van het altijd onderhouden van een heilige verbinding met het Goddelijke. Daarin ligt de ware kracht achter de BRICS Alliantie. Echt, de toekomst van de mensheid hangt in hoge mate af van hun samenhang, evenals het lot van de planetaire beschaving.

Eindnoten

[1] De echte misdaad van M. Chodorkovsky door F. William Engdahl

[2] Het uitverkoren volk: Israël, ‘christelijk’ zionisme en de crisis in het Midden-Oosten door Revisionistische historici voor wereldvrede

[3] BBC NIEUWS | Europa | Russische ex-president Jeltsin overleden

[4] Anonieme Russofiel

[5] Chodorkovski gaf Yukos-aandelen door aan Rothschild Bank

[6] Peter de Grote – Wikipedia

[7] De Anglo-Amerikaanse as wordt in de eerste plaats vertegenwoordigd door de belangrijkste Engelssprekende landen van de wereld: de VS, het VK, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland en Israël. De Europese lidstaten van de NAVO, zoals Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, België, Luxemburg en Nederland zijn ook nauw verbonden met de AAA, net als alle Scandinavische landen. Dat geldt ook voor de Aziatische landen in de Stille Oceaan, Japan, Zuid-Korea, Taiwan en de Filippijnen. Saoedi-Arabië, Pakistan, Koeweit, Jordanië, Bahrein, de Verenigde Arabische Emiraten en Qatar hebben ook hun loyaliteit aan de AAA te danken, hoewel sommige hiervan mogelijk aan het veranderen zijn. De World Shadow Government is een geheime, supranationale organisatie die de Anglo-Amerikaanse as volledig controleert, evenals de Europese Unie, de NAVO en vele andere institutionele entiteiten die de Global Control Matrix vormen .

Aanbevolen literatuur

Rusland wordt aangevallen: kwetsbaarheid voor sancties tussen de EU en de VS en militaire inbreuken

Plaats van wereldwijde macht verschuift van het westen naar het oosten

De OORLOG voor Oekraïne: wat is het echte verhaal?

De Russische reactie op een dubbele oorlogsverklaring

Referenties

Tienduizenden marcheren voor Poetin in schaduw van oorlog Oekraïne

Poetin haalt uit naar VS en West voor destabiliserende wereld

Poetin beschuldigt VS van chantage en verzwakking van de wereldorde

Poetin verlaat het reservaat: vaardigt nieuwe regels uit voor internationale betrekkingen

Vladimir Poetin is de leider van de morele wereld

Oekraïne: Obama, NAVO smeken om meer oorlog – Poetin probeert vrede te brengen

“Wat we ook beslissen is een ramp voor ons” Frankrijk geeft toe dat Poetin wint, Europa “knipperde”

De fout van president Boris Jeltsin was gehoor te geven aan het advies van westerlingen om de macht te behouden

Speciale opmerking:

Oorspronkelijk geschreven en gepubliceerd door State of the Nation via de volgende link:

Vladimir Putin’s Russia : Perfect Foil To The Anglo-American Axis And Their New World ‘Order’

zie ook bij ellaster de strijd van Rusland tegen khazaria