20211223 Over het roeren van de oorlogstrom 2

Via SOTN : alternatief nieuws, analyse en commentaar

De ware staat van de natie onthullen

Fearful Power Elite + Mislukte Covid Plandemic = Afleidende Wereldoorlog 3

Geplaatst op 22 december 2021 door State of the Nation

(google translate begruikt en niet aangepast)

De globalistische kliek van de Nieuwe Wereldorde heeft dringend

een wereldwijde afleiding nodig…

… van hun jammerlijk falende Covid Plandemic-plan om elke persoon op de planeet te vaccineren.

Helaas voor de mensheid is er geen grotere afleiding dan de Eerste Wereldoorlog.”

Daarom heeft de wereldgemeenschap van naties nu een GROOT PROBLEEM.

Gezien al het sabelgekletter door de Oekraïne, door de NAVO, door de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk, door de Intermarium-landen, maar ook door andere klantstaten binnen de Zio-Anglo-Amerikaanse as , is het zeker dat het Europese geopolitieke schaakbord nauwgezet voorbereid op een grote regionale oorlog als aanloop naar de Derde Wereldoorlog.

Het is duidelijk dat de zionistische oorlogsstokers elke door de ZOG gecontroleerde natie in Europa hebben gebruikt om zich in te zetten voor een totale oorlog of anders geruïneerd te worden door het centrale bankkartel. De catastrofale monetaire ineenstorting van Turkije en de aanhoudende financiële ineenstorting worden juist om deze reden in scène gezet.

Het naakte financiële terrorisme gericht op de Turkse lira wordt gelijktijdig gepleegd met de vele veelsoortige vormen van agressie die door de westerse mogendheden in het hele Intermarium worden uitgevoerd (zie kaart hieronder). Welke meer dwingende dreiging zou kunnen worden uitgevaardigd tegen elke natie op het Europese slagveld dan een realtime gecontroleerde vernietiging van een natie ter grootte van Turkije?!

Met het oog op deze zeer ingrijpende ontwikkelingen in Oost-Europa, zouden alle betrokken partijen zich terdege bewust moeten zijn van de volgende grimmige realiteit:

Als er een Derde Wereldoorlog komt, begint die in de Oekraïne!

INTERMARIUM

Wat het meest veelzeggend is aan de sluipende evolutie van deze fundamenteel Zio-Anglo-Amerikaanse oorlogszuchtige onderneming, zijn de vele overeenkomsten die deze WW3-opbouw heeft met die van de Eerste en Tweede Wereldoorlog. Bij beide gemanipuleerde wereldwijde conflicten werden Duitsland en Rusland doelbewust opgezet om elkaar te bevechten, zodat deze twee natuurlijke bondgenoten nooit een politiek, militair en/of economisch bondgenootschap zouden vormen. Zie: STRATFOR Chief onthult Zio-Anglo-Amerikaanse plot voor wereldheerschappij

De Oekraïne (voorheen bekend als Khazaria) is het voorouderlijk huis van de huidige hondsdolle zionistische stam die vastbesloten is de hele planetaire beschaving in een wereldoorlog te storten als een middel om hun Ordo ab Chao- strategie uit te voeren voor totale wereldheerschappij via de oprichting van een Wereldregering .

De overgrote meerderheid van de bankiers die het Centrale Bank-kartel bevolken (bijv. de Amerikaanse Federal Reserve & Bank of England; het International Banking Crime Syndicate (bijv. Wereldbank, Internationaal Monetair Fonds en Bank voor Internationale Betalingen); evenals de Londen-New York- Frankfort-Zurich Banking Nexus (bijv. Barclays, USB, Citibank, BoA, Deutsche Bank, Credit Suisse, JP Morgan Chase, HSBC, enz.) komen allemaal oorspronkelijk uit dezelfde Oost- en Midden-Europese landen die de nooit eindigende broeinest van conflict vormen op het vasteland – het Intertermarium (zie kaart).

Het historische record is duidelijk dat de vorming van de Khazariaanse maffia een reactie was op de vijandigheden die gedurende vele eeuwen hebben bestaan ​​tussen de Rus (oorspronkelijke Russische volkeren) en de Khazaren die uiteindelijk het Ashkenazische Jodendom werden die migreerden naar Oost- en Centraal-Europa voor de daaropvolgende diaspora’s brachten hen naar de belangrijkste commerciële en bancaire centra van West-Europa.

De huidige stam van internationale bankiers stamt af van de goudhandelaren, diamantairs en geldschieters die in de verschillende Ashkenazi-joodse gemeenschappen woonden van West-Rusland (vooral Oekraïne), tot Polen, tot Duitsland. De generaties Rothschild bankiers vertegenwoordigen slechts een van de vele Khazariaanse bankiersfamilies; en een die uiteindelijk de bankier werd van koningen en koninginnen, presidenten en premiers, pausen en kardinalen.

Omdat oorlog veruit de meest winstgevende van alle ondernemingen is, vooral wanneer de bankiers en oorlogsprofiteurs beide kanten van een gewapend conflict financieren, heeft de westerse bankenklasse het tot het middelpunt van hun investeringsstrategieën gemaakt. Om deze en andere belangrijke redenen zijn de Khazariaanse bankiers direct verantwoordelijk voor het starten van elke grote oorlog op de planeet sinds de kolonisatie van de Nieuwe Wereld door Europese ontdekkers.

Wereldoorlog III

Natuurlijk, wat rond gaat, komt rond. Niemand – zelfs niet de schijnbaar almachtige Khazariaanse bankiers – kan ontsnappen aan de kaken van karma. Wanneer dat oorlogszuchtige lot hen inhaalt, zal het waarschijnlijk snel en furieus zijn. Tenslotte was Khazaria (nu Oekraïne) de “oorspronkelijke terroristische natiestaat” tijdens zijn hoogtijdagen; waar het plunderen, plunderen en verkrachten van zijn buren praktisch de nationale bezigheid was.

De gevaarlijk evoluerende gebeurtenissen in de Oekraïne laten nu een dramatische opleving van het momentum richting oorlog zien. Vanwege wat er echt op het spel staat voor een groot deel van Europa, Rusland, het Midden-Oosten en andere prominent gevormde landen in West-Azië, zal elke oorlog waarschijnlijk betrekking hebben op de hele vluchtige regio.

BELANGRIJK PUNT: De geplande WW3 is waarom Azerbeidzjan onlangs werd aangespoord tot een niet-uitgelokte oorlog van naakte agressie tegen Armenië. Dat conflict in Nagorno-Karabach in 2020 werd aangezet en ondersteund door Israël, Turkije en de Verenigde Staten, terwijl Armenië een defensiepact met Rusland heeft.

Vooral Rusland wordt geconfronteerd met niets minder dan ernstige existentiële bedreigingen van de oorlogszuchtige houding van vrijwel alle westerse militaire machten. De NAVO (ook bekend als de Noord-Atlantische Terroristische Organisatie ) is bijzonder oorlogszuchtig geweest jegens de Russische Federatie met hun vele provocerende verklaringen en strijdlustige bewegingen in het Intertermarium.

Ruslands grootste zorg zijn de gevaarlijke ontwikkelingen in de Oekraïne in de richting van de totale militarisering net ten westen van Donbas. De wrede behandeling van de Russisch sprekende meerderheid die in Donbas woont, is altijd de belangrijkste reden geweest voor het opbouwen van troepen en bewapening aan hun Oekraïense grens. Op welke andere manier kunnen die onschuldige burgers worden beschermd tegen ongerechtvaardigde invasies in opdracht van Kiev?!

Gezien deze zich snel ontwikkelende stand van zaken is één ding duidelijk: Rusland zal alles doen wat nodig is om een ​​bloedbad onder Russischtaligen te voorkomen. Evenzo zal de Oekraïense president Volodymyr Zelensky slaafs alle bevelen uitvoeren die zijn uitgevaardigd door zijn NWO-globalistische meesters. Aangezien de VS een groot deel van de militarisering van Oost-Oekraïne bewapent en financiert, mag POTUS-bedrieger Biden Zelensky vertellen wat hij moet doen. En Zelensky lijkt tevreden om die oorlogszuchtige agenda uit te voeren, ongeacht het veroorzaken van een volledige Derde Wereldoorlog.

Gevolgtrekking

Alle geopolitieke bewegingen en militaire manoeuvres die dagelijks op het slagveld van Intermarium worden gemaakt, duwen de wereldgemeenschap van naties opzettelijk tot oorlog. Hoe meer spontane rellen en gewelddadige protesten er over de hele wereld plaatsvinden tegen de opkomende Covid-tirannie, hoe meer reden de machtselite heeft om de knoop door te hakken in Oekraïne. De meeste landen die onder de Zio-Anglo-Amerikaanse As- landen vallen, hebben nu een vals gevoel van veiligheid dat de oorlog alleen in de Donbas zal plaatsvinden.

De hele oostgrens van Rusland, met uitzondering van Wit-Rusland, is echter zwaar gemilitariseerd door de NAVO en het Amerikaanse leger. Gesprekken over het inzetten van kernwapens door verschillende regeringen binnen het Intermerium hebben alleen maar VEEL brandstof aan dit woedende vuur toegevoegd. In feite lijkt het Westen zo vastbesloten om WW3 te beginnen dat het misschien een kwestie is van wanneer, niet of.

Telkens wanneer de hardcore Russophobe Victoria Nuland in dienst is van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken, zoals ze nu is als staatssecretaris voor Politieke Zaken, betekent dat oorlog … vooral voor Rusland. Door Nuland geleid proces waarbij vijandelijkheden begonnen met de Oekraïense burgeroorlog (ook bekend als de oorlog in Donbas) in april 2014. Zij en haar man – Robert Kagan – zijn zionistische oorlogsstokers van de hoogste orde en tot het uiterste gevaarlijk als het gaat om de volgorde.

Nuland was zeker strategisch geplaatst in haar huidige positie om de NWO-globalisten een trefzekere manier te bieden om oorlog met Rusland te ontketenen zodra de Covid Plandemic zich echt begint te ontrafelen, zoals in 2022. Hoe die oorlog eruit kan zien, de volgende video presenteert een zeer waarschijnlijk scenario als het escaleert tot een volledige schietwedstrijd.

Bottom Line : Wanneer de welpen van een mamabeer voortdurend worden bedreigd, zoals het Russische volk al jaren is, zal het Kremlin, zodra de hete fase van de oorlog begint, ballistisch worden … misschien zelfs intercontinentaal ballistisch om elke stiekeme aanval van de Amerikaan te voorkomen tactisch nucleair arsenaal. Anders loopt Rusland het risico de rest van het millennium lastiggevallen en geïntimideerd te worden door Oekraïne, de Baltische staten, de NAVO en andere verstokte oorlogsstokers binnen de Zio-Anglo-Amerikaanse as . Trouwens, Vladimir Poetin is de mamabeer en hij houdt niet meer voor de gek. (Zie: Vladimir Poetin waarschuwt de NAVO ‘iedereen zal in radioactieve as veranderen’ over bewegingen in Oekraïne )

Staat van de Natie

22 december 2012

Aanbevolen literatuur

Prometheïsme : de ruggengraat van de NWO-strategie om Rusland te isoleren en te veroveren