20211213 Over vrijgegeven Pfizer documenten

Door de rechtbank bevolen Pfizer-documenten die ze 55 jaar lang probeerden te verzegelen, tonen 1223 doden, 158.000 bijwerkingen in 90 dagen na vrijgave van de EUA

De meest schokkende publicatie van documenten van de afgelopen 100 jaar

Celia Farber, Dec

(google translate gebruikt en niet aangepast)

Beste lezers van mijn Substack, ik wil je dringend vertellen dat ik hier zit, zo geschokt als ik me kan herinneren, sinds ik in 1987/1988 begon te rapporteren over farmaceutische en overheids/farmaceutische predatie, in een rockmagazine genaamd SPIN. Ik heb het grootste deel van mijn leven geschokt doorgebracht, vaak gedesoriënteerd, me afvragend of ik mijn eigen ogen kan geloven, en heb geprobeerd de talloze aanvallen op mijn eigen gezond verstand te rijmen met wat de onmogelijk duistere waarheid lijkt te zijn. Jarenlang heb ik het meedogenloze geweld verwerkt als een mogelijkheid dat ik iets had gemist. ik niet meer. Iedereen die zich hier niet tegen heeft verzet, is medeplichtig aan massamoord. Er zijn geen “twee kanten”. Pfizer zelf kan precies uitleggen waarom alle mensen die dood zijn gevallen zijn gestorven, maar ze vonden dat het 55 jaar verborgen moest blijven, zodat ze zonder inmenging konden doorgaan met moorden en verminken. De massamedia is de motor van de catastrofe, het sine qua non. (noodzakelijke voorwaarde)

De meeste smoking guns zijn niet echt smoking guns, maar deze wel.

Een groep genaamd “Public Health and Medical Professional For Transparency Documents” klaagde de FDA aan voor de vrijgave van Pfizer’s documenten met betrekking tot bijwerkingen van hun Covid “vaccin”, waartegen Pfizer vocht om 55 jaar te verbergen, maar een moedige rechter beval ze toch vrij te geven.

Ze schreven op hun website:

“Vier dagen nadat het Pfizer-vaccin was goedgekeurd voor kinderen van 16 jaar en ouder, hebben we een Freedom of Information Act Request ingediend bij de FDA voor alle gegevens in het biologische productbestand van Pfizer voor COVID-19-vaccins. We hebben nu de FDA aangeklaagd voor het niet vrijgeven van de gegevens. Klik hieronder voor gerechtelijke documenten en voor producties van Pfizer’s documenten van de FDA.”

Link:

Mijn God.

In de 90 dagen na de vrijgave van het “vaccin” door de EUA registreerden ze 1223 sterfgevallen en 158.000 bijwerkingen , waaronder foetale sterfgevallen, spontane abortussen en meer. Ze noemen dit, in hun versleutelde, transhumane Pharma-lingo, de ‘postmarketingervaring’. [Zie link hierboven]

Wiens ervaring? Die van Pfizer, of de doden?

Ik heb dit niet begrepen toen het een paar dagen geleden werd uitgebracht, waarvoor mijn excuses. Mark Crispin Miller stuurde het vandaag en ik realiseerde me dat ik iets ongelooflijk belangrijks had gemist. Ik opende het document en begon te lezen, terwijl mijn geest kortsluiting maakte. Men denkt alles gezien te hebben, maar nee.

Ik had Alex Jones er deze week apoplectisch over horen rapporteren, maar om de een of andere reden stopte ik nog steeds niet met wat ik aan het doen was en ging ernaartoe. Mike Adams heeft er hier uitgebreid over gerapporteerd .

Normaal schrijf ik proza, zinnen, maar nu laat ik een enorme kei van woorden vallen, een pure woordwolk, zodat je een visueel idee kunt krijgen van de omvang van de “bijwerkingen” die Pfizer schandalig en vrolijk noemt “..van speciaal belang .” [Opmerking: de gebeurtenissen zijn in feite een hoofdlijst van mogelijke gebeurtenissen die alle ongewenste voorvallen omvat die ze ooit hebben verzameld. Zie update en correctie hier.

Deze “gebeurtenissen” zijn nooit “van speciaal belang” geweest voor de beschermde klasse van propagandisten van massamediavaccins, maar ze zijn ECHT. Ze zijn nu hier in zwart-wit, uit Pfizers eigen documenten. Ze weerspiegelen precies wat iedereen die alarm heeft proberen te slaan ooit heeft gezegd; Er is geen mysterie meer.

Iedereen die je vertelt dat deze “vaccins” veilig zijn, bevindt zich ergens tussen gehypnotiseerd, oneerlijk en kwaadaardig.

Terwijl deze Pfizer-documenten blootleggen, zijn onze lichamen niets anders dan hun terrein van sadistische experimenten, hun rijkdommen, hun totale zelfverkozen recht om het leven te vernietigen, terwijl ze miljarden, misschien triljoenen binnenhalen, en zelfs hun eindeloze slachtoffers schuldig maken omdat ze niet het promoten van “vaccins” zodra ze kreupel zijn. Zelfs van de doden wordt verwacht dat ze vaccins uit het graf promoten, via hun nabestaanden.

Toch ben je een ‘anti-vaxxer’.

En dit is een erger lot, maken ze duidelijk, dan de dood.

Maar het is niet meer nodig om “anti-vaxxers” te geloven – hier zijn de gegevens van Pfizer , van alles wat deze roofdieren hebben “geobserveerd” bij hun slachtoffers, wiens leven ze ogenschijnlijk zo aandringen op “redden” en die gezond waren voor de schoten, maar betoverd door angst en opgeofferd door een onuitsprekelijk koelbloedige media:

BIJLAGE 1. LIJST VAN ONGEWENSTE GEBEURTENISSEN VAN BIJZONDER BELANG

1p36 deletiesyndroom;2-Hydroxyglutaarzuuracidurie;5’nucleotidase verhoogd;Akoestische neuritis;Verworven C1-remmerdeficiëntie;Verworven epidermolysis bullosa;Verworven epileptische afasie;Acute cutane lupus erythematosus;Acute gedissemineerde encefalomyelitis;Acute gedissemineerde encefalomyelitis; neutrofiele dermatose;Acute slappe myelitis;Acute hemorragische leukencefalitis;Acuut hemorragisch oedeem van de kindertijd; Acuut nierletsel ; Acute maculaire buitenste retinopathie; Acute motorische axonale neuropathie ;Acute motor-sensorische axonale neuropathie; Acuut myocardinfarct ; Acuut ademnoodsyndroom ; [opmerking: dat klinkt als “Covid 19.”] Acuut ademhalingsfalenZiekte van Addison; Trombose op de toedieningsplaats; Vasculitis op de toedieningsplaats; Bijniertrombose; Bijwerking na immunisatie; Ageusie; Agranulocytose; Luchtembolie ; alanineaminotransferase abnormale, alanineaminotransferase verhoogd; Alcohol beslag, allergische bronchopulmonale mycosis, allergisch oedeem, Allo-immuun hepatitis, Alopecia areata, ziekte van Alpers, alveolaire proteïnose, Ammoniak abnormale, Ammoniak verhoogd; amnionholte infectie Amygdalohippocampectomy, Amyloid artropathie, amyloïdose; seniele amyloïdose; anafylactische reactie; Anafylactische shock;Anafylactische transfusiereactie;Anafylactoïde reactie;Anafylactoïde shock;Anafylactoïde zwangerschapssyndroom;Angio-oedeem;Angiopathische neuropathie;Spondylitis ankylopoetica;Anosmie;Antiacetylcholinereceptor-antilichaam-positief;Anti-actine-antilichaam-positief;Anti-aquaporine-4-antilichaam-ganglia-positief;Antibasaal antilichaam positief;Anticyclisch gecitrullineerd peptide antilichaam positief;Anti-epitheel antilichaam positief;Anti-erytrocyten antilichaam positief;Anti-exosoom complex antilichaam positief;Anti-GAD antilichaam negatief;Anti-GAD antilichaam positief;Anti-ganglioside antilichaam positief;Antigliadine antilichaam positief ;Anti-glomerulair basaalmembraan-antilichaam positief;Anti-glomerulair basaalmembraan-ziekte;Anti-glycyl-tRNA-synthetase-antilichaam positief;Anti-HLA-antilichaamtest positief;Anti-IA2-antilichaam positief;Anti-insuline-antilichaam verhoogd;Anti-insuline antilichaam positief;Anti-insuline receptor antilichaam verhoogd;Anti-insuline receptor antilichaam positief;Anti-interferon antilichaam negatief;Anti-interferon antilichaam positief;Anti-eilandcel antilichaam positief;Antimitochondriaal antilichaam positief;Anti-spierspecifiek kinase antilichaam positief ;Anti-myeline-geassocieerde glycoproteïne-antilichamen positief;Anti-myeline-geassocieerde glycoproteïne-geassocieerde polyneuropathie;Antimyocardiaal antilichaam positief;Anti-neuronaal antilichaam positief; Anti-neutrofiel cytoplasmatisch antilichaam verhoogd; Anti-neutrofiel cytoplasmatisch antilichaam positief;Anti-neutrofiel cytoplasmatisch antilichaamAnti-NMK antilichaam positief;Antinucleair antilichaam verhoogd;Antinucleair antilichaam positief;Antifosfolipide antilichamen positief;Antifosfolipidensyndroom;Anti-bloedplaatjes antilichaam positief;Anti-protrombine antilichaam positief;Antiribosomaal P antilichaam positief;Anti-RNA polymerase III antilichaam positief;Anti-saccharomyces cerevisiae antilichaam test positief;Anti-sperma antilichaam positief;Anti-SRP antilichaam positief;Antisynthetase syndroom;Anti-thyroid antilichaam positief;Anti-transglutaminase verhoogd antilichaam;Anti- VGCC antilichaam positief;Anti-VGKC antilichaam positief;Anti-vimentine antilichaam positief;Antivirale profylaxe;Antivirale behandeling;Anti-zink transporter 8 antilichaam positief;Aorta-embolie;Aortatrombose;Aortitis;Aplasia pure rode bloedcel;Aplastische anemie;Trombose op de toedieningsplaats; Vasculitis op de toedieningsplaats; Aritmie; Arteriële bypass-occlusie; Arteriële bypass-trombose; Arteriële trombose; Arterioveneuze fisteltrombose; Arterioveneuze stenose op de graftplaats; Arterioveneuze grafttrombose; Arteritis; ArteritisAnti-saccharomyces cerevisiae antilichaam test positief;Anti-sperma antilichaam positief;Anti-SRP antilichaam positief;Antisynthetase syndroom;Anti-thyroid antilichaam positief;Anti-transglutaminase antilichaam verhoogd;Anti-VGCC antilichaam positief;Anti-VGKC antilichaam positief;Anti-vimentine antilichaam positief; antivirale profylaxe; antivirale behandeling; anti-zink transporter 8 antilichaam positief; aorta-embolie; aortatrombose; aortitis; aplasia pure rode bloedcel; aplastische anemie; trombose op de toedieningsplaats; vasculitis op de toedieningsplaats; aritmie; arteriële bypass occlusie trombose; arteriële bypass ;Arteriële trombose;Arterioveneuze fisteltrombose;Arterioveneuze stenose op de plaats van het transplantaat;Arterioveneuze trombose van het transplantaat;Arteritis;ArteritisAnti-saccharomyces cerevisiae antilichaam test positief;Anti-sperma antilichaam positief;Anti-SRP antilichaam positief;Antisynthetase syndroom;Anti-thyroid antilichaam positief;Anti-transglutaminase antilichaam verhoogd;Anti-VGCC antilichaam positief;Anti-VGKC antilichaam positief;Anti-vimentine antilichaam positief; antivirale profylaxe; antivirale behandeling; anti-zink transporter 8 antilichaam positief; aorta-embolie; aortatrombose; aortitis; aplasia pure rode bloedcel; aplastische anemie; trombose op de toedieningsplaats; vasculitis op de toedieningsplaats; aritmie; arteriële bypass occlusie trombose; arteriële bypass ;Arteriële trombose;Arterioveneuze fisteltrombose;Arterioveneuze stenose op de plaats van het transplantaat;Arterioveneuze trombose van het transplantaat;Arteritis;ArteritisAnti-thyroid antilichaam positief;Anti-transglutaminase antilichaam verhoogd;Anti-VGCC antilichaam positief;Anti-VGKC antilichaam positief;Anti-vimentine antilichaam positief;Antivirale profylaxe;Antivirale behandeling;Anti-zink transporter 8 antilichaam positief;Aorta-embolie;Aortatrombose; Aortitis; Aplasia pure rode bloedcel; Aplastische anemie; Trombose op de toedieningsplaats; Vasculitis op de toedieningsplaats; Aritmie; Arteriële bypass-occlusie; Arteriële bypass-trombose; Arteriële trombose; Arterioveneuze fisteltrombose; Arterioveneuze stenose op de graftplaats; Arterioveneuze trombose; Arterioveneuze grafitis;Anti-thyroid antilichaam positief;Anti-transglutaminase antilichaam verhoogd;Anti-VGCC antilichaam positief;Anti-VGKC antilichaam positief;Anti-vimentine antilichaam positief;Antivirale profylaxe;Antivirale behandeling;Anti-zink transporter 8 antilichaam positief;Aorta-embolie;Aortatrombose; Aortitis; Aplasia pure rode bloedcel; Aplastische anemie; Trombose op de toedieningsplaats; Vasculitis op de toedieningsplaats; Aritmie; Arteriële bypass-occlusie; Arteriële bypass-trombose; Arteriële trombose; Arterioveneuze fisteltrombose; Arterioveneuze stenose op de graftplaats; Arterioveneuze trombose; Arterioveneuze grafitis;Aplasia pure rode bloedcel; Aplastische anemie; Trombose op de toedieningsplaats; Vasculitis op de toedieningsplaats; Aritmie; Arteriële bypass-occlusie; Arteriële bypass-trombose; Arteriële trombose; Arterioveneuze fisteltrombose; Arterioveneuze stenose op de transplantaatplaats; Arterioveneuze trombose; Arteritis; Arteriële tromboseAplasia pure rode bloedcel; Aplastische anemie; Trombose op de toedieningsplaats; Vasculitis op de toedieningsplaats; Aritmie; Arteriële bypass-occlusie; Arteriële bypass-trombose; Arteriële trombose; Arterioveneuze fisteltrombose; Arterioveneuze stenose op de transplantaatplaats; Arterioveneuze trombose; Arteritis; Arteriële trombose

VERTROUWELIJK Pagina 1

FDA-CBER-2021-5683-00000083

Pagina 30

090177e196ea1800\Approved\Goedgekeurd op: 30-apr-2021 09:26 (GMT)

BNT162b2

5.3.6 Cumulatieve analyse van rapporten over ongewenste voorvallen na autorisatie

coronair; Artralgie; Artritis; Artritis enteropathisch; Ascites; Aseptische sinustrombose; Aspartaataminotransferase abnormaal; Aspartaataminotransferase verhoogd; Aspartaat-glutamaat-transporterdeficiëntie; ASAT tot bloedplaatjesratio-index verhoogd; ASAT/ALAT-verhouding abnormaal; Astma; Asymptomatisch COVID-19 ;Ataxie;Atheroe-embolie;Atonische aanvallen; Atriale trombose ; Atrofische thyreoïditis; Atypische goedaardige partiële epilepsie; Atypische longontsteking [Opmerking: dit klinkt als de oorspronkelijke definitie van Covid-19 uit Wuhan] ;Aura;Auto-antilichaam positief;Auto-immuunanemie;Auto-immuun aplastische anemie;Auto-immuun artritis; Auto- immuun blaarziekte; Auto-immuun cholangitis; Auto-immuun colitis; Auto-immuun demyeliniserende ziekte;Auto-immuundermatitis;Auto-immuunziekte; Auto-immuun encefalopathie ; Auto-immuun endocriene aandoening; Auto-immuun enteropathie; Auto-immuun oogaandoening; Auto-immuun hemolytische anemie; Auto-immuun heparine-geïnduceerde trombocytopenie; Auto-immune hepatitis; Auto-immune hyperlipidemie; Auto-immune hypothyreoïdie; Auto-immuunziekte van het binnenoor; Auto-immuun longziekte; Auto-immuun lymfoproliferatief syndroom Auto-immuun myocarditis ; Auto-immuun myositis; Auto-immuun nefritis; Auto-immuun neuropathie; Auto-immuun neutropenie; Auto-immuun pancreatitis ; Auto-immuun pancytopenie; Auto-immuun pericarditis ; Auto-immuun retinopathie; Auto-immuunziekte van de schildklier; Auto-immune thyroïditis; Auto-immuun uveïtis; Auto-ontsteking met infantiele enterocolitis;Auto-inflammatoire ziekte;Automatisme epileptisch;Onbalans in het autonome zenuwstelsel;Autonome aanval;Axiale spondyloartritis;Axillaire veneuze trombose;Axonale en demyeliniserende polyneuropathie;Axonale neuropathie;Bacterascites;Baltische myoclonische epilepsie;Band sensatie;Basedow-arteriële trombose;Basilofiele trombose; celaplasie; Syndroom van Behcet; Goedaardige etnische neutropenie; Goedaardige familiale neonatale convulsies; Goedaardige familiaire pemphigus; Goedaardige rolandische epilepsie; Positieve bèta-2-glycoproteïne-antilichamen; Bickerstaff-encefalitis; Abnormale galproductie; Verminderde galproductie; Abnormale ascites-conjugaat van gal; verhoogd;Bilirubine urine aanwezig;Biopsie lever abnormaal;Biotinidase deficiëntie;Vogelschot chorioretinopathie;Bloed alkalische fosfatase abnormaal;Bloed alkalische fosfatase verhoogd;Bloed bilirubine abnormaal;Bloedbilirubine verhoogd;Bloedbilirubine ongeconjugeerd verhoogd;Bloedcholinesterase abnormaal;Bloedcholinesterase verlaagd;Bloeddruk verlaagd;Diastolische bloeddruk verlaagd;Systolische bloeddruk verlaagd;Blauwe teensyndroom;Brachiocefale veneuze trombose;Hersenstamembolie; Hersenstamtrombose;Bromosulftaleïne-test abnormaal;Bronchiaal oedeem;Bronchitis;Bronchitis mycoplasmaal;Bronchitis virale;Bronchopulmonale aspergillose allergisch;Bronchospasme;Budd-Chiari-syndroom;Bulbaire parese;Vlinderuitslag;C1q-nefropathie;Caesarean-sectie;Capillair embolie Hartstilstand, Hartfalen, Acuut hartfalen, Cardiale sarcoïdose, Cardiale ventriculaire trombose, Cardiogene shock, Cardiolipine antilichaam positief, Cardiopulmonaal falen, Cardio-ademhalingsstilstand, Cardio-respiratoire nood, Cardiovasculaire insufficiëntie; Halsslagader embolie; Halsslagader trombose; Kataplexie; Trombose op de plaats van de katheter; Vasculitis op de plaats van de katheter; Caverneuze sinustrombose; CDKL5-deficiëntiestoornis; CEC-syndroom; Cementembolie; Lupus van het centrale zenuwstelsel; Vasculitis van het centrale zenuwstelsel; Trombose van de kleine slagader;Cerebellaire embolie; Cerebrale amyloïde angiopathie; Cerebrale arteritis;Hersenslagaderembolie; Hersenslagadertrombose ; Hersengasembolie; Cerebrale micro-embolie ; Cerebrale septische infarct; Cerebrale trombose; Cerebrale veneuze sinustrombose; Cerebrale veneuze trombose; Cerebrospinale trombose

VERTROUWELIJK Pagina 2

FDA-CBER-2021-5683-00000084

Pagina 31

090177e196ea1800\Approved\Goedgekeurd op: 30-apr-2021 09:26 (GMT)

BNT162b2

5.3.6 Cumulatieve analyse van rapporten over ongewenste voorvallen na autorisatie

tamponade;Cerebrovasculair accident;Veranderde presentatie van aanvallen;Ongemak op de borst;Child-Pugh-Turcotte-score abnormaal;Child-Pugh-Turcotte-score verhoogd;Krillingen;Verstikking; stikkend gevoel;Cholangitis scleroserend;Chronische auto-immune glomerulonefritis;Chronische cutane lupus erythematodes;Chronisch vermoeidheidssyndroom;Chronische gastritis;Chronische inflammatoire demyeliniserende polyradiculoneuropathie;Chronische lymfocytische ontsteking met pontine perivasculaire verbetering reagerend op steroïden;Chronische terugkerende multifocale osteomyelitis;Chronische recidiverende chronische multifocale osteomyelitis; collaps;Circumoraal oedeem;Circumoraalzwelling;Klinisch geïsoleerd syndroom;Clonische convulsie;Coeliakie;Cogan-syndroom;Koude agglutinines positief;Koude type hemolytische anemie;Colitis;Erosieve colitis;Colitis herpes;Colitis microscopisch;Colitis ulceratief;Collagenvasculaire aandoening; ziekte; Complementfactor abnormaal; Complementfactor C1 verlaagd; Complementfactor C2 verlaagd; Complementfactor C3 verlaagd;Complementfactor C4 verlaagd; Complementfactor verlaagd; Gecomputeriseerd tomogram lever abnormaal; Concentrische sclerose; Congenitale afwijking; Congenitaal bilateraal perisylvian syndroom; Congenitale herpes simplex-infectie; Congenitaal myasthenisch syndroom; Congenitale varicella-infectie; Congestieve hepatopathie;Convulsies in de kindertijd ; Lokale convulsies; Convulsieve drempel verlaagd; Coombs-positieve hemolytische anemie; Coronaire hartziekte; Coronaire arteriële embolie ; Coronaire trombose ;Coronaire bypass-trombose;Coronavirus-infectie;Coronavirus-test; Coronavirus-test negatief ;Coronavirus-test positief;Corpus-callosotomie;Hoesten;Hoestvariant astma;COVID-19;COVID-19-immunisatie; COVID-19-longontsteking ;COVID-19-profylaxe;COVID-19-behandeling; Hersenzenuwaandoening; Hersenzenuw verlammingen meervoudig; hersenzenuw verlamming;CREST-syndroom;Ziekte van Crohn;Cryofibrinogenemie;Cryoglobulinemie;CSF-oligoklonale band aanwezig;CSWS-syndroom;Cutane amyloïdose;Cutane lupus erythematosus;Cutane sarcoïdose;Cutane vasculitis;Cyanose;Cyclische neutropenie;Cyst syntheseremmers geassocieerd acuut inflammatoir syndroom; Dood neonatale; Diepe veneuze trombose;Postoperatieve diepe veneuze trombose;Gebrek aan galsecretie;Deja vu;Demyeliniserende polyneuropathie;Demyelinisatie;Dermatitis;Bulleuze dermatitis;Dermatitis herpetiformis;Dermatomyositis; Apparaatembolisatie;Apparaatgerelateerde trombose;Diabetes mellitus;Diabetische ketoacidose;Diabetische ketoacidose reactie; Diastolische hypotensie; Diffuse vasculitis; Digitaal putjeslitteken; Verspreide intravasculaire coagulatie; Verspreide intravasculaire coagulatie bij pasgeborenen; Verspreide neonatale herpes simplex; Verspreide varicella; Verspreide infectie met varicella zoster-vaccin; Verspreide infectie met varicella zoster-virus; DNA-positief in de DNA-cortex ;Dubbelstrengs DNA-antilichaam positief;Dromerige toestand;Dressler-syndroom;Dropaanvallen;Convulsies van ontwenningsverschijnselen;Dyspneu;Vroege infantiele epileptische encefalopathie met burst-suppressie; Eclampsie; Eczema herpeticum; Embolia cutis medicamentosa; Embolisch cerebellair infarct; Embolisch herseninfarct; Embolische pneumonie; Embolische beroerte; Embolie; Arteriële embolie; Embolie auto-encefalitis; Encefalitis;Encefalitis hersenstam ; Hemorragische encefalitis ; Encephalitis periaxialis diffusa; Encefalitis na immunisatie ; Encefalomyelitis; Encefalopathie; Endocriene stoornis; Endocriene oftalmopathie; Endotracheale intubatie; Enteritis; Enteritis leukopenic; Enterobacter pneumonie; Enterocolitis; Enteropathische spondylitis; Eosinopenie; Eosinofiele

VERTROUWELIJK Pagina 3

FDA-CBER-2021-5683-0000085

Pagina 32

090177e196ea1800\Approved\Goedgekeurd op: 30-apr-2021 09:26 (GMT)

BNT162b2

5.3.6 Cumulatieve analyse van rapporten over ongewenste voorvallen na autorisatie

fasciitis;Eosinofiele granulomatose met polyangiitis;Eosinofiele oesofagitis;Epidermolyse;Epilepsie;Epilepsiechirurgie;Epilepsie met myoclonisch-atonische aanvallen;Epileptische aura;Epileptische psychose;Erythema;Erythema induratum;Erythema noforme status;Erythema noforme status schaalscore verlaagd; Uitgebreide invaliditeitsstatus schaalscore verhoogd; Blootstelling aan overdraagbare ziekten; Blootstelling aan SARS-CoV-2; Oogoedeem; Oogpruritus; Oogzwelling; Ooglidoedeem; Gezichtsoedeem; Gezichtsverlamming; Gezichtsparese; Faciobrachiale dystonische aanval; Vet koortsstuipenFoetaal noodsyndroom; Foetale placenta-trombose; Foetor hepaticus; Vreemde lichaamsembolie; Frontale kwab epilepsie;Fulminante diabetes mellitus type 1;Galactose-eliminatiecapaciteitstest abnormaal;Galactose-eliminatiecapaciteitstest verlaagd;Gamma-glutamyltransferase abnormaal;Gamma-glutamyltransferase verhoogd;Gastritis herpes;Gastro-intestinale amyloïdose;Gelastische aanval;Gegeneraliseerd optredende niet-motorische aanval;Gegeneraliseerde tonisch-klonische aanval ;Genitale herpes;Genitale herpes simplex;Genitale herpes zoster;Reuscelarteritis;Glomerulonefritis;Glomerulonefritis membranoproliferatief;Glomerulonefritis vliezig;Glomerulonefritis snel progressief;Glossofaryngeale zenuwverlamming;Glucosetransporter type 1-deficiëntie-deficiëntiesyndroom;Glutahydrogenase deficiëntie-deficiëntiesyndroom Syndroom van Goodpasture; Grafttrombose; Granulocytopenie; Neonatale Granulocytopenie; Granulomatose met polyangiitis; Granulomateuze dermatitis;Grijze stof heterotopie;Guanase verhoogd;Guillain-Barre syndroom;Hemolytische anemie;Hemofagocytaire lymfohistiocytose;Hemorragie;Hemorragische ascites;Hemorragische stoornis;Hemorragische pneumonie;Hemorragische varicella syndroom;Hemorrhagische-encefalitis vasculitis; purpura; Henoch-Schönlein purpura nefritis; Abnormale hepaplastine; Hepaplastine verlaagd; Heparine-geïnduceerde trombocytopenie; Leveramyloïdose; Leverslagaderembolie; Leverslagaderstroom verminderd;s encefalopathie;Hashitoxicose;Hemimegalencefalie;Henoch-Schonlein purpura;Henoch-Schonlein purpura nefritis;Hepaplastine abnormaal;Hepaplastine verlaagd;Heparine-geïnduceerde trombocytopenie;Hepatische amyloïdose;Embolie van de leverslagader;Verlaagde doorstroming van de leverslagader;s encefalopathie;Hashitoxicose;Hemimegalencefalie;Henoch-Schonlein purpura;Henoch-Schonlein purpura nefritis;Hepaplastine abnormaal;Hepaplastine verlaagd;Heparine-geïnduceerde trombocytopenie;Hepatische amyloïdose;Embolie van de leverslagader;Verlaagde doorstroming van de leverslagader;Trombose van de leverslagaderLeverenzym abnormaal; Leverenzym verlaagd; Leverenzym verhoogd; Leverfibrose marker abnormaal; Leverfibrose marker verhoogd; Leverfunctie abnormaal; Lever hydrothorax; Leverhypertrofie; Lever hypoperfusie; Lever lymfocytische infiltratie; Levermassa; Leverpijn; Hepatische sekwestratie; Lever vasculaire weerstand verhoogd;Hepatische vasculaire trombose;Hepatische embolie;Hepatische veneuze trombose;Hepatische veneuze drukgradiënt abnormaal;Hepatische veneuze drukgradiënt verhoogd;Hepatitis;Hepatobiliaire scan abnormaal;Hepatomegalie;Hepatosplenomegalie;Erfelijk angio-oedeem met C1-esteraseremmerdeficiëntie;Herpes dermatitis gestationis;Herpes-oesofagitis;Herpes oogheelkunde;Herpes faryngitis;Herpes sepsis;Herpes simplex;Herpes simplex cervicitis;Herpes simplex colitis;Herpes simplex encefalitis;Herpes simplex gastritis;Herpes simplex hepatitis;Herpes simplex meningitis;Herpes simplex meningoencephalitis;Herpes simplex meningomyelitis;Herpes simplex necrotiserende retinopathie;Herpes simplex oesofagitis;Herpes simplex otitis externa;Herpes simplex faryngitis;Heroniapes simplex simplex simplex Herpes simplex-viremie; Herpes simplex-virus conjunctivitis neonatale; Herpes simplex visceraal; Herpesvirusherpesvirusherpesvirus

VERTROUWELIJK Pagina 4

FDA-CBER-2021-5683-0000086

Pagina 33

090177e196ea1800\Approved\Goedgekeurd op: 30-apr-2021 09:26 (GMT)

BNT162b2

5.3.6 Cumulatieve analyse van rapporten over ongewenste voorvallen na autorisatie

infectie;Herpes zoster;Herpes zoster cutaan verspreid;Herpes zoster infectie neurologisch;Herpes zostermeningitis;Herpes zostermeningoencephalitis;Herpes zostermeningomyelitis;Herpes zostermeningoradiculitis;Herpes zoster necrotiserende retinopathie;Herpes zoster oticusfaryngitis;Herpes zoster oticus;Herpes zoster;Herpes zoster ;Histone antilichaam positief;Hoigne-syndroom;Human herpesvirus 6 encefalitis;Human herpesvirus 6 infectie;Reactivering van humane herpesvirus 6 infectie;Human herpesvirus 7 infectie;Human herpesvirus 8 infectie;Hyperammonemie;Hyperbilirubinemie;Hypercholia;Hypergammaglobulinemie, goedaardige monoklonale gevoeligheid;Hypergammaglobulinemie, goedaardige monoklonale gevoeligheid vasculitis;Hyperthyreoïdie;Hypertransaminasemie;Hyperventilatie;Hypoalbuminemie;H ypocalciëmische aanval;Hypogammaglobulinemie;Hypoglossale zenuwverlamming;Hypoglossale zenuwparese;Hypoglykemische aanval;Hyponatriëmische aanval;Hypotensie;Hypotensieve crisis;Hypothenarhamersyndroom;Hypothyreoïdie;Hypoxie;Idiopathische CD4-lymfocytopenie ; [Opmerking: klinkt als “AIDS”, behalve dat Fauci AIDS in 1993 opnieuw definieerde, na de “Amsterdam Surprise” als alleen voorkomend wanneer HIV “aanwezig” was, dus alle duizenden niet-HIV, “idiopathische CD4-lymfocytopenie-gevallen werden uitgesloten, waardoor een tautologische definitie die ‘hiv/aids’ werd. ]Idiopathische gegeneraliseerde epilepsie; Idiopathische interstitiële pneumonie; Idiopathische neutropenie; Idiopathische longfibrose; IgA-nefropathie; IgM-nefropathie; IIIe zenuwverlamming; IIIe zenuwparese; Ilias arterie-embolie; Immuuntrombocytopenie; Immuun-gemedieerde bijwerking; Immuun-gemedieerde bijwerking; cholestase; Immuun-gemedieerde cytopenie; Immuun-gemedieerde encefalitis; Immuun-gemedieerde encefalopathie; Immuun-gemedieerde endocrinopathie; Immuun-gemedieerde enterocolitis; Immuun-gemedieerde gastritis; Immuun-gemedieerde leveraandoening; Immuun-gemedieerde hepatitis; Immuun-gemedieerde hypertensie gemedieerde hypothyreoïdie Immuungemedieerde myocarditis Immuungemedieerde myositis Immuungemedieerde nefritis Immuungemedieerde neuropathie Immuungemedieerde pancreatitis Immuungemedieerde pneumonitis Immuungemedieerde nieraandoening Immuungemedieerde thyreoïditisImmuungemedieerde uveïtis; Immunoglobuline G4-gerelateerde ziekte; Immunoglobulinen abnormaal; Trombose op de implantatieplaats; Myositis van het inclusielichaam; Infantiele genetische agranulocytose; Infantiele spasmen; Geïnfecteerde vasculitis; Infectieuze trombose; Ontsteking; Inflammatoire darmaandoening; Infusieplaats trombose; Infusieplaats trombose trombose; Urticaria op de injectieplaats; Vasculitis op de injectieplaats; Trombose op de instillatieplaats; Auto-immuunsyndroom van insuline; Interstitiële granulomateuze dermatitis; Interstitiële longziekte; Intracardiale massa; Intracardiale trombus; Intracraniële druk verhoogd; Intrapericardiale trombose; Intrinsieke antilichaam-positieve antilichaamfactor; syndroom;Onregelmatige ademhaling;IRVAN-syndroom;IVe zenuwverlamming;IVe zenuwparese;JC polyomavirus-test positief;JC-virus CSF-test positief;Jeavons-syndroom;Halsaderembolie;Jugulaire veneuze trombose;Juveniele idiopathische artritis;Juveniele myoclonische epilepsie;Juveniele polymyositis;Juveniele artritis psoriatica;Juveniele spondylartritis;Kaposi-sarcoom inflammatoir cytokinesyndroom;ziekte van Kawasaki;Kayser-Fleischerma-ringble;Keratoderma-ringble syndroom;Lafora’s myoclonische epilepsie;Lambl’s excrescenties;Laryngeale dyspneu;Laryngeaal oedeem;Laryngeale reumatoïde artritis;Laryngospasme;Laryngotracheaal oedeem;Latent auto-immune diabetes bij volwassenen;LE-cellen aanwezig;Lemiencefalen-Gastine-syndroom;Lencefalie-syndroom Leukopenie;Leukopenie neonatale;Lewis-Sumner-syndroom;Lhermitte-teken;Lichen planopilaris;Lichen planus;Lichen sclerosus;Limbische encefalitis;Lineaire IgA-ziekte;Lippenoedeem;Lipzwelling; Leverfunctietest abnormaal; Leverfunctietest afgenomen; Leverfunctietest verhoogd; Leververharding; Leverbeschadiging; Leverijzerconcentratie abnormaal; Leverijzerconcentratie

VERTROUWELIJK Pagina 5

FDA-CBER-2021-5683-0000087

Pagina 34

090177e196ea1800\Approved\Goedgekeurd op: 30-apr-2021 09:26 (GMT)

BNT162b2

5.3.6 Cumulatieve analyse van rapporten over ongewenste voorvallen na autorisatie

verhoogd;levertroebelheid;lever palpabel;lever sarcoïdose;leverscan abnormaal;levergevoeligheid;laag geboortegewicht baby;herpesinfectie van de onderste luchtwegen;infectie van de lagere luchtwegen;virale infectie van de onderste luchtwegen;longabces;Lupoid levercirrose;Lupus cystitis; Lupus encefalitis;Lupus endocarditis;Lupus enteritis;Lupus hepatitis;Lupus myocarditis;Lupus myositis;Lupus nefritis;Lupus pancreatitis;Lupus pleuritis;Lupus pneumonitis;Lupus vasculitis;Lupusachtig syndroom;Lymfatische hypofysitis;Lymfocytopenie neonatale;Lymfocytopenie neonatale;Lymfocytopenie resonantiebeeldvorming lever abnormaal; magnetische resonantie protondichtheid vetfractiemeting; Mahler-teken; probleem met analytische laboratoriumtests in productie; probleem met fabricagematerialen; probleem met fabricageproductie; Marburg’s variant multiple sclerose;Ziekte van Marchiafava-Bignami; Marine Lenhart-syndroom; Mastocytische enterocolitis; Blootstelling van de moeder tijdens zwangerschap; Trombose op de plaats van het medische hulpmiddel; Vasculitis op de plaats van het medische hulpmiddel; MELAS-syndroom; Meningitis; Aseptische meningitis; Herpes meningitis; Neonatale meningo-encefalitis herpes simplex; Herpes hersenvliesontsteking; Herpetische hersenvliesontsteking; -CoV-test;MERS-CoV-test negatief;MERS-CoV-test positief;Mesangioproliferatieve glomerulonefritis;Mesenteriale embolie;Mesenteriale trombose;Mesenteriale veneuze trombose;Metapneumovirusinfectie;Gemetastaseerde cutane ziekte van Crohn;Metastatische pulmonaire embolie;Microbolische polyembolie Midden-Oosten respiratoir syndroom;Migraine-geactiveerde aanval;Miliaire pneumonie;Miller Fisher syndroom;Mitochondriaal aspartaataminotransferase verhoogd;Gemengde bindweefselziekte;Model voor abnormale score voor leverziekte in het eindstadium; Model voor score voor leverziekte in het eindstadium verhoogd; Molaire verhouding van totaal vertakte aminozuur tot tyrosine; Molybdeen-cofactordeficiëntie; Monocytopenie; Mononeuritis; Mononeuropathie multiplex; Morphoea; Morvan-syndroom; Zwelling van de mond; Moyamoya ziekte; Multifocale motorische neuropathie;Multiple-orgaandisfunctiesyndroom ;Multiple sclerose;Recidief van multiple sclerose;Profylaxe van multiple scleroserecidief;Multiple subpiale transsectie;Multisysteemontstekingssyndroom bij kinderen;Spiersarcoïdose;Myasthenia gravis;Myasthenia gravis-crisis;Myasthenia gravis neonatale;Myastheniesyndroom;Myelitis; Myelitis transversaal ; Myocardinfarct; Myocarditis; Myocarditis na infectie; Myoclonische epilepsie; Myoclonische epilepsie en rafelige rode vezels; Myokymie; Myositis; Narcolepsie; Nasale herpes; Neusobstructie; Necrotiserende herpetische retinopathie; Neonatale ziekte van Crohn; Neonatale ziekte van Crohn; ;Neonatale mucocutane herpes simplex; Neonatale longontsteking;Neonatale aanval;Nefritis;Nefrogene systemische fibrose;Neuralgische amyotrofie;Neuritis;Craniale neuritis;Neuromyelitis optica pseudo-recidief;Neuromyelitis optica spectrum stoornis;Neuromyotonia;Neuronale neuropathie;Neuropathie perifere;Neuropathie, ataxie, retinuropsychosatrische syndroom;Neuro-psychosatrische syndroom ;Neutropenie neonatale;Neutropenische colitis;Neutropenische infectie;Neutropenische sepsis;Nodulaire uitslag;Nodulaire vasculitis;Niet-infectieuze myelitis;Niet-infectieuze encefalitis;Niet-infectieuze encefalomyelitis;Niet-infectieuze oophoritis;Occ-2ARS-overdraagbare longembolie;Obstetrische pulmonale embolie oculaire hyperemie; oculaire myasthenie; oculaire pemfigoïd; oculaire sarcoïdose; oculaire vasculitis; oculofaciale verlamming; oedeem; oedeemblaar; oedeem door leverziekte; oedeem in de mond;Oesofageale achalasie; oftalmische slagadertrombose; oftalmische herpes simplex; oftalmische herpes zoster; oftalmische adertrombose; optische neuritis; optische

VERTROUWELIJK Pagina 6

FDA-CBER-2021-5683-0000088

Pagina 35

090177e196ea1800\Approved\Goedgekeurd op: 30-apr-2021 09:26 (GMT)

BNT162b2

5.3.6 Cumulatieve analyse van rapporten over ongewenste voorvallen na autorisatie

neuropathie; optische perineuritis; orale herpes; orale lichen planus; orofaryngeaal oedeem; orofaryngeale spasmen; orofaryngeale zwelling; osmotisch demyelinisatiesyndroom; ovariumveneuze trombose; overlapsyndroom; paediatrische auto-immuun neuropsychiatrische stoornissen geassocieerd met streptokokkeninfectie; neutrofiele granulomateuze dermatitis; Palmoplantaire keratodermie; Palpabele purpura; Pancreatitis; Panencefalitis; Papilloflebitis; Paracancereuze pneumonie; Paradoxale embolie; Parainfluenzae virale laryngotracheobronchitis; Paraneoplastische zenuwcel- peesontsteking; Paraneoplastische dermatooxyplasticositis; ;Gedeeltelijke aanvallen met secundaire generalisatie;Isolatie van de patiënt;Bekkenveneuze trombose;Pemfigoïd;Pemphigus; Peniele veneuze trombose; Pericarditis; Pericarditis lupus; Perihepatisch ongemak; Periorbitaal oedeem; Periorbitale zwelling; Perifere arterietrombose; Perifere embolie; Perifere ischemie; Perifere veneuze trombusverlenging; Periportaal vochteiwit; Periportaal vochteiwit; abnormaal oedeem; Peritoneaal vochteiwit eiwit verhoogd;Peritonitis lupus;Pernicieuze anemie;Petit mal epilepsie;Faryngeaal oedeem;Faryngeale zwelling;Pityriasis lichenoides et varioliformis acuta;Placenta praevia;Pleuroparenchymale fibroelastosis;Pneumobilia;Pneumonie;Pneumonia adenovirale pneumonie;Pneumonia adenovirale ;Pneumonia mycoplasmal;Necrose van de longontsteking;Pneumonia parainfluenzae virale;Pneumonia respiratoire syncytial virale;Pneumonie virale;POEMS-syndroom;Polyarteritis nodosa;Polyartritis;Polychondritis;Polyglandulair auto-immuunsyndroom type I;Polyglandulair auto-immuunsyndroom type II;Polyglandulair auto-immuunsyndroom type III;Polyglandulair auto-immuunsyndroom type III;Polyglandulaire aandoening;Polymicrogyrie;Polymyalgia rheumatica;Polymyositis;Polyneuropathie;Polyneuropathie idiopathische progressief;Portaal pyemie;Portaalader embolie verminderd; druk verhoogd;Portaaladertrombose;Portosplenomesenteriale veneuze trombose;Postprocedurele hypotensie;Postprocedurele pneumonie;Postprocedurele longembolie;Postprocedurele epilepsie;Na een beroerte toevallen;Posttrombotische retinopathie;Posttrombotisch syndroom;Postviraal vermoeidheidssyndroom;Postictale hoofdpijn;Postictale verlamming ;Postictale psychose;Postictale toestand;Postoperatieve ademnood;Postoperatieve ademhalingsinsufficiëntie;Postoperatieve trombose;Postpartum trombose;Postpartum veneuze trombose;Postpericardiotomiesyndroom; Posttraumatische epilepsie; Posturaal orthostatisch tachycardiesyndroom; Precerebrale slagadertrombose; Pre-eclampsie; Preictale toestand; Vroegtijdige bevalling; Vroegtijdige menopauze; Primaire amyloïdose; Primaire biliaire cholangitis; Primaire progressieve multiple sclerose; Procedurele shock; Proctitis herpes ;Productbeschikbaarheidsprobleem;Productdistributieprobleem;Productleveringsprobleem;Progressieve hemiatrofie van het gezicht;Progressieve multifocale leuko-encefalopathie;Progressieve multiple sclerose;Progressieve relapsing multiple sclerose;Prothetische hartkleptrombose;Jeuk; Longslagadertrombose;Preictale toestand; Vroegtijdige bevalling; Voortijdige menopauze; Primaire amyloïdose; Primaire biliaire cholangitis; Primaire progressieve multiple sclerose; Procedurele shock; Proctitis herpes; Proctitis ulceratief; Probleem met productbeschikbaarheid; Probleem met productdistributie; Probleem met productlevering; Progressieve hemiatrofie van het gezicht; Progressieve multifocale leuko-encefalopathie; Progressieve multiple sclerose; Progressieve relapsing multiple sclerose; Prothetische hartkleptrombose; Pruritus; Allergische jeuk; Pseudovasculitis; Psoriasis; Arthropathie psoriatica; Longamyloïdose; Longslagadertrombose;Preictale toestand; Vroegtijdige bevalling; Voortijdige menopauze; Primaire amyloïdose; Primaire biliaire cholangitis; Primaire progressieve multiple sclerose; Procedurele shock; Proctitis herpes; Proctitis ulceratief; Probleem met productbeschikbaarheid; Probleem met productdistributie; Probleem met productlevering; Progressieve hemiatrofie van het gezicht; Progressieve multifocale leuko-encefalopathie; Progressieve multiple sclerose; Progressieve relapsing multiple sclerose; Prothetische hartkleptrombose; Pruritus; Allergische jeuk; Pseudovasculitis; Psoriasis; Arthropathie psoriatica; Longamyloïdose; Longslagadertrombose;Progressieve hemiatrofie van het gezicht; Progressieve multifocale leuko-encefalopathie; Progressieve multiple sclerose; Progressieve relapsing multiple sclerose; Prothetische hartkleptrombose; Pruritus; Allergische jeuk; Pseudovasculitis; Psoriasis; Arthropathie psoriatica; Longamyloïdose; Longslagadertrombose;Progressieve hemiatrofie van het gezicht; Progressieve multifocale leuko-encefalopathie; Progressieve multiple sclerose; Progressieve relapsing multiple sclerose; Prothetische hartkleptrombose; Pruritus; Allergische jeuk; Pseudovasculitis; Psoriasis; Arthropathie psoriatica; Longamyloïdose; Longslagadertrombose;Longembolie ; Longfibrose; Longbloeding; Long-micro-embolie; Pulmonale olie-micro- embolie ; Pulmonaal niersyndroom; Longsarcoïdose; Longsepsis; Longtrombose; Longtumor trombotische microangiopathie; Pulmonale trombose-veneuze ziekte; Pulmonale trombose Pyostomatitis vegetans; Pyrexie; Quarantaine; Stralingsleukopenie; Radiculitis

VERTROUWELIJK Pagina 7

FDA-CBER-2021-5683-0000089

Pagina 36

090177e196ea1800\Approved\Goedgekeurd op: 30-apr-2021 09:26 (GMT)

BNT162b2

5.3.6 Cumulatieve analyse van rapporten over ongewenste voorvallen na autorisatie

brachiaal;Radiologisch geïsoleerd syndroom;Rash;Rash erythematous;Jeukende uitslag;Rasmussen-encefalitis;Fenomeen van Raynaud;Reactieve capillaire endotheliale proliferatie;Relapsing multiple sclerose;Relapsing-remitting multiple sclerose;Renale amyloïdose;Nierarterbolose;Renale arteriële embleem Renale vasculaire trombose; Niervasculitis; Nieraderembolie; Nieradertrombose; Ademhalingsstilstand; Ademhalingsstoornis; Ademhalingsnood; Ademhalingsfalen; Ademhalingsverlamming; Respiratoir syncytieel virus bronchiolitis; Respiratoir syncytieel virus bronchitis; Retinale arterie embolie; Retinale arterie embolie slagadertrombose;Retinale vasculaire trombose;Retinale vasculitis;Retinale veneuze occlusie;Retinale veneuze trombose;Retinol bindend eiwit verminderd;Retinopathie;Retrograde poortaderstroom;Retroperitoneale fibrose;Reversibele luchtwegobstructie;syndroom van Reynold;Reumatische hersenziekte;Reumatische aandoening;Reumatoïde artritis;Reumatoïde factor verhoogd;Reumafactor positief;Reumatoïde factor kwantitatief verhoogd;Reumatoïde long;Reumatoïde neutrofiele dermatose;Reumatoïde noduleds;Reumatoïde noduled Reumatoïde vasculitis; Saccadische oogbeweging; SAPHO-syndroom; Sarcoïdose; SARS-CoV-1-test; SARS-CoV-1-test negatief; SARS-CoV-1-test positief; SARS-CoV-2-antilichaamtest; SARS-CoV-2-antilichaamtest negatief;SARS-CoV-2-antilichaamtest positief;SARS-CoV-2-drager;SARS-CoV-2 sepsis;SARS-CoV-2-test;SARS-CoV-2-test vals-negatief;SARS-CoV-2-test vals-positief; SARS-CoV-2-test negatief;SARS-CoV-2-test positief;SARS-CoV-2-viremie;Satoyoshi-syndroom;Schizencefalie;Scleritis;Sclerodactylie;Sclerodermie;Sclerodermie-geassocieerde digitale zweer;Sclerodermie niercrisis;Sclerodermie-achtige reactie;Secundaire amyloïdose;Secundaire cerebellaire degeneratie;Secundaire progressieve multiple sclerose;Gesegmenteerde hyaliniserende vasculitis;Insult;Anoxische aanval;Insult cluster;Sense-achtige verschijnselen;Seizure-achtige verschijnselen; Septische embolie; Septische longembolie; Ernstig acuut respiratoir syndroom; Ernstige myoclonische epilepsie van de kindertijd; Schok;Ernstige myoclonische epilepsie van de kindertijd; Schok;Ernstige myoclonische epilepsie van de kindertijd; Schok;Shocksymptoom; Krimplongsyndroom ; Shunttrombose; Stille thyreoïditis; Eenvoudige partiële aanvallen; Syndroom van Sjögren; Zwelling van de huid; SLE-artritis; Positief voor gladde spierantistoffen; Niezen; Spinale arterie-embolie ; Spinale arterietrombose; Miltarterietrombose; Miltembolie; Milttrombose; Miltadertrombose; Spondylitis; Spondylarthropathie; Spontaan door heparine geïnduceerd trombocytopeniesyndroom; Status epilepticus; Stevens-Johnson-syndroom ; [Opmerking: dit, SJS, kan ertoe leiden dat de huid helemaal van het lichaam komt, door de poging van het lichaam om zichzelf van gif te ontdoen.]Stijfbenensyndroom; Stijve persoonssyndroom; Doodgeboorte; Ziekte van nog steeds; Trombose op de stoma; Vasculitis op de stoma; Stresscardiomyopathie; Stridor; Subacute cutane lupus erythematosus; Subacute endocarditis; Subacute inflammatoire demyeliniserende polyneuropathie; Subclavia-embolie; Trombose; Subclavia-ader ;Plotselinge onverklaarbare dood bij epilepsie;Superieure sagittale sinustrombose;syndroom van Susac;Vermoedelijke COVID-19;Zwelling;Zwelling van het gezicht;Zwelling van het ooglid;Gezwollen tong;sympathische oftalmie;Systemische lupus erythematodes;Systemische lupus erythematosus abnormale activiteitsindex van de lupus;thematosus lupus abnormaal ziekteactiviteitsindex verlaagd;systemische lupus erythematodes ziekteactiviteitsindex verhoogd;systemische lupus erythematodes uitslag;systemische sclerodermie;systemische pulmonale sclerose;tachycardie;tachypneu;Takayasu’s arteritis; Temporale kwab epilepsie; Terminale ileitis; Testiculaire auto-immuniteit; Keelstrakheid; Thromboangiitis obliterans; Trombocytopenie; Trombocytopenische purpura; Tromboflebitis; Tromboflebitis migrans; Tromboflebitis

VERTROUWELIJK Pagina 8

FDA-CBER-2021-5683-0000090

Pagina 37

090177e196ea1800\Approved\Goedgekeurd op: 30-apr-2021 09:26 (GMT)

BNT162b2

5.3.6 Cumulatieve analyse van rapporten over ongewenste voorvallen na autorisatie

neonatale; tromboflebitis septische; tromboflebitis oppervlakkig; tromboplastine antilichaam positief; trombose; trombose corpora cavernosa; trombose in apparaat; trombose mesenteriale vat; trombotisch herseninfarct; trombotische microangiopathie; trombotische beroerte; trombotische trombocytaire stoornis Tongamyloïdose;Tongbijten;Tongoedeem;Tonische klonische bewegingen;Tonische convulsie;Tonische houding;Topectomie;Totaal verhoogde galzuren;Toxische epidermale necrolyse;Toxische leuko-encefalopathie;Toxische olie-syndroom;Tracheale obstructie;Tracheaal oedeem;Tracheomalbronchitis;Tracheomalbronchitis;Tracheoplasobronchitis;Tracheplasobronchitis;tracheplasobronchitis ;Transaminasen abnormaal;Transaminasen verhoogd;Transfusiegerelateerde allo-immune neutropenie;Voorbijgaande epileptische amnesie;Transverse sinustrombose;Trigeminuszenuwparese;Trigeminale neuralgie;Trigeminale parese;Truncus coeliacus-trombose;Tuberous sclerose-complex;Tubulo-interstitiële nefritis en uveïtis-syndroom;Tumefactieve multiple sclerose;Tumorembolie;Tumortrombose;Type 1 diabetes mellitus;Type I gemedieerde overgevoeligheidsreactie van het immuunsysteem;Type III Uhthoff-fenomeen; Keratitis ulcerosa; Echografie abnormale lever; Navelstrengtrombose; Uncinate-toevallen; Ongedifferentieerde bindweefselziekte; Obstructie van de bovenste luchtwegen; Verhoogd urinebilirubine; Urobilinogeen urine verlaagd; Urobilinogeen urine verhoogd; Urticaria; Urticaria papulaire; Urticariële; Trombose op de plaats van vaccinatie; Vasculitis op de plaats van vaccinatie; Verlamming van de nervus vagus; Varicella; Varicella keratitis; Varicella post-vaccin; Varicella zoster gastritis; Varicella zoster oesofagitis;Varicella zoster pneumonie;Varicella zoster sepsis;Varicella zoster virusinfectie;Vasa praevia;Vasculaire graft trombose;Vasculaire pseudo-aneurysma trombose;Vasculaire purpura;Vasculaire stenttrombose;Vasculitische uitslag;Vasculitische ulcus;Vasculitis ca. gastro-intestinale vasculitis;Vasculitis cava trombose;Veneuze intravasatie;Veneuze rekanalisatie;Veneuze trombose ; Veneuze trombose tijdens de zwangerschap; Veneuze trombose ledemaat; Veneuze trombose neonatale; Vertebrale slagader trombose; Trombose op de punctieplaats; Viscerale veneuze trombose; VIe zenuwverlamming; VIe zenuwparese; Vitiligo; Stembandverlamming; Stembandparese; Vogt-Koyanagi – Ziekte van Harada; Hemolytische anemie van het warme type; Piepende ademhaling; Teken van witte tepels; Verlamming van de XIe zenuw; Abnormale lever- en galwegen op röntgenfoto; Syndroom van Young; Zika-virus-geassocieerd Guillain Barre-syndroom.

[Van daaruit gaat het verder.]

Trouwens, bedankt dat je abonnee bent van deze Substack, en overweeg alsjeblieft om $ 5 per maand te worden als je in staat bent. Als je dat niet bent, maak je geen zorgen. Ik maak altijd alle berichten beschikbaar voor iedereen, zowel betaalde als gratis abonnees. (Sorry als dat oneerlijk is tegenover de betalende abonnees. Ik wil dat iedereen kan lezen wat ik post en ik wil deze berichten nooit vercommercialiseren, maar ik wil wel stoppen met het verspillen van energie door me zorgen te maken over de rekeningen. Ik heb archieven en dozen met geschiedenis om met jullie allemaal te delen, terwijl mijn gezondheid zich blijft herstellen en mijn geest weer in coherentie komt (wat ik “coherentie” noem, wat betekent dat grotendeels toegang tot geest/herinneringen/intentionaliteit verloren is gegaan in 2008, na een reeks onbeschrijfelijke gebeurtenissen, tussen mij en het AIDS Kremlin.)

Een ander verhaal voor een andere keer.

Ik beschouw het als een voorrecht om u te hebben, en ik geloof niet dat er ‘journalisten’ en burgers zijn. Ik geloof dat ‘journalisten’ een overblijfsel zijn uit een vervlogen tijdperk, en veel mensen die zich niet als journalisten identificeren, doen de beste verslaggeving. Ik werk al heel lang niet meer als journalist, om voor de hand liggende redenen. Substack is het begin van een nieuw tijdperk, en voor mij een prachtige reddingsboot.

—Celia Farber

If it wasn’t for Jon Rappoport, referencing to you in today’s blog post, I wouldn’t have found you! I am so glad I did. This is absolutely amazing what you posted here. I live in Thailand and last year around this time I read a Thai article for health workers, stating pages of the side effects to look for in the vaccinated. I was horrified at the time. One year later, to see this list words just don’t do it. . . And, now what happens? . . . Thank You Celia. Bless You Zonder Jon Rappoport, die naar jou verwijst in de blog van vandaag, had ik je niet gevonden! Ik ben zo blij dat ik dat gedaan heb. Dit is absoluut verbazingwekkend wat je hier hebt gepost. Ik woon in Thailand en vorig jaar las ik rond deze tijd een Thais artikel voor gezondheidswerkers, waarin pagina’s stonden met de bijwerkingen waar je op moet letten bij het vaccineren. Ik was toen geschokt. Een jaar later, om deze lijst te zien, zijn woorden gewoon niet goed. . . En wat gebeurt er nu? . . . Bedankt Celia. Zegen u

© 2021 Celia Farber .

Zie ook de waarheidszoeker en een commentaar daar: Simon Smith op 8 december 2021 om 12:08

Het echte verhaal hier is een moedige rechter. Het “systeem” weet niet welke individuen binnen hun matrix zullen uitbreken en het juiste zullen doen.

En terecht hekelen we de “grote en de goede”, maar ik ben er zeker van dat steeds meer van deze de gelederen zullen doorbreken. Misschien hier en daar een druppeltje. Verschillende beroemdheden, sportmensen en andere senior figuren. Terwijl de moedigste hun vlaggen planten, zal de op een na moedigste stelling nemen, enzovoort. Totdat we eindelijk met enige opluchting Mark Twain mogen citeren:

“In het begin van een verandering is de patriot een schaarse man, en dapper, en gehaat en geminacht. Als zijn zaak slaagt, sluiten de timide zich bij hem aan, want dan kost het niets om een ​​patriot te zijn.”

zie ook waarom ze ons nooit tot een injectie kunnen dwingen

Het antwoord is uiterst eenvoudig. Zolang een persoon iets “vrijwillig” onderneemt, draagt hij er zelf de aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid voor. In het tweede geval, waarin het echt door officiële staatsdwang gebeurt, draagt de persoon die het bevel heeft uitgevaardigd de wettelijke aansprakelijkheid. Juridisch gezien een ongelooflijk verschil en gezien de mogelijke op handen zijnde Neurenberg Trials 2.0 zou het levens veranderend kunnen zijn.

We zitten in het eindspel, het is gewoon een kwestie van volhouden totdat het hele gebouw van leugens instort. Wat ongetwijfeld zal gebeuren, want de combinatie van “vaccin-doorbraken” en vaccin-schade kan niet langer geheim worden gehouden, zelfs de liegende en corrupte massamedia helpen niet meer. Dit wetende in het achterhoofd hebben de criminele elites geen andere keuze dan het gaspedaal tot het uiterste in te trappen. Doorzetten en niet toegeven is nu het devies! Zij hebben bijna geen tijd meer, wij wel…

Deel deze tekst a.u.b. overal, onwetendheid en paniek onder de bevolking zijn de machtigste wapens van de elites. Onze ruggengraat en ons doorzettingsvermogen zijn van ons. Als we zegevieren en niet toegeven, zal dit hele criminele systeem wereldwijd ten val komen.