20211201 Over de mogelijke gevolgen van COVID vaccins

Via DE COVID-WERELD

Omdat ieders verhaal gehoord moet worden

Margarita Zikou: 48-jarige aspirant-Griekse politicus ‘sterft plotseling’ aan hartproblemen maanden na het prijzen van COVID-vaccins

De COVID Wereld postdatum: 29 november 2021 (google translate gebruikt en niet aangepast)

IOANNINA, GRIEKENLAND – Margarita Zikou, a PASOK partijlid dat in 2015 kandidaat was voor MP, is plotseling overleden op 48-jarige leeftijd. Meerdere Griekse nieuwszenders melden dat Zikou vorige week stierf aan een plotselinge hartaanval nadat ze met spoed naar het ziekenhuis in Thessaloniki was gebracht, waar ze op 27 november een mislukte spoedoperatie onderging.

Zikou had bij meerdere gelegenheden haar bewondering voor de COVID-vaccins getoond, degenen die aarzelden uitgescholden en degenen die niet waren gevaccineerd waarschuwde dat ze zullen worden gedwongen te begrijpen waarom de vaccins ” ons enige wapen” zijn om COVID-19 te bestrijden .

Margarita Zikou

Zikou schreef verder Facebook op 19 mei:

“Degenen die het argument gebruiken: ‘Ik wil het Astrazeneca-vaccin niet omdat ik bang ben voor trombose als bijwerking’, denk even na, de kans is slechts 4 op een miljoen. Maar als je getroffen wordt door covid (zeer waarschijnlijk), is de kans op trombose 160.000 tot een miljoen. Vaccins zijn altijd de enige oplossing geweest voor dodelijke ziekten …

Het beste vaccin is het covid-vaccin …

WIJ ZIJN INGEVACCINEERD ….”

Aan iemand die de AstraZeneca-prik al had gekregen, antwoordde ze:

“Het is ons enige wapen om het dodelijke virus te bestrijden. Degenen die het niet begrijpen, zullen helaas worden gedwongen om het te begrijpen als ze ziek zijn … “

Toen een ander antwoordde met “31-5.” vermoedelijk betekenend dat ze op die datum waren ingeënt, antwoordde Zikou:

“Perfect!!!

Je reist overal zonder angst!!”

Zikou’s retoriek nam vervolgens een donkerdere wending toen een andere persoon vroeg of er een kans op overlijden door het vaccin was, bewerend dat ze in een uitvaartcentrum werkten en dat het COVID-vaccin, net als het griepvaccin, een keuze zou moeten zijn. Zikou reageerde giftig en zei dat ze hoopte dat zijn enige ervaring in een uitvaartcentrum zijn werk zou zijn.

Ondanks haar voorliefde voor het vaccin, postte Zikou niet precies op Facebook wanneer ze haar injectie had gekregen, wat vreemd is gezien het enthousiasme om het aan andere mensen op te dringen. Wel postte ze op 15 juli dat ze het vaccin verplicht wilde maken.

Zikou’s begrafenis gisteren werd bijgewoond door vele vrienden en collega’s van het Griekse politieke establishment.

De dood van mensen in de politieke klasse zoals Zikou is een tragedie, maar misschien nu de negatieve effecten van het forceren van niet-geteste medicijnen op de bevolking duidelijk worden, zullen ze pauzeren en nadenken over waarom mensen worden gepest om keuzes te maken die hun eigen zouden moeten zijn heeft een lange geschiedenis van negatieve gevolgen.