20211112 Over gekochte journalisten

Udo Ulfkotte

State Murder Media Mafia CIA

(google translate gebruikt en niet aangepast)

“De Duitse en Amerikaanse media proberen oorlog te brengen aan de mensen in Europa, oorlog te brengen aan Rusland. Dit is een point of no return, en ik ga opstaan ​​en zeggen… het is niet goed wat ik in het verleden heb gedaan, om mensen te manipuleren, om propaganda te maken tegen Rusland.”

[Jan 2017] Voormalig redacteur van een krant die CIA dood heeft gevonden “ Toen ik de Frankfurter Allgemeine Zeitung (Ulfkotte’s nwspaper) vertelde dat ik het boek zou publiceren, stuurden hun advocaten me een brief waarin ze dreigden met alle juridische gevolgen als ik namen of geheimen zou publiceren – maar ik vind het niet erg. Zie je, ik heb geen kinderen om voor te zorgen. “

” Ik ben al ongeveer 25 jaar journalist en ik ben opgeleid om te liegen, te verraden en niet om de waarheid aan het publiek te vertellen ,” vertelde Ulfkotte aan Russia Today. “ Ik werd ondersteund door de Central Intelligence Agency, de CIA. Waarom? Omdat ik pro-Amerikaans ben. “

“De Duitse en Amerikaanse media proberen oorlog te brengen aan de mensen in Europa, oorlog te brengen aan Rusland. Dit is een point of no return, en ik ga opstaan ​​en zeggen… het is niet goed wat ik in het verleden heb gedaan, om mensen te manipuleren, om propaganda te maken tegen Rusland .” Ulfkotte zei dat de meeste bedrijfsmediajournalisten in de Verenigde Staten en Europa ” zogenaamde niet-officiële dekking ” zijn, wat betekent dat ze voor een inlichtingendienst werken. “ Ik denk dat het vooral het geval is met Britse journalisten, omdat ze een veel nauwere relatie hebben. Het is vooral het geval bij Israëlische journalisten. Natuurlijk met Franse journalisten. … Het is het geval voor Australiërs, [met] journalisten uit Nieuw-Zeeland, uit Taiwan, nou ja, er zijn veel landen ”, zei hij. Het boek van Ulfkotte Gekochte journalisten werden een bestseller in Duitsland, maar in een bizarre wending die volgens Ulfkotte kenmerkend is voor de verbroken verbinding die wordt veroorzaakt door de CIA-controle van de westerse media, kan er niet over het boek worden gerapporteerd in de Duitse pers. Ulfkotte zei: “ Geen enkele Duitse mainstream journalist mag verslag uitbrengen over [mijn] boek. Anders wordt hij of zij ontslagen. We hebben nu dus een bestseller waar geen enkele Duitse journalist over mag schrijven of praten. ”

Journalist van wereldklasse morst de bonen en geeft toe dat reguliere media volledig nep zijn “Ik ben al ongeveer 25 jaar journalist en ik ben opgeleid om te liegen, te verraden en niet om de waarheid aan het publiek te vertellen. de laatste maanden hoe de Duitse en Amerikaanse media oorlog proberen te brengen aan de mensen in Europa, om oorlog te brengen aan Rusland – dit is een punt waar geen terugkeer meer mogelijk is en ik ga opstaan ​​en zeggen dat het niet goed is wat ik heb gedaan in het verleden, om mensen te manipuleren, om propaganda te maken tegen Rusland, en het is niet juist wat mijn collega’s in het verleden doen en hebben gedaan omdat ze worden omgekocht om de mensen te verraden, niet alleen in Duitsland, in heel Europa.”

Boek

[2017] Journalists for Hire: How the CIA Buys the News door Dr. Udo Ulfkotte Ph.D Ph.D Dr. Udo Ulfkotte, een voormalig redacteur van het Duitse dagblad Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ), heeft uit eerste hand kennis van hoe de CIA en de Duitse inlichtingendienst (BND) journalisten omkopen om artikelen te schrijven die vrij zijn van waarheid, feiten en met een uitgesproken pro-westerse, pro-NAVO neiging of, met andere woorden, propaganda. In zijn bestseller Bought Journalists (“Gekaufte Journalisten”) legt Dr. Ulfkotte in detail uit hoe de propagandacampagne van de VS en de NAVO werkt en hoe een gebrek aan naleving door een journalist een carrière kan kosten. Dr. Ulfkotte zorgt ook voor een schat aan namen!

In het Nederlands het boek bij de Blauwe Tijger

Udo Ulfkotte ~ ‘Gekochte Journalisten’

€25,90

Dit boek kwam in september 2014 al uit in Duitsland en veroorzaakte enorme schokgolven. De mate waarin de Duitse media bleken te zijn gekocht door allerlei schaduwinstellingen van de CIA en de Duitse Geheime Dienst (BND) om met pro-Amerikaanse en anti-Russische berichtgeving te komen en daarvoor nieuws te verdraaien of het gewoonweg zelf te verzinnen, werd tot dan toe slechts door weinigen geloofd.

Toen Ulfkotte’s boek verscheen, veranderde dit op slag. De bezoekersaantallen van Duitse media-websites zakten dan ook dramatisch in elkaar en de abonneecijfers raakten in een vrije val die nog lang niet is gestopt. Duitsers haakten massaal af bij hun mainstream media. Veel Duitse kranten, waaronder het door Ulfkotte bekritiseerde Bild, maakten in 2014 en ’15 een verlies van honderden miljoenen euro’s en staan inmiddels op omvallen.

Het onderwerp van Ulfkotte’s kritiek, de media, deed zelf badinerend over Ulfkotte’s boek en in Nederland verzweeg men het gewoonweg. Ulfkotte zou ‘de zaak flink overdreven hebben’, was de communis opinio van de gekochte journalisten. Maar toen ook de Oekraïne-crisis, vluchtelingencrisis en het geweld van asielzoekers duidelijk maakten hoezeer hij gelijk heeft, draaide de stemming ook in de media. Der Spiegel begon als eerste bij te draaien. En ook verschillende Duitse topjournalisten hebben toegegeven dat de regering rechtstreeks bepaalt wat er in het nieuws komt en wat niet. Asielzoekergeweld en de kosten van de immigratiecrisis mochten niet in het nieuws komen. Een van deze topjournalisten is Gabriele Krone-Schmalz, met eveneens een besteller over de Oekraïnecrisis die wij volgende week in vertaling mogen uitbrengen.

Maanden achtereen stond Ulfkotte’s onthullende boek op de eerste plaats van een heel aantal bestsellerlijsten, waaronder die van Amazon en Der Spiegel.

ISBN 9789492161086

Alles en iedereen kan worden gekocht of je het nu fijn om te geloven of niet.