20211112 Over een duivelse partij

Al langer dacht ik dat D66 een partij was met in de naam een verwijzing.

Natuurlijk, opgericht in 1966 (maar op het nippertje in oktober en de laatste ondertekening in december. Zo kon 66 in de naam komen)

66 verwijst ergens naar en het feit dat van Mierlo bij de jezuïeten op school heeft gezeten heeft me altijd alert gehouden.

De partij die bijna niet meer bestaan had en toen ineens weer wel.

Wereldwijd is het nu zo, dat je bijna niets meer kunt bereiken als je geen vrijmetselaar bent. Van Rutte weten we het.

Maar nu ik een oudere foto van Pechtold zag wist ik het: D66 is nu zeker een partij van hen.

Hij was jarenlang actief voor D66 en nu begrijp ik dat het zo’n duiventul is waar iedereen invliegt die carrière wil maken.

Het is een demonenpartij.

Foto pechtold handteken

Handteken verklaring:

(google translate genruikt en niet aangepast)

[2012] 666: het satanische handsignaal onder de duistere kant Ze geven aan het publiek, het lezerspubliek of de media een signaal dat ze een van de gelovigen van de duistere kant zijn – en ook als een manier om al het credo waar ze van houden bij te brengen om zoveel onder elkaar te citeren: “we zijn overal, iedereen, en beheersen alles.” Dat is misschien… voor nu. Maar we zien je. We weten wat je bent. Jullie zijn Billy’s bitches en voor ons betekent het alleen dat je geen eigen wil hebt en gewoon een nieuwe orde bent die gromt in het leger van de duisternis. Grote deal. Werkelijk. En dan.

Aanhalingstekens [Symbool aanhalingstekens Symbool aanhalingstekens (specifiek)]

“Westerlingen kennen het als het “oké” (of “OK”) teken. Het wordt gedaan met de vingers en duim van de rechter- of linkerhand (meestal de rechter). Raak eenvoudig de wijsvinger aan op de duim, waardoor een cirkel ontstaat. De andere drie vingers draaien er dan af en daar heb je het – het bekende symbool voor OK. Universeel betekent dit teken goed, acceptabel, goed, goed, reken maar!, A-OK, bevredigend …

Maar voor occultisten krijgt het OK-teken een donkerdere betekenis. Ten eerste hebben we de cirkel, die de zonnegod aangeeft en de eindeloze zoektocht van de vrijmetselaar naar meer licht. Voor de vrijmetselarij vertegenwoordigt de cirkel ook de vrouwelijke genitaliën, of yoni. In de hindoeïstische religie is het OK-teken een vereerde mudra (heilig gebaar) dat ‘oneindig’ of perfectie betekent. Het wordt geassocieerd met de vrouwelijke geslachtsdelen – duim en wijsvinger aan de uiteinden tegen elkaar gedrukt met de andere drie vingers uitgestrekt.

In de beoefening van tantrische yoga (seksrituelen) is het OK-teken een teken van extase, spiritueel en fysiek. In het oude Sumerië en Perzië zijn charmes en amuletten ontdekt van vingers en handen in de moderne OK-positie, samen met hoorns die vruchtbaarheid impliceren. De drie naar buiten uitgestrekte vingers staan ​​symbool voor de extatische vereniging met de Godin, het derde lid van de heidense drie-eenheid.

In het satanisme worden bij het maken van dit teken de drie vingers die niet worden gebruikt om de cirkel te maken, beschouwd als symbolisch voor de onheilige drie-eenheid – gehoornde God, Godin en nakomelingen (antichrist). Sommigen gaan zelfs zo ver om de opvatting aan te nemen dat de gebogen drie vingers de vorm hebben van drie getallen van zes of 666. We hebben dus 666, de zonnegod (Lucifer), de godin (Mysterie, Babylon de Grote, Moeder der hoeren) , en het beest (antichrist, 666), allemaal in één gemeenschappelijk handteken. O, wat een web van slechte, slechte mannen kan rond iets schijnbaar zo gewoons en alledaags weven.

In de Illuministische filosofie wordt het OK-teken een teken dat de goedkeuring aangeeft van de Goddelijke Koning, hun komende Heer van Licht, die wij als christenen kennen als antichrist. Voor hen betekent het: “Hij keurt onze onderneming goed.” Deze betekenis komt ruwweg overeen met de woorden in het Latijn bovenop het alziende oog van Osiris op ons Amerikaanse biljet van één dollar – Annuit Coeptus” Texe Marrs, Codex Magica

Nu weet je waarom er al die vliegen rond de strooppot zijn en de banen onderling verdelen. Nu weet je waarom de NPO een D66 orgaan is en waarom alle rechters bijna allemaal D 66 zijn.

Het satanisme, het luciferianisme is overal. Tot in de kleinste gemeente wereldwijd, overal.

Je kunt bijna alleen nog maar wat bereiken als je een van hen bent. Zo ontstaat het verschil tussen de haves en haves nots.

Denk niet dat zij de enige partij zij. De “Weffers” en de “Bilderbergers” zitten bij alle gevestigde partijen.

Vraag je af hoe het komt dat er wereldwijd incompetente mensen aan de macht zijn.

Voorbeelden jpegs

zie ook en ook en ook en ook