20210930 Over het vaccine death report

Via Frontnieuws

MILJOENEN sterven aan COVID-19 vaccins, maar de media vertellen u er niets over

september 30, 2021

Er sterven veel meer mensen aan “vaccins” tegen het coronavirus dan de autoriteiten willen toegeven. In een nieuw wetenschappelijk rapport wordt uitgelegd dat er nu miljoenen mensen over de hele wereld zijn overleden of ernstig en permanent gewond of gehandicapt zijn geraakt als gevolg van de vaccins – zonder dat het einde in zicht is, bericht Ethan Huff.

Op 28 augustus 2021 registreerde het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) meer dan 16.000 Amerikaanse sterfgevallen en meer dan 450.000 bijwerkingen als gevolg van de COVID-19 griepprikken. Een fraudedeskundige van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) zegt dat de werkelijke cijfers voor elk van deze categorieën ten minste vijf keer hoger liggen.

Dit betekent dat meer dan 80.000 mensen kunnen zijn overleden en meer dan 2.250.000 mensen een verwonding hebben opgelopen doordat zij een COVID-19 griepprik hebben gekregen – maar wacht, er is meer!

Naar verluidt zijn de afgelopen dagen ongeveer 150.000 rapporten over verwondingen en sterfgevallen uit het VAERS-systeem geschrapt. Voeg dat bij de telling en we naderen snel de 2,5 miljoen ongewenste bijwerkingen, inclusief overlijden, veroorzaakt door COVID-19 injecties.

Een andere factor waarmee rekening moet worden gehouden, is dat als een gevaccineerde persoon binnen twee weken na de injectie overlijdt, dit overlijden niet in het systeem wordt geregistreerd als een overlijden ten gevolge van een vaccin. Alleen sterfgevallen die na 14 dagen plaatsvinden, worden gecategoriseerd als sterfgevallen door vaccins.

We weten ook dat het werkelijke aantal incidenten met anafylaxie (allergische reactie) als gevolg van de injecties tot 120 keer hoger ligt dan de CDC beweert. Dit voegt nog meer cijfers toe aan het totaal.

De status-quo ontmoedigt eerlijke rapportage van vaccinatieverwondingen aan VAERS

In slechts drie maanden tijd heeft geneesmiddelengigant Moderna naar verluidt zo’n 300.000 meldingen van ongewenste bijwerkingen ontvangen. Slechts ongeveer één procent hiervan – en alle andere van de vaccinindustrie – wordt ooit aan het publiek gemeld.

Een deel van de reden hiervoor is dat maar heel weinig mensen zelfs maar weten dat VAERS bestaat, laat staan hoe het te gebruiken. Veel artsen verzuimen ook hun gevallen aan VAERS te melden, wat betekent dat de databank slechts een klein deel van de werkelijke cijfers bevat.

“Agressieve censuur en propaganda hebben het publiek verteld dat bijwerkingen zeldzaam zijn, waardoor mensen niet begrijpen hoe hun gezondheidsproblemen voortkomen uit eerdere injecties,” meldt Gnews.org over de vaccinschijnvertoning.

“Het aan de schandpaal nagelen en beschuldigen van medische professionals die iets tegen de vaccins inbrengen, zorgt ervoor dat velen in de medische gemeenschap het melden van ongewenste bijwerkingen vermijden. De angst om verantwoordelijk te worden gehouden na het toedienen van een injectie die patiënten doodde of invalide maakte, weerhoudt medisch personeel er verder van om dit te melden.”

Iets anders om in gedachten te houden is het feit dat veel medische beroepsbeoefenaren steekpenningen aannemen in ruil voor het niet melden van verwondingen en sterfgevallen door vaccins. Hoe meer ongemakkelijke gegevens uit het systeem worden gehouden, hoe beter Big Pharma overkomt bij het grote publiek.

Het gaat allemaal om winst, met andere woorden. De levens van mensen betekenen niets voor de farmaceutische kartels, die de beleidsvorming zo hebben aangetast dat het een zeldzaamheid is om ooit enige waarheid te vinden in overheidsbronnen.

“Winstbeluste vaccinfabrikanten hebben alle reden om de verwoesting die hun ongeteste experimentele producten veroorzaken niet te melden,” waarschuwt Gnews.org verder.

“Meer dan 250.000 Facebook-gebruikers geven commentaar over vaccindoden en ernstige verwondingen. Verpleegsters en dokters getuigen hoe hun ziekenhuizen verwondingen door vaccins verbergen.”

Een oplossing is om waakzaam te blijven, aandacht te besteden aan de slinkse trucjes van het systeem, te luisteren naar de klokkenluiders, en anderen te vertellen wat je ziet. De waarheid wordt niet met de paplepel ingegoten en moet worden opgegraven en verzameld door mensen die erom geven en bereid zijn om de waarheid te vinden en met de wereld te delen.

Dit rapport is een kritische wake up call voor de hele mensheid. Download het rapport gratis, lees het en verspreid het.

Vaccine-death-report

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.