20210826 Over dodelijke invloeden in onze geschiedenis 46

via in the bible

Dood van alle naties v.a. 1517

en deze 1917-1932

Ga verder naar: 1932-1945

Ga verder naar: 1945-1961

Ga verder naar: 1962-1995

Ga verder naar: 1995-2020

NB.: de site werkte niet meer maar lijkt het weer te doen

Google translate gebruikt en niet aangepast

2014

De ontvolking van Palestina gaat verder met een nieuwe Israëlische aanval in Gaza. Deze, die 51 dagen duurt, doodt meer dan 2.300 Palestijnen, bijna alle burgers, en verwondt meer dan 10.000 anderen. Israël noemt dit ‘Operatie Beschermende Rand’ en de pers noemt het ‘Het conflict tussen Israël en Gaza in 2014’ om de aard van het bloedbad te verbergen.

Sluipschutters worden gebruikt om ongewapende mensen die op straat lopen te doden.

Hele families worden gedood door luchtaanvallen.

In één geval worden 20 leden van één familie vermoord.

De gebruikelijke “internationale veroordeling” vindt plaats. Er wordt niets gedaan.

Israël plaatste propagandafoto’s om het te laten lijken dat ze ook werden aangevallen, zodat de media konden liegen dat er een ‘conflict’ was. Als dit echt was en er gevaar was, wie nam de foto’s en waarom.

Terwijl Amerikanen op hun telefoon spelen, worden Palestijnse families verbrand met Amerikaanse wapens.

2014

Oekraïne is een strategisch vitale locatie, centraal gelegen tussen Rusland en de belangrijkste landmassa van Europa, en met havens aan de Zwarte Zee en toegang tot het Midden-Oosten.

Na de zionistische bolsjewistische revolutie, een eeuw eerder, werden grote delen van Rusland afgehakt om het Russische rijk te verzwakken, en veel nieuwe kleinere en veel gemakkelijker te controleren naties werden gecreëerd met een Zio-pop die de leiding had over elk. Alle mensen in deze landen waren natuurlijk nog steeds Russen. De grootste daarvan was Oekraïne.

De zionisten willen nu controle over de regio en haar enorme hulpbronnen, strategische ligging, en als onderdeel van een voortdurende inspanning om Poetins Rusland te omsingelen en het Midden-Oosten te domineren en te ontvolken.

Een reeks gebeurtenissen leidt tot de gewenste verandering van het Zio-regime in Oekraïne.

In 2007 had een propagandacampagne de aantrekkelijke maar zionistische pro-EU-kandidaat Joelia Timosjenko, die in het geheim joods is, gepromoot. Ze werd gekozen tot premier.

In 2010 wordt Timosjenko strafrechtelijk vervolgd, wat leidt tot haar arrestatie en gevangenschap.

Ze blijkt betrokken te zijn bij het veelvoorkomende marxistische corruptieplan waarbij een overheidscontract wordt gegund aan een geselecteerde Zio-onderneming, en de overheidsfunctionaris die betrokken is bij het verkrijgen van het contract, ontvangt een deel van de opbrengst, vaak via een lege vennootschap of via een vriend of een familielid dat in de raad van bestuur wordt geplaatst en een groot “salaris” krijgt om niets te doen.

In dit geval kreeg een bedrijf dat nauw verbonden was met Timosjenko een frauduleus wapencontract van de overheid toegewezen tegen prijzen die ver boven de marktwaarde lagen.

De pers in het westen, die zelden veel over Oekraïne zegt, grijpt plotseling in, verdedigt Timosjenko en noemt haar vervolging “selectieve gerechtigheid” en “politieke vervolging”.

Viktor Janoekovitsj wordt dan president. Hij is geen zionistisch eigendom, en hoewel hij open staat voor samenwerking met de EU en de NAVO, bekijkt hij ze met scepsis.

In 2012 is een verklaring uitgegeven door de Zio-Globalist EU Foreign Affairs Council (equivalent van de CFR in de VS) waarin wordt beweerd dat de raad: “bevestigt zijn engagement voor de ondertekening van de reeds geparafeerde associatieovereenkomst, inclusief een diepe en brede vrijhandelszone, zodra de Oekraïense autoriteiten vastberaden actie en tastbare vooruitgang laten zien op de drie bovengenoemde gebieden … “Verkiezings-, rechterlijke en constitutionele hervormingen. ”

Dit vertaalt zich natuurlijk in het toestaan van ongecontroleerde plundering van zionistische hulpbronnen en buitenlandse heerschappij van Oekraïne door de regering opnieuw te maken en alle belangrijke posten te bemannen met gecontroleerde marxisten en/of pedofielen die zullen regeren zoals hen wordt verteld.

Eind 2013 beginnen de onderhandelingen over toetreding tot de EU uit elkaar te vallen, omdat de regering van Janoekovitsj zich ongemakkelijk voelt bij het niveau van controle dat al door de EU wordt uitgeoefend, zelfs vóór de ondertekening van de overeenkomst. Oekraïne tekent in plaats daarvan een aardgasovereenkomst van 15 miljard dollar met het Rusland van Poetin.

De zionisten zijn woedend.

Net als bij een pizza wordt er voor Oekraïne meteen ‘regime change’ besteld.

Begin 2014 regelde de CIA-Mossad dat er “spontaan” “protesten” uitbraken, waarbij huur-a-mobs zich verzetten tegen Janoekovitsj en zijn ontslag “eisten”.

De gebruikelijke perscampagne portretteert pro-EU en marxistische leunende groepen als “verlicht” en “intellectueel”, en de tegenstanders als oude racisten en “isolationisten”.

De menigte verzamelt zich in de hoofdstad van Kiev met duizenden professioneel voorgedrukte protestborden met slimme CIA-geschreven slogans (gedrukt in het Engels voor de Western Press Propaganda Photo-Ops.)

De demonstranten slagen er op de een of andere manier ook in om gigantische EU-vlaggen op te graven.

De westerse pers heeft plotseling grote belangstelling voor de regio en begint de klok rond over de protesten te berichten. “Poetin” wordt afgeschilderd als de schurk en Janoekovitsj als zijn marionet.

Westerse politici verschijnen in Oekraïne en houden toespraken bij de protesten, waarbij ze doen alsof het een strijd is voor “vrijheid” door degenen die zich verzetten tegen tirannie. Het is natuurlijk precies het tegenovergestelde.

De pedofiel John Mccain stelt: (in typisch marxistisch-tegengestelde-taal) “We zijn hier om uw rechtvaardige zaak te steunen, het soevereine recht van Oekraïne om zijn eigen lot vrij en onafhankelijk te bepalen. En het lot dat je zoekt ligt in Europa,’

(natuurlijk, wat Mccain eigenlijk bedoelt is:)

“We zijn hier om je soevereiniteit te ontnemen, je een lot op te leggen, een marionettenregime te installeren, de natuurlijke hulpbronnen te verwijderen, de rechten één voor één weg te nemen en uiteindelijk de regio te ontvolken.”

Victora Nudelman (Nuland om haar identiteit te verbergen), de vrouw van Robert Kagan (Project for a New American Century) verschijnt ook ter ondersteuning van de marxistische regimewisseling.

Terwijl de demonstranten zwermen, roepen stadswerkers de politie op om de orde te herstellen. 400 agenten verschijnen en verrichten een handvol arrestaties. Hoewel niemand wordt gedood en een klein aantal demonstranten lichte verwondingen oploopt, gaat de zionistische pers tekeer in propaganda en beweert dat de genocidale dictator Poetin verantwoordelijk is voor een “bloedig optreden”.

Wanneer ‘demonstranten’ ten slotte het huis van Janoekovitsj vinden en binnenkomen, wordt hij gedwongen het land te ontvluchten.

De bevolking van Oekraïne is woedend. Bijna allemaal zijn het etnische Russen, die sterk voorstander zijn van allianties met Poetin. Hun land is gekaapt en ze zijn nu het onderwerp van de EU-Zio-tirannie.

Yatsenyuk, de nieuwe president, gaat naar de VS voor een foto-op met president Obama.

De buitenlandse hulp aan Oekraïne vanuit de VS neemt drastisch toe om het nieuwe marxistische regime te steunen. Zionistische bedrijven komen binnen en plunderen de hulpbronnen.

Voorafgaand aan de omverwerping van Janoekovitsj, was Nudelman-Nuland betrapt op een afgeluisterd telefoongesprek waarin het omverwerpingsplan en de kandidaten om de nieuwe Zio-regering te leiden werden besproken, waarin stond: “Ik denk dat Yats (Joodse advocaat en accountant Arseniy Yatsenyuk) de man is die kreeg de economische ervaring, de bestuurlijke ervaring. Wat hij nodig heeft, is Klitsch en Tyahnybok aan de buitenkant.”

De opname van het telefoongesprek wordt op YouTube geplaatst. Youtube verwijdert het dan honderden keren, maar het is nog steeds online te vinden.

Vernederde westerse leiders worden gedwongen commentaar te geven op het telefoongesprek. Minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton negeert de inhoud van het lek en gaat mee met de gebruikelijke aanvallen op Poetin en stelt:

“de Russen stalen niet alleen informatie voor inlichtingendoeleinden, zoals alle landen doen; ze gebruikten nu sociale media en strategische lekken om die informatie te ‘bewapenen’.”

Yulia Timosjenko betoverde Oekraïners, maar bleek gewoon een andere corrupte Zio-pop te zijn.

Wat doet de senator van Arizona, John Mccain, aan het aanzetten tot een revolutie in Oekraïne, zou je je kunnen afvragen. Het is eigenlijk niet ingewikkeld. Hij is een Zio-pop.

Victoria Nudelman deelt eten uit aan huur marxisten. Haar telefoontje was een enorme schande voor de zionisten. Gelukkig heeft het Amerikaanse publiek geen idee van buitenlandse en binnenlandse zaken.

Wanneer demonstranten vervelend worden en naar huis worden gestuurd, ontketent de zionistische pers een stroom van propaganda, bewerend dat er een “bloedige repressie” heeft plaatsgevonden, en verontwaardiging eisen van Amerikanen die Oekraïne niet kunnen vinden op een geëtiketteerde kaart.

Zodra de nieuwe marionet “Yats” op zijn plaats is, kan hij genieten van een comfortabel leven van reizen en vrije tijd, hobbelend met de wereldwijde kleptocraten. Zijn enige taak is om de regering te bemannen met de meest corrupte mensen die mogelijk zijn, en toezicht te houden op het plunderen van hulpbronnen.

Verrassing. Zio-hulpbronnen plunderaars komen binnen. De buitenlandse hulp van de VS aan Oekraïne zal worden besteed aan het bieden van “veiligheid” voor dit project, zoals het gewelddadig voorkomen van afwijkende meningen.

2014

De Krim is, net als Oekraïne, een Russisch grondgebied dat de zionisten na de bolsjewistische revolutie hebben afgehakt, en in sommige opzichten symbolisch vergelijkbaar met de ledematen van talloze Russische christenen die ze in die tijd hebben afgehakt.

De mensen op de Krim zijn Russisch en net als Rusland en Oekraïne sterk gekant tegen de zionistische heerschappij.

In 2006 waren er protesten van de Krim tegen een gezamenlijke oefening met de NAVO, met gezangen van ‘Occupiers Go Home’. Het parlement had toen een verklaring afgegeven dat de Krim een “NAVO-vrij gebied” is.

De Krim is in wezen een groot eiland in de Zwarte Zee, net ten zuiden van Oekraïne, en een strategisch cruciale locatie in de regio. Met Oekraïne in de hand, moeten de zionisten de Krim onmiddellijk hebben.

Precies op het juiste moment verschijnen de nepmeutes, die protesteren tegen de gekozen Krim-regering en eisen dat de Krim wordt geannexeerd door Oekraïne, dat nu door de EU-zionisten wordt geregeerd. De Krim wil niets te maken hebben met de EU en er wordt gestemd om te bepalen of de Krim zich bij Rusland moet aansluiten in plaats van bij Oekraïne.

De stemming is 97% voor de terugkeer van de Krim naar Rusland, met een opkomst van 83%.

De zionisten schreeuwen van afschuw. Hoe durft het Krim-volk het lef te hebben om te stemmen om hun eigen lot te bepalen. In Oekraïne worden grote nepprotesten gehouden waarin wordt geëist dat de Krim wordt teruggegeven aan Oekraïne. De protesten worden breed uitgemeten in het westen.

Rusland eert de stem van de Krim en neemt deze formeel op in de Russische Federatie.

Plots duikt er een massale propagandacampagne op in het westen, waar nieuws over de Krim nooit of te nimmer wordt gemeld. Plotseling is de Krim echter een rage, en natuurlijk is de genocidale dictator Poetin verantwoordelijk voor de wens van de Krim om terug te keren naar Rusland.

“Rusland valt de Krim binnen!” de koppen piepen.

(De geschiedenis herhaalt zich. Hitler “annexeert” Oostenrijk! 99% van de Oostenrijkers, van wie velen van oorsprong Duits waren, gaven er de voorkeur aan om zich bij Duitsland aan te sluiten en zich te bevrijden van de zionistische heerschappij.)

Een mediastorm die wekenlang de klok rond draait, eist dat de wereld de zionistische verontwaardiging over de genialiteit van Poetin deelt.

Natuurlijk volgt er geen geweld op de zogenaamde ‘annexatie’, want het was precies waar de mensen op stemden.

De zionisten staren weer naar het schaakbord, opnieuw verijdeld door Poetin.

De oorlog tussen de VS en Rusland die ze zo wanhopig willen, wordt weer op de plank gelegd.

2014

Er wordt weer een lachwekkende zionistische hoax op de wereld losgelaten. Een nieuwe dreiging is op de Horizon, schreeuwt de pers.

Islamitische terroristen die zichzelf “ISIS” noemen, zijn opgestaan. Ze dragen wapens met Amerikaanse serienummers erop, en wat bedoelen ze daarmee.

ISIS, zo vertellen ze ons, staat voor de Islamitische Staat in Syrië, en dat is wat ISIS heel graag zou willen vestigen. In werkelijkheid is ISIS natuurlijk gewoon het giftige afval dat is overgebleven van de mislukte staatsgreep in Syrië in 2011 tijdens de zionistische (Arabische) lente van 2011.

Toen de CIA-Mossad Syrische rebellen had opgepakt, geradicaliseerd, gefinancierd, bewapend en getraind om Assad omver te werpen in 2011, na de mislukte poging tot staatsgreep, werd deze groep rebellen zonder reden. De rebellen worden nu bestempeld als “ISIS”.

(Een nauwkeuriger betekenis zou IS-ISraël zijn , aangezien ISIS weer een andere zionistische factie en een zionistische fictie is.)

Wanneer de inlichtingendienst rebellengroepen opricht om regimewisselingen door te voeren, wordt dit over het algemeen gedaan door inlichtingenagenten te laten infiltreren in een lokale bevolking en jonge dissidenten op te pakken en ze in een razernij tegen de heersende regering op te zwepen. Zodra enkele tientallen mensen zich bij de beweging aansluiten, kan deze een eigen leven gaan leiden en snel uitgroeien tot honderden en duizenden. Wanneer deze strategie wordt gebruikt in combinatie met massamedia-propagandacampagnes met onbeperkte financiering, is het gemakkelijk om de schijn te wekken van een rebellenbeweging aan de basis. De beweging moet gewoon te allen tijde geleid en gestuurd worden, zodat ze de gewenste koers volgt.

In Syrië, er is vastgesteld dat het perfecte gebruik van deze overgebleven rebellengroep is om een nieuwe “terroristische dreiging” te creëren. De oude schurk, de fictieve Al-Qaeda, is hoe dan ook zijn cache kwijt.

En de recente onthulling door Edward Snowden van het geheime massale surveillanceprogramma van particulieren heeft ertoe geleid dat tientallen miljoenen hun vertrouwen in hun regeringen hebben verloren.

Een nieuwe schurk is de perfecte oplossing. Het zal de media ook een goed verhaal geven om uit te leggen waarom de troepen veertien jaar na 9/11 in het Midden-Oosten blijven.

Om te laten zien hoe ernstig de dreiging is, worden nepvideo’s vrijgegeven van ISIS die mensen ‘onthoofdt’. De video’s, gefilmd in verbluffende HD, zitten vol blunders. Een “slachtoffer” wordt op camera betrapt terwijl hij grijnst net voordat het mes hem raakt.

Alle video’s worden uitgeschakeld net voordat er wordt gesneden en komen dan terug met een liggende persoon en een terrorist die een ‘hoofd’ vasthoudt. Natuurlijk, als de video’s echt waren, en als het enige doel van het vrijgeven van de video’s was om terreur te zaaien, dan zou zeker het laatste wat je zou doen de daadwerkelijke onthoofding censureren.

Maar als de video’s nep waren, zou dit zeker iets zijn dat je zou willen doen, dus je hoeft een van je medecastleden genaamd Uri niet echt te onthoofden.

De achtergrond is een groen scherm, dat een “woestijn” uitbeeldt. (vermoedelijk omdat “terroristen” in de “woestijn” leven.)

De slachtoffers blijven uiterst kalm en vergeten elke angst of emotie te tonen als het mes naar hun keel wordt gebracht.

En ja hoor, de video’s, zo blijkt later, zijn geproduceerd door een Israëlische inlichtingengroep.

In werkelijkheid zijn de ISIS-woestijnrebellen natuurlijk niet in staat om een wereldwijd terreurnetwerk op te zetten, alleen de CIA en de Mossad zijn dat wel. ISIS zijn gewoon jongens met Amerikaanse jeeps en geweren die zijn getraind om echt boos te zijn dat ze Assad niet omver kunnen werpen, en het “Westen” (Israël) haten en ze willen dat je ervan weet.

Nadat kritiek op de nepvideo’s zich op internet verspreidt, worden 11 Nigeriaanse christenen onthoofd in een echte video, om een einde te maken aan de scepsis.

ISIS betekent zaken. Om ze te stoppen zouden Amerikanen waarschijnlijk wat rechten moeten inleveren en meer van die belastingdollars moeten sturen die werden gebruikt om ISIS te creëren.

Ergens is een tv-studio met een kast vol oranje jumpsuits.

2016

Ter voorbereiding op de marxistische revolutie die op de Verenigde Staten wordt losgelaten, worden miljoenen wapens en meer dan een miljard munitie gekocht. Ze worden gekocht met belastinggeld onder de namen van verschillende Amerikaanse overheidsinstanties, waaronder de IRS, de Small Business Administration en het ministerie van Volksgezondheid en Human Services, organisaties die niet zouden moeten bestaan, laat staan wapens kopen met belastinggeld.

De zionistische pers besteedt weinig aandacht aan de alarmerende gebeurtenissen.

De wapens zullen worden uitgedeeld wanneer het moment komt aan miljoenen illegale immigranten van over de hele wereld, om te worden gebruikt in een massale aanval op de Verenigde Staten. Immigranten worden verscheept, vervoerd en gevlogen uit verarmde of door oorlog verscheurde gebieden in Afrika, het Midden-Oosten en Midden-Amerika, en over de onbeschermde zuidelijke en noordelijke grenzen naar de Verenigde Staten gebracht. Bij binnenkomst krijgen ze contant geld, instructies voor het aanvragen van voedsel en huurtoeslag en voor het verkrijgen van gratis telefoons. Vervolgens radicaliseren gemeenschapsorganisatoren hen om hen te laten geloven dat ze worden gehaat door Amerikanen, vooral blanke Amerikanen, maar dat er een revolutie op komst is en dat ze geld en eigendommen zullen ontvangen voor hun deelname. Als het moment daar is, is er een plan om een rassenoorlog te beginnen, en om de wapens te leveren aan al deze immigranten, evenals aan niet-blanke Amerikanen.

Het is niet zo moeilijk om de Atlantische Oceaan over te steken als je zeer rijke vrienden hebt.

2016

De zionistische machine gebruikt tientallen tactieken om lokale en nationale verkiezingen te stelen en hun met haat vervulde en impopulaire marxistische kandidaten aan de macht te brengen. Een daarvan is onbedoeld uitgelekt, wanneer de zionistische New Yorkse verkiezingscommissaris Alan Schulkin, niet wetende dat hij wordt gefilmd, verklaart: “Er is veel kiezersfraude … mensen realiseren zich bepaalde buurten niet in het bijzonder, ze rijden mensen rond om te stemmen … Ze bus ze rond. Ze stoppen ze in een bus en ze gaan van paal tot paal.”

Op de vraag wat voor soort buurten, antwoordt Schulkin: “Oh, dat wil ik niet zeggen.” Dan wordt hem gevraagd: Oh, zoals minderheidsbuurten, zoals zwarte buurten en Latijns-Amerikaanse buurten? Schulkin antwoordt: “Ja. En ook Chinezen….Voor stemmen, meer stemmen voor zichzelf. Ze zijn allemaal kandidaat voor het ambt.” Dan wordt hem gevraagd: En u zegt dat er ook veel fraude met stembiljetten is? Hij antwoordt: “Oh, er zijn duizenden afwezige stembiljetten. Ik weet niet waar ze vandaan kwamen.”

De uitwisseling wordt getoond in een video die is vrijgegeven door een onderzoeksjournalistengroep genaamd Project Veritas. De video onthult ook verschillende andere methoden die worden gebruikt als verkiezingsmedewerkers op verborgen camera’s uitleggen hoe het aanbieden van stemmen per post alleen wordt gedaan voor mensen die zich als democraten registreren, hoe kiezersregistratieformulieren worden verscheurd en weggegooid.

De groep publiceert de video samen met vele anderen die bewijzen van stemfraude tonen op de website.

Schulkin schept op over de verschillende methoden die worden gebruikt om verkiezingen te stelen.

De poging van de pers om de schade te beperken. Wie ga je geloven? Wij, of je eigen ogen?

2016

Rusland wordt geleidelijk omsingeld met steeds meer biowapenfaciliteiten ter voorbereiding op een toekomstige chemische aanval.

Een Russische veiligheidsmemo uit 2016 waarschuwt:

“Het netwerk van Amerikaanse militair-biologische laboratoria op het grondgebied van staten die grenzen aan Rusland wordt uitgebreid.”

De perswoordvoerder van de Russische ambassade, Yury Melnik, zegt:

“Paragraaf 19 van de [memo] vermeldt onze bezorgdheid met betrekking tot de bio-activiteiten van het Pentagon in de buurlanden… Amerikaanse militaire professionals doen daar onderzoek.”

Melnik wees er ook op dat veel, hoewel veel laboratoria in het geheim zijn opgericht, worden gefinancierd door Amerikaanse belastingbetalers. In Kazachstan, Oekraïne en tientallen andere locaties zijn in het geheim laboratoria geopend. Hij stelt:

“Dat is natuurlijk zorgwekkend … Er is absoluut geen transparantie in Amerikaanse biologische activiteit in het buitenland. Alleen al de betrokkenheid van het militair personeel roept vragen op of de acties van [de] Amerikaanse regering in overeenstemming zijn met de BWC.” (Conventie over biowapens).

“Amerikaanse en Georgische autoriteiten proberen de ware aard van deze Amerikaanse militaire eenheid (Richard Lugar Center in Tbilisi), die zeer gevaarlijke infectieziekten bestudeert, te verdoezelen.”

“Het Pentagon probeert soortgelijke geheime medisch-biologische faciliteiten op te zetten in andere landen [in de nabijheid van Rusland]”

Met behulp van microdrones kunnen biowapens nu overal worden losgelaten, zonder detectie.

2016

Een organisatie genaamd WikiLeaks, die gelekte documenten op haar website publiceert, publiceert documenten waaruit blijkt dat Hillary Clinton, die zich kandidaat stelt voor het presidentschap als een “liberaal”, in feite een marxistische revolutionair is die plannen heeft om de snelle ontmanteling van de Verenigde Staten voort te zetten. tijdens de presidentschappen van Obama, Bush en (Bill) Clinton.

Door deze lekken wordt onthuld dat Hillary een groep zionistische Wall Street-executives heeft verteld dat ze een internationalist is en hun inspanningen zal steunen om alle nationale grenzen te ontmantelen en wereldwijde plundering van hulpbronnen mogelijk te maken:

“Mijn droom is een hemisferische gemeenschappelijke markt, met open handel en open grenzen”

… Dat Saoedi-Arabië (Israël) ISIS financierde met wapens en geld dat het ontving van de Amerikaanse belastingbetaler:

“…de regeringen van Qatar en Saoedi-Arabië, die clandestiene financiële en logistieke steun bieden aan ISIL en andere radicale soennitische groepen in de regio.”

… Dat Hillary publiekelijk liegt over haar standpunt over kwesties om kiezers voor de gek te houden, terwijl ze haar echte standpunten verborgen houdt:

‘Maar als iedereen kijkt, weet je, alle discussies in de achterkamer en de deals, weet je, dan worden mensen op zijn zachtst gezegd een beetje nerveus. Je hebt dus zowel een publieke als een private functie nodig.”

Dat ze keiharde marxist is en koste wat kost de macht krijgt, is het enige dat telt:

Het maakt niet uit wat de verdomde juridische en ethische mensen zeggen, we moeten deze klootzak winnen”

“En zoals ik al zei, we zijn allemaal heel tevreden geweest met het vernederen van de overheid, het laten vallen van burgerzin en in het algemeen samenzweren om een onwetende en volgzame burgerij te produceren. De onwetendheid blijft sterk, maar de naleving neemt duidelijk snel af. Dit probleem vraagt om serieus, serieus nadenken – en niet alleen door opiniepeilingen, demografisch geïnspireerde berichten.”

Dat Hillary smeergeld had aangenomen van minstens één buitenlandse regering, in dit geval Marokko:

“Voorwaarde waarop de Marokkanen ermee instemden de bijeenkomst te organiseren, was haar deelname. Als hrc er geen onderdeel van uitmaakte, was vergaderen een non-starter. CGI drong ook niet aan op een ontmoeting in Marokko en het was niet hun eerste keuze. Dit was het idee van HRC, ons kantoor benaderde de Marokkanen en zij geloven 100 procent dat ze dit op haar verzoek doen. De koning heeft persoonlijk ca. $ 12 miljoen, zowel voor de schenking als om de bijeenkomst te ondersteunen.”

Dat het Hillary State-departement de FBI probeerde om te kopen om de e-mails van Hillary te declasseren: (om de misdaden die ze had begaan te verdoezelen)

“[Redacted] gaf aan dat er contact met hem was opgenomen door [Kennedy], staatssecretaris, die zijn hulp had gevraagd bij het wijzigen van de classificatie van de e-mail in ruil voor een ‘quid pro quo’,”

“[REDACTED] is van mening dat de STAAT een agenda heeft die inhoudt dat de geclassificeerde aard van de CLINTON-e-mails wordt geminimaliseerd om de belangen van de STAAT en die van CLINTON te beschermen,”

“[Redacted] adviseerde dat, in ruil voor het markeren van de e-mail als niet-geclassificeerd, de STAAT zou beantwoorden door de FBI-AGENTEN toe te staan meer agenten te plaatsen in landen waar dit momenteel verboden is.”

Dat Clinton naar verschillende rassen verwees met racistische beledigingen, waaronder het verwijzen naar blanken als “betreurenswaardigheden”, zwarten zijn “superroofdieren” die ” op de hielen moeten worden gezet “, en Latino’s zijn “behoeftig” en communiceren met hen als de “taco bowl” verloving,”

Dat Qatar de Clintons met contant geld omkocht, net voordat Qatar een massale wapendeal van de VS ontving:

“Zou WJC graag “vijf minuten” in NYC zien, om een cheque van $ 1 miljoen te overhandigen die Qatar beloofde voor de verjaardag van WJC in 2011.”

Dat Clinton van streek was toen hij hoorde dat het ras van een massaschieter was, zou niet geschikt zijn om te gebruiken voor het raciaal verdelen van de bevolking:

“Verdomme… Het zou beter zijn als een man genaamd Sayeed Farouk zou melden dat een man genaamd Christopher Hayes de schutter was.”

Die televisiedebatten waren toneelshows, waarin de zionistische kandidaat de vragen van tevoren kende, terwijl de tegenstander dat niet wist:

“…Ik krijg de [debat]vragen van tevoren”

Dat opiniepeilingen geen echte en louter propagandamiddelen zijn om de opinie te beïnvloeden ten gunste van de gewenste kandidaat:

“Ik wil ook dat uw Atlas-mensen oversamples aanbevelen voor onze peilingen voordat we in februari beginnen … zodat we kunnen maximaliseren wat we uit onze media-enquêtes halen.”

“Onderzoeks-, microtargeting- en pollingprojecten – Oversteekproef Hispanics … – Oversteek de inheemse Amerikaanse bevolking”

Dat haar campagne steekpenningen accepteerde van buitenlandse agenten, en dat de wetten er niet meer toe doen, alleen het grijpen van de macht is van belang:

“Hallo allemaal – we moeten hier zo snel mogelijk een beslissing over nemen, aangezien onze vrienden die toevallig bij FARA zijn geregistreerd al doneren en inzamelen.”

“Ik vind het oké om gewoon het geld aan te nemen en eventuele aanvallen af te handelen. Vinden jullie dat oké?…Neem het geld!!”

“Als we het van geval tot geval doen, zal het subjectief zijn. We zouden kijken naar wie de donor is en voor welke buitenlandse entiteit ze zijn geregistreerd. Bij de beoordeling of we het geld aannemen, zouden we rekening houden met de relatie tussen dat land en de Verenigde Staten, de relatie met het ministerie van Buitenlandse Zaken tijdens Hillary’s tijd als secretaris en de eventuele relatie met de Foundation.”

“Mijn God. Ze deden allemaal hun best om de juiste procedures te volgen, en Mook/Palmieri verkopen gewoon “de hel ermee, neem het geld”. Voor onze ogen zien hoe de rechtsstaat uiteenvalt. Ze weten dat het er niet meer toe doet.”

Dat de dreiging vanuit Rusland nooit echt is geweest en slechts een propagandamiddel is:

“We spraken over veel zaken die niet de hot-button problemen tussen ons waren, je weet wel, zijn kijk op raketverdediging, waarvan we denken dat het misplaatst is omdat, weet je, we niet geloven dat er een dreiging zal zijn van Rusland,”

Dat Hillary een zionistische marionet is:

“Ik zou dit alleen doen om politieke redenen (dwz om Soros gelukkig te maken)” [Zionistische revolutionair Schwartz György: George Soros om zijn identiteit te verbergen.]

Dat Google, het machtigste bedrijf in de wereldgeschiedenis, deel uitmaakt van de campagne om Hillary te kiezen:

“Cheryl, ik heb mijn gedachten over de campagne-ideeën op een rij gezet en ik heb de komende weken een aantal vergaderingen gepland voor veteranen van de campagne om me te vertellen hoe ik deze ideeën kan verbeteren. Dit is slechts een concept, maar laat het me weten als dit een nuttig proces voor jullie allemaal is. Bedankt !! Erik”

“Het campagnehoofdkwartier zal ongeveer duizend mensen tellen, voornamelijk jong, hardwerkend en enthousiast. Het is belangrijk om een zeer grote wervingspool te hebben (zoals Chicago of NYC) waaruit enthousiaste, slimme en laagbetaalde vaste medewerkers kunnen worden gekozen. … Elke buitenwijk van NYC, Philadelphia, Atlanta, Boston zijn allemaal goede voorbeelden van een grote, blauwe staatsstad om in te vestigen.”

“b) De kiezer – Sleutel is de ontwikkeling van een enkel record voor een kiezer dat alles verzamelt wat over hem bekend is. In 2016 zullen smartphones worden gebruikt om profielen van de kiezer te identificeren, te ontmoeten en bij te werken.”

“e) Analyse en datawetenschap en tools voor modellering, peiling en middelenoptimalisatie – Voor elke kiezer wordt een score berekend met de waarschijnlijkheid van de juiste stem. Analytics kan demografische gegevens, sociale factoren en vele andere kenmerken van de benodigde kiezers modelleren. Modellering zal ons vertellen wat we moeten doen en waarom ….

Dat Hillary meubels stal die door belastingbetalers waren gekocht van overheidskantoren:

“Aan het begin van Clintons ambtstermijn als minister van Buitenlandse Zaken werden zij en haar staf waargenomen bij het verwijderen van lampen en meubels van het ministerie van Buitenlandse Zaken, die werden vervoerd naar haar woonplaats in Washington, DC,”

De lijst gaat eindeloos door, er zijn honderden andere onthullingen over Hillary Clintons verraad, afpersing, liegen onder ede en vernietiging van bewijsmateriaal op

Hillary is niet corrupter dan welke marxistische leider dan ook. Ze is net gepakt. Alle misdaden en corruptie die in de gelekte e-mails aan het licht zijn gekomen, komen dagelijks voor in de VS

2016

De eerste niet-zionistische gecontroleerde president sinds John F. Kennedy is gekozen in de VS Donald Trump, een onafhankelijke kandidaat loopt op het Republikeinse ticket, aangezien geen enkele kandidaat een platform mag hebben om buiten het opgetuigde tweepartijensysteem te spreken. Trump zal elke dag van zijn presidentschap meedogenloos worden aangevallen door de zionistische media. Hoewel hij pro-Amerikaans en niet-zionistisch wordt gecontroleerd, heeft Trump een enorme blinde vlek in zijn niet-aflatende steun voor de terroristische staat Israël. Zich niet bewust van wie de vijand is, vult Trump zijn regering met zionisten die samenzweren om hem uit zijn ambt te verwijderen. Binnen enkele weken na zijn verkiezing staat Trump de zionisten toe Syrië aan te vallen met raketaanvallen. Misschien wel de meest schokkende zionistische nederlaag in de 103 jaar dat ze de VS hebben geregeerd. Een vervalste verkiezing, massale kiezersfraude, stemmen door illegalen, machinale bewerking van stembiljetten en een aanval van de media, en ze verliezen nog steeds.

Trump zal er alles aan doen om de communistische aanval in de VS te vertragen, maar zal zeer weinig echte prestaties hebben, omdat hij zich niet bewust is van wie de vijand is.

Zionisten worden op bijna elke belangrijke post in het Trump-kabinet aangesteld. Velen zullen worden ontslagen nadat is gebleken dat ze verraders zijn, maar velen zullen blijven en hem bij elke stap blokkeren.

2016

Er is ontdekt dat er tijdens de presidentsverkiezingen van 2016 massale stemfraude plaatsvond op een schaal die ongezien is in de Amerikaanse geschiedenis. Meer dan 2,4 miljoen stemmen werden uitgebracht door mensen die geen Amerikaans staatsburger waren, en bijna 1 miljoen stemmen werden geteld in de namen van overleden mensen, en honderdduizenden mensen stemden in meer dan één staat.

Maar de echte fraude blijkt de stemmachines te zijn. Resultaten kunnen worden bewerkt voordat ze worden ingediend, machines kunnen binnen enkele minuten worden gehackt en veel machines veranderen de stemmen op het scherm recht voor de kiezers.

In wezen verliest iedereen die op een machine stemt zijn stemrecht. De ontdekkingen roepen vragen op bij elke verkiezing van de afgelopen 2 decennia, toevallig de 2 decennia waarin de natie plotseling werd overspoeld door een leger van communistische politici op staats-, federaal en lokaal niveau. Er wordt niets gedaan, en het gebruik van de machines gaat door en kandidaten in de VS worden nog steeds geïnstalleerd in plaats van gekozen.

2016

Auteur Victor Thorn wordt dood aangetroffen in de buurt van zijn huis. De dood wordt geregeerd als zelfmoord. (er wordt gezegd dat het zelfmoord is)

Thorn had veel boeken geschreven waarin het zionistische complot werd ontmaskerd om de VS te vernietigen, waaronder America’s Racial Powder Keg, waarin gedetailleerd werd beschreven hoe zwarte gemeenschappen opzettelijk zijn veranderd in concentratiekampen, om ze te militariseren tegen blanke Amerikanen , evenals MADE IN ISRAEL: 9- 11 en het Joodse complot tegen Amerika, 9-11 EVIL: Israëls centrale rol in de 11 september 2001, terroristische aanslagen, The Holocaust Hoax Exposed, Debunking the 20th Century’s Greatest Fabrication, Hillary (and Bill): The Drugs Volume, Hillary ( en Bill): The Murder Volume, en Hillary (en Bill): The Sex Volume,over de kinderhandel en drugshandel van de Clintons, en de moord op tientallen mensen die op het punt stonden ze aan het licht te brengen.

2017

Na er niet in te zijn geslaagd de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016 in hun voordeel te kantelen, besluiten de zionisten dat ze veel te soepel zijn geweest door het publiek vrij te laten communiceren en nieuws en informatie te delen. De komst van internet in de jaren negentig en het wijdverbreide gebruik ervan in het begin van de jaren 2000 hadden het zionistische monopolie op nieuws en informatie doorbroken.

Nu wordt er over de hele wereld massaal hard opgetreden tegen de vrijheid van meningsuiting op internet.

Google, wiens bedrijfsmotto ‘Dont Be Evil’ is, begint met de grootste boekverbranding in de wereldgeschiedenis.

Google verwijdert miljoenen pagina’s van zijn zoekmachines en miljoenen video’s van zijn videoplatform, YouTube.

Alles wat de zionistische heerschappij over de VS en de wereld blootlegt, wordt eenvoudigweg van het internet verwijderd.

Video’s over op schulden gebaseerde monetaire zwendel, over corruptie bij de overheid, pedofilie, de waarheid over alle communistische revoluties, de misdaden van de CIA, de zionistische controle van de media, alle video’s die de Holocaust-hoax blootleggen, alle video’s die de waarheid over de zionistische oorsprong blootleggen van de 2 wereldoorlogen en het ware doel achter de oprichting van de staat Israël – alles wordt verwijderd wegens het schenden van officieel ‘beleid’.

Veel van de accounts van de mensen die de video’s hebben gepost, worden volledig verwijderd.

Vervolgens beginnen veel webhosts websites te verwijderen die informatie delen die de officiële communistische versies van gebeurtenissen tegengaat. Miljoenen websites beginnen van het internet te verdwijnen.

De rankings van zoekmachines worden vervolgens aangepast om alleen communistische propaganda bovenaan de zoekresultaten te plaatsen.

Elke zoekopdracht op het web naar een organische versie van gebeurtenissen zal in plaats daarvan door de CIA gemaakte websites zoals Snopes bovenaan de zoekresultaten weergeven, of artikelen die elk onderzoek buiten het ‘officiële verhaal’ belachelijk maken.

Zelfs automatisch complete resultaten worden gewist, zodat zoekopdrachten naar de waarheid over problemen deze niet langer onthullen, maar zoekers in plaats daarvan omleiden naar “officiële” opgeschoonde inhoud.

Het internet verandert geleidelijk van een onderzoeksinstrument naar een propaganda-arm van de zionistische machine. In 2019 zal Google-medewerker Alexander Voorhies onthullen dat Google “Machine Learning Fairness” heeft ingezet om het internet te censureren en anti-communistische informatie te zoeken en te verwijderen met behulp van geautomatiseerde methoden.

Een zoekopdracht in 2017 naar dezelfde termen op Google en Bing onthult wat Google met internet heeft gedaan. (Bing is sindsdien ook volledig verwijderd en is nu bijna net zo nutteloos als Google.)

Sites en video’s verdwijnen met miljoenen, in het geheugengat. De zionisten zullen 2016 nooit meer laten gebeuren. Alleen goedgekeurde gedachten zijn toegestaan.

2017

Ter voorbereiding op een grootschalige inlichtingenoperatie die bijna elk land op aarde zal treffen, wordt de minst gekwalificeerde en meest corrupte kandidaat geplaatst in wat een van ’s werelds belangrijkste machtsposities zal worden.

De marxistische revolutionaire Tedros Adhanom, die geen arts is en geen kwalificaties heeft voor de baan, wordt benoemd tot hoofd van de Wereldgezondheidsorganisatie, een niet-gekozen en onverklaarbare tak van de zionistische marxistische wereldregering.

Adanhom was een leider van het Tigray People’s Liberation Front (TPLF), een door de CIA bewapende en getrainde communistische ‘rebellengroep’ die in 1991 de macht greep in Ethiopië. Het TPLF bestond uit minder dan 6% van de bevolking, maar ontving financiering en wapens van Groot-Brittannië en de VS waardoor het controle kon uitoefenen over de grotere bevolking.

Zoals alle communistische regimes was dit de heerschappij van de niet-gekozen weinigen over de velen.

Adanhom, gekozen vanwege zijn brutaliteit, werd vervolgens in 1992 naar Londen gestuurd, waar hij naar de London School of Hygiene and Tropical Medicine ging, een school die werd opgericht met een symbolische schenking van £ 6666.

Adanhom keerde daarna terug naar Ethiopië, waar hij in 2005 werd benoemd tot (in typisch marxistisch tegendeel) Minister van Volksgezondheid. Hij hield toen toezicht op een genocide van het Amhara-volk. Vrijwel onmiddellijk na zijn aanstelling als minister brak er een cholera-uitbraak uit. Tussen 2005 en 2012 stierven meer dan 2 miljoen Amhara-mensen door 3 “uitbraken”.

Adanhom bagatelliseert de uitbraken en verwerpt critici van zijn slechte beoordelingsvermogen en matte reactie, en bestempelt de cholera-epidemie als “acute waterige diarree”.

Het is tijdens deze periode dat is vastgesteld dat Adanhom een kandidaat zou kunnen zijn voor WHO-directeur, om toezicht te houden op een veel grotere genocide. Veel mensen denken ten onrechte dat de WHO een organisatie is die zich bezighoudt met de menselijke gezondheid. In feite houdt het zich bezig met de gezondheid van de WERELD, iets waarvan de controleurs openlijk stellen dat het wordt bereikt door ontvolking.

Tot op de dag van vandaag bestempelt de Global Terror Database Adanhoms ‘politieke’ partij nog steeds als een terroristische organisatie.

De genocide in Amhara kreeg geen media-aandacht en tot op de dag van vandaag proberen de mensen de wereld te vertellen wat er is gebeurd.

De westerse hulp heeft natuurlijk nooit de hongerende bevolking gevoed, het heeft alleen het communistische regime bewapend en gefinancierd. De echte reden achter de genocide? Het Amhara-volk is christen. Nu wordt het beeld duidelijker waarom de ongekwalificeerde Adanhom zo snel naar het sterrendom stijgt.

Er is niets Ethiopisch aan de TPLF.