20210825 Over dodelijke invloeden in onze geschiedenis 45

via in the bible

Dood van alle naties v.a. 1517

en deze 1917-1932

Ga verder naar: 1932-1945

Ga verder naar: 1945-1961

Ga verder naar: 1962-1995

Ga verder naar: 1995-2020

NB.: de site werkte niet meer maar lijkt het weer te doen

Google translate gebruikt en niet aangepast

2006

Historicus David Irving, auteur van 30 boeken over de Tweede Wereldoorlog, is misschien wel de man met de meeste kennis ter wereld over dit onderwerp na meer dan 4 decennia van onderzoek en schrijven.

Hij merkte eens correct op dat Hitler: “De beste vriend was die de Joden hadden in het 3e Rijk.”

Hij stelt dat hij nooit informatie heeft kunnen vinden die het Holocaust-verhaal in de media ondersteunt.

Hij werd als volgt geciteerd: “Ik denk niet dat er een algemeen Reichsbeleid was om de Joden te doden. Als dat zo was, zouden ze zijn gedood en zouden er nu niet zoveel miljoenen overlevenden zijn. En geloof me, ik ben blij voor elke overlevende die er was.”

Hij gaf ook eens commentaar op de traditie van bepaalde nep-overlevenden van de Holocaust die een nummer op hen lieten tatoeëren om te beweren dat de Duitsers de tatoeages hadden gegeven om de Auschwitz-kampeerders te nummeren, en verklaarde:

“Als je een tatoeage op je arm wilt laten zetten, zoals velen van hen, durf ik niet te zeggen… en vervolgens te beweren dat je in Auschwitz was, dan moet je ervoor zorgen:

a) dat het past bij de maand waarin je zei dat je naar Auschwitz ging en

b) het is niet een nummer dat iemand eerder gebruikte….

De Joden zijn erg dwaas om de gaskamertheorie niet op te geven nu ze nog tijd hebben.”

Hij brengt het jaar 2006 door in de gevangenis voor de misdaad van:

“Trivialiseren, grof bagatelliseren en ontkennen van de Holocaust”

Degenen die te veel weten, zijn vijanden van de staat. Alleen nuttige idioten zijn nodig.

2006

Op 11 september 2006, de 5e verjaardag van de aanslagen van 9/11, overhandigt Vladimir Poetin de VS een sculptuur van 12 miljoen dollar om de slachtoffers van de aanslagen van 9/11 te herdenken.

Dit vormt een probleem voor de zionisten. Poetin wordt gepresenteerd als staatsvijand nummer 1 aan het onwetende Amerikaanse publiek, niet als een bondgenoot. Waarom zou een vijand een herdenkingsgeschenk geven?

Om het gebaar te verdoezelen, wordt de gebeurtenis nooit in de pers gerapporteerd (ondanks de buitensporige 9/11-mediafanfare op die datum) en wordt het beeld aan het einde van een lange pier in een industrieel gedeelte van New Jersey geplaatst, zodat er geen men zal er ooit per ongeluk langs gaan en zien.

Amerikanen leren nooit van het bestaan van de sculptuur of het gebaar van Poetin.

2007

In een televisie-interview met tv-zender Democracy Now! viersterren generaal Wesley Clark van het Amerikaanse leger bespreekt gebeurtenissen die plaatsvonden in de dagen na 9/11. Hij zegt: “Ongeveer 10 dagen na 9/11 ging ik door het Pentagon en zag ik secretaris Rumsfeld en plaatsvervangend secretaris Wolfowitz. Ik ging naar beneden om hallo te zeggen tegen enkele mensen van de gezamenlijke staf die vroeger voor mij werkten, en een van de generaals riep me binnen… Hij zei: “We hebben de beslissing genomen dat we oorlog gaan voeren met Irak .” Dit was op of rond 20 september… Dus ik zei: “Nou, hebben ze informatie gevonden die Saddam met al-Qaida in verband brengt?” Hij zei: “Nee, nee.” Hij zegt, “Zo is er niets nieuws. Ze hebben net de beslissing genomen om oorlog te voeren met Irak.” Hij zei: “Ik denk dat het lijkt alsof we niet weten wat we met terroristen moeten doen, maar we hebben een goed leger en we kunnen regeringen neerhalen.” En hij zei: “Ik denk dat als het enige gereedschap dat je hebt een hamer is, elk probleem eruit moet zien als een spijker.”

Dus ik kwam een paar weken later terug om hem te zien, en tegen die tijd waren we aan het bombarderen in Afghanistan. Ik zei, “Gaan we nog steeds oorlog voeren met Irak?” En hij zei: “O, het is erger dan dat.” Hij reikte op zijn bureau. Hij pakte een stuk papier. En hij zei: “Ik heb dit zojuist van boven gehaald” – waarmee hij het kantoor van de minister van Defensie bedoelde – “vandaag.” En hij zei: “Dit is een memo die beschrijft hoe we in vijf jaar zeven landen gaan uitschakelen, te beginnen met Irak, en dan Syrië, Libanon, Libië, Somalië, Soedan en, om af te sluiten, Iran.” Ik zei: “Is het geclassificeerd?” Hij zei: “Ja, meneer.” Ik zei: “Wel, laat het mij niet zien.” En ik zag hem een jaar of zo geleden (2007), en ik zei: “Herinner je je dat?” Hij zei: ‘Meneer, ik heb u die memo niet laten zien! Ik heb het je niet laten zien!”

Regimeverandering vindt later plaats in elk land dat Clark noemde.

2007

Vladimir Poetin houdt een toespraak op de Conferentie over Veiligheidsbeleid in München, waarin hij publiekelijk zijn verzet tegen de Zionistische Wereldregering uitspreekt:

“Ik ben echt dankbaar dat ik ben uitgenodigd voor zo’n representatieve conferentie die politici, militaire functionarissen, ondernemers en experts van meer dan dan 40 landen.

Door de structuur van deze conferentie kan ik buitensporige beleefdheid en de noodzaak om in omslachtige, maar lege diplomatieke termen te spreken, vermijden. Door de opzet van deze conferentie kan ik zeggen wat ik werkelijk denk over internationale veiligheidsproblemen….

Wat is een unipolaire wereld? Hoe je deze term ook verfraait, uiteindelijk verwijst het naar één type situatie, namelijk één centrum van autoriteit, één centrum van kracht, één centrum van besluitvorming. (wereldregering, nieuwe wereldorde) Het is een wereld waarin er één meester is, één soeverein. En uiteindelijk is dit niet alleen schadelijk voor iedereen binnen dit systeem, maar ook voor de soeverein zelf, omdat het zichzelf van binnenuit vernietigt.

En dit heeft zeker niets gemeen met democratie. Omdat, zoals u weet, democratie de macht is van de meerderheid in het licht van de belangen en meningen van de minderheid.

Overigens wordt Rusland – wij – voortdurend onderwezen over democratie. Maar om de een of andere reden willen degenen die ons onderwijzen niet zelf leren…

Ik ben van mening dat het unipolaire model niet alleen onaanvaardbaar, maar ook onmogelijk is in de wereld van vandaag.

Daarnaast is wat er in de wereld van vandaag gebeurt – en we zijn hier net over begonnen – een voorbode om precies dit concept in internationale zaken te introduceren, het concept van een unipolaire wereld.

En met welke resultaten?

Eenzijdige en vaak onwettige acties hebben geen problemen opgelost. Bovendien hebben ze nieuwe menselijke tragedies veroorzaakt en nieuwe spanningscentra gecreëerd. Oordeel zelf: zowel oorlogen als lokale en regionale conflicten zijn niet afgenomen…wie vindt dit leuk? Wie wordt hier blij van?…Niemand voelt zich veilig! Omdat niemand kan voelen dat het internationale recht als een stenen muur is die hen zal beschermen. Natuurlijk stimuleert zo’n beleid een wapenwedloop.

De noodzaak van beginselen als openheid, transparantie en voorspelbaarheid in de politiek staat buiten kijf en het gebruik van geweld zou een werkelijk uitzonderlijke maatregel moeten zijn, vergelijkbaar met de toepassing van de doodstraf in de rechtsstelsels van bepaalde staten.

Tegenwoordig zijn we echter getuige van de tegenovergestelde tendens, namelijk een situatie waarin landen die de doodstraf verbieden, zelfs voor moordenaars en andere, gevaarlijke criminelen, luchtig deelnemen aan militaire operaties die moeilijk als legitiem kunnen worden beschouwd. En in feite doden deze conflicten mensen – honderden en duizenden burgers!”

De zionisten zijn woedend. Als een prominente wereldleider een toespraak houdt op een wereldwijde conferentie die zich openlijk verzet tegen de zionistische wereldheerschappij, is dat een even grote bedreiging voor hun plannen als in de recente geschiedenis.

De pers verhoogt de intensiteit van de anti-Poetin-propagandacampagne in het Westen. De overeenkomsten met de situatie in de aanloop naar de Tweede Wereldoorlog zijn frappant. Terwijl Hitler om vrede smeekte en terrein bleef prijsgeven en nieuwe oplossingen voor vrede aanbood, verwierpen de zionisten alles en voerden ze de perspropaganda op tegen de onwetende westerse bevolkingsgroepen.

In het komende decennium zullen de zionisten als geen andere leider in de geschiedenis een propaganda-blitz tegen Poetin voeren. Het woord ‘gevaarlijk’ in de zionistische pers betekent altijd hetzelfde: gevaarlijk voor het zionistische plan voor een wereldregering.

2007

In 1976 had Henry Kissinger verklaard dat de zionisten “een verschrikkelijk voorbeeld van Pakistan zouden zijn” als de nationalistische premier Zulfikar Ali Bhutto de zionistische bevelen niet opvolgde. Hij had het plunderen van hulpbronnen voorkomen door banken en verschillende grote industrieën te nationaliseren en multinationale ondernemingen eruit te schoppen. Hij had meer dan 6.000 nieuwe scholen gebouwd. In 1977 werd zijn regering omvergeworpen door een CIA-coup en werd Bhutto opgehangen. Hij werd vervangen door een Zio-pop Mohammed Zia-ul-Haq.

In 2007 stelt zijn dochter Benazir Bhutto, een nationalistische en antizionistische activist, kandidaat voor premier.

Ze schrijft een paper met de titel Een valse keuze voor Pakistan , waarin ze het zionistische beleid besprak om dictators overeind te houden om de bevolking tot slaaf te maken terwijl hulpbronnen worden geplunderd. Ze verklaarde: “Wanneer de [zionistische] regering van de Verenigde Staten zich aansluit bij dictaturen en totalitaire regimes, brengt ze de democratische basisprincipes van haar stichting in gevaar – namelijk, leven, vrijheid en gerechtigheid voor iedereen. Dictaturen zoals die van [Zio-pop Pervez] Musharraf onderdrukken individuele rechten en vrijheden en versterken de meest extreme elementen van de samenleving. Onderdrukte burgers, die zichzelf niet op andere manieren kunnen vertegenwoordigen, wenden zich vaak tot extremisme en religieus fundamentalisme…

Het afgelopen jaar heeft Musharraf – hier bekend als “Bush-arraf” vanwege de rol van Washington bij het ondersteunen van zijn falende dictatuur – een van de meest turbulente periodes van Pakistan in zijn 60-jarige geschiedenis voorgezeten.

Terwijl hij beweerde extremisme aan te pakken, heeft hij in plaats daarvan het rechtssysteem van het land ontmanteld, de media ingeperkt en het maatschappelijk middenveld verlamd, waardoor de sterkste (zowel institutionele als culturele) verdediging van Pakistan tegen fundamentalisme is vernietigd. Na tweemaal de populaire en onafhankelijke opperrechter van het Hooggerechtshof te hebben ontslagen en de leiders van de democratische beweging gevangen te hebben gezet… gebruikt het regime van Musharraf het rechtssysteem als nog een ander instrument van dwang en intimidatie om zijn onwettige macht te consolideren. Maar de politiek van persoonlijke vernietiging zal mij en andere partijleiders er niet van weerhouden om onze zaak dit jaar voor de mensen van onze natie te brengen, zelfs als dat zou kunnen leiden tot gevangenisstraf… In deze omgeving is geweld maar al te voorspelbaar. En de faciliterende medeplichtigheid van de VS zou alle waarnemers moeten alarmeren.”

Na een toespraak op een campagnebijeenkomst in december 2007, wordt zij bij het verlaten van Bhutto twee keer in de nek en één keer door het voorhoofd geschoten door sluipschutters. Even later vindt er een explosie plaats, waardoor de doodsoorzaak een “terroristische” bomaanslag lijkt te zijn. De pers meldt dat de fictieve “Al-Qaeda” Bhutto heeft vermoord.

In feite had ze twee maanden eerder een moordaanslag overleefd toen explosieven tot ontploffing werden gebracht voor het voertuig waarin ze zat, waarbij 180 mensen omkwamen maar haar voertuig miste. Deze keer worden de sluipschutters gebruikt om ervoor te zorgen dat de klus wordt geklaard, net voordat de explosieven worden afgegaan.

In mei 2007 had Bhutto om aanvullende bescherming gevraagd van buitenlandse aannemers Blackwater en de Britse firma ArmorGroup.

Uit het onderzoek van de Verenigde Naties naar het incident blijkt dat, de moord op Mevrouw Bhutto had voorkomen kunnen worden als er adequate veiligheidsmaatregelen waren genomen.”

2008

De marxistische revolutionair Barack Obama loopt als Democraat mee aan de Amerikaanse presidentsverkiezingen. De zionisten gebruiken elk instrument in hun arsenaal om Obama verkozen te krijgen. Een massale propaganda-inspanning promoot zijn presidentiële campagne.

Om de enorme publieke oppositie tegen een openlijk communistische kandidaat te bestrijden, ontketent de CIA een leger van meer dan 20.000 mensen om zich voor te doen als online Obama-supporters. Ze gaan op elke nieuwswebsite en discussiebord om iedereen die tegen het marxistische beleid van Obama is, ervan te beschuldigen een ‘racist’ te zijn. Ze speuren het internet af naar iedereen die zich op enigerlei wijze tegen Obama verzet en schreeuwen ze naar beneden, nooit met logica of argumenten, maar met persoonlijke aanvallen.

Tijdens de campagne wordt onthuld dat Obama in Kenia is geboren, niet in Hawaï zoals de pers beweerde. Omdat hij buiten de Verenigde Staten is geboren, komt Obama niet in aanmerking om president te worden.

Om dit probleem te bestrijden ontketent de pers een meedogenloze aanval op iedereen die Obama’s geboorteplaats noemt, bewerend dat iedereen weet dat Obama in Hawaï is geboren, en iedereen die dit in twijfel trekt, doet dat omdat ze een nazi en een ‘racist’ zijn.

Om de doofpotaffaire te voltooien, stellen CIA-agenten een verrassend slordige valse geboorteakte samen waaruit blijkt dat Obama in Hawaï is geboren. De fotobewerkingssoftware die is gebruikt om het te maken, onthult de volgorde waarin de lagen ervan aan elkaar zijn gepatcht. Een zoekopdracht op internet naar het valse certificaat onthult veel vervalsingen op het CIA-certificaat.

(De echte Keniaanse geboorteakte duikt later op, na de verkiezingen.)

Er worden talloze blunders gemaakt bij het creëren van Obama’s valse identiteit, niet omdat de CIA dom is, maar omdat het er niet toe doet. Alle strijd is uit het Amerikaanse volk verdwenen en ze zullen zich blijven concentreren op verwennerij, vrije tijd en amusement, ongeacht het niveau van verraad waarvan ze getuige zijn.

-In 1961 werden zwarte Amerikanen “negers” genoemd, maar de valse geboorteakte vermeldt Obama als Afro-Amerikaans, een term die toen nog niet bestond. (pauze voor het lachen)

-De valse geboorteakte vermeldt de vader van Obama als geboren in “Kenia, Oost-Afrika.” Helaas bestond zo’n plek in 1961 niet. Kenia werd later gesticht.

-De geboorteplaats van Obama staat vermeld als Kapoilani Maternity and Gynaecological Hospital in Hawaii. Dit was niet de naam van het ziekenhuis in 1961. Het kreeg deze naam in 1978.

-In een boek geschreven door de CIA en vervolgens door de pers toegeschreven aan Obama, spreekt Obama zijn trots uit dat zijn vader dapper heeft gevochten in de Tweede Wereldoorlog. De valse geboorteakte vermeldt echter de vader van Obama als 25 jaar oud in 1961. Dat maakt hem 3 jaar oud toen de Tweede Wereldoorlog begon en 9 jaar oud toen deze eindigde. Oeps!

Het is gemakkelijk om je af te vragen of deze flagrante fouten opzettelijk zijn gemaakt om degenen die niet onder controle van de geest staan, tegen zich in het harnas te jagen, en een verdere verdeling creëren.

In 2012, wanneer Breitbart News Organization een boekje ontdekt dat in 1991 is gepubliceerd en waaruit blijkt dat Obama in Kenia is geboren, wordt oprichter Andrew Breitbart plotseling dood aangetroffen. De zionistische pers beweert dat Breitbart in de buurt van zijn huis had gelopen en plotseling instortte toen zijn hart op 43-jarige leeftijd gewoon stopte met kloppen.

Onder dwang gaf het bedrijf dat het boekje uit 1991 publiceerde, Acton en Dystel een verklaring af:

“Er is nooit informatie gegeven aan ons door Obama in al zijn correspondentie of andere communicaties die op enigerlei wijze suggereren dat hij in Kenia is geboren en niet in Hawaï. Ik hoop dat u uw lezers kunt vertellen dat dit een simpele fout was en niets meer.”

Dus, als we het goed begrijpen, is er hier niets te zien. Het woord Kenia was een typfout. Iemands vinger gleed weg, waardoor ze het woord Kenia typten, dezelfde plaats die op Obama’s geboorteakte staat, toen ze Hawaii wilden typen, de plaats die 17 jaar later op de CIA-geboorteakte zou verschijnen.

(Natuurlijk was het woord Kenia geen fout, en factcheckers ontdekken later dat auteurs hun eigen biografieën indienen bij Acton en Dystel , dus het zou Obama zijn geweest die per ongeluk zijn eigen geboorteplaats als Kenia heeft vermeld.)

Onder Obama, zionistische macht over de VS stegen met een snelheid die nog nooit eerder was gezien, behalve tijdens een periode onder FDR in de jaren dertig. Obama wordt de op één na slechtste president in de geschiedenis van de VS, met uitzondering van FDR, die alleen in een klas zit.

In het openbaar speelt Obama de rol van “Anti-Israël”, die de zionisten vakkundig gebruiken om de steun voor de criminele staat te krijgen, aangezien Obama’s tegenstanders zo’n hekel hebben aan wat hij het land aandoet, dat ze instinctief van alles houden waar hij tegen is. “Wij steunen Israël”, roepen anti-Obamans.

Obama met Henry Kissinger, Jack Lew en Ashton Carter. Zijn zionistische begeleiders hielden hem nauwlettend in de gaten. Hij sprak nooit zonder te lezen van een teleprompter, omdat hij geen beleid had. Hij was een acteur op een podium.

De gebruikelijke marxistische agitprop.

Die kleine “anti-Israël” farce die Obama speelde – “Dacht je echt dat dat een Corleone voor de gek kon houden?”

Breitbart verpest deze hele operatie.

2008

In zijn nieuwe boek, The Shadow Factory: The Ultra-Secret NSA from 9/11 to the Eavesdropping on America, beschrijft auteur James Bamford hoe illegale spionage van Amerikaanse burgers niet alleen wordt gedaan door de Amerikaanse regering, maar zelfs is uitbesteed aan verschillende bedrijven die nauw verbonden zijn met de Israëlische inlichtingendienst.

Terwijl het nieuws al was uitgelekt dat de twee grootste Amerikaanse telecombedrijven, AT&T en Verizon, samenwerken met de Amerikaanse overheid om illegaal afluisteren van hun klanten toe te staan, onthult Bamford dat: “het afluisteren van hun hele netwerken – die elke dag miljarden Amerikaanse communicatie vervoeren” is in wezen overgedragen aan de Israëlische inlichtingendienst, en dat alle Amerikaanse spraak- en datacommunicatie en veel van de rest van de wereld nu op afstand toegankelijk is voor deze bedrijven in Israël.

De Cheka en de KGB konden er alleen maar van dromen om te doen wat de Amerikanen nu wordt aangedaan.

2008

De Gramm-Leach-Bliley Act van 1999, ondertekend door Bill Clinton, had een aanzienlijk deel van de Glass Steagall Act ingetrokken. De Glass Steagall Act was aangenomen tijdens de Grote Depressie, in de nasleep van de beurscrash van 1929. Het had een einde gemaakt aan de incestueuze relatie tussen commerciële en investeringsbankieren. Het scheidde zaken van gokken.

In 2008 ontstaat er een “subprime-leningscrisis”, wanneer wordt onthuld dat zeer giftige “door hypotheken gedekte effecten” zijn gecreëerd door subprime-hypotheekleningen (leningen aan kredietnemers met een kredietscore in de 500 en lager) in bundels te verpakken en deze vervolgens te verkopen . Een belegger zou een bundel van deze “gegarandeerde-tot-fail”-leningen kunnen kopen. Om het nog erger te maken, zouden effectenhandelaren kunnen gokken of dergelijke leningen zouden mislukken. Bekend als “credit default swaps”, zouden gokkers weddenschappen plaatsen die hen een bepaald rendement garanderen als een debiteur in gebreke blijft.

Natuurlijk wisten zionistische insiders met 100% zekerheid dat deze leningen zouden mislukken, aangezien de leningen waren ontworpen om te mislukken en aangezien de economie werd voorbereid op een grote crash.

Bovendien hadden de meeste leningen aanpasbare rentetarieven, en de rentetarieven in de VS worden bepaald door de zionisten, niet door de markt. Dus simpelweg het verhogen van de tarieven kan ervoor zorgen dat al deze leningen mislukken.

Dit betekende dat de weddenschappen die werden geplaatst eigenlijk geen weddenschappen waren, maar een vorm van gelegaliseerde diefstal.

Tegen het einde van 2007 was het bedrag aan uitstaande credit default swaps meer dan $ 62 biljoen, een bedrag meer dan 40 keer de totale bestaande geldhoeveelheid. (Oeps!)

Om een voorgefabriceerde economische en huizencrisis te voltooien, pompt de centrale bank van de Federal Reserve de Amerikaanse economie vol met contant geld met een gemakkelijk geldbeleid, waardoor de vastgoedprijzen omhoogschieten.

Wanneer de betaalbaarheid zijn hoogtepunt bereikt, stort de markt onvermijdelijk in, waardoor de Amerikaanse economie wordt verwoest en miljoenen hun huis kwijtraken.

Maar de zionistische internationale banken die de Fed controleren, deden het vrij goed.

Een greep uit de vele voordelen van de crash: – De concurrentie van veel kleinere banken werd verpletterd. Een blik op de lijst met mislukte banken van de FDIC onthult veel kleine gemeenschapsbanken, kredietverenigingen en vooral banken die niet verantwoordelijk waren voor het veroorzaken van de crash. Alle klanten van deze failliete banken werden gedwongen hun zaken te doen bij wie er nog stond: de multinationals.

-De zionistische centrale bank leek de redder te zijn van de markt die ze vernietigden door monetaire verlichting in het systeem te injecteren.

-Hoewel grote banken geld leken te verliezen door miljoenen huizen die eigendom waren van een bank te verkopen voor de helft van wat ze een paar jaar eerder hadden verkocht, verdienden ze in feite geld omdat de meeste huizen werden gekocht voor centen op de dollar toen bedrijven als Countrywide, Wachovia , Washington Mutual en Indymac werden opgepikt door Chase, HSBC, Bank of America en Wells Fargo.

-Alle 5 grootste banken in de VS hebben tussen 2008 en 2013 een of meer jaren met recordwinsten geboekt.

-Nieuwe marxistische concurrentievernietigingsregels werden opgesteld (vooruitlopend op de crisis) en vervolgens gepresenteerd als de oplossing. De regelgeving is, zoals altijd, zo opgesteld dat de grote banken ze gemakkelijk aankunnen, terwijl de kleinere failliet zullen gaan.

In een artikel dat in het DesMoines Register verscheen , legde Erik Skovgard, president van Community Bankers of Iowa een verklaring af die het hele doel van de meeste regelgeving voor bedrijven in de Verenigde Staten omvat:

“We hebben het gevoel dat we worden gestraft voor de zonden van de grote banken.”

2008

In de chaos van de huizencrisis en de economische ineenstorting, stelt de zionistische internationale bankier Hank Paulson, die onlangs was afgetreden als CEO van financiële gigant Goldman Sachs om als minister van Financiën van de VS te dienen, (geen belangenverstrengeling) voor dat de Amerikaanse belastingbetalers een cheque uitschrijven voor een bedrag van $ 700 miljard (plus rente) om de verschillende internationale banken te betalen die grote verliezen hadden geleden, tegen een kostprijs van ongeveer $ 5.000 per belastingbetaler.

Natuurlijk is de reddingsoperatie niet nodig, aangezien de banken zojuist een groot deel van hun concurrentie hebben vernietigd en hun activa en klantenbestand hebben verzameld.

(Wat logischer zou zijn, in plaats van een vermogensoverdracht van belastingbetaler naar bankier, is dat de activa van elke internationale bank en de Fed in beslag worden genomen, hun onroerend goed wordt verkocht, de persoonlijke huizen van alle leidinggevenden worden verkocht, hun bankrekeningen in beslag genomen, de opbrengst van al het bovenstaande verdeeld onder de Amerikaanse bevolking, en alle leidinggevenden geteerd, gevederd en opgehangen in een openbare ceremonie. Een soort van het omgekeerde van een bank-bailout)

Hoewel uit peilingen blijkt dat maar liefst 98% van de Amerikanen tegen het belachelijke plan is, is de regering al 100 jaar niet in handen van het volk. Er wordt een wetsvoorstel opgesteld dat door het Congres wordt aangenomen met krachtige steun van Democraten en 50% steun van Republikeinen. President Bush ondertekent het in de wet. Het staat bekend als de Emergency Economic Stabilization Act van 2008. De banken ontvangen een enorme “bailout” van belastingbetalers.

2008

Israël begint operatie Cast Lead, vermoedelijk genoemd naar het werpen van loden kogels naar onschuldige vrouwen en kinderen.

Na zes maanden van nauwgezette planning wordt een reeks luchtaanvallen ontketend in dichtbevolkte Palestijnse gebieden vol met burgers. Meer dan 1.400 burgers worden afgeslacht.

De verklaring die de zionistische pers aan het publiek geeft, is dat “terroristen” raketten op Israël hadden afgevuurd. Natuurlijk worden deze valse vlag-aanvallen altijd door de Mossad georganiseerd, of vinden ze helemaal niet plaats. Het heeft geen zin voor de verarmde en ontwapende Palestijnen om kiezelstenen te gooien naar de zwaarst bewapende mensen in de wereldgeschiedenis, wetende dat de vergelding de gruwelijke slachting van talloze burgers zal zijn, zoals de geschiedenis honderden keren heeft aangetoond. Maar hetzelfde verhaal wordt altijd gebruikt om de aanval te rechtvaardigen, omdat Israël weet dat er geen gevolgen kunnen zijn, en de Amerikanen die hen blijven bewapenen en financieren, zijn lafhartige lafaards die generaties geleden alle gevoel voor moed en moraliteit verloren.

Om de gruweldaad te verdoezelen, bestempelen de media het als “De Gaza-oorlog”.

2009

Zionist Michael Chertoff, die een uitgesproken voorstander is geweest van het gebruik van full body scanners op luchthavens als een manier om te screenen op ’terroristen’, treedt af als minister van Binnenlandse Veiligheid en richt de slim genaamde Chertoff Group op. De grootste klant van de groep heet Rapiscan (een samensmelting van verkrachter en scan?) die… full body scanners maakt.

In een onvoorstelbaar toeval worden het jaar daarop op bijna elke luchthaven in de Verenigde Staten bodyscanners ingezet, die grafische afbeeldingen van reizigers geven.

2009

Om ervoor te zorgen dat de boom-bust-cyclus doorgaat, begint de Federal Reserve meer vals geld in de economie te injecteren. Gemaakt uit het niets, zullen de injecties, die zij kwantitatieve versoepeling (QE) noemen, nog 5 jaar doorgaan en de huizenbubbel opnieuw opblazen ter voorbereiding op een nieuwe crash. Ze zullen er ook voor zorgen dat de voedsel- en energieprijzen omhoogschieten, samen met de voorraden.

opblazen. leeglopen. Botsing. Oorlog. Bron buit. Herhaling.

Hoe vaak kan de cyclus worden herhaald? Gebeurt dit echt? Zijn Amerikanen echt zo dom? Of gewoon machteloos om het te stoppen? Of allebei?

2010

Er is vastgesteld dat het definitieve plan om een einde te maken aan de Amerikaanse grondwet, die Amerika decennia lang overeind heeft gehouden nadat het had moeten vallen, het gebruik van een biowapen is.

Zodra een wapen is vrijgegeven en er genoeg mensen zijn gedood, wordt besloten dat het Amerikaanse publiek een tijdelijke opschorting van de Grondwet zal accepteren, en dan zal het nooit meer worden hersteld. Vergelijkbaar met de tijdelijke belastingverhoging om de Tweede Wereldoorlog te financieren, de tijdelijke opschorting van de goudstandaard onder Nixon, enz. Het gezegde luidt: er is niets meer permanent dan een tijdelijk regeringsprogramma.

In een document dat is vrijgegeven door het Rockefeller Institute, getiteld Scenarios for the Future of Technology and International Development.

Een sectie van het document heeft de kop ” LOCK STEP: Een wereld van strakkere top-down overheidscontrole en meer autoritair leiderschap, met beperkte innovatie en groeiende burger pushback” In deze sectie wordt het volgende vermeld: “In 2012 sloeg eindelijk de pandemie toe waar de wereld al jaren op had geanticipeerd. In tegenstelling tot de H1N1 van 2009 was deze nieuwe griepstam, afkomstig van wilde ganzen, extreem virulent en dodelijk. Zelfs de landen die het meest op een pandemie zijn voorbereid, werden snel overweldigd toen het virus zich over de hele wereld verspreidde, bijna 20 procent van de wereldbevolking infecteerde en dodelijke slachtoffers maakte. 8 miljoen in slechts zeven maanden…

De pandemie had ook een dodelijk effect op economieën: de internationale mobiliteit van zowel mensen als goederen kwam tot stilstand, slopende industrieën zoals toerisme en het doorbreken van wereldwijde toeleveringsketens. Zelfs lokaal stonden normaal drukke winkels en kantoorgebouwen maandenlang leeg, verstoken van zowel werknemers als klanten…

Het aanvankelijke beleid van de Verenigde Staten om burgers “sterk te ontmoedigen” om te vliegen, bleek dodelijk in zijn clementie, waardoor de verspreiding van het virus niet alleen binnen de VS maar ook over de grenzen werd versneld. Een paar landen deden het echter beter, vooral China. De snelle oplegging en handhaving door de Chinese regering van verplichte quarantaine voor alle burgers, evenals de onmiddellijke en bijna hermetische afsluiting van alle grenzen, heeft miljoenen levens gered, de verspreiding van het virus veel eerder dan in andere landen en een sneller herstel na de pandemie mogelijk maken.

Tijdens de pandemie hebben nationale leiders over de hele wereld hun gezag versoepeld en luchtdichte regels en beperkingen opgelegd, van het verplicht dragen van gezichtsmaskers tot lichaamstemperatuurcontroles bij de ingangen tot gemeenschappelijke ruimtes zoals treinstations en supermarkten. Zelfs nadat de pandemie vervaagd, deze meer autoritaire controle en toezicht

van burgers en hun activiteiten vastgelopen en zelfs geïntensiveerd. Om zichzelf te beschermen tegen de verspreiding van steeds mondialer wordende problemen – van pandemieën en transnationaal terrorisme tot milieucrises en toenemende armoede – namen leiders over de hele wereld een stevigere greep op de macht…

Aanvankelijk kreeg het idee van een meer gecontroleerde wereld brede acceptatie en goedkeuring. Burgers gaven vrijwillig een deel van hun soevereiniteit – en hun privacy – op aan meer paternalistische staten in ruil voor meer veiligheid en stabiliteit.

Burgers waren toleranter, en zelfs gretig, voor leiding en toezicht van bovenaf, en nationale leiders hadden meer vrijheid om orde op te leggen op de manier die zij geschikt achten. In ontwikkelde landen nam dit verscherpte toezicht vele vormen aan: biometrische ID’s voor alle burgers bijvoorbeeld en strengere regulering van belangrijke industrieën waarvan de stabiliteit

werd van vitaal belang geacht voor de nationale belangen ….de aanwezigheid van zoveel top-down regels en normen belemmerde de ondernemersactiviteit enorm….

Tegen 2025 leken mensen moe te worden van zoveel controle van bovenaf en leiders en autoriteiten keuzes voor hen te laten maken. Waar nationale belangen botsten met individuele belangen, was er een conflict. Sporadische pushback werd steeds meer georganiseerd en gecoördineerd, omdat ontevreden jongeren en mensen die hun status en kansen hadden zien wegglippen – grotendeels in ontwikkelingslanden – aanzetten tot burgerlijke onrust. Zelfs degenen die van de grotere stabiliteit en voorspelbaarheid van deze wereld hielden, begonnen zich ongemakkelijk te voelen en werden beperkt door zoveel strakke regels en door de striktheid van nationale grenzen. Het gevoel bleef hangen dat vroeg of laat iets onvermijdelijk de nette orde zou verstoren waar de regeringen van de wereld zo hard aan hadden gewerkt om te vestigen.”

Een ‘pandemie’, echt of nep, klinkt als een communistische droom die uitkomt. Dit zou alle problemen in één keer kunnen oplossen, en ervoor zorgen dat de hele wereld ophoudt zich te verzetten tegen autoritaire heerschappij en vrijwillig hun eigendom en rechten afstaat.

2010

Bill Gates bespreekt zijn ideeën over het ontvolken van de planeet.

Hij biedt niet aan vrijwillig zelfmoord te plegen om het proces te versnellen:

“Ten eerste hebben we de bevolking. De wereld heeft vandaag 6,8 miljard mensen. Dat loopt op tot ongeveer negen miljard. Als we nu echt geweldig werk leveren op het gebied van nieuwe vaccins, gezondheidszorg, reproductieve gezondheidsdiensten, kunnen we dat met misschien 10 of 15 procent verlagen …”

Heb je dat gepakt? Vaccinatie gaat over ontvolking. Het is altijd zo geweest. Het is ongebruikelijk om te horen dat het publiekelijk wordt toegegeven. Gates heeft tientallen miljarden dollars toegezegd voor de zaak.

Waarom zijn deze jongens zo geobsedeerd door ontvolking?

Jaren 2010:

De CIA begint miljoenen nepaccounts aan te maken op haar online discussieplatform Twitter, een onderdeel van het CIA BLUEBIRD mind control-programma. (Het begon in de jaren vijftig en later werd het het MKULTRA-programma waarvan het deed alsof het in de jaren zeventig stopte nadat de misdaden aan het licht waren gekomen.)

De nep-accounts voor sociale media worden gemaakt en gebruikt om het communisme te promoten en iedereen online aan te vallen en uit te schreeuwen die verzet zich ertegen.

Wanneer mensen waarheidsgetrouwe opmerkingen maken over wat ze waarnemen, worden ze plotseling overspoeld door een leger van online profielen, van wie velen fitte en aantrekkelijke jonge mensen lijken te zijn met aantrekkelijke vrienden, maar die allemaal vreemd militante communisten zijn. (echte communisten zijn nooit fit of aantrekkelijk. Alleen buitenbeentjes kopen het communisme in.)

Deze zwerm valt het persoonlijke karakter van pro-Amerikanen aan, beschuldigt hen van racisme, onverdraagzaamheid en verschillende fobieën, en verlaat vervolgens het toneel in een opwelling, maar zonder ooit een serieus debat over de problemen te hebben.

De tactiek blijkt buitengewoon effectief te zijn om mensen het gevoel te geven overweldigd te worden door een (niet-bestaande) golf van marxisme, maar belangrijker nog, het overtuigt echte waarnemers, vooral jongeren, dat zo’n beweging bestaat, en dat ze erbij willen zijn. De nepaccounts nemen snel in aantal toe en volgen elkaar op, zodat het lijkt alsof elk een populair persoon is met veel volgers die echt bestaan.

Tegen het jaar 2020 zullen 70 tot 100 miljoen nepaccounts alle online discours wereldwijd beheersen, de Twitter- en Facebook-geschiedenis van mensen doorzoeken en ze naar openbare vernietiging slepen als er op enig moment een niet-conforme gedachte is geuit. Geleidelijk vervaagt de vrijheid van meningsuiting en worden gedachtemisdrijven strafbaar door online executie. (deplatformeren)

Ondertussen is een hele generatie beïnvloedbare jongeren, onder invloed van deze social media-programmering, en scholen die overal haat prediken, geprogrammeerd en geradicaliseerd tot marxistische terroristen. Het reguliere publiek heeft geen idee wat er broeit en zal binnenkort overrompeld worden.

Project BLUEBIRD gaat zijn laatste fase in. Totale publieke mind control.

2011

In een van de meest amusante zionistische operaties ooit uitgevoerd, meldt de pers plotseling dat Osama Bin Laden is vermoord. Bin Laden was natuurlijk tien jaar eerder overleden, dus vermoedelijk is het doel van het verhaal een achterbakse manier om te doen alsof het het Amerikaanse publiek iets biedt in ruil voor de $ 2.000 miljard die ze de afgelopen 8 jaar hebben uitgegeven aan oorlogen om het zionistische regime te veranderen. de wereld.

Volgens de pers is Bin Laden vermoord door een groep Navy SEALs die bekend staat als SEAL Team 6. Ze hadden hem ontdekt in zijn ‘schuilplaats’ of ‘hol’.

(In een gerelateerd verhaal was SEAL Team 6 vlak voor het evenement onder het gezag van de CIA geplaatst .)

Ze beweren dat de Navy SEALs de geheime schuilplaats van Bin Laden hadden overspoeld en de oude man hadden aangetroffen in een loszittende tuniek, en hem onmiddellijk hebben neergeschoten en vermoord in plaats van de meest gezochte man ter wereld te arresteren en te ondervragen om informatie te verkrijgen. Om vervolgens aan te tonen hoe weinig ze denken aan het Amerikaanse publiek, stellen de zionisten dat ze Bin Laden in de “zee” hebben weggegooid in overeenstemming met de “islamitische traditie”. Waarom zo’n traditie plotseling zou worden ingevoerd door het Amerikaanse leger (dat geen “islamitische” praktijken volgt) zonder kennisgeving en zonder precedent, om de meest gezochte man in de geschiedenis van de natie van de hand te doen, is niet iets waarvoor een verklaring wordt geboden .

Helaas voor SEAL Team 6, zoals iedereen die betrokken is bij een veelbesproken zionistische hoax, zullen ze moeten worden gedood om te voorkomen dat de fictieve gebeurtenis wordt onthuld.

In directe overtreding van de marinevoorschriften worden alle 22 leden van een van de meest elite militaire eenheden van de VS allemaal samen aan boord van dezelfde helikopter geplaatst. De helikopter wordt vervolgens zonder begeleiding naar het gevaarlijkste deel van Afghanistan gevlogen, waar hij uiteraard wordt neergeschoten door raketgranaten.

Charlie Strange, de vader van een van de mannen die in de helikopter omkwamen, legt uit hoe de SEALs werden verraden:

“Er lekte iemand naar de Taliban. Ze wisten. Iemand heeft ze getipt. Er waren jongens in een toren. Jongens op de bush-line. Ze zaten daar te wachten. En ze stuurden onze jongens naar het midden.”

In een interview met The Guardian stelt de Pulitzer Prize-winnende journalist en auteur Syemour Hersh dat de moord op Osama bin Laden bedrog is en in feite “één grote leugen”.

“Er is geen woord van waar”, stelt hij met betrekking tot het officiële verhaal over het doden en opruimen van Bin Laden.

2011

Nadat de CIA “protesten” organiseerde voorafgaand aan de verkiezingen in Rusland, stelt Vladimir Poetin:

“Het is bijzonder onaanvaardbaar om buitenlands geld in verkiezingsprocessen te pompen. In dit werk worden honderden miljoenen geïnvesteerd. We moeten vormen van bescherming van onze soevereiniteit uitwerken, verdediging tegen inmenging van buitenaf.

We moeten manieren bedenken om de verantwoordelijkheid aan te scherpen voor degenen die de doelstellingen van buitenlandse staten uitvoeren om binnenlandse politieke processen te beïnvloeden.”

Ironisch genoeg zullen de zionisten Poetin binnenkort valselijk beschuldigen van inmenging in de verkiezingen als ze er niet in slagen hun kandidaat verkozen te krijgen.

Waar ze je ook van beschuldigen, ze doen het zelf.

2011

Als onderdeel van de voortdurende uitbreiding van Groot-Israël, evenals het voortdurende plan om Vladimir Poetin en Rusland te omsingelen en aan te vallen, vinden verschillende door de CIA en Mossad georganiseerde revoluties “spontaan” snel achter elkaar plaats in het Midden-Oosten.

De “Zionistische Lente” wordt door de pers de “Arabische Lente” genoemd.

Bahrein, Egypte, Libië, Syrië, Tunesië en Jemen zijn allemaal het doelwit van “regimeverandering” om een meer gewillige Zio-marionet de leiding te geven over elk. De gebruikelijke marsen en protesten vinden plaats, samen met verspreide gewelddaden.

Deze landen werden in 2007 door generaal Wesley Clark genoemd als onderdeel van de grootschalige operatie in het Midden-Oosten die vóór 9/11 was gepland en die werd besproken in de papers van Project For a New American Century .

In Egypte, Jemen en Tunesië worden regimewisselingen bereikt.

In Egypte wordt president Hosni Mubarak voor het leven gevangengezet en wordt de macht overgedragen aan de Moslimbroederschap, een CIA-brouwsel dat beweert islamitische fundamentalisten van de harde lijn te zijn, maar in feite slechts een zionistisch front is dat wordt geleid door leiders die worden gecontroleerd door pedofilie en monetaire omkoping, en die toestaan ​​dat zionistische hulpbronnen worden geplunderd en de regio’s die ze besturen gedestabiliseerd houden, zodat er geen oppositie kan ontstaan.

In verschillende incidenten die deden denken aan die tijdens marxistische revoluties over de hele wereld in de 20e eeuw, kruisigde de Broederschap “de tegenstanders van de Egyptische president Mohammed Morsi naakt op bomen voor het presidentiële paleis.”

In Tunesië wordt president Zine El Abidine Ben Ali afgezet en ontvlucht het land, en wordt vervangen door een meer “pro-westers” (pro-zionistisch) regime. Hij had de vrede in het Midden-Oosten bevorderd. (Wat een einde zou betekenen aan Groot-Israël.) Hoewel zijn heerschappij werd geteisterd door corruptie, is de reden voor zijn verwijdering zijn onafhankelijkheid van zionistische controle. Voorafgaand aan de “revolutie” had de zionistische gek Elliott Abrams verklaard:

“Tunesië zou het vermogen moeten hebben om een democratische regering te ondersteunen – zodra het Ben Ali-regime instort.”

In Jemen wordt president Ali Abdullah Saleh tegengewerkt door een door zionisten gecontroleerde hedgefondsgroep die bekend staat als de Gulf Cooperation Council. Nadat Saleh weigert een raadsovereenkomst te ondertekenen, wordt hij het doelwit van een moordpoging. Hij overleeft, maar neemt dan ontslag.

In Syrië worden protesten neergeslagen door de populaire Syrische president Bashar-Al Assad. Als gevolg hiervan wordt Assad het slachtoffer van een non-stop propagandacampagne in de zionistische pers in elke westerse natie.

Er worden absurde verhalen verzonnen over Assad die chemische wapens gebruikt tegen zijn eigen burgers en een ‘dictator’ of ‘sterke man’ is. In werkelijkheid is hij een zachtaardige arts die de rust zoekt in de regio. (wat hem per definitie tot een tegenstander van Israël maakt.)

In Bahrein worden enkele protestmarsen gehouden, maar die hebben weinig effect. Duizenden worden gearresteerd en een handvol wordt gedood.

Libië wordt geregeerd door de populaire Muammar Gaddafi, die decennialang heeft gewerkt om Afrika te bevrijden van de zionistische heerschappij. Hij had het concept van een Verenigde Staten van Afrika gepromoot, die een munt zouden delen en een militaire alliantie met Zuid-Amerika zouden opzetten, vergelijkbaar met de NAVO in het noorden. Hij is ook een nationalist die buitenlandse arbeiders heeft gedeporteerd, gratis elektriciteit heeft geleverd en enorme openbare werken heeft opgezet, zoals de Man-Made River, ’s werelds grootste irrigatieproject.

Hij heeft de radicale islam onderdrukt, een staatsbank opgericht die renteloze leningen verstrekte , gratis zaaigoed en landbouwapparatuur aan burgers gegeven, en hij geloofde dat kapitalisme en communisme bedrog waren en voorstander van ‘nationalisme’.

Hij had onlangs ook in een openbare toespraak vermeld dat Israël verantwoordelijk was voor de dood van JFK.

Maar het belangrijkste element in het zionistische besluit om Libië van regime te veranderen, is het besluit van Ghaddafi om te stoppen met de verkoop van olie in Amerikaanse dollars. Hij begint een proces om Afrika naar één munteenheid te verplaatsen, een gouden dinar.

Dit is om talloze redenen een ramp voor de zionistische heerschappij.

Ten eerste, het zal er snel voor zorgen dat andere landen dit voorbeeld volgen, wanneer ze de onmiddellijke economische boom zien die wordt gecreëerd door echt geld te gebruiken in plaats van op schulden gebaseerde zionistische fiat-valuta.

Andere landen zouden dan snel volgen en de dollar, die al 4 decennia gestaag aan het dalen is, in de steek laten en het zionistische centralebankmodel verlaten.

Dit zou ook kunnen leiden tot een voortijdige ineenstorting van de Amerikaanse economie, iets wat de zionisten hebben gepland voor 2020-2021 nadat de communistische Barack Obama zijn ambt heeft verlaten.

Als Afrikanen zouden worden bevrijd, zou dit ook de enorme zionistische plundermachine in heel Afrika in gevaar brengen, die al eeuwen in de maak is.

Ghaddafi wordt wereldwijde staatsvijand nummer één. De gebruikelijke media-blitz wordt gebruikt en noemt hem een “dictator”, die “wreedheden” begaat tegen het Libische volk.

“We mogen niet tolereren dat dit regime militair geweld gebruikt tegen zijn eigen volk”,

De pedofiel van de zionistische eigenaar en de Britse premier David Cameron beslist plotseling.

Drugshandel op recept de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton zegt : “We hopen dat hij snel kan worden gevangengenomen of vermoord. Niets is van de tafel, zolang de Libische regering blijft bedreigen en vermoorden Libiërs.”

(Libiërs, doncha zie. Het Libische volk waar de Zio-politie om geeft. Palestijnse vrouwen en kinderen, mosterdgas is prima voor hen. Iraakse vrouwen en kinderen, ze kunnen levend worden platgewalst. Maar Libiërs, daar trekken we de grens. )

“Degenen die geweld plegen tegen het Libische volk zullen ter verantwoording worden geroepen”, zegt Barack Obama. (Wat? Sinds wanneer? Zegt wie?)

De CIA/Mossad straat “protesten” zijn ontketend. De demonstranten veroveren Benghazi, de op één na grootste stad van Libië. Ze proberen een oppositieregering in Benghazi op te richten, maar de troepen van Khaddafi hebben de opstand neergeslagen.

De zionisten zijn woedend. Het voorwendsel van een “opstand door Libische rebellen” wordt opgegeven. Het masker gaat af.

In wat gelijk staat aan een bekentenis, was de hele zaak altijd een Zio-operatie geweest, en geen “rebellen”-opstand. Nu worden NAVO-luchtaanvallen gebruikt, waarbij de zoon van Ghaddafi en 3 van zijn kleinzonen worden gedood.

De “rebellen” worden vervolgens geëscorteerd door NAVO-luchtdekking en verplaatsen zich gemakkelijk door het land, waardoor de hoofdstad wordt beveiligd. Ghaddafi wordt gedwongen te vluchten en begint zich op verschillende locaties te verstoppen, maar wordt elke keer gevolgd door de Mossad. Hij wordt gevangen genomen en doodgeslagen door tientallen rebellen op video.

Libië vervalt in chaos en wordt dan snel in de steek gelaten door de zionistische leiders (die zich slechts enkele weken geleden alleen bekommerden om het welzijn van het “Libische volk”).

Maar de regio wordt niet in de steek gelaten door zionistische plunderaars van hulpbronnen. AGOCO (Arabian Gulf Oil Company) is een bijnaam die wordt gebruikt om zionistische oliebelangen te verhullen en ze als “Arabisch” te laten lijken.

In feite wordt AGOCO gecontroleerd door BP, Chevron, Texaco en andere wereldwijde energiereuzen die niet in de verte “Arabisch” zijn.

Met Ghaddahfi uit de weg en Libië gereduceerd tot diverse verzamelingen terreurgroepen en boeren die vechten voor controle, kan AGOCO zonder tegenstand de hulpbronnen van Afrika’s meest olierijke natie plunderen.

Een artikel van Reuters uit 2012 merkt op:

“Agoco, de grootste ruwe olieproducent van Libië, gevestigd in Benghazi, was de eerste die de productie herstartte na de oorlog van vorig jaar …”

Een kop uit 2020 in de Libya Herald luidt:

“AGOCO kondigt nieuwe olievondst aan in het Sirte-bekken.”

Bepaalde gebeurtenissen onthullen wie er achter de Arabische Lente zit. Deze film hebben we eerder gezien. De ‘Arabische Lente’ is gewoon een nieuwe ronde van communistische revoluties om nationalistische leiders af te zetten, natuurlijke hulpbronnen te plunderen en christenen te doden.

Assad slaagt erin zijn mannetje te staan in Syrië. De zionistische mislukking om hem af te zetten heeft de volledige overname van het Midden-Oosten opgeschort. Net als Poetin zal Assad een doelwit worden van constante propaganda, allemaal vals.

Wacht wat? Is dit nog steeds een volksopstand door Libische rebellen zoals de media en het ministerie van Buitenlandse Zaken ons vertelden?

Wanneer gekozen presidenten worden doodgeslagen op live tv…

…ze stonden waarschijnlijk de plundering van zionistische hulpbronnen in de weg.

2011

Een biomedisch laboratorium van 350 miljoen dollar, gefinancierd door de Amerikaanse belastingbetaler, wordt geopend in Tbilisi, Georgië. Vernoemd naar zionist Richard Lugar, wordt het publiek verteld dat het centrum wordt gebruikt voor testen om infectieziekten te bestrijden. In feite wordt het gebruikt om nieuwe biowapens te ontwikkelen en bestaande te verfijnen.

2012

In de Gazastrook ontketent Israël ‘Operatie Pillar of Defense’. Met meer dan 1.500 luchtaanvallen doden de Israëli’s 174 Palestijnse burgers en verwonden honderden meer. In een VN-rapport wordt opgemerkt dat de reactie van Israël (op beschuldigingen van Palestijnse “aanvallen” waarbij niemand om het leven is gekomen) schandalig was, en dat Israël “in veel gevallen het internationaal recht niet had gerespecteerd”, en dat het “niet consequent de basisprincipes van gedrag van vijandelijkheden, namelijk de beginselen van onderscheid, evenredigheid en voorzorgsmaatregelen.”

Een onderzoek door Human Rights Watch concludeert dat “er geen aanwijzingen waren dat deze doelen geldige militaire doelen waren.” en dus “de oorlogswetten schenden door burgers en burgerobjecten aan te vallen die geen duidelijke bijdrage leverden aan Palestijnse militaire operaties.”

De tijd lijkt te dringen voor de mensen van Palestina.

2012

De zionistische mislukking om Assad in Syrië omver te werpen tijdens de “Arabische Lente” is een oorzaak van grote frustratie. De Russische president Vladimir Poetin heeft nu zijn steun aan Syrië verklaard, aangezien de Syrische president Assad een democratisch gekozen leider is die de Syrische belangen behartigt, en aangezien Syrië een grote christelijke bevolking heeft.

Poetin weet ook dat het hebben van nationalistische leiders in de regio van cruciaal belang is om de zionistische wereldverovering te stoppen, vooral op strategisch belangrijke locaties zoals Syrië.

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton uit openbare bedreigingen gericht aan zowel Rusland als China omdat het de zionisten Syrië niet toestaat, en zegt:

“Ik geloof niet dat Rusland en China een prijs betalen – helemaal niets – voor het opkomen namens van het Assad-regime. De enige manier waarop dat zal veranderen, is als elk land dat hier vertegenwoordigd is direct en dringend duidelijk maakt dat Rusland en China een prijs zullen betalen.”

In dit stadium is er weinig dat de zionisten meer willen dan een grote wereldoorlog waarin de VS en een NAVO-coalitie van door zionisten geleide naties tegen Rusland, Syrië, Iran en elke andere resterende “onafhankelijke” natie worden opgezet, en uiteindelijk China binnenhalen om te eindigen buiten de VS Het toneel is echter nog niet klaar en er moet nog worden gebouwd. De perscampagne tegen Poetin blijft op gang komen.

Ondertussen probeert de Russische president Vladimir Poetin de democratie wereldwijd te versterken en corruptie bij de overheid te bestrijden, de macht van de regering te beperken en de transparantie te vergroten, waarbij hij erop wijst dat de tijd is aangebroken om gewone burgers via internet een stem te geven in politieke aangelegenheden. Hij schrijft een artikel waarin staat:

“Democratie is naar mijn mening het fundamentele recht van het volk om zijn regering te kiezen en om die en het besluitvormingsproces voortdurend te beïnvloeden. In dit verband stel ik voor een regel in te voeren voor een verplichte parlementaire toetsing van ELK wetgevingsinitiatief dat meer dan 100.000 ondersteunende handtekeningen op internet heeft.

Op internet gebaseerde democratie moet worden geïntegreerd in de algemene ontwikkeling van instellingen, met name op gemeentelijk en regionaal niveau, om een op referendum gebaseerde democratie te creëren. Lokaal zelfbestuur is een school van burgerlijke verantwoordelijkheid….

…Velen zien de openbare dienst als een bron van snel en gemakkelijk geld. Zolang deze stimulans bestaat, zullen zuiveringen nutteloos zijn – ontmaskerde dieven zullen alleen door anderen worden vervangen. Om systemische corruptie te bestrijden, moeten we macht en eigendom ontvlechten en de uitvoerende macht scheiden van het systeem van controle erop. Een ambtenaar in een dergelijke rol moet in aanmerking komen voor een hoog salaris, maar moet akkoord gaan met absolute transparantie, inclusief het declareren van hun uitgaven en grote gezinsaankopen, huidige woonplaats, hoe ze betalen voor vakanties, enzovoort. Bovenal moeten we gerechtigheid voor iedereen toegankelijk maken door niet alleen administratieve procedures in te voeren voor bedrijven, maar ook om geschillen tussen burgers en ambtenaren te behandelen. Maatschappelijke organisaties krijgen het recht om rechtszaken aan te spannen om de belangen van hun leden te verdedigen. Een gemeenschappelijke database van alle beslissingen van arbitrages is operationeel en voor iedereen toegankelijk; nu moeten we een vergelijkbare database opzetten voor alle rechtbanken met algemene jurisdictie. We zullen consequent, redelijk en vastberaden handelen. We zullen de grondoorzaken van corruptie elimineren en bepaalde functionarissen straffen. We hebben de oligarchie verslagen. We zullen de corruptie zeker verslaan.”

De zionistische pers krijst en trekt haar ogen uit. De gedachte aan zo’n transparantie is een marxistische ergste nachtmerrie.

(“Iedereen die kwaad doet, haat het licht en zal niet in het licht komen uit angst dat hun daden aan het licht zullen komen.” Johannes 3:20)

Hierna verandert de toon. Er worden aanslagen gepleegd. De wereld moet koste wat kost voorkomen dat Poetin spreekt.

2012

Gerechtelijke documenten onthullen dat, meer dan 3 decennia nadat de CIA begon met het smokkelen van drugs naar de VS, ze nog steeds de leiding hebben over de drugshandel en dat ze het Sinaloa-kartel leiden, het grootste drugskartel in Midden-Amerika.

Wanneer een kartelleider, Jesus Vicente Zambada-Niebla, wordt gearresteerd, blijkt uit gerechtelijke documenten dat: “De regering van de Verenigde Staten op het hoogste niveau sloot overeenkomsten met kartelleiders om op te treden als informanten tegen rivaliserende kartels en ontving in ruil daarvoor voordelen, waaronder, maar niet beperkt tot, toegang tot duizenden wapens die hen hielpen door te gaan met het smokkelen van drugs naar Chicago en de rest van de Verenigde Staten, en om de burgers en wetshandhavers in Mexico te blijven verwoesten.

Op grond van die overeenkomst kreeg het Sinaloa-kartel onder leiding van de vader van beklaagde, Ismael Zambada-Niebla en “Chapo” Guzman, carte blanche om tonnen illegale drugs Chicago en de rest van de Verenigde Staten binnen te smokkelen en werd het ook beschermd door de regering van de Verenigde Staten van arrestatie en vervolging in ruil voor het verstrekken van informatie tegen rivaliserende kartels die de Mexicaanse en Amerikaanse autoriteiten hebben geholpen duizenden rivaliserende kartelleden te vangen of te doden.”

2013

James Clapper, de directeur van de NSA, een tak van de zionistische geheime politie, pleegt meineed wanneer hem door senator Ron Wyden wordt gevraagd tijdens een hoorzitting van het Congres: “Verzamelt de NSA überhaupt enige vorm van gegevens over miljoenen of honderden miljoenen Amerikanen?” Clapper antwoordt: “Nee, meneer.” Wyden vraagt opnieuw: “Niet waar?”

Clapper liegt weer: “Niet bewust. Er zijn gevallen waarin ze misschien onbedoeld zouden kunnen verzamelen, maar niet met opzet.”

Negen weken later geeft een Amerikaanse inlichtingenagent, Edward Snowden, een volledig illegaal massasurveillanceprogramma waarin elke Amerikaanse burger wordt bespioneerd door de NSA zonder toezicht en zonder verantwoording vrij, zeer geheime documenten vrij die bewijzen dat het programma momenteel aan de gang is en dat de hele Amerikaanse bevolking is verraden door de regering. Elke toetsaanslag, elk document en elk gesproken woord binnen het bereik van een luisterapparaat wordt opgenomen en opgeslagen in enorme datafaciliteiten. Webcams fotograferen gebruikers thuis en slaan de beelden op, waarvan vele seksueel expliciet zijn en kunnen worden gebruikt voor chantage. De zionisten raken in paniek omdat de actie van Snowden zo schadelijk is dat de hele wereldregering in gevaar komt. De immense macht van de pers komt dan aan het licht.

De pers schreeuwt dat Snowden eigenlijk de verrader is , niet de NSA, en dat elke Amerikaan verontwaardigd zou moeten zijn over de manier waarop Snowden kritieke veiligheidsinformatie heeft gelekt, waardoor het leven van Amerikanen nu “in gevaar komt”. Ongelooflijk, de truc werkt.

Er is geen mars naar Washington, DC. Er worden geen overheidsfunctionarissen uit hun kantoor gesleept en opgehangen. Er worden geen gebouwen van inlichtingendiensten aangevallen of in brand gestoken. Er gebeurt helemaal niets. Snowden wordt vervolgens beschuldigd van een lijst met misdaden voor zijn heroïsche acties, waardoor hij het land moet ontvluchten. Hij gaat wijselijk naar Rusland, een van de weinige plaatsen op aarde die niet onder zionistische heerschappij staat. Daar krijgt hij asiel. Snowden onthult later dat het zien van Clapper liegen tegen het Amerikaanse publiek voor het Congres de druppel was die hem alles op het spel zette om het programma te onthullen. Hij stelt: “Een soort van breekpunt was om de directeur van de nationale inlichtingendienst, James Clapper, rechtstreeks onder ede te zien liegen tegen het Congres … Toen ik zag dat dit echt betekende dat er voor mij geen weg meer terug was.”

Elke camera kijkt, elke microfoon luistert en elk getypt woord wordt opgeslagen. Het is allemaal illegaal, maar de wet in Amerika is niet meer. De wet vereist handhaving.

2013

Ter voorbereiding op een aanstaande grootschalige aanval op de Verenigde Staten met behulp van chemische wapens, laat de CIA-zionistische geheime politie in een gezamenlijke operatie met de NYPD gas vrij in het metrosysteem van New York City tijdens een testoefening om te zien hoe het gas zich verspreidt. Het verhaal krijgt bijna geen aandacht in de zionistische pers.