20210806 Over de covid psy op

via Makow

Covid is gewoon de nieuwste Tavistock Psy Op (psychologische oorlogsvoering)

4 augustus 2021

(Google translate gebruikt en niet aangepast)

Het Tavistock Institute – “het grootste instituut voor hersenspoeling, propaganda en social engineering in de geschiedenis” is belast met het maken van de afdaling in communistische tirannie smakelijk, of zelfs wenselijk.

Indrukken van het luisteren naar deze zes uur durende lezing van John Coleman’s The Tavistock Institute of Human Relations: Shaping the Moral, Spiritual, Cultural, Political and Economic Decline of the United States of America (2006.)

door Henry Makow PhD

Ik ben een bloedhond geweest die de geur van de vrijmetselaars-joodse (satanistische) samenzwering ongeveer 20 jaar volgde .

Dit boek van John Coleman gaf me het gevoel dat ik een schooljongen was die werd onderwezen door een schoolmeester die zowel moreel als intellectueel mijn superieur was.

Het is een zeer uitgebreide en openhartige onthulling van onze ware politieke en economische hachelijke situatie. Ik weet niet waar Coleman zoveel informatie heeft gevonden. Het is de geschiedenis van de afgelopen eeuw ontdaan van BS. (?)

In wezen saboteert het satanistische centrale-bankkartel al meer dan honderd jaar menselijke aangelegenheden om een door hen gecontroleerde communistische wereldregering (globalisme) te creëren. Het Tavistock Institute — “het grootste instituut voor hersenspoeling, propaganda en social engineering in de geschiedenis” is belast met het maken van deze afdaling in communistische tirannie onvermijdelijk, smakelijk of zelfs wenselijk.

Valse opiniepeilingen zijn een van hun favoriete methoden om draagvlak te creëren voor impopulair beleid. De meeste experts zijn in dienst. De massamedia hebben altijd feit en fictie door elkaar gehaald . Deze propaganda bracht de VS in de Eerste en Tweede Wereldoorlog, de Golfoorlog en Afghanistan. Ze hebben gelogen over JFK, RFK en 9-11, maar de rubes (boerenpummels) lappen het nog steeds op. Tavistock is verantwoordelijk voor Commie sjibboleths als BLM, CRT, transgenderisme, illegale migratie en het defunderen van de politie en oude kastanjes zoals seksuele bevrijding en pornografie. Ze zaten achter massale schietpartijen met valse vlag, zoals Sandy Hook, Las Vegas en Parkland. Net als COVID zijn het “storingen” die zijn ontworpen om een staat van permanente stress te creëren.

Mike Stone stuurt een anekdote die illustreert hoe ze een schisma in de hele samenleving hebben veroorzaakt.

Het meisje aan de kassa van mijn plaatselijke bibliotheek deed in juni een beetje flirterig met me, alsof ze geïnteresseerd was. Dus een paar weken geleden vroeg ik haar of ze ‘alle gekte’ overleeft. Ze kneep haar ogen tot spleetjes en zei: ‘Wat voor gekkigheid?’ Ik zei: “De virushoax.” Ze keek verbaasd en zei: ‘Denk je niet dat het echt is?’ ‘Nee,’ zei ik tegen haar. Ze werd snotterig, zei: ‘Nou, ik ken twee mensen die eraan zijn overleden,’ en schoof mijn boeken over de toonbank naar me toe. Sindsdien praat ze niet meer met me.

Evenzo zijn families in tweeën gescheurd.

ALMACHTIG

Het boek is demoraliserend omdat hun macht onoverkomelijk lijkt. Zoals de Covid-zwendel illustreert, zijn hun agenten overal en controleren ze alles. Coleman schat dat ze 450 van de Fortune 500-bedrijven in handen hebben, wat verklaart waarom zovelen nu eisen dat hun werknemers worden gevaccineerd.

Terwijl je luistert, realiseer je je dat covid slechts de laatste is van een reeks oplichting die is ontworpen om de mensheid te degraderen, te beroven en in hokken te hoeden. Deze omvatten beide wereldoorlogen, de Grote Depressie, de Koude Oorlog, Vietnam, Korea, Irak en Afghanistan.

Gefinancierd zoals je zou verwachten door de Rothschilds, Rockefellers en de Britse koninklijke familie, is het Tavistock Institute waar “de matrix” wordt gegenereerd.

Het meeste van wat we weten over de wereld is een leugen. Alles wat er gebeurt, is ontworpen. Het “nieuws” is een leugen. Het afstand doen van de vrijheid van meningsuiting en onderzoek, eerlijkheid en gezond verstand door de massamedia, de geneeskunde, de overheid, het onderwijs en de wet is in overeenstemming met dit beeld. We zijn satanisch bezeten. Rothschild is de tovenaar en Tavistock is zijn toverstaf.

Honderden Amerikaanse “denktanks” plannen de vernietiging van de democratie en de nationale onafhankelijkheid. Het vakgebied van de psychologie is gewijd aan mind control. De weg naar persoonlijk succes is om deze globalistische dystopie te bevorderen. Hier beschrijft Coleman hoe deze mensen ‘opgeblazen’ zijn. Elke grote politicus rechts en links wordt door hen gecontroleerd. Trump nam een val op hun bevel. Heb je Rand Paul of Ron DeSantis ooit horen praten over de Rothschilds, het communisme, de vrijmetselarij of Tavistock trouwens? Denk je dat ze het niet weten? Dit is het derde spoor van de politiek. Niemand raakt het aan.

Ik was verrast dat Coleman veel belang hechtte aan de degradatie van vrouwen (feminisme) en de bevordering van homoseksualiteit, wat heeft geleid tot de achteruitgang van huwelijk en gezin.

De Illuminati hebben deze keer misschien te ver gevorderd. / zijn te ver gegaan Ze stuurden iedereen naar hun kamer, maar verzuimden het internet af te sluiten. Het is moeilijk om mensen permanent tot slaaf te maken die direct op wereldwijde basis kunnen communiceren en informatie kunnen delen. Ondanks hun inspanningen is de waarheid over de “vaccins” bekend. We houden onze adem in om erachter te komen of het ‘vaccin’ een vorm van digitale controle of euthanasie is.

Bovendien hebben Amerikanen 400 miljoen wapens en zullen ze die uiteindelijk gebruiken als ze beseffen dat ze niets te verliezen hebben.

Vergis je niet, de satanisten willen iedereen en alles wat je dierbaar is. Ze gaan de niet-gevaccineerden demoniseren en vervolgen, en zelfs oppakken. De $ 64.000 Vraag: Zullen Amerikanen hun wapens gebruiken om te voorkomen dat ze onder dwang worden ingeënt of opgesloten?

Coleman is het echte werk. Eustace Mullins probeerde hem in diskrediet te brengen omdat hij de Joden niet belazert. Er zijn zoveel niet-Joodse verraders (Vrijmetselaars) in het complot, dat de “Joodse samenzwering” is uitgegroeid tot een volslagen satanisme. Een kanker vernietigt de westerse samenleving.

Covid is slechts de laatste in een lange reeks Tavistock-psyops. De mensheid wordt door satanisten beheerst.

We moeten het banksysteem terugnemen en daarmee onze vrijheid en menselijke waardigheid.