20210729 Over dodelijke invloeden in onze geschiedenis 27

via in the bible

Dood van alle naties v.a. 1517

en deze

Ga verder naar: 1932-1945

NB.: de site werkte niet meer maar lijkt het weer te doen

1942

Een massale propagandacampagne in de VS gaat in een hogere versnelling door steun voor de oorlog af te schilderen als nobel, patriottisch en heroïsch, en oppositie als anti-Amerikaans.

Amerikaanse burgers worden aangemoedigd om al hun tijd, geld en middelen op te offeren om de ‘oorlogsinspanning’ te ondersteunen.

Miljoenen goedbedoelende christelijke jongeren melden zich aan om te strijden, zonder het te weten, om het wereldcommunisme voor de zionisten te vestigen, zodat ze voor eens en voor altijd een einde kunnen maken aan het christendom.

“Rosie The Riveter”-posters verschijnen overal, met een afbeelding van een meisje dat naar het fabriekswerk gaat en haar spieren laat zien in een show van “kracht”. Haar klinknagels zullen de oorlogsmachine bijeenhouden die naar Stalin wordt verscheept om miljoenen Oost-Europese vrouwen en kinderen af te slachten en een communistische dictatuur te vestigen.

Deze Amerikanen zullen later door de zionisten in typisch tegenspraak worden afgeschilderd als “The Greatest Generation” voor hun inspanningen bij het opbouwen van de zionistische wereldregering.

Om te voorkomen dat zich verzet tegen de oorlog vormt, of enige discussie over de slappe voorwendsels ervan, bevelen de zionisten het publiek om stil te zijn en nooit over de oorlog te praten, bewerend dat de “vijand” zou kunnen luisteren en informatie van u zou kunnen verzamelen die de Amerikanen zal kosten. leeft. Lach niet om je grootouders. De propaganda die u vandaag gelooft, is nog onzinniger.

1942

Terwijl de geallieerden doorgaan met het verbranden van onschuldige burgers, publiceert een groep in Groot-Brittannië die zichzelf het “Bombing Restriction Committee” noemt een pamflet getiteld Stop Bombing Civilians , met een duidelijk doel:

“De regering aansporen te stoppen met het schenden van hun verklaarde beleid om alleen militaire doelen te bombarderen en in het bijzonder om te stoppen met het veroorzaken van de dood van vele duizenden burgers in hun huizen.”

De groep heeft geen invloed.

Churchill en de laffe geallieerde leiders blijven tijdens de oorlog burgers bombarderen.

1942

Terwijl de geallieerde aanvalsoorlog vordert, escaleren de spanningen in Duitsland tussen Duitsers en joden. Duitsers weten dat de oorlog is veroorzaakt door internationale Joodse bankiers en velen geven alle “de Joden” de schuld van zowel de oorlog als de vernietiging van Duitsland in de voorgaande oorlog.

Om de Joden in Duitsland te beschermen en te voorkomen dat conflicten overkoken, begint Hitler de Joden te scheiden en ze naar interneringskampen te brengen totdat de oorlog voorbij is. De omstandigheden in de kampen zijn uitstekend en weerspiegelen de strikte morele gedragscode waar de Duitsers de hele oorlog onder hebben geopereerd. De Joodse kampbewoners worden goed gevoed, vermaakt en comfortabel gehuisvest.

Rode Kruisfunctionarissen bezoeken de kampen gedurende de hele oorlog. Entertainment in de kampen omvat voetbalcompetities, symfonieën, zwembaden, algemene winkels. bruiloften, barmitzvahs, gezinsactiviteiten en goede medische zorg.

De omstandigheden in de kampen zullen uiteindelijk verslechteren wanneer de geallieerden het Duitse vasteland aanvallen en de bevoorrading van de kampen wordt afgesneden.

Het definitieve dodental van het Rode Kruis onthult dat meer dan 271.000 kampbewoners omkomen door ziekte en honger in alle kampen samen.

1942

De slag om Stalingrad is de grootste slag van de Tweede Wereldoorlog en de dodelijkste slag in de wereldgeschiedenis. Ongeveer 2 miljoen mensen zullen sterven in het bijna 6 maanden durende conflict, terwijl het Sovjetleger, nu zwaar versterkt met Amerikaanse wapens en voorraden, de Duitse troepen tegenhoudt. De aanhoudende valse vlagaanvallen door Sovjets verkleed als Duitse troepen wekken ook haat op en wakkeren de Russische burgers tegen de Duitsers aan. Duitsland lijdt zware verliezen en het tij van de oorlog begint te keren.

Rosie the Riveter speelt de grootste rol in het helpen van de Sovjets om de Duitsers af te houden in de helse strijd van zes maanden.

1942

Yitzhak Greenbaum, hoofd van het Reddingscomité van het Joodse Agentschap en de uiteindelijke minister van Binnenlandse Zaken van de staat Israël legt een verklaring af die de waarheid over het zionisme onthult:

Dat zionisten het Joodse volk net zo haten als ze iedereen haten, en ze gewoon gebruiken, net zoals ze iedereen gebruiken, om hun plan voor een wereldregering te verwezenlijken.

In een toespraak van 18 februari tot de Zionistische Uitvoerende Raad, zegt hij: “Als mij wordt gevraagd, zou u van de UJA (United Jewish Appeal) geld kunnen geven om Joden te redden, ik zeg nee en ik zeg nogmaals nee! …Eén koe in Palestina is meer waard dan alle Joden in Europa. Ik denk dat het nodig is om hier te stellen: het zionisme staat boven alles. Ik zal niet eisen dat het Joods Agentschap een bedrag van 300.000 of 100.000 pond sterling toewijst om het Europese Jodendom te helpen. En ik denk dat wie zulke dingen eist, een anti-zionistische daad begaat.”

Later, in een enigszins zeldzame openbare bekentenis van de ware aard van de wereldoorlog die wordt uitgevochten, schreef Rabbi Felix Mendlesohn in een. verklaring gepubliceerd in de Chicago Sentinel op 8 oktober 1942 stelt trots:

“De Tweede Wereldoorlog wordt uitgevochten voor de verdediging van de fundamenten van het jodendom.”

1942

Chaim Weizmann, voorzitter van het Joodse Wereldcongres, hoofd van The Jewish Agency en later president van Israël, stelt in een toespraak op 3 december in New York:

“We ontkennen niet en zijn niet bang om te bekennen dat deze oorlog onze oorlog is en dat het wordt gevoerd voor de bevrijding van het jodendom… Sterker dan alle fronten samen is ons front, dat van het jodendom.

We geven deze oorlog niet alleen onze financiële steun waarop de hele oorlogsproductie is gebaseerd, we leveren niet alleen onze volledige propagandakracht, de morele energie die deze oorlog gaande houdt.

De garantie voor de overwinning is voornamelijk gebaseerd op het verzwakken van de vijandelijke troepen, op het vernietigen ervan in hun eigen land, binnen het verzet. En wij zijn de Trojaanse paarden in het fort van de vijand. Duizenden Joden die in Europa wonen, vormen de belangrijkste factor in de vernietiging van onze vijand. Daar is ons front een feit en het meest waardevolle hulpmiddel voor de overwinning.”

Verwijst Weizmann nog steeds naar de oorlog om de Poolse controle over Danzig te beschermen?

1942

De zionistische publicatie New Republic Magazine van 14 december vermeldt terloops:

“Als Groot-Brittannië vrede met Duitsland had willen sluiten, had ze dat gemakkelijk in 1939, in de zomer van 1940 en opnieuw in het voorjaar van 1941 kunnen doen.”

Dan publiceert het op 21 december een stuk getiteld: Het bloedbad van de Joden . Een interessante kop om meer dan 2 jaar voor de vermeende “ontdekking” te publiceren dat Joden door Duitsers waren afgeslacht.

1943

Terwijl Winston Churchill Londen verlaat om Franklin Delano Roosevelt te ontmoeten voor een conferentie in Quebec laat in de zomer van 1943, vraagt een verslaggever of ze van plan zijn om vredesvoorwaarden aan Duitsland te bieden. Churchill antwoordt:

“Hemels, nee. Ze zouden het meteen accepteren.”

1943

Duitsland verliest nu de oorlog. In een herhaling van de Eerste Wereldoorlog verpletteren de communisten, met behulp van Amerikaanse militaire macht, nu de Duitsers. Tegen bevel geeft de Duitse generaal Friedrich Paulus zich over aan Stalin in de Sovjet-Unie. Bijna 100.000 Duitse troepen marcheren naar Sovjet-slavengoelags. Ondertussen zijn in minder dan een maand tientallen Duitse onderzeeërs in de Atlantische Oceaan tot zinken gebracht. De VS heeft Duitsland weer op de terugtocht.

1943

In een verklaring die op dat moment weinig aandacht krijgt, maar de komende decennia zal leiden tot massale schietpartijen en terroristische aanslagen over de hele wereld, zegt Dr. George Estabrooks van het Tavistock Institute.

Ik kan een man hypnotiseren – zonder zijn medeweten of toestemming – om verraad te plegen tegen de Verenigde Staten...”

Sommige van de occulte mind control-technieken die door zionisten zoals Estabrooks worden gebruikt, kunnen 4000 jaar terug worden getraceerd. Ze verfijnen en bewapenen ze voor gebruik tegen de Verenigde Staten.

1943

De zionistische bombardementen op onschuldige burgers gaan door. Operatie Gomorrah wordt gelanceerd Op 24 juli werpen geallieerde vliegtuigen duizenden tonnen brandbommen op niet-bestrijdende burgerdoelen. Het ergste is op 28 juli, wanneer in slechts 43 minuten 2.326 ton bommen op Hamburg worden gedropt, waardoor een vuurstorm ontstaat (een woord dat als gevolg van deze gebeurtenissen voor het eerst in het Engelse woordenboek is opgenomen).

Lage luchtvochtigheid, gebrek aan middelen voor brandbestrijding (uitgeput door het bestrijden van branden veroorzaakt door de invallen van de vorige nachten), en orkaanachtige winden in het hart van de storm wakkeren de vlammen aan, verschroeien acht vierkante mijl van Hamburg en creëren een vurige vortex die mensen daadwerkelijk van de grond tilt en ze in de vuurstorm zuigt. Degenen die niet in het vuur zijn, stikken door gebrek aan zuurstof omdat het vuur zo intens is dat alle zuurstof uit de lucht wordt gezogen. Er worden die nacht meer onschuldige Duitse burgermannen, -vrouwen en -kinderen gedood dan alle Britse troepen die in de hele 5 jaar durende oorlog zijn omgekomen .

In de komende 2 jaar wordt elke Duitse stad met een burgerbevolking van meer dan 50.000 met de grond gelijk gemaakt en in brand gestoken met brandbommen, in een poging de onschuldige Duitse bevolking uit te roeien, zoals beschreven in Frederick Lindemann’s Dehousing Paper.

Het meedogenloze en onmenselijke zionistische gedrag is precies waar Adolf Hitler voor waarschuwde in de herfst van 1936 toen hij het Memorandum van het Vierjarenplan schreef:

“Want een overwinning van het bolsjewisme op Duitsland zou niet leiden tot een verdrag van Versailles, maar tot de uiteindelijke vernietiging, ja zelfs de vernietiging van het Duitse volk.”

Drie pijnlijk inzichtelijke boeken over deze oorlogsmisdaden zijn: Hellstorm: The Death Of Nazi Germany, 1944-1947 door Thomas Goodrich; Gruesome Harvest , door Franklin Keeling en Crimes and Mercies , door James Bacque.

Gelovigen in de Holocaust Hoax zouden zichzelf een vraag moeten stellen: als de vermeende vernietigingskampen (waar vreedzame vergassingen plaatsvonden) in 1945 werden ontdekt, waarom werd dit dan gedaan met niet-strijdende vrouwen en kinderen in 1941, 1942 en 1943?

1943

Dwight D. Eisenhower wordt door Roosevelt aangesteld als opperbevelhebber van de geallieerden. Zoals alle zionistische aangestelden op belangrijke posities, is Eisenhower een gecompromitteerde ja-man en volledig ongekwalificeerd, niet alleen voor de baan zelf, maar belangrijker nog, om te begrijpen waarom hij de bevelen krijgt die hij krijgt.

Omdat competentie wegversperringen en uitdagingen zal creëren voor de zionistische plannen, zal er een patroon ontstaan van het installeren van de minst gekwalificeerde, meest incompetente, meest onvolwassen en meest gecompromitteerde individuen in de hoogste machtsposities, waar ze gemakkelijk kunnen worden gecontroleerd.

Als gevolg hiervan worden veel gekwalificeerde hoge officieren gepasseerd en krijgt Eisenhower de leiding.

Met de oorlog nu in de hand en Duitsland bijna verslagen, wordt besloten dat de oorlog zo lang mogelijk zal worden verlengd om het financiële gewin te vergroten en om zoveel mogelijk van Europa te vernietigen, zodat de naties kunnen worden herbouwd als zwak, gemakkelijk te controleren entiteiten waarvan de bevolking alleen zal werken om belastingen te betalen en bestellingen op te nemen. Hun regeringen zullen worden bemand door volkomen incompetente en gefeminiseerde ja-mannen, of bij voorkeur door vrouwen.

In plaats van Duitsland vanuit het kwetsbare zuiden aan te vallen, zoals veel geallieerde officieren adviseren, worden er plannen gemaakt om de zwaar versterkte stranden van Frankrijk binnen te vallen. Dit zal de strijd verlengen en uiteindelijk leiden tot de domme en overdreven door de zionistische pers gehypte “D-Day” grondinvasie in Normandië, Frankrijk. Vaak beschouwd als een grote militaire blunder, stelt de strategie Stalin in staat, zijn portemonnee vol met Amerikaans belastinggeld, om heel Oost-Europa te veroveren.

1944

Geallieerde troepen veroveren de Italiaanse stad Cassino. Ze bombarderen en vernietigen de abdij op de heuveltop van Monte Cassino, gebouwd in het jaar 529. Soldaten verkrachten en vermoorden duizenden Italiaanse burgervrouwen en zelfs enkele mannen en kinderen. Italiaanse bronnen beweren dat 60.000 vrouwen en meisjes zijn verkracht. Zionistische bronnen stellen het aantal tussen 2.000 en 3.000.

(Later worden meer dan 30.000 schadeclaims ingediend door slachtoffers.)

De massale verkrachting, bekend als het ‘Marocchinat’, is geen spontane gebeurtenis. Bestellingen komen van boven.

Voorafgaand aan de slag zegt de geallieerde generaal Alphonse Juin tegen zijn troepen:

“Vijftig uur lang zul je de absolute meesters zijn van wat je buiten de vijand zult vinden. Niemand zal je straffen voor wat je gaat doen, niemand zal je vragen wat je gaat doen.”

De Hilltop Abbey was een ongelooflijk historisch monument dat bijna 1500 jaar heeft gestaan.

Het Mamma Ciociara-monument staat ter nagedachtenis aan de massale verkrachting en moordorgie gepleegd door de geallieerden.

1944

Op 6 juni 1944 (of 666: 6/6 van jaar 6 van de oorlog) lanceren de zionistische geallieerden de D-Day-invasie om de onnodige oorlog zo lang mogelijk te verlengen.

Bijna 10.000 geallieerde troepen sneuvelen tijdens de invasie, om het communisme in Europa te helpen vestigen. Een groot probleem voor de zionisten wordt al snel de Amerikaanse generaal George S. Patton.

Hij is geen zionist, hij is een nationalist die gelooft dat de VS voor een eerlijke zaak vecht, en hij wil de oorlog zo snel mogelijk winnen en beëindigen.

Hij is gefrustreerd door herhaalde bevelen om de geallieerde opmars zonder reden tegen te houden.

Patton stelt:

“Op dit moment zijn onze grootste moeilijkheid niet de Duitsers, maar benzine. Als ze me genoeg benzine zouden geven, zou ik helemaal naar Berlijn kunnen gaan!”

(Er zijn verschillende doelen om de oorlog zo lang mogelijk gaande te houden. Een daarvan is om Stalin tijd te geven om Oost-Europa te blijven veroveren, en twee is om het geld binnen te laten stromen aangezien de belastingen in de VS in 1942 enorm waren verhoogd. Maar de belangrijkste Het doel van de oorlog was in de eerste plaats om zoveel mogelijk Joden uit Europa naar Palestina te verdrijven, iets dat slechts in kleine aantallen heeft plaatsgevonden. De zionisten hebben nog steeds een plan nodig om dit te bereiken.)

In Under the Sign of the Scorpion , auteur Juri Lina merkt op: “De voormalige inlichtingenagent Douglas Bazata gaf in de herfst van 1979 in Washington toe dat zijn chef, Donovan, hem 800 dollar extra had betaald om de opmars van generaal Patton naar Frankrijk in 1943 te stoppen.

Bazata deed dit in augustus 1944, toen Patton en zijn troepen dicht bij Dijon waren. Patton was veel te succesvol geweest en zou de oorlog veel te vroeg hebben beëindigd.

Ondanks het feit dat de Patton er later in slaagde grote delen van Tsjecho-Slowakije te bevrijden, kreeg hij van de opperbevelhebber Dwight Eisenhower (1890-1969), een hooggeplaatste vrijmetselaar, het scherpe bevel om Tsjecho-Slowakije aan het Rode Leger over te laten. Patton gehoorzaamde ongewild en trok met pijn in het hart zijn troepen terug uit Tsjechoslowakije.

Toen Pattons Derde Leger gereed was om Berlijn binnen te trekken, werd plotseling alle benzine uit de tank gehaald – de bedoeling was om te voorkomen dat hij Berlijn zou bereiken vóór de Russen. Hierna kreeg hij het bevel om aan te vallen – veel Amerikaanse soldaten stierven tevergeefs. Patton had de oorlog negen maanden eerder kunnen beëindigen.

Zo kregen de Russen de kans om eerst Berlijn, Praag en Wenen in te nemen. De Sovjet-Unie greep de kans om ook Roemenië te bezetten, ondanks hun afzonderlijke vrede met dit land. Hierna verkondigde generaal Patton des te gretiger dat de echte vijand van de VS in Moskou was en dat de Amerikanen in plaats daarvan hun strijd tegen het Oosten moesten voortzetten om de tot slaaf gemaakte volkeren van de Sovjet-Unie te bevrijden. Patton werd te moeilijk voor de hooggeplaatste vrijmetselaars. Hij wilde ook Duitse troepen gebruiken om de communisten in Moskou te verpletteren.

Om deze reden werd het noodzakelijk om Patton in 1945 af te stoten.

Bazata werd betaald om Patton te vermoorden. Maar in plaats daarvan waarschuwde hij de generaal. Een andere agent was toen aan de veilige kant. Hij deed verschillende pogingen die allemaal mislukten. In het najaar van 1945 werd generaal Patton het

slachtoffer van een mysterieus auto-ongeluk (een vrachtwagen reed tegen zijn auto aan) in Duitsland (Beieren). In verband met dit ongeval probeerde de agent Patton neer te schieten met een metalen projectiel van een speciaal geproduceerd wapen. Patton raakte gewond. Ondanks het feit dat de generaal verlamd was, begon hij te herstellen in het ziekenhuis. Op dat moment werd hij vergiftigd met een nieuw soort kaliumcyanide. Patton stierf op 21 december 1945 na een lange periode in het ziekenhuis. Het Witte Huis wordt geacht achter al deze misdaden te zitten.”

D-Day zal door de zionisten worden gehyped en gepromoot als misschien wel de grootste dag in de Amerikaanse geschiedenis. Het was voor hen. Voor Amerika was het echter een van de slechtste dagen. Het was een militaire blunder die duizenden levens kostte, in een rampzalige oorlog mochten de VS niet meedoen en wat resulteerde in de extreem snelle neergang van het land in de decennia na de oorlog, en de vestiging van het communisme in een groot deel van Europa en Azië.

De zionisten houden ervan om D-Day te promoten omdat ze weten dat dit het begin van het einde was van hun aartsvijand, de Verenigde Staten.

1944

Op 20 oktober valt het Sovjetleger Duitsland vanuit het oosten binnen en valt burgersteden aan.

In het boek Hellstorm vertelt legerarts Heinrich Amberger wat hij in de nasleep zag:

“Op het boerenerf verderop stond een kar, waaraan vier naakte vrouwen kruisvormig door hun handen waren genageld. . . . Verder. . . stond een schuur en aan elk van de twee deuren werd een naakte vrouw door de handen genageld, in een gekruisigde houding. In de woningen troffen we in totaal 72 vrouwen aan, inclusief kinderen, en een oude man van 74, allemaal dood. . . allemaal op beestachtige wijze vermoord, behalve enkelen die kogelgaten in hun nek hadden. Bij sommige baby’s werd het hoofd ingeslagen. In een kamer vonden we een vrouw van 84 jaar oud, zittend op een bank. . . waarvan de helft met een bijl of een schop was afgeschoren.

Alle vrouwen, ook meisjes van nog geen acht, waren verkracht.

Oude mannen die zwakjes hadden geprobeerd hun vrouwen, dochters en kleindochters te beschermen, werden zelf neergeslagen en vervolgens doormidden gezaagd of in stukken gehakt.

Aan de rand van een straat zat een oude vrouw ineengedoken, gedood door een kogel in de achterkant van de nek. Niet ver weg lag een baby van slechts een paar maanden, gedood door een schot van dichtbij door het voorhoofd. . . . Een aantal mannen, zonder andere sporen of dodelijke verwondingen, was omgekomen door slagen met schoppen of geweerkolven; hun gezichten volledig verbrijzeld. . . . [I]n de nabijgelegen dorpen. . . soortgelijke gevallen werden opgemerkt nadat deze dorpen waren vrijgemaakt van Russische troepen. Noch in Nemmersdorf, noch in de andere plaatsen heb ik een enkele levende Duitse burger gevonden.”

Zullen Amerikanen ooit voor zichzelf opkomen? Of zijn ze te bang om door de pers antisemitisch te worden genoemd, omdat volgens de zionisten “anticommunisme antisemitisme is”.

1944

In een van de meest schokkende verraad van de oorlog wordt Frankrijk (dat met tegenzin de oorlog in werd gesleept ter ondersteuning van zijn ‘bondgenoot’ Groot-Brittannië) meedogenloos gebombardeerd door de zionistische geallieerden. Hoewel Duitsland een zeer beperkte bezetting van Frankrijk op defensieve locaties heeft, is het leven daar de hele tijd vreedzaam doorgegaan.

Nu worden plotseling burgersteden zonder enige reden gebombardeerd, inclusief Parijs. Steden worden gedecimeerd en meer dan een half miljoen Fransen zijn dakloos. Meer dan 68.000 Franse burgers worden gedood. Sommige steden zijn volledig verwoest. Meer dan 1.500 Franse steden worden gebombardeerd door de geallieerden. Het doel van de schijnbaar onverklaarbare aanvallen op Frankrijk is om de officiële leugen te handhaven dat Duitsland Frankrijk heeft geannexeerd en dat Frankrijk nu “Duits” en “de vijand” is.

In de nasleep van de aanslagen, onder de geallieerde bezetting, zijn de omstandigheden precies het tegenovergestelde als tijdens de Duitse bezetting. (Onder een storm van perspropaganda waren veel mensen Parijs naar het platteland gevlucht toen de Duitse bezetting begon, om kort daarna terug te keren, toen ze hoorden dat de omstandigheden tijdens de Duitse bezetting waren verbeterd.)

Terwijl de Duitse soldaten in Frankrijk een reputatie hadden opgebouwd als heren en velen met Franse vrouwen zijn getrouwd en gezinnen hebben gesticht, bestormen de geallieerde troepen steden en verkrachten duizenden Franse vrouwen.

In de stad LeHavre stuurt een burger een brief aan de burgemeester waarin staat dat de inwoners van LeHavre “zowel op straat als in onze huizen zijn aangevallen, beroofd, overreden” en “Dit is een terreurregime, opgelegd door bandieten in uniform .”

Een koffiehuiseigenaar uit Le Havre getuigde: “We verwachtten vrienden die ons niet zouden schamen voor onze nederlaag. In plaats daarvan kwam er alleen onbegrip, arrogantie, ongelooflijk slechte manieren en de branie van veroveraars.” Een bewoner geeft aan dat: “Bij de Duitsers moesten de mannen zich camoufleren, maar bij de Amerikanen moesten we de vrouwen verbergen.”

De reactie van Eisenhower is nog schandaliger als het gedrag van de troepen.

Om de Fransen te sussen worden 25 zwarte Amerikaanse soldaten opgehangen wegens verkrachting. (Dit werd niet gedaan omdat de verkrachtingen werden gepleegd door zwarte soldaten, het werd gedaan omdat zionisten zwarte mensen meer haten dan welk ander ras dan ook .)

Normandie wordt gebombardeerd. Franse burgers en historische monumenten worden verbrand. Het is nu een bloedsport, aangezien de zionisten hun haat tegen christenen in heel Europa ontketenen. En er is niemand om ze tegen te houden.

Het stadscentrum van Parijs wordt zonder reden verwoest. De geallieerde troepen die deze daden uitvoerden, zijn begraven met propaganda die beweerde dat Duitsland Frankrijk had “geannexeerd” en dat Frankrijk nu nazi-land was. In werkelijkheid bezette Duitsland een kleine defensieve post tegenover Groot-Brittannië en was het Franse leven gewoon doorgegaan. Tot nu.

1944

In de Chicago Herald-editie van 23 april 1944 zegt de Amerikaanse journalist en oorlogscorrespondent Karl von Wiegand:

“In april 1939 (vijf maanden voor het uitbreken van de oorlog) ambassadeur William C. Bullitt, die ik twintig jaar kende , belde me naar de Amerikaanse ambassade in Parijs. De Amerikaanse ambassadeur vertelde me dat er tot oorlog was besloten.

Hij zei niet, en ik vroeg ook niet, door wie. Hij liet me het afleiden…

Toen ik zei dat Duitsland uiteindelijk in de armen van Sovjet-Rusland en het bolsjewisme zou worden gedreven, antwoordde de ambassadeur:

“’En? Er zullen niet genoeg Duitsers over zijn als de oorlog voorbij is om het bolsjewisme waard te zijn.”

Weer een bewijs dat de oorlog niet door Duitsland is begonnen, en dat de genocide op de burgerbevolking lang van tevoren was besloten.

1944

Franklin Roosevelt waarschuwt het publiek per ongeluk dat de Amerikaanse regering volledig onder communistische controle is gevallen, met het beruchte citaat:

“Alles wissen met Sidney,”

Roosevelt zegt tegen partijleiders dat ze alle beslissingen moeten goedkeuren, niet met Roosevelt maar met Sidney Hillman (een prominente zionistische en marxistische revolutionair die een rol had gespeeld in de Russische revolutie, de bolsjewistische revolutie en de communistische Amerikaanse Labour Party had opgericht), wat suggereert dat de echte leider van de Verenigde Staten is een man die zich inzet voor de vernietiging ervan.

De zionistische pers gaat in overdrive om het record te “corrigeren” en te beweren dat het citaat “uit de context is gehaald”.

De bloeddorstige Hillman neemt hier de beslissingen.

Mensen wisten in welke problemen Amerika verkeerde, maar hoe wek je de nuttige idioten die links volgen als de pers hen onder controle heeft?

1944

Temidden van de oorlogsmist, terwijl iedereen gestrest en bezig is, wordt op de Bretton Woods-conferentie in New Hampshire de basis gelegd voor een nieuwe marxistische centrale bank die over de hele wereld zal heersen, naar het model van de nationale centrale banken die heersen over elk volk.

In tegenstelling tot de Bank voor Internationale Betalingen, die zich bezighoudt met het witwassen van geld en geheime transacties, zal de nieuwe bank alles doen “on the record” en werken met hetzelfde doel als de nationale centrale banken: naties tot slaaf maken met schulden zodat hun activa kunnen worden in beslag genomen en nationale middelen geplunderd.

De nieuwe internationale bank geeft zichzelf de macht om geld uit het niets te creëren, dat vervolgens in elk land als valuta kan worden gebruikt.

Omdat de valuta inwisselbaar is voor de arbeid en eigendommen van de mensen van de naties, stemt de wereldbevolking er onbewust mee in om de slaven van de zionistische bankiers te worden door de bank te laten vormen.

De nieuwe geldmacht staat bekend als “Special Drawing Rights” en de bank staat bekend als The World Bank.

Ook is het IMF opgericht, dat geld van de aangesloten landen zal inzamelen en het zal gebruiken om onderzoek te doen en het communisme in die landen te promoten.

Zionist Harry Weit (alias White om zijn identiteit te verbergen) is een communist die is geïnfiltreerd in de Amerikaanse regering, en hoewel hij is beschuldigd van spionage door andere communistische overlopers die bewijs hebben van zijn verraad, blijft hij niet alleen op het ministerie van Financiën, hij is aangesteld om de Verenigde Staten te vertegenwoordigen in Bretton Woods.

Weit domineert de conferentie en ondanks geldige bezwaren van landen op het zuidelijk halfrond dat de overeenkomst “een door het noorden gedomineerde regeling is die niet geschikt was voor hun door de staat geleide ontwikkelingsstrategieën”, wordt de overeenkomst geratificeerd.

De zionisten krijgen enorme nieuwe bevoegdheden om snel naties te vernietigen en controle te krijgen over hun bevolking en hulpbronnen.

Het systeem is eenvoudig en effectief.

Non-existent geld “gecreëerd” uit het niets, en “uitgeleend” aan naties, (maar moet terug in de echte rijkdom worden betaald, zoals grond, arbeid, natuurlijke hulpbronnen, edelmetalen, enz., Plus rente .)

De uitgeleend “ geld” wordt vervolgens gebruikt om het communisme in de natie te vestigen – door communistische politici te financieren, het op scholen te promoten, de omvang van regeringen uit te breiden, de particuliere industrie aan te vallen door middel van regelgeving en massamedia-propaganda.

Terwijl de samenleving afbrokkelt onder afnemende productiviteit en toenemende schulden, worden er meer “leningen” verstrekt om te voorkomen dat ze instort.

Al snel wordt de schuld te groot om terug te betalen. Op dit punt kunnen activa zoals onroerend goed in beslag worden genomen om de nepleningen terug te betalen, en middelen zijn gratis voor zionistische plunderingen. Vervolgens worden er ‘deals’ gesloten met corrupte marxistische politici, zodat internationale bedrijven in zionistische handen kunnen binnenkomen en de nationale hulpbronnen kunnen ontginnen: de echte rijkdom van de natie.

Zoals dit alles maar doorgaat, wordt het sprookje van “kapitalisme” de schuld gegeven in propagandacampagnes. Vrijheden (kapitalisme) worden dan vrijwillig verbeurd verklaard door de bevolking, in de hoop dat dit het bloeden zal stoppen.

De corrupte politici krijgen ondertussen een leven van luxe en prestige, en hun enige taak is om in het openbaar te verschijnen en het publiek te verzekeren dat ze hard werken om hun naties te ‘herstellen’ en hun vrijheden veilig te stellen. Meestal wordt een politicus, voordat hij gekwalificeerd kan worden voor een van deze functies, in een val gelokt met pedofilie of een financieel schandaal, zodat hij gemakkelijk kan worden gecontroleerd als hij eenmaal aan de macht is. (Als ze niet in de val lopen, worden ze nooit “gekwalificeerd” voor promotie naar de hogere functies. Als ze in de val trappen, worden ze plotseling zwaar gepromoot in de pers als een geweldige kandidaat.)

Uiteindelijk zal de natie bezwijken onder haar eigen schuld en gebrek aan productiviteit en zal de bevolking verhongeren en/of worden onderworpen aan welke verschrikkingen de zionisten ook kiezen. Dit systeem is in alle naties op aarde in volle gang, met wisselend succes. Hoe christelijker een bevolking is, hoe minder vatbaar ze zijn voor dit systeem. Hoe minder christelijk ze zijn, hoe vatbaarder ze zijn en hoe sneller de ineenstorting. Elke natie bevindt zich op basis hiervan in verschillende stadia van verval.

In zijn latere boek The Creature from Jekyll Island: A Second Look at the Federal Reserve beschrijft auteur G.Edward Griffin hoe verschillende landen het doen na het innemen van de Zionistische Wereldbank-gifpil:

“Voordat Tanzania leningen van de Wereldbank ontving, was het niet rijk, maar het voedde zijn eigen mensen en het had economische groei. Na meer dan 3 miljard dollar aan leningen te hebben ontvangen, nationaliseerde het alle boerderijen en industrieën van het land en veranderde elk bedrijf in een overheidsinstantie. […] Voedsel was in 1966 het belangrijkste exportproduct.

Onder het socialisme moest voedsel worden geïmporteerd – betaald door buitenlandse hulp en meer leningen van de Wereldbank. Het land zit hopeloos in de schulden en kan niet terugbetalen…

Julius Nyerere, de dictator van Tanzania, is berucht om zijn ‘villagization’-programma waarbij het leger de boeren van hun land heeft verdreven, hun hutten in brand heeft gestoken en ze als vee in vrachtwagens heeft geladen voor verplaatsing naar regeringsdorpen. Het doel is om de oppositie te elimineren door iedereen naar compound te brengen waar ze kunnen worden bekeken en gecontroleerd. Ondertussen wankelt de economie, zijn boerderijen gaan wieden en is honger aan de orde van de dag. Toch heeft Tanzania meer hulp per hoofd van de bevolking ontvangen van de Wereldbank dan enig ander land.

Terwijl Nigeria en Argentinië verdrinken in schulden, zijn miljarden van de Wereldbank geïnvesteerd in het bouwen van weelderige nieuwe hoofdsteden om regeringsinstanties en de heersende elite te huisvesten.

Argentinië had ooit een van de hoogste levensstandaarden in Latijns-Amerika. Maar toen werd het de ontvanger van enorme leningen van de Wereldbank en van commerciële banken in de Verenigde Staten. Aangezien het geld aan politici werd gegeven, werd het gebruikt om het enige systeem op te bouwen dat politici kunnen bouwen: socialisme… In 1989 bedroeg de inflatie gemiddeld 5.000% en in de zomer van dat jaar bereikte het 1.000.000%!

Mensen kwamen op straat in opstand om voedsel en de regering beschuldigde hebzuchtige winkeliers van het verhogen van de prijzen.

Brazilië wordt gerund door het leger en de staat controleert de economie. […] In 1990 liep de inflatie op tot 5.000%. […] Er werd een nieuwe misdaad uitgevonden die ‘hedging tegen inflatie’ wordt genoemd, en mensen werden gearresteerd omdat ze de vrije marktprijs voor hun goederen in rekening brachten en dollars of goud als geld gebruikten.

De ervaring in Mexico was een kopie van die in Brazilië, behalve dat de hoeveelheid geld groter was. […] De regering verhoogde het minimumloon, waardoor meer bedrijven failliet gingen en er meer werkloosheid ontstond. Dat leidde tot meer bijstand en werkloosheidsuitkeringen.

…In 1995 stonden de bankleningen van Mexico opnieuw op de rand van wanbetaling, en opnieuw werden de Amerikaanse belastingbetalers door het Congres in de bres gegooid om meer dan $30 miljard in gevaar te brengen.

In Oeganda hebben veiligheidstroepen van de regering zich beziggehouden met massale detenties, martelingen en het doden van gevangenen. Hetzelfde geldt onder de terroristische regering in Zimbabwe. Toch blijven beide regimes de ontvangers van miljoenen dollars aan financiering van de Wereldbank.

…De Wereldbank kan de commerciële kredietmarkten betreden en grotere bedragen lenen tegen extreem lage rentetarieven. De leningen worden immers ondersteund door de machtigste regeringen ter wereld die hebben beloofd hun belastingbetalers te dwingen de betalingen te doen als de Bank in de problemen zou komen. Vervolgens neemt het deze fondsen en geeft ze door aan de onderontwikkelde landen tegen iets hogere tarieven, waardoor winst wordt gemaakt op de arbitrage.

Het onzichtbare aspect van deze operatie is dat het geld dat het verwerkt geld is dat anders beschikbaar zou zijn geweest voor investeringen in de particuliere sector of als leningen aan consumenten. Het zuigt het broodnodige ontwikkelingskapitaal weg voor de particuliere industrie, voorkomt dat er nieuwe banen worden gecreëerd, doet de rente stijgen en vertraagt de economie als geheel.

Zo gaat de sage verder. Na miljarden dollars in onderontwikkelde landen over de hele wereld te hebben gestort, heeft er geen ontwikkeling plaatsgevonden. In feite hebben we net het tegenovergestelde gezien. De meeste landen zijn slechter af dan voordat de Verlossers van de Wereld hen bereikten.” Het was allemaal te gemakkelijk. De zionisten zijn de onbetwiste meesters van het universum. In 150 jaar is de Occulte Orde van een ondergrondse samenlevingsbijeenkomst in het geheim overgegaan tot het regeren van de wereld. Harry Weit en John Maynard Keynes lachen om Bretton Woods. De burgers van de betrokken landen bij Bretton Woods hebben geen idee waar dit allemaal over gaat. Maar maak je geen zorgen, het is voor je eigen bestwil, zegt de pers.