20210728 Over dodelijke invloeden in onze geschiedenis 26

via in the bible

Dood van alle naties v.a. 1517

en deze

Ga verder naar: 1932-1945

NB.: de site werkte niet meer maar lijkt het weer te doen

Google translate gebruikt en niet aangepast.

1941

In zijn toespraak voor de Marinedag, die op 27 oktober 1941 live via de radio werd uitgezonden, vertelt Roosevelt een reeks leugens die tegenwoordig lachwekkend lijken, maar die destijds een belangrijke rol speelden bij het aanwakkeren van anti-Duitse sentimenten onder het Amerikaanse publiek. Hij stelt:

“Hitler heeft vaak geprotesteerd dat zijn veroveringsplannen zich niet over de Atlantische Oceaan uitstrekken … Ik heb een geheime kaart in mijn bezit, gemaakt in Duitsland door de regering van Hitler – door de planners van de nieuwe wereldorde. Het is een kaart van Zuid-Amerika en een deel van Midden-Amerika zoals Hitler voorstelt om het te reorganiseren… Die kaart, mijn vrienden, maakt het nazi-ontwerp duidelijk, niet alleen tegen Zuid-Amerika maar ook tegen de Verenigde Staten…

…Ik heb ook een ander document gemaakt in Duitsland door de regering van Hitler. Het is een gedetailleerd plan om alle bestaande religies af te schaffen – zowel katholiek, protestant, mohammedaans, hindoes, boeddhistisch als joods” dat Duitsland zal opleggen aan een gedomineerde wereld, als Hitler wint.

De eigendommen van alle kerken zullen in beslag worden genomen door het Reich en zijn marionetten,

Het kruis en alle andere symbolen van religie moeten worden verboden. De geestelijkheid moet voor altijd het zwijgen worden opgelegd op straffe van de concentratiekampen … In de plaats van de kerken van onze beschaving moet een internationale nazi-kerk worden opgericht – een kerk die zal worden bediend door redenaars die door de nazi-regering zijn uitgezonden. In plaats van de Bijbel zullen de woorden van Mein Kampf worden opgelegd en afgedwongen als Heilige Schrift. En in plaats van het kruis van Christus zullen twee symbolen worden geplaatst: de swastika en het naakte zwaard.”

Het plan dat Roosevelt beschrijft, is bijna het EXACTE Zionistische plan voor de christelijke wereld, zoals gedetailleerd in de Protocollen van de Geleerde Wijzen van Zion , en zoals uitgevaardigd in Rusland toen ze aan de macht kwamen, en sluit nauw aan bij hun plan voor Zuid- en Midden-Amerika, dat zij zullen na de oorlog optreden. Een favoriete marxistische strategie is om je tegenstander te beschuldigen van de exacte dingen die je doet.

De Duitse plannen om alle religies uit te roeien worden nooit gevonden. De Britse agent Ivar Bryce, die werkte onder Churchills agent William Stephenson, geeft later in zijn memoires You Only Live Once uit 1975 toe dat hij betrokken was bij de vervalsing van de belachelijke kaart om Amerika in de oorlog te krijgen. Hij stelt:

“Toen ik proefkaarten van de mogelijke veranderingen schetste, op mijn vloeipapier, kwam ik met een kaart die de waarschijnlijke herverdeling van gebieden die Berlijn zouden aanspreken, weergeeft. Het was erg overtuigend: hoe meer ik het bestudeerde, hoe logischer het werd… als een echte Duitse kaart van dit soort ontdekt en gepubliceerd zou worden onder… de Amerikaanse Firsters, wat een commotie zou er ontstaan.’

Nadat het project is overgedragen aan Station M, een nepdocumentfabriek in Toronto, gerund door de zionistische MI-6-agent Eric Maschwitz van de Special Operations Executive (SOE). Het kostte hen slechts 48 uur om “een kaart te maken, die enigszins door het gebruik was bevlekt, maar waarop de belangrijkste kaartenmakers van het Reich… bereid zouden zijn te zweren dat ze door hen waren gemaakt.”

Stephenson regelt vervolgens dat de FBI de kaart vindt tijdens een inval in een Duits onderduikadres aan de zuidkust van Cuba. Historicus Thomas E. Mahl stelt:

“Als gevolg van dit document heeft het Congres de laatste neutraliteitswetgeving ontmanteld.”

Achteraf gezien is het gemakkelijk te begrijpen hoe Amerikanen werden gedupeerd, omdat ze gewoon niet kunnen bevatten dat hun president met zo’n buitengewone overtuiging over zoiets groots zou kunnen liegen.

De nepkaart toont “Duitse” plannen die in werkelijkheid zionistische plannen zijn die daadwerkelijk na de oorlog worden uitgevoerd, aangezien het communisme in Midden- en Zuid-Amerika is gevestigd.

1941

In Design for War legt Frederic Sanborn uit hoe Roosevelt, vanuit ideeën om Amerika in de oorlog te krijgen, op de Pearl Harbor-strategie kwam:

“…Tegen de tijd dat oktober 1941 was geëindigd, was de niet-verklaarde oorlog de Atlantische Oceaan was werkelijkheid geworden en in volle gang. Maar dit was niet genoeg. De oorlogsbevoegdheden konden onder onze Grondwet niet worden uitgeoefend totdat er een formele en verklaarde oorlog was, en daar was geen onmiddellijk vooruitzicht op. Zoals graaf Ciano had opgemerkt, toen hij op het Duitse hoofdkwartier was, “

. . . De Duitsers hebben resoluut besloten niets te doen wat de deelname van Amerika aan de oorlog zal versnellen of veroorzaken. . . .” Door deze Duitse houding had de heer Roosevelt vanaf eind oktober 1941 geen idee meer hoe hij in een formele en verklaarde oorlog kon komen: “. . . Hij had alles gezegd wat ‘buiten de oorlog’ gezegd kon worden. Hij had geen trucjes meer over. De hoed waaruit hij zoveel konijnen had getrokken, was leeg. . . .” Het enige wat hij kon bedenken om te doen, was blijven haperen, want de voordeur van de oorlog in Europa leek stevig afgesloten te zijn. Duitsland en Italië leken vastbesloten de steeds groter wordende uitdagingen van de onneutrale acties en het beleid van de heer Roosevelt af te wijzen.

Maar er waren zowel achterdeuren als voordeuren. In het Verre Oosten was altijd de ongemakkelijke stand van zaken.

Op 25 november 1941 waren de heer Roosevelt en zijn kabinet aan het discussiëren hoe we “[de Japanners] in de positie konden brengen om het eerste schot af te vuren zonder al te veel gevaar voor onszelf toe te staan.” Op 1 december 1941 vaardigde de heer Roosevelt in het geheim het onnodige bevel uit om de Cockleshell Warships naar hun aangewezen posities te sturen voor vernietiging.

… Maar ontwerpen, en zeker niet ontwerpen voor oorlog, komen niet altijd uit zoals hun planners bedoeld hebben. Het ontwerp voor de oorlog die begon in Pearl Harbor was een zigzaggroei die geworteld was in geheimhouding, onneutraliteit, verkeerde voorstelling van zaken en bedrog. Moreel gesproken kon van zo’n boom niet worden verwacht dat hij goede vruchten zou voortbrengen, en dat deed het ook niet.

Zoals later bleek, was Japan geen gemakkelijke verovering; zij was de laatste vijand die zich aan ons overgaf. En altijd leek er een kwaadaardig miasma door die lucht te spoken. Het was tegen Japan dat we de atoombommen lieten vallen en zo hun bestaan aan de wereld onthulden – onnodig, zoals bleek. En onnodig, zoals ook bleek, werden de geheime deals en afspraken gemaakt met Rusland in Jalta. Zo kwam Rusland in Mantsjoerije, China en Noord-Korea. Het einde van dat verhaal is een verhaal dat nog moet worden verteld. Misschien zullen toekomstige historici daar ooit de oorsprong van de derde wereldoorlog traceren, maar als ze dat doen, zullen ze niet helemaal correct zijn. De wortels lopen dieper dan dat. Ze lopen terug naar het opgeven van de neutraliteit door de heer Roosevelt; ze hebben betrekking op zijn diplomatieke maladroitness (onhandigheid), en ze houden verband met zijn gebrek aan vermogen om zijn plannen grondig te overdenken. Niet in de laatste plaats blijft de voorliefde van de heer Roosevelt voor geheimhouding en voor het bedrog van zijn eigen volk en van anderen. Misschien is het waar – misschien is men het er toch algemeen over eens dat zelfs bij het voeren van buitenlandse zaken eerlijkheid het beste beleid is. “

Hoewel Sanborns analyse juist is dat Roosevelt talloze fouten maakte toen hij Roosevelt vanuit een Amerikaans oogpunt bekeek, is het een feit dat Roosevelt een zionist was en werkte aan de vestiging van een zionistische wereldheerschappij. Vanuit dat oogpunt was hij een buitengewoon succes, niet alleen in het manoeuvreren van de Verenigde Staten in een oorlog tegen alle verwachtingen in, maar ook in het vestigen van een enorme communistische bureaucratie in het voorgaande decennium.

Om deze redenen rangschikt de zionistische pers Roosevelt gewoonlijk als de grootste Amerikaanse president. Hij is natuurlijk verreweg de slechtste, en niemand komt in de buurt.

1941

Sir Josiah Stamp, directeur van de Bank of England in de jaren 1928-1941, en een man met net zoveel voorkennis van haar activiteiten als wie ook ter wereld, maakt de volgende opmerking: “Het moderne banksysteem maakt geld uit het niets. Het proces is misschien wel het meest verbazingwekkende stukje goochelarij dat ooit is uitgevonden. Bankieren werd bedacht in ongerechtigheid en geboren in zonde. Bankiers bezitten de aarde. Neem het van ze af, maar laat ze de macht om geld te creëren, en met een tik van de pen zullen ze genoeg geld creëren om het weer terug te kopen…

Neem deze grote macht van hen weg en alle grote fortuinen zoals het mijne zullen verdwijnen, en ze zouden ook moeten verdwijnen, want dan zou dit een betere en gelukkiger wereld zijn om in te leven. Maar als je slaven van de banken wilt blijven en betalen de kosten van je eigen slavernij, laat bankiers dan doorgaan met het creëren van geld en het controleren van krediet.”

1941

In zijn latere boek President Roosevelt’s Campaign To Incite War in Europe: The Secret Polish Documents , stelt auteur Mark Weber:

” … Er is al veel geschreven over de misleidingscampagne van Roosevelt en regelrechte leugens om de Verenigde Staten ertoe te bewegen in te grijpen in de Tweede Wereldoorlog voorafgaand aan de Japanse aanval op Pearl Harbor in december 1941.

Roosevelts hulp aan Groot-Brittannië en de Sovjet-Unie in strijd met Amerikaanse neutraliteit en internationaal recht, zijn oorlogshandelingen tegen Duitsland in de Atlantische Oceaan in een poging om een Duitse oorlogsverklaring aan de Verenigde Staten uit te lokken, zijn goedkeuring van een enorme “vuile trucs”-campagne tegen Amerikaanse burgers door Britse inlichtingendiensten in strijd met de Grondwet, en zijn provocaties en ultimatums tegen Japan die de aanval op Pearl Harbor veroorzaakten – dit alles is uitgebreid gedocumenteerd en redelijk goed bekend.”

1941

Op 11 september houdt Charles Lindbergh nog een toespraak waarin hij stelt:

“Op dit moment, aangezien de oorlog op het punt staat zijn derde winter in te gaan, lijkt het gepast om de omstandigheden te herzien die ons naar onze huidige positie hebben geleid. Waarom staan we op de rand van oorlog? Was het nodig dat we zo diep betrokken raakten? Wie is verantwoordelijk voor het veranderen van ons nationale beleid van neutraliteit en onafhankelijkheid naar verstrikking in Europese zaken?

Hier wil ik u wijzen op een fundamenteel verschil tussen de groepen die pleiten voor een buitenlandse oorlog, en degenen die geloven in een onafhankelijke bestemming voor Amerika.

Als u het verslag terugkijkt, zult u zien dat degenen onder ons die tegen interventie zijn, voortdurend hebben geprobeerd feiten en kwesties op te helderen; terwijl de interventionisten hebben geprobeerd feiten te verbergen en kwesties te verwarren.

Hebt u ooit een interventionist, of een Britse agent, of een lid van de regering in Washington u horen vragen om terug te gaan en een verslag te bestuderen van wat zij hebben gezegd sinds het begin van de oorlog? Zijn hun zelfbenoemde verdedigers van de democratie bereid om de kwestie van oorlog in stemming te brengen bij ons volk? De uitvlucht en propaganda die in ons land bestaat, is aan alle kanten duidelijk. Nationale opiniepeilingen toonden aan dat toen Engeland en Frankrijk in 1939 Duitsland de oorlog verklaarden, minder dan 10 procent van onze bevolking voorstander was van een soortgelijke koers voor Amerika. Maar er waren verschillende groepen mensen, hier en in het buitenland, wiens belangen en overtuigingen de betrokkenheid van de Verenigde Staten bij de oorlog noodzakelijk maakten. Ik zal vanavond enkele van deze groepen aanwijzen en hun werkwijze uiteenzetten. Daarbij moet ik met de grootste openhartigheid spreken, want om hun inspanningen tegen te gaan, moeten we precies weten wie ze zijn.

De drie belangrijkste groepen die dit land tot oorlog hebben gedreven, zijn de Britse, de Joodse en de regering-Roosevelt.

Zoals ik heb gezegd, vormen deze agitatoren van de oorlog slechts een kleine minderheid van ons volk; maar ze beheersen een enorme invloed. “

(Je zou deze Lindbergh-toespraak kunnen lezen aan het begin van een van de oorlogen van de 20e of 21e eeuw en zien hoe dezelfde strategie wordt gebruikt om de VS elke oorlog te laten vechten.)

1941

Admiraal Harold R. Stark, hoofd van de marine-operaties, schrijft op 7 november 1941:

“De marine is al in de oorlog in de Atlantische Oceaan, maar het land lijkt het niet te beseffen. Apathie tegenover de oppositie is duidelijk zichtbaar in een aanzienlijk deel van de pers. Of het land het weet of niet, we zijn in oorlog.”

Admiraal Stark verwijt de pers “apathie” voor het niet melden van het kleine detail dat de VS de grootste oorlog in de wereldgeschiedenis is binnengegaan.

1941

De ergste aanval op Amerikaanse bodem in zijn geschiedenis wordt georganiseerd door zijn verraderlijke communistische president.

Robert Stinett, veteraan uit de Tweede Wereldoorlog, onthult in zijn boek Day of Deceit , gepubliceerd op Pearl Harbor Day, 1999 een memo, verkregen via de Freedom Of Information Act, waarin het plan wordt geschetst om een aanval door Japan te veroorzaken, om de VS in de oorlog te misleiden . Het 8-punten oorlogsplan tegen Japan wordt geschetst in de memo meer dan een jaar voordat Japan aanvalt:

“A. Laat Groot-Brittannië de VS toestemming geven om Britse militaire bases in de Stille Oceaan te gebruiken, zodat aanvallen op Japan kunnen worden gelanceerd.

B. Laat Nederland de VS gebruik maken van militaire basisfaciliteiten en verwerving van voorraden in Nederlands-Indië

C. Geef alle mogelijke hulp aan de Chinese regering, zodat Japan vanuit het westen kan worden aangevallen.

D. Stuur een divisie zware langeafstandscruisers naar het Oosten, de Filippijnen of Singapore.

E. Stuur twee divisies onderzeeërs naar het Oosten.

F. Houd de hoofdmacht van de Amerikaanse vloot nu in de Stille Oceaan, in de buurt van de Hawaiiaanse eilanden.

G. Sta erop dat de Nederlanders weigeren de Japanse eisen voor economische concessies, met name olie, in te willigen.

H. Stop alle Amerikaanse handel met Japan, in samenwerking met een soortgelijk embargo opgelegd door het Britse rijk.

Als Japan op deze manier ertoe kon worden gebracht een openlijke oorlogsdaad te plegen, des te beter. In ieder geval moeten we bereid zijn om de oorlogsdreiging te accepteren.”

De volgende dag hield FDR een drie uur durende ontmoeting met admiraal Richardson, opperbevelhebber van de Amerikaanse marinevloot. Toen admiraal Richardson het voorstel hoorde, was hij verontwaardigd en verklaarde:

“Dhr. President-hoge officieren van de marine hebben niet het vertrouwen van de civiele leiding van dit land, dat essentieel is voor een succesvolle vervolging van de oorlog in de Stille Oceaan.”

In februari 1941 werd Richardson beëindigd.

Echtgenoot E. Kimmel kreeg de leiding over de Pacific Naval-vloot, ondanks zijn gebrek aan ervaring.

Alle 8 van de punten die in de memo worden voorgesteld, zijn vastgesteld door de administratie van FDR.

Schout-bij-nacht Royal Ingersoll, Assistant Chief of Naval Operations, had in een brief van 4 oktober 1940 het vermogen van Amerika om de Japanse oorlogsstrategie en tactische operaties op te sporen en te voorspellen onthuld aan de twee bevelhebbers in de Stille Oceaan, de admiraals James Riachrdson en Thomas Hart.

“Het systeem zelf is voor 99 procent leesbaar”

Minister van Oorlog Henry L. Stimson schreef later:

“Ondanks het risico dat ermee gepaard ging, realiseerden we ons echter dat het, om de volledige steun van het Amerikaanse volk te krijgen, wenselijk was ervoor te zorgen dat de Japanners het eerste schot afvuren. dat het de Japanners zijn die dit doen, zodat er bij niemand twijfel mag bestaan over wie de agressors waren.”

(of om het anders te zeggen: om door te gaan met de moorddadige razernij door Europa die we plannen, moet het Amerikaanse volk op hun grondgebied worden aangevallen, anders zullen ze het nooit toestaan. Duitsland zal nooit aanvallen, maar we geloven dat we Japan kunnen doen.)

Op 27 januari 1941 had de Amerikaanse ambassadeur in Duitsland Joseph Grew een telegraaf gestuurd die werd voorgelezen door Cordell Hull. Hull verspreidde vervolgens kopieën naar het Office of Naval Intelligence. Er staat dat:

“Mijn Peruaanse collega vertelde een lid van mijn staf dat hij uit vele bronnen had gehoord, waaronder een Japanse bron dat de Japanse strijdkrachten van plan waren om in geval van problemen met de Verenigde Staten een verrassingsaanval uit te voeren op Pearl Harbor met gebruikmaking van al hun militaire faciliteiten. Hij voegde eraan toe dat hoewel het project fantastisch leek, het feit dat hij het uit vele bronnen had gehoord, hem ertoe aanzette de informatie door te geven. -Grew”

Wanneer de auteur van de 8-punten-oorlogsplan-memo McCollum de telegraaf leest die hij aan admiraal Kimmel schrijft, en in een daad van verraad, zegt hij de memo te negeren, wat de weg vrijmaakt voor de Japanse aanval en de moord op duizenden Amerikanen. Zijn bericht aan Kimmel luidt als volgt:

‘De afdeling Naval Intelligence hecht geen geloof aan deze geruchten. Bovendien, op basis van bekende gegevens met betrekking tot de huidige opstelling van de Japanse zee- en legertroepen, lijkt er in de nabije toekomst geen actie tegen Pearl Harbor aanstaande of gepland.”

Kimmel schrijft later na het einde van de oorlog:

“Ik kan niet begrijpen, misschien nooit begrijpen waarom mij de in Washington beschikbare informatie werd ontzegd”

Volgens Kimmel vonden er een reeks gebeurtenissen plaats die hem opzettelijk verhinderden zich te verdedigen tegen de Japanse aanval, waaronder:

Kimmel had een oefening besteld, bekend als Oefening 191, die de Pacifische vloot zou voorbereiden op een zelfs een verrassingsaanval vanuit Japan, maar Kimmel kreeg de opdracht om de oefening op het laatste moment te annuleren .

In Dag van. Bedrog, legt Stinnett uit waarom:

“Als McCollum’s [8-punts] beleid zou slagen [om Amerika in de oorlog te dwingen], moet Japan worden gezien als de agressor en moet het de eerste openlijke oorlogsdaad plegen tegen een nietsvermoedende Pacifische Vloot, niet de omgekeerd. FDR en zijn bevelhebbers op het hoogste niveau gokten erop dat Japan de eerste openlijke oorlogsdaad beging, en wisten uit onderschepte berichten dat het nabij was. Een gevecht op open zee tussen het Japanse vliegdekschip en de Pacifische Vloot zou veel minder effectief zijn geweest in het veroorzaken van Amerikaanse verontwaardiging. Japan zou kunnen beweren dat zijn recht om de open zeeën te bevaren opzettelijk door een Amerikaans oorlogsschip was aangetast als de Kimmel als eerste zou aanvallen.”

Vervolgens plande Kimmel, nog steeds niet op de hoogte dat de VS van binnenuit wordt verraden, nog 2 missies “bedoeld om een Japanse draagkracht te ontdekken”.

De missies werden aangekondigd op 24 november, maar werden op 26 november plotseling geannuleerd door admiraal Stark.

Vervolgens kreeg Kimmel de opdracht om alle 21 moderne schepen en alle vliegdekschepen uit Pearl Harbor te verplaatsen en alleen oudere schepen uit de Eerste Wereldoorlog in de haven achter te laten. Hierdoor bleef de Pearl Harbor-vloot vrijwel weerloos en had geen mogelijkheid om oprukkende vijandelijke troepen te lokaliseren.

Op 28 november reageert Roosevelt op een waarschuwing van Kimmel op 25 november dat een opmars van de Japanners hem ertoe zou kunnen brengen ter verdediging op te treden. Roosevelt stelt:

„Als de vijandelijkheden niet kunnen worden vermeden, willen de Verenigde Staten dat Japan de eerste openlijke daad begaat.”

Roosevelt, altijd de clown en over-acteur, zou na de aanslagen klinken alsof hij voorlas uit een slecht filmscript:

‘Ze hebben onze schepen gevangen als lamme eenden! Lame eenden Bill. We vertelden ze in Pearl Harbor en overal elders dat de uitkijkposten bemand moesten zijn. Maar ze hebben ons toch verrast.”

Nadat hij Kimmels handen op alle mogelijke manieren heeft vastgebonden om de aanvallen mogelijk te maken, maakt de lafaard Roosevelt Kimmel vervolgens tot zondebok in de geest van het publiek. Hij gaat zelfs zo ver dat hij een panel opricht dat Kimmel en generaal Walter Short beschuldigt van plichtsverzuim.

Zoals traditie, zodra de betrokken partijen allemaal dood zijn en niet ter verantwoording kunnen worden geroepen, en het publiek de interesse in de gebeurtenissen heeft verloren, stemde de Amerikaanse Senaat in 1999 met een kleine marge om Kimmel en Short vrij te pleiten, toegegeven dat ze “essentiële informatie die in Washington beschikbaar was, werd ontzegd.”

In wezen was dit een publieke erkenning dat de VS onder valse voorwendselen de oorlog in waren gesleept.

Maar de dekmantel gaat door.

Stinnett merkt op:

“de regering heeft besloten 60 jaar Pearl Harbor-censuur voort te zetten. Sinds januari 2002 is meer dan twee dozijn kennisgevingen van intrekking van de NSA hebben ertoe geleid dat Pearl Harbor-documenten uit openbare inspectie zijn verwijderd. Het aantal ingetrokken pagina’s lijkt in de honderden te lopen.”

Admiraal Richardson wordt ontslagen wegens het tonen van leiderschap en onderscheidingsvermogen.

Hij wordt vervangen door een totaal ongekwalificeerde ja-man, echtgenoot Kimmel.

De brief van admiraal Ingersoll is het bewijs dat de VS de Japanse code hadden gekraakt die voor 99% leesbaar was, en wisten van de komende aanval op Pearl Harbor.

1941

Op 20 november doet Japan een zeer redelijk vredesaanbod aan de communistische leiders van de VS, vergelijkbaar met de tientallen redelijke aanbiedingen die Duitsland aan het eind van de jaren dertig deed.

Japan vraagt de VS “hun handelsbetrekkingen te herstellen tot die welke bestonden vóór de bevriezing van de tegoeden” en “zich te onthouden van maatregelen en acties die schadelijk zijn voor de inspanningen voor het herstel van de algemene vrede tussen Japan en China.”

Stop in wezen met ons af te sluiten van handel en stop met het financieren van oorlog en communisme in buurland China.

Met het standaard marxistische antwoord van het beschuldigen van je tegenstander van precies wat je doet, vertelt de Amerikaanse ambassadeur Cordell Hull de Japanse ambassadeur Nomura dat de geallieerden geloven dat er “een geheim plan” is voor Hitler om de halve wereld te regeren en Japan om de andere te regeren voor de helft.

Nomura reageert op de onzinnige beschuldiging door te stellen dat Japan zich nooit “nooit heeft verplicht tot een expansiebeleid”. De bijeenkomst is niet succesvol, omdat Japan weigert zijn defensieovereenkomst met Duitsland te verbreken.

1941

Op 7 december krijgen Roosevelt en zijn zionistische begeleiders de oorlog waar ze zo wanhopig naar op zoek waren. Japan heeft geen opties meer. Gebonden aan een verdrag met Duitsland, dat lijdt onder zware economische sancties en aangevallen wordt door het door zionisten gefinancierde China, kan Japan ofwel vechten, ofwel sterven zonder slag of stoot.

De oorlogsverklaring van Japan verklaart de positie waarin ze zijn geplaatst:

“Belust op de realisatie van hun ambitie om het Oosten te domineren, hebben [de zionisten van] zowel Amerika als Groot-Brittannië, die steun geven aan het Chungking-regime, de ongeregeldheden in Oost-Azië verergerd. Bovendien hebben deze twee machten, die andere landen ertoe aanzetten dit voorbeeld te volgen, aan alle kanten van ons rijk meer militaire voorbereidingen getroffen om ons uit te dagen. Ze hebben met alle middelen onze vreedzame handel belemmerd en hebben uiteindelijk hun toevlucht genomen tot een directe verbreking van de economische betrekkingen, waardoor het bestaan van ons rijk ernstig werd bedreigd.

Geduldig hebben we gewacht en lang volgehouden, in de hoop dat onze regering de situatie in vrede zou herstellen. Maar onze tegenstanders, die niet de minste geest van verzoening aan de dag legden, hebben een schikking onnodig vertraagd; en intussen hebben ze de economische en politieke druk opgevoerd om ons rijk tot onderwerping te dwingen.

Deze gang van zaken zou, als er niets aan gedaan wordt, niet alleen de jarenlange inspanningen van ons rijk tenietdoen ter wille van de stabilisatie van Oost-Azië, maar ook het voortbestaan van onze natie in gevaar brengen.”

Met het hart van de Pacific Naval-vloot als lokaas in Pearl Harbor, vielen de Japanse aanval meer dan 2.400 Amerikaanse matrozen aan.

Congres verklaart de oorlog aan Japan. Duitsland en Italië verklaren de oorlog, gebonden door hun verdrag met Japan. Congres verklaart de oorlog aan Duitsland.

De zionistische machine heeft opnieuw bijna alle wereldmachten in oorlog met elkaar. En nogmaals, de oorlog is geheel zonder doel of voordeel voor een enkele betrokken natie. De zionisten zullen alle betrokken naties plunderen en nieuwe conflicten en spanningen creëren om uit te buiten bij het creëren van toekomstige oorlogen.

In feite was Pearl Harbor een valse vlag uitgevoerd door verraderlijke elementen binnen de Amerikaanse regering, geleid door FDR onder zionistische orders. Net zoals ze met Duitsland doen, wordt Japan voorzichtig en vakkundig in een positie gemanoeuvreerd waarin ze gedwongen worden terug te vechten.

1941

Aanvullende inzichten in de oorzaken van oorlog met Japan zijn te vinden in William Henry Chamberlain’s America’s Second Crusade:

“De groepen die geloofden in een permanente kruistocht tegen agressie, in een beleid van eeuwigdurende oorlog omwille van eeuwigdurende vrede, waren er snel bij om Amerikaanse advies tegen Japan…

… Communistisch China kwam in aanmerking voor lening-lease-hulp op 11 maart 1941…

Amerikaanse staatsburgers werden gewaarschuwd het Verre Oosten te verlaten op 8 oktober…

China ontving op 30 november een extra lening van 100 miljoen dollar…

Het hoogtepunt en de opmaat naar Pearl Harbor vond plaats op 25 juli 1941. Op die datum bevroor de president alle Japanse tegoeden in de Verenigde Staten, voor een bedrag van 130 miljoen dollar. Dit werd gevolgd door soortgelijke acties van Groot-Brittannië en Nederlands-Indië. Dit kwam neer op een economische blokkade van Japan, een stopzetting van alle handelsbetrekkingen….

… naar de mening van Nathaniel Peffer, een ervaren student in zaken in het Verre Oosten, ’toen de president in 1941 opdracht gaf tot de bevriezing van de Japanse tegoeden in dit land, vaardigde hij een staat van oorlog uit met Japan.’

Roosevelt zelf had zelfs, aan de vooravond van het bevriezingsbevel, publiekelijk de mening geuit dat een volledige blokkade van Japan de oorlog zou bespoedigen.

In How War Came, door Forrest Davis en Ernest Lindley, maken citaten van Rooseevelt duidelijk dat hij precies wist wat Japan tot oorlog zou dwingen en dat deed hij ook. Roosevelt zegt: En nu is hier een natie die Japan heet. Of ze in die tijd agressieve bedoelingen hadden om hun rijk naar het zuiden uit te breiden, ze hadden zelf geen olie in het noorden. Als we nu de olie afsnijden, zouden ze waarschijnlijk een jaar geleden naar Nederlands-Indië zijn gegaan, en zouden we oorlog hebben.

“De houding van consequent stijf negativisme in Washington was een belangrijke factor bij het elimineren van elke mogelijkheid van een vreedzame regeling in de Stille Oceaan …

…Wat misschien het meest verrassend is, als je kijkt naar de verwarde gang van zaken in de laatste maanden voor Pearl Harbor, is het onvermogen van de regering-Roosevelt om ofwel een constructieve stap in de richting van vrede te maken of effectieve voorzorgsmaatregelen te nemen tegen oorlog…

…The Army Pearl Harbour Board, die op 30 oktober 1944 zijn bevindingen aan de minister van Oorlog rapporteerde, uitte de volgende kritiek:

‘…Washington was in het bezit van essentiële feiten met betrekking tot de bedoelingen en voorstellen van de vijand.

Uit deze informatie bleek duidelijk dat oorlog onvermijdelijk was en eind november absoluut op handen was.’

Was dit slechts de onvoorzichtigheid van overwerkte mannen, die de kans op een Japanse verrassingsaanval in Amerika’s belangrijkste citadel in de Stille Oceaan onderschatten? Of was er, van de kant van de directeuren van het Amerikaanse buitenlands beleid, van de president naar beneden, een dieper en subtieler motief…”

1941

Op 10 december wordt het anti-oorlogscomité America First ontbonden, omdat het gefaald heeft in zijn missie om Amerika buiten de zionistische oorlog te houden.

Ze hadden meer dan een jaar geprobeerd het publiek te waarschuwen dat Roosevelt over alles loog en dat hij niet voor het Amerikaanse volk werkte.

Ze hadden zich verzet tegen het omzeilen van de Neutrality Act, de economische sancties tegen Japan, en pleitten voor de opbouw van een onneembaar defensief leger in plaats van een offensieve houding.

Ze werden door de pers besmeurd als ‘antisemitisch’, met de ironie van de beschuldiging die op de beschuldigers verloren ging, wat suggereerde dat oorlog ‘semitisch’ is en vrede ‘antisemitisch’.

1941

In een toespraak stelt Hitler:

“Vanaf november 1938 begon [Roosevelt] systematisch en bewust elke mogelijkheid van een Europees vredesbeleid te saboteren. In het openbaar beweerde hij hypocriet geïnteresseerd te zijn in vrede, terwijl hij tegelijkertijd elk land bedreigde dat bereid was een beleid van vreedzaam begrip te voeren door kredieten te blokkeren, economische represailles, leningen op te vragen, enzovoort…

…We weten dat deze man, met zijn Joodse aanhangers, op dezelfde manier tegen Japan heeft geopereerd… Dezelfde methoden werden in dat geval ook gebruikt. Deze man zet eerst aan tot oorlog, en dan liegt hij over de oorzaken en maakt hij ongegronde beschuldigingen. Hij hult zich weerzinwekkend in een mantel van christelijke hypocrisie, terwijl hij tegelijkertijd langzaam maar zeer gestaag de mensheid de oorlog in leidt. En tenslotte roept hij als oude vrijmetselaar God op om te getuigen dat zijn daden eervol zijn. Zijn schaamteloze verkeerde voorstellingen van de waarheid en schendingen van de wet zijn ongeëvenaard in de geschiedenis…

Ik weet zeker dat jullie het allemaal als een verlossende daad hebben beschouwd dat een land [Japan] eindelijk heeft opgetreden om hiertegen te protesteren op de manier waarop deze man eigenlijk had gehoopt [de aanval op Pearl Harbor] en wat hem nu niet zou moeten verbazen.

Na jaren onderhandelen met deze bedrieger had de Japanse regering er eindelijk genoeg van om op zo’n vernederende manier behandeld te worden. Wij allemaal, het Duitse volk en ik geloof ook alle andere fatsoenlijke mensen over de hele wereld, beschouwen dit met diepe waardering.

We kennen de kracht achter Roosevelt. Het is dezelfde eeuwige Jood die gelooft dat zijn uur is gekomen om ons hetzelfde lot op te leggen dat we allemaal met afschuw hebben gezien en ervaren in Sovjet-Rusland. We hebben het Joodse paradijs op aarde uit de eerste hand leren kennen. Miljoenen Duitse soldaten hebben persoonlijk het land gezien waar dit internationale jodendom mensen en eigendommen heeft vernietigd en vernietigd. Misschien begrijpt de president van de Verenigde Staten dit niet.

Zelfs als we geen bondgenoot van Japan waren, zouden we ons nog steeds realiseren dat de Joden en hun Franklin Roosevelt van plan zijn de ene staat na de andere te vernietigen.

Als de heer Churchill en de heer Roosevelt verklaren dat ze op een dag een nieuwe sociale orde willen opbouwen, is dat ongeveer hetzelfde als een kaalhoofdige kapper die een tonicum aanbeveelt dat gegarandeerd haar laat groeien.

In plaats van aan te zetten tot oorlog, hadden deze heren, die in de meest sociaal achtergebleven landen wonen, zich moeten bezighouden met hun eigen werklozen. Ze hebben in hun eigen land genoeg ellende en armoede om zich bezig te houden met het verzekeren van een rechtvaardige voedselverdeling daar.

Wat de Duitse natie betreft, heeft het geen liefdadigheid nodig, noch van de heer Churchill of de heer Roosevelt – maar het eist wel zijn rechten op. En het zal doen wat het moet om zijn recht op leven te verzekeren, zelfs als duizend Churchills en Roosevelts samenspannen om dit te voorkomen.”

1942

Franklin Delano Roosevelt omzeilt het congres en schokt Amerikanen door te bevelen dat loyale Amerikaanse burgers van Japanse, Italiaanse en Duitse afkomst worden opgepakt en in concentratiekampen worden geplaatst.

Hij ondertekent Executive Orders 9066 en 9095.

De zionistische pers wakkert anti-Japanse sentimenten aan en creëert spanningen tussen Japanse Amerikanen en die van andere rassen, alsof de gewone Amerikaan plotseling iets te vrezen had van hun Japans-Amerikaanse buren gebaseerd op FDR en de zionisten ‘ hoax oorlog duizenden kilometers verderop.

Japans-Amerikanen worden uit hun leven gerukt, uit hun huizen gesleurd en verboden om meer mee te nemen dan ze kunnen dragen. Hun huizen worden in beslag genomen en verkocht door de regering-Roosevelt. Achtergebleven persoonlijke eigendommen worden ingenomen door plunderaars.

De pers weerhoudt het publiek ervan te protesteren, met een constante stroom van anti-Japanse propaganda. De Washington Post stelt:

“Er is maar één manier om het presidentiële bevel te beschouwen dat het leger in staat stelt om “militaire gebieden” te vestigen waarvan burgers of vreemdelingen kunnen worden uitgesloten. Dat is om het bevel te accepteren als een noodzakelijke begeleiding van totale verdediging.”

Het plan om alle Amerikanen in concentratiekampen te plaatsen, wordt toegepast op Japanse Amerikanen.

De pers kan van elk doelwit een publieke vijand maken.