20210722 Over dodelijke invloeden in onze geschiedenis 20

via in the bible

Dood van alle naties v.a. 1517

en deze

Ga verder naar: 1932-1945

NB.: de site werkte niet meer maar lijkt het weer te doen

Google translate gebruikt en niet aangepast.

1933

10 miljoen mensen worden gedood door hongersnood in de Oekraïne gedurende een periode van twee jaar in 1932-33, aangezien verreweg de ergste genocide in de menselijke geschiedenis zijn tol eist in de Sovjet-Unie. Al het geproduceerde graan wordt in beslag genomen en geëxporteerd en de opbrengst wordt gebruikt om luxe te kopen voor de heersende klasse. Omdat de wet de boeren als eigendom van de staat beschouwde, was het geen misdaad om ze opzettelijk uit te hongeren. De zionistische pers vermijdt berichtgeving over de gebeurtenissen en zal in de toekomst tot het uiterste gaan om de gebeurtenis in de media en in studieboeken te minimaliseren, en zal ook het werkelijke dodental aanzienlijk verminderen. Hoewel andere landen van de hongersnood horen en proberen hulp te sturen, worden ze aan de grens tegengehouden en mogen ze niet naar binnen.

Kinderen vergaan tot stof, terwijl de marxistische heersende klasse voedselhulp aan de grenzen blokkeert.

In de 21e eeuw is het grootste deel van de voedselvoorzieningsketen in de VS en vele andere landen geconsolideerd in de handen van zionistische multinationale ondernemingen, ter voorbereiding op de komende kunstmatige hongersnood.

De heersende klasse van de Sovjet-Unie genoot van 5 tot 10 gangen, terwijl de boeren op zoek waren naar uitwerpselen van dieren.

1933

In Chicago marcheren 3.000 Oekraïners om te protesteren tegen de opzettelijke hongersnood van miljoenen Oekraïners door de marxistische Sovjetregering.

Terwijl ze marcheren, wordt een georganiseerde aanval door communisten uitgevoerd. Eerst gooien de communisten vanaf een verhoogd platform honderden pamfletten naar beneden. Als de demonstranten opkijken om te zien waar ze vandaan komen, worden honderden stenen in hun gezicht gegooid. Dan stormen honderden communisten die van tevoren langs de trottoirs tussen de toeschouwers zijn opgesteld gelijktijdig van beide kanten naar binnen en vallen de demonstranten aan met ijzeren pijpen, hamers en boksbeugels.

Ze scheuren de Amerikaanse vlaggen aan stukken. Tientallen betogers zijn opgenomen in het ziekenhuis en meer dan 100 gewonden.

1933

Terwijl de zionistische centrale bank een depressie veroorzaakte na de beurscrash, en de werkloosheid de 25% nadert, introduceert congreslid Louis McFadden heldhaftig artikelen van beschuldiging voor de minister van Financiën, twee assistent-secretarissen van de Schatkist, de hele Raad van Bestuur van de Federal Reserve, en de functionarissen en de directeuren van haar twaalf regionale banken, onder vermelding van:

“(De Fed) werd dit land op bedrieglijke en ontrouwe wijze opgedrongen door de bankiers die hier uit Europa kwamen en ons onze gastvrijheid terugbetaalden door onze Amerikaanse instellingen te ondermijnen. Die bankiers haalden geld uit dit land om Japan te financieren in een oorlog tegen Rusland. Ze financierden Trotski’s overtocht van New York naar Rusland, zodat hij zou kunnen helpen bij de vernietiging van het Russische rijk. … Welke koning heeft zijn onderdanen ooit zo beroofd als de Federal Reserve ons heeft beroofd?”

In een boekje met de titel An Astounding Exposure worden veel van Mcfaddens opmerkingen op de vloer van het Congres gepubliceerd. Hij stelt:

“Sommige mensen denken dat de Federal Reserve Banks overheidsinstellingen van de Verenigde Staten zijn. Het zijn particuliere monopolies die de mensen van deze Verenigde Staten ten prooi vallen ten behoeve van zichzelf en hun buitenlandse klanten; buitenlandse en binnenlandse speculanten en oplichters; en rijke en roofzuchtige geldschieter. In die duistere bende financiële piraten zitten mensen die iemand de keel zouden doorsnijden om een dollar uit zijn zak te krijgen; er zijn mensen die geld naar staten sturen om stemmen te kopen om onze wetgevende macht te controleren; er zijn mensen die internationale propaganda voeren met het doel ons te misleiden om nieuwe concessies te doen die hen in staat zullen stellen hun misdaden uit het verleden te verdoezelen en hun gigantische reeks misdaad opnieuw in gang te zetten.”

“Ze creëerden met ons geld een schrikbewind in Rusland om die oorlog verder te helpen. Ze brachten de afzonderlijke vrede tussen Duitsland en Rusland tot stand en dreven zo een wig tussen de geallieerden in de Tweede Wereldoorlog.

Ze hebben de Russische Revolutie aangewakkerd en aangewakkerd en hebben Trotski een groot fonds Amerikaanse dollars ter beschikking gesteld in een van hun filialen in Zweden, zodat door hem Russische huizen grondig zouden worden opgebroken en Russische kinderen ver van hun natuurlijke beschermers zouden worden gesmeten. Sindsdien zijn ze begonnen met het opbreken van Amerikaanse huizen en de verspreiding van Amerikaanse kinderen.

…We waren tegen het plan van Aldrich voor een centrale bank. De mannen die de Democratische Partij regeren, beloofden het volk toen dat als ze weer aan de macht zouden komen, er hier geen centrale bank zou worden gevestigd zolang ze de regering zouden regeren. Dertien maanden later werd die belofte gebroken, en de regering-Wilson, onder de voogdij van die sinistere Wall Street-figuren die achter Colonel House stonden, vestigde hier in ons vrije land de wormstekige monarchale instelling van de “King’s Bank” om ons te controleren van de top naar beneden, en van de wieg tot het graf.

Mcfadden zal binnenkort sterven aan een ‘plotselinge ziekte’. Zijn dood krijgt weinig aandacht van de pers.

Mcfadden moet worden beschouwd als een van de grote figuren in de Amerikaanse geschiedenis.

De internationale banken zien recordwinsten en innen achtergelaten activa voor centen op de dollar, terwijl Amerikanen in de rij staan voor aalmoezen.

1933

De eerste openlijk communistische president van de Verenigde Staten, de zionist Franklin Delano Roosevelt, wordt gekozen in de nasleep van de financiële ineenstorting en na de Grote Depressie. De zionistische propaganda had met succes het ‘kapitalisme’ (een fictieve marxistische schepping) de schuld gegeven van de door de communistische centrale bankier veroorzaakte financiële ineenstorting. De beurscrash van 1929 wordt uiteindelijk het cruciale moment in de Amerikaanse geschiedenis, aangezien het het einde van het vrijemarktsysteem markeert, en de opkomst van het communisme en de totalitaire heerschappij door de internationale banken over de Amerikaanse

Roosevelt wordt vaak Rosenfeld genoemd voor de controle die de zionisten over zijn regering uitoefenen.

Hij zal de controle over de Amerikaanse regering volledig aan hen overdragen.

Zijn “New Deal” transformeert de Verenigde Staten van een relatief vrije natie in een verzorgingsstaat en creëert een grote reeks rechtenprogramma’s en een enorme uitbreiding van de federale overheid.

Een groot deel van de New Deal-regeling is verzonnen door FDR’s ‘Brain Trust’, een groep zionistische adviseurs bestaande uit bankiers en professoren in de rechten van de NYU en Columbia Universities.

Tijdens de “Eerste Honderd Dagen” is er een ongekende lawine van wetgeving.

Een reddingsoperatie voor banken draagt geld over van de uitgehongerde en verarmde belastingbetalers naar de zionistische internationale bankiers.

Veel kleinere banken worden gedwongen failliet te gaan door de nieuwe regels van de Emergency Banking Act, waardoor hun klanten en marktaandeel in handen zijn van grotere zionistische banken.

De SEC is opgericht om de grootste banken in staat te stellen regels te maken en de concurrentie te controleren en te beperken.

De FERA-wet creëert nepbanen om aan werklozen te geven, gefinancierd door belastingbetalers.

De Agricultural Adjustment Act is een voedselreductieplan in Sovjet-stijl, waarbij belastingbetalers vee kopen van boeren en het vervolgens wordt geslacht in plaats van verkocht, om de hongersnood te vergroten. Volgens de nieuwe wet worden boeren door de belastingbetalers betaald om hun land NIET te bewerken. (de redenering voor zo’n domheid tijdens een depressie? Om de voedselprijzen kunstmatig op te drijven.)

De FDIC is opgericht om te eisen dat belastinggeld wordt gebruikt om een corrupte bank te redden. Hierdoor kunnen banken geld van depositohouders aannemen en gokken. Als ze verliezen, jammer voor de belastingbetaler. Als ze winnen, houden ze het geld!

De NIRA is een wet die vakbonden enorme nieuwe bevoegdheden geeft over klanten in veel bedrijfstakken door middel van collusie, prijsafspraken, loonafspraken en het opleggen van nieuwe beperkingen aan bedrijven. (Het wordt kort daarna ongeldig verklaard door het Hooggerechtshof.)

De NFA belast en beperkt de verkoop of het vervoer van vuurwapens sterk.

De FCC wordt opgericht, die commerciële belangen controle geeft over radio en televisie en hen in staat stelt de concurrentie weg te reguleren.

Tientallen nieuwe afdelingen en bureaus, en een leger van bureaucraten overspoelt Washington. Amerika’s vrije markt en beperkte overheidstraditie wordt vervangen door een enorme regelgevende machine gevuld met complexe bewegende delen die voor kiezers onmogelijk te besturen of te controleren zijn, en die alleen kunnen worden gecontroleerd door permanent ingebedde bedrijfsbelangen.

The Roosevelt Red Record and Its Background door Elizabeth Dilling beschrijft de krachten achter de media-creatie van het karakter van FDR en de zakelijke omverwerping van de VS die daarop volgt.

Cartoon toont Bronstein-Trotsky die verantwoordelijk is voor de marxistische omverwerping van de Verenigde Staten. Door dit soort propaganda ging de wereld geloven dat “Rusland” achter de verspreiding van het communisme zat.

FDR’s “Brain Trust” is eigenlijk gewoon een bedrijfsregel. Cartoon beeltenis van de corporate overheersing van zijn administratie.

Net als in de Sovjet-Unie worden boerderijdieren in beslag genomen en vernietigd terwijl mensen honger lijden. Vrachtwagens met geslachte dieren worden begraven in grote gaten in de grond.

New Deal-beleid heeft zwarte Amerikanen opzettelijk werkloos gemaakt, zodat ze gedwongen zouden worden tot permanente overheidssteun, waar ze kunnen worden omgekocht om op Marixsts te stemmen.

The Roosevelt Red Record and its Background door Elizabeth Dilling legt de marxistische overname bloot.

1933

Om zijn haat jegens de Verenigde Staten te tonen en om te laten zien voor wie hij werkelijk werkt, is een van de eerste opdrachten van Roosevelt om de Sovjet-Unie te erkennen als een legitieme regering, ook al is het publiekelijk verklaarde doel van de Communistische Internationale de omverwerping van alle regeringen, inclusief de Verenigde Staten.

De nieuwe relatie met de VS zal de Sovjet-Unie enorm versterken en zal leiden tot de dood van tientallen miljoenen Russen.

In American Legion Magazine bespreekt William Lavarre in 1951 de gevolgen van de beslissing van de verraderlijke Roosevelt.

“16 november 1933 – om middernacht! Dat is een datum in de Amerikaanse geschiedenis die onze kinderen lang tragische redenen zullen hebben om te onthouden. Dat was de dag dat de Sovjet-commissaris voor Buitenlandse Zaken Maxim Litvinov, de plunderaar van Estland en de eerste agent van het Kremlin voor het socialiseren van Engeland, ging zitten met Franklin Roosevelt, nadat Dean Acheson en Henry Morgenthau het spagaatwerk van de propaganda hadden gedaan, en de deal hadden gesloten die de Amerikaanse mensen, en onze eens zo enorme middelen, tot een sociale en economische ramp die nu op de rand staat van een nationale en internationale ramp …

De Roosevelt-Stalin-deal van november 1933 heeft ons, als natie en als halfrond, zo veel geld gekost, dat de volledige inschatting van onze verliezen en verplichtingen pas over meerdere generaties bekend zal zijn. De winst van het Kremlin in de Verenigde Staten en de kosten van het communisme voor ons komen pas nu, in 1951 – na achttien jaar lijden onder een Sovjet-ambassade in onze hoofdstad, en zijn agenten om door de Verenigde Staten te zwerven – tot het publieke bewustzijn.

Het is echt een kostbaar tijdperk geweest van mysterieuze vriendschap voor een verzoening van de duivel, van on-Amerikaanse compromissen met bedrog en heidense ideologieën. Sommige van zijn hoofdrolspelers zijn nu dood, hun graven zijn een monument voor onze huidige hachelijke situatie, maar anderen hebben, opnieuw op mysterieuze wijze, toestemming gekregen om hun strategische plaatsen binnen te gaan.”

1933

Zionistische organisaties klagen een Zwitserse politieke partij aan in een poging om de publicatie van The Protocols of the Learned Elders of Zion te censureren en te stoppen. Er wordt een proces gehouden in Bern, Zwitserland, en vooraanstaande zionisten worden erbij gehaald om te getuigen dat ondanks de gebeurtenissen in elk land die tot in de kleinste details overeenkomen met de protocollen, ze beloven dat de protocollen niet echt zijn.

De procedure, bekend als The Berne Trial, trekt internationale aandacht.

Lachwekkend getuigt zionist Chaim Weizmann. (Hij had ooit een beroemde uitspraak gedaan:)

“We zullen ons in Palestina vestigen, of je het nu leuk vindt of niet… Je kunt onze komst bespoedigen of je kunt het evengoed vertragen. Het is echter beter voor u om ons te helpen, om te voorkomen dat onze constructieve krachten worden omgezet in een vernietigende kracht die de wereld omver zal werpen.”

De getuigenis van Weizmann in het proces is het equivalent van het vragen aan een seriemoordenaar die voor de camera moorden pleegt of hij schuldig is of niet.

Een getuige-deskundige voor de Zwitsers getuigt dat de protocollen authentiek zijn.

Een getuige-deskundige van de zionisten getuigt dat de protocollen plagiaat zijn. (Gekopieerd uit de originele bron.)

Uiteindelijk worden 3 beklaagden vrijgesproken en worden 2 veroordeeld tot het betalen van een kleine boete en gerechtskosten.

De rechter stelt in de rechtbank dat hij van mening is dat de Protocollen een vervalsing zijn. (Gekopieerd van hun oorspronkelijke bron.)

In wezen stelt het proces officieel vast dat er een sterk georganiseerd complot is om de regering van alle naties omver te werpen, uitgevoerd door de zionisten.

Het Berner Proces wordt weggelaten uit de zionistische leerboeken en de pers. Bijna niemand in de moderne Verenigde Staten weet dat het proces ooit heeft plaatsgevonden.

1933

Het Duitse parlementsgebouw (Reichstag) wordt in brand gestoken. Communist Marinus van der Lubbe krijgt de schuld van de brand. Veel communistische leiders worden gearresteerd.

Een andere theorie suggereert dat Hitler het vuur heeft aangestoken, als een excuus om communisten op te pakken.

In beide gevallen worden de zionistische doelen bereikt – de spanningen in Duitsland nemen toe, samen met het anti-joodse sentiment.

Deze gebeurtenis leidt ook tot de Machtigingswet, die Hitler’s macht vergroot en hem in staat stelt wetten aan te nemen zonder tussenkomst van het parlement.

De Machtigingswet vergroot de macht van Hitler enorm.

Of Hitler of een communistische agitator het gebouw in brand heeft gestoken, de spanningen in Duitsland lopen op en de zionisten winnen.

1933

Adolf Hitler Wordt kanselier van Duitsland.

Hitler ontmantelt alle marxistische Duitse vakbonden en arresteert hun zionistische leiders.

Hij beëindigt herstelbetalingen uit het Verdrag van Versailles, verlaagt belastingen, verwijdert bestaande strikte wapenbeheersingsmaatregelen, beperkt het zionistische eigendom van media, neemt de zionistische centrale bank over en begint schuldvrije valuta uit te geven.

(Deze daad verschuift de zionistische steun onmiddellijk van Hitler. Hoewel zijn opkomst door Wall Street werd gefinancierd, kunnen ze niet het risico lopen dat een land buiten het op schulden gebaseerde valutasysteem komt, aangezien andere landen snel de snelle welvaart zullen ontdekken die volgt op de verwijdering van de centrale bank. Dit brengt het hele zionistische wereldplan in gevaar.)

De zionisten besluiten dat het nu tijd is om door te gaan met de nieuwe oorlog.

Een stortvloed van anti-Hitler-propaganda wordt losgelaten in de zionistische pers in de VS en Europa.

Zionistische leiders geven een formele oorlogsverklaring af tegen Duitsland.

Boycots van Duitse goederen worden aangekondigd.

Er worden pogingen gedaan om de economische welvaart die altijd volgt op het verwijderen van de centrale bank snel te smoren.

De zionisten zijn bijna in paniek om elke economische groei te stoppen en Duitsland te verstikken.

De vooraanstaande zionist Samuel Untermeyer stelt: “Ieder van u, zowel Jood als heiden, moet weigeren zaken te doen met een koopman of winkelier die goederen van Duitse makelij verkoopt of die Duitse schepen of scheepvaart begunstigt…

Duitsland [is] bekeerd van een natie van cultuur tot een ware hel van wrede en wilde beesten.

We zijn het niet alleen aan onze vervolgde broeders, maar aan de hele wereld verplicht om nu uit zelfverdediging een slag toe te brengen die de mensheid zal bevrijden van een herhaling van deze ongelooflijke verontwaardiging …

Wat we voorstellen en al ver zijn gegaan in de richting van doen, is om te vervolgen een puur defensieve economische boycot die het Hitler-regime zal ondermijnen en het Duitse volk tot bezinning zal brengen door hun exporthandel, waarvan hun bestaan afhangt, te vernietigen.”

De kop van de Daily Express-krant op de voorpagina luidt:

“Judea verklaart de oorlog aan Duitsland.”

Het artikel stelt:

“Heel Israël over de hele wereld verenigt zich om een economische en financiële oorlog aan Duitsland te verklaren… Veertien miljoen Joden, verspreid over de hele wereld, staan dicht bij elkaar als één man, om de oorlog te verklaren aan de Duitse …

De joodse groothandel zal zijn huis verlaten, de bankier zijn beurs, de koopman zijn bedrijf en de bedelaar zijn nederige hut, om zich bij de heilige oorlog tegen het volk van Hitler aan te sluiten.”

Er wordt een enorme bijeenkomst georganiseerd in Madison Square Garden in New York om de menigte tegen Hitler aan te wakkeren en de zaden voor oorlog te planten. Er worden ook bijeenkomsten gehouden in Chicago, Boston, Philadelphia en verschillende andere steden.

In de VS wordt absurde propaganda verspreid waarin Duitsers worden afgebeeld als kannibalen, baby’s tegen muren worden ingeslagen en vrouwen en kinderen worden gewurgd. (De dingen die de zionisten in Rusland hebben gedaan.)

Marxistische bendes zijn geagiteerd in de VS en houden protestmarsen om Amerikanen aan te sporen Duitse goederen te boycotten.

Ondanks dat ze geen interesse hebben in de zaken in Duitsland, slikken veel Amerikanen de propaganda en doen mee aan de boycot, protesteren buiten winkels die geïmporteerde Duitse goederen vervoeren en vernielen winkels en de in Duitsland gemaakte producten die erin worden gevonden. Voor hun eigen veiligheid en om hun bedrijf te redden, stoppen veel handelaren met het importeren en exporteren van Duitse goederen. Zelfs degenen die niet deelnemen aan de boycot worden gedwongen te stoppen met het vervoeren van Duitse goederen, aangezien communistische bendes lijsten krijgen van kooplieden die nog steeds Duitse goederen vervoeren en worden gestuurd om deze artikelen te vinden en te vernietigen en de winkels te vernielen.

Omdat tweederde van de Duitse voedselvoorziening wordt geïmporteerd, zullen de boycots leiden tot hongersnood, wederom voor Duitsland.

Als gevolg hiervan nemen Duitsers wraak door Joodse winkels in Duitsland te boycotten.

In een toespraak als reactie op de boycots en propaganda stelt Hitler:

“De communistische en marxistische criminelen en hun joods-intellectuele aanstichters, die op het nippertje met hun kapitaal de grens over zijn gegaan, ontvouwen nu een gewetenloze, verraderlijke campagne van agitatie tegen het Duitse volk als geheel vanaf daar ….

Leugens en laster van positief huiveringwekkende perversiteit worden gelanceerd over Duitsland. Horrorverhalen over uiteengereten Joodse lijken, uitgestoken ogen en afgehakte handen doen de ronde om het Duitse volk voor de tweede keer in de wereld te belasteren, zoals ze al een keer eerder in 1914 waren gelukt.”

Terwijl de publieke vete tussen Duitsland en de zionisten een koortsachtig hoogtepunt bereikt, benaderen zionistische agenten Hitler stilletjes en werken achter de schermen samen om Joden uit Duitsland te verwijderen. Er wordt overeenstemming bereikt over de overdracht van 60.000 Joden en al hun bezittingen naar Palestina. De overeenkomst staat bekend als de Ha’avara. Details hierover zijn niet te vinden in zionistische leerboeken, maar zijn te vinden in veel andere boeken, waaronder Lenni Brennars Zionism in the Age of Dictators en 51 Documenten: Zionistische samenwerking met de nazi’s.

1933

Net als in Rusland, waar de zionisten elk stukje goud in beslag hadden genomen en naar de bankiers in West-Europa hadden gestuurd, wordt hetzelfde gedaan in de Amerikaanse

FDR die een uitvoerend bevel tekent dat het bezit van gouden munten, certificaten of edelmetaal strafbaar stelt, behalve in zeer kleine bedragen. Al het overige goud moet worden ingeleverd bij de zionistische centrale bank.

De buitengewone kracht van de zionistische propagandamachine wordt gedemonstreerd wanneer Amerikanen, in plaats van Roosevelt aan zijn haren uit zijn kantoor het dorpsplein op te slepen, vrijwillig binnenlopen en al hun monetaire goud afgeven aan het private banking-huis.

In tegenstelling tot Rusland, waar een revolutie nodig was om het goud van de naties te bemachtigen, dragen Amerikanen het hunne gewoon over aan hun enige vijand op aarde, de internationale zionisten.

We nemen al je geld onder schot. Maar maak je geen zorgen, het is voor je eigen bescherming.

1933

Edith Miller publiceert Occulte theocratie, waarin ze uitlegt dat hoewel de bevolking van Joden één ding wordt geleerd, de geheime orde die over hen heerst, heel verschillende overtuigingen heeft (vergelijkbaar met wat wordt uitgelegd in Ezechiël 8 en door het hele Nieuwe Testament heen) en is geleidelijk over alle naties gaan heersen:

“De verplichtingen en regels van de ritus voor de Joodse massa zijn vervat in de Talmoed en Schulchan Aruk, maar de esoterische leringen voor de hogere ingewijden zijn te vinden in de kabbala… de praktische toepassing van de kabbalistische kennis komt tot uiting in het gebruik dat ervan, door de eeuwen heen, door Joden om invloed te krijgen, zowel in de hogere sferen van het heidense leven als over de massa.

Zowel vorsten als pausen hadden gewoonlijk een of meer Joden als astrologen en adviseurs, en ze gaven Joden vaak de controle over hun leven door hen als artsen in dienst te nemen. Zo verwierven Joden in bijna elk heidens land politieke macht, naast financiële macht, aangezien Joodse hofbankiers staatsfondsen en belastingen manipuleerden. Door de eeuwen heen kan ook de zich uitbreidende macht van de sekte worden gevolgd, en er is nooit meer een afschuwelijk voorbeeld gezien van de verwoestende en vernietigende kracht van de penetratie van een geheime subversieve samenleving.

Met zijn B’nai B’rith Hoge Raad als leidend hoofd, is de sekte met zijn leden die wemelt van alle naties de soevereine macht geworden die regeert in de raden van alle naties en hun politieke, economische, religieuze en educatieve beleid bestuurt.”

1933

Zionist Eugene Meyer, voorzitter van de marxistische Federal Reserve, treedt af als voorzitter en koopt de krant Washington Post.

Meyer keert onmiddellijk het redactionele beleid van de Post om en verandert de machtige krant in een pro-communistisch, pro FDR, anti-Duitsland, pro-oorlog propagandaplatform.

De vier grootste media in de Verenigde Staten zijn nu allemaal zionistische propagandamiddelen : The New York Times, de Washington Post, CBS en NBC.

De zionistische voorzitter van de centrale bank neemt de grote krant over. Niets te zien hier.

1934

In een later boek The Iron Curtain Over America, bespreekt auteur John Beaty de aanval op Duitsland in de vroege jaren 1930 door de zionistische pers in de westerse landen, met vermelding van:

“… Eerste Wereldoorlog, werd plotseling gewelddadig. Duitsland werd aan de kaak gesteld in verschillende invloedrijke New Yorkse kranten en via de radio. Het publiek werd versuft door de propaganda..”

1934

In zijn boek How Odd Of God: An Introduction To The Joden,

Rabbi Lewish Brown stelt:

“We zijn van plan de heidenen opnieuw te maken – wat de communisten in Rusland doen.”

Browne haat je. Maar het is niet zakelijk, het is persoonlijk.

1934

Na een bezoek aan Amerika vertrekt Jerzy Potocki, de Poolse ambassadeur in de VS, in shock over de volledige en totale onwetendheid van de Amerikaanse bevolking met betrekking tot wereldaangelegenheden, en zegt:

“Bovenal is de propaganda hier (in de VS) volledig in Joodse handen. Wanneer men de onwetendheid van het publiek in gedachten houdt, is hun propaganda zo effectief dat mensen geen echte kennis hebben van de ware stand van zaken in Europa.

President Roosevelt heeft de macht gekregen om enorme reserves aan bewapening te creëren voor een toekomstige oorlog waar de Joden bewust naar op weg zijn.”

1934

The Red Network is een uitgave van Elizabeth Dilling, waarin ze de namen beschrijft van enkele honderden communistische organisaties in de Verenigde Staten, die zijn geïnfiltreerd in elke industrie, de academische wereld en alle overheidsniveaus.

Dilling wordt door de zionistische pers gebrandmerkt als … een antisemiet.

1934

Een Amerikaanse Senaatscommissie wordt gevormd om het bewijs te onderzoeken dat internationale bankbelangen die momenteel grote banken in de VS controleren, de Amerikaanse president en het congres opzettelijk hebben misleid om namens de bankiers de Eerste Wereldoorlog in te gaan.

Het staat bekend als de Nye-commissie voor voorzitter senator Gerald Nye.

Topzionist Alger Hiss fungeert als juridisch adviseur, die helpt om het onderzoek van de commissie op een verkeerde manier te sturen en te voorkomen dat de waarheid wordt onthuld.

(Hiss blijkt later een Sovjet-spion te zijn, maar hij komt er alleen af met een aanklacht voor meineed.)

In een onheilspellende vertoning van hoe krachtig en verreikend zionistische controle over de Amerikaanse regering is, doet Hiss het kruisonderzoek van Bernard Baruch, een van de machtigste zionistische leiders in Amerika.

“Bernard Baruch liep in 1912 vaak het Democratische Hoofdkwartier binnen met [Woodrow] Wilson op sleeptouw en leidde hem als een poedel aan een touwtje”,

zegt Curtis Dall, schoonzoon van Franklin Delano Roosevelt in zijn boek FDR: My Exploited Schoonvader.

De hoorzittingen worden bekritiseerd en belachelijk gemaakt door de Democratische Partij en de zionistische pers.

Een gedenkwaardige theatervoorstelling door de zionistische krantenuitgever en senator Carter Glass laat het bloed druipen van Glass’ handen nadat hij op de tafel beukt in valse woede dat iemand de integriteit van de overleden democraat-president Woodrow Wilson in twijfel zou trekken.

Na 93 hoorzittingen die meer dan anderhalf jaar duurden, stelt de commissie vast dat de Verenigde Staten in feite door de zionistische bankiers om winstredenen in de Eerste Wereldoorlog zijn misleid.

Maar omdat de bevindingen betrekking hebben op de internationale bankiers van de Federal Reserve die veel machtiger zijn dan de Amerikaanse regering, worden er geen aanklachten ingediend tegen wie dan ook. De bankiers gaan door met de Tweede Wereldoorlog.

Het Nye Comité zelf is geïnfiltreerd met communisten.

De Zio-communistische Alger Hiss ondervraagt de Zio-communist Baruch.

1934

Ze’ev Zhabotinski, (alias Vladimir Jabotinsky om zijn identiteit te verbergen), auteur en oprichter van de zionistische terroristische sekte Irgun Zvai Leumi geeft toe dat de komende oorlog niet door Hitler zal worden begonnen, zoals gerapporteerd in de nepgeschiedenis, maar door de zionisten, die een “spirituele oorlog” resulterend in totale Duitse vernietiging:

“De strijd tegen Duitsland wordt nu al maanden gevoerd door elke Joodse gemeenschap, op elke conferentie, in alle vakbonden en door elke Jood in de wereld. Er zijn redenen om aan te nemen dat ons aandeel in deze strijd van algemeen belang is.

We zullen een geestelijke en materiële oorlog van de hele wereld tegen Duitsland beginnen. Duitsland streeft ernaar opnieuw een grootse natie te worden en zowel haar verloren gebieden als haar koloniën terug te winnen. Maar onze Joodse belangen vragen om de volledige vernietiging van Duitsland. Gezamenlijk en individueel vormt de Duitse natie een bedreiging voor ons Joden.”