20210706 Over dodelijke invloeden in onze geschiedenis 13

via in the bible

Dood van alle naties v.a. 1517

NB.: de site werkte niet meer maar lijkt het weer te doen

Google translate gebruikt en niet aangepast.

1917

De hand van president Woodrow Wilson beeft terwijl hij het Congres toespreekt. Ondanks dat hij honderden keren heeft beloofd de VS buiten de oorlog te houden, en zelfs zijn hele campagne heeft gevoerd en op basis van deze belofte herkozen wordt, verraadt hij zijn land.

Op advies van zijn zionistische behandelaar, Louis Brandeis, rechter van het Hooggerechtshof, die Wilson onlangs heeft benoemd tot lid van het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten, beveelt Wilson het Congres aan dat de VS de oorlog aan Duitsland verklaren (zonder provocatie, zelfs als Duitsland openlijk vrede zoekt met Groot-Brittannië) .

Hij informeert het Congres ten onrechte dat een Duitse onderzeeër de SS Sussex in het Engelse Kanaal tot zinken heeft gebracht in strijd met het internationaal recht, en dat Amerikaanse burgers aan boord van de SS Sussex met het schip waren omgekomen.

Hoewel het verhaal uiteindelijk wordt verzonnen, verklaart de VS 4 dagen later de oorlog aan Duitsland. Wilson heeft onbewust een reeks gebeurtenissen in gang gezet die zullen leiden tot de val van de hele wereld in handen van de internationale zionistische terroristische organisatie.

Later schrijft Francis Neilson in zijn boek Makers of War :

‘In Amerika vond Woodrow Wilson, wanhopig op zoek naar een voorwendsel om de oorlog in te gaan, het uiteindelijk in het ‘zinken’ van de Sussex in het midden van het kanaal. Iemand vond een garen uit waarmee Amerikaanse levens verloren waren gegaan. Met zo’n excuus ging hij naar het Congres voor een oorlogsverklaring. Naderhand ontdekte de marine dat de Sussex niet was gezonken en dat er geen Amerikaanse levens waren verloren.”

Twintig jaar later zou de Britse premier Winston Churchill zeggen:

“Amerika had zich met haar eigen zaken moeten bemoeien en uit de wereldoorlog moeten blijven. Als je niet aan de oorlog was meegegaan, zouden de geallieerden in het voorjaar van 1917 vrede hebben gesloten met Duitsland.

Als we vrede hadden gesloten, zou er geen ineenstorting zijn geweest in Rusland gevolgd door het communisme, geen ineenstorting in Italië gevolgd door het fascisme, en zou Duitsland het Verdrag van Versailles niet hebben ondertekend, dat het nazisme in Duitsland op de troon heeft gezet.

Als Amerika uit de oorlog was gebleven, zouden al deze ‘ismen’ vandaag niet het Europese continent overspoelen en de parlementaire regering afbreken – en als Engeland begin 1917 vrede had gesloten, zou het meer dan een miljoen Britse, Franse , Amerikaanse en andere levens. Duitsland bood aan om de territoriale status van elk land te herstellen waarmee Groot-Brittannië in oorlog is… Duitsland eiste geen voordelen”

Een doodsbange Wilson vertelt, onder chantage, een stapel leugens aan het Congres.

1917

Rusland verkeert nu in grote moeilijkheden, met zware oorlogsschulden, voornamelijk leningen aan door Rothschild gecontroleerde banken, en alle verdere leningen zijn stopgezet om de Russische economie omver te werpen. (standaard marxistische expansie-contract-boom-bust-strategie.)

Minister Nikolai Shcherbatov stelt:

‘We zijn in de ring van de heksen gevallen. We staan machteloos: het geld is in handen van de Joden en zonder hen kunnen we geen enkele kopeke krijgen…”

Naast de uitgebreide en toen gecontracteerde geldvoorraad, hebben miljoenen Russische mannen boerderijen en industrie verlaten om in de oorlog te vechten, waardoor voedsel en andere goederen schaars zijn en de prijzen omhoogschieten. Naarmate de armoede toeneemt, neemt ook de misdaad toe. Overal zijn marxistische agitatoren aan het werk die de omstandigheden uitbuiten en propaganda verspreiden.

Hun beweging begint snel aan kracht te winnen van boeren die honger hebben en nergens heen kunnen.

In de hoofdstad zijn de troepen lappendeken geworden en slecht opgeleid, aangezien de besten ten strijde zijn getrokken, en velen die overblijven hebben hun motivatie en loyaliteit verloren en hebben bijna geen voorraden meer.

Er wordt besloten dat de gebeurtenissen moeten beginnen op de Joodse Purim-dag, de jaarlijkse viering van een massamoord op tienduizenden Perzen. Op die dag worden massale protesten georganiseerd, gefinancierd door Jacob Schiff, waarvan er vele gewelddadig worden. Als tsaar Nicolaas II beveelt de protesten met geweld neer te slaan, wordt de menigte nog groter en worden veel overheidsgebouwen ingehaald. Hij wordt gedwongen af te treden. Joden in heel Europa en Amerika vieren, onder invloed van de zionistische pers, de troonsafstand van de Russische tsaar. De 300-jarige Romanov-dynastie komt tot een einde.

De zionisten hebben tsaar Nicolaas II gedwongen te vertrekken. Ze hebben Rusland bij de keel.

Perspropaganda beeldt het Russische volk af dat zichzelf bevrijdt, precies het tegenovergestelde van wat er gebeurt.

1917

De zionistische leiders van de revolutie van 1905 die verbannen waren, beginnen terug te keren naar Rusland. Bronstein (Trotsky) komt uit New York en Ulyanov (Lenin) uit Zwitserland. In oktober 1917 grijpen de zionisten de macht in Rusland.

De nieuwe onwettige regering wordt niet erkend door andere landen.

Rusland is opgesplitst in twee facties, “blanken” (christenen) / (NB. wit versus “rood”. (door de zionisten gecontroleerde marxisten)

Later in zijn boek My Life onthult Trotski dat hem een “grote lening” werd gegeven door een niet nader genoemde Britse financier, die moest worden terugbetaald in Russisch goud nadat de tsaar was afgezet.

De Amerikaanse ambassadeur in Rusland, David Francis, is verontrust als hij ziet dat de revolutie niet echt Russisch is, maar Joods. Hij stelt:

“De bolsjewistische leiders hier, van wie de meesten joden zijn en 90 procent van hen zijn teruggekeerde ballingen (vanaf de poging tot staatsgreep in 1905), geven weinig om Rusland of enig ander land, maar zijn internationalisten en ze proberen een wereld te beginnen. -brede sociale revolutie.”

Alle bekende exemplaren van de Protocollen van de Geleerde Wijzen van Zion in Rusland worden vernietigd. Er wordt aangekondigd dat iedereen die in het bezit van een kopie wordt aangetroffen, op zicht moet worden doodgeschoten, in wezen een erkenning van de authenticiteit van de protocollen.

De krant Pravda wordt overgenomen door de goed gefinancierde revolutionairen en de oplage wordt onmiddellijk verhoogd van 3.000 naar 300.000. Inhoud wordt volledig pro-revolutie. Exemplaren worden gratis uitgedeeld.

De nieuwe Russische regering zal bestaan uit 384 vooraf gekozen commissarissen.

13 zijn Russisch. 300 zijn joods. 264 van de 300 Joden komen van buiten Rusland.

De Russische Revolutie is niet zo Russisch als wordt gemeld in de zionistische pers.

In zijn latere boek, The Party’s Gold , beschrijft auteur Igor Bunich hoe de zionistische bankiers de revolutie financierden. Hij beschrijft ook hoe ze werden terugbetaald door al het goud in Rusland te verwijderen.

In zijn latere boek Wall Street and the Bolshevik Revolution beschrijft auteur Antony Sutton hoe de zionistische bankiers de revolutie financierden.

In zijn latere boek, Woodrow Wilson: Disciple of Revolution , merkt auteur Jennings C Wise op:

“Historici mogen nooit vergeten dat Woodrow Wilson, ondanks de inspanningen van de Britse politie, het Leon Trotski mogelijk heeft gemaakt Rusland binnen te komen met een Amerikaans paspoort.”

Trotski onthult in zijn boek dat de bankiers achter de revolutie zaten.

Igor Bunich beschrijft de financiering van de revolutie en de diefstal van al het Russische goud dat naar de zionistische heersers werd verscheept.

Sutton’s Wall Street en de bolsjewistische revolutie zouden verplichte literatuur moeten zijn op westerse scholen.

Discipel van de revolutie. Wilson speelde ook een belangrijke rol bij de omverwerping van de tsaar.

1917

Nu de zionisten Rusland onder controle hebben, het doel van de oorlog nu bereikt is voor zover het Rusland betreft, en de nieuwe regerende partij, trekken de bolsjewieken Rusland binnen enkele weken snel uit de oorlog.

Om de zionistische controle over Rusland veel gemakkelijker te maken (verdeel en heers), staat het nieuwe marxistische regime vervolgens een enorm deel van West-Rusland af. Een verbazingwekkende 34% van de Russische bevolking en meer dan de helft van zijn industriegrond en 90% van zijn kolenmijnen zijn eenvoudigweg afgehakt.

De overeenkomst staat bekend als het Verdrag van Brest-Litovsk en is ondertekend door de nieuwe onwettige regering.

Bijna 300.000 vierkante mijl land wordt ingenomen en zal de nieuwe naties van Finland, Estland, Letland, Litouwen, Wit-Rusland en Oekraïne worden, ook al zijn de burgers van deze gebieden Russen .

Deze verdeeldheid zorgt ervoor dat in deze regio’s nooit eindigende toekomstige conflicten worden aangewakkerd door de zionisten, en de nieuwe kleinere naties zijn gemakkelijker te beheren.

Een marionetleider kan de leiding over elk krijgen en de populaties onder controle houden terwijl hun middelen worden geplunderd.

Dit is veel gemakkelijker dan te proberen de enorme Russische natie vanuit één hoofdstad te besturen.

Ga verder naar: 1917-1932

1917

De Amerikaanse president Woodrow Wilson verwijst naar de Russische revolutie als:

“De prachtige en hartverwarmende gebeurtenissen die de afgelopen weken in Rusland hebben plaatsgevonden.”

Vervolgens richt hij een marxistische propagandatak van zijn eigen regering op, die bekend staat als het Comité voor openbare informatie. De CPI is een onafhankelijke en ongrondwettelijke overheidsinstantie, die propaganda verspreidt met behulp van belastinggeld, om te proberen Amerikanen te beïnvloeden om deelname aan de zionistische oorlog in Europa te steunen.

De CPI verspreidt zijn leugens door middel van de traditionele marxistische agitatietactieken van pamfletten, krantenberichten, advertenties in tijdschriften, films, posters, radio-uitzendingen, schoolcampagnes en toespraken. Naast oorlogspropaganda verspreidde de CPI ook informatie om Wilsons administratie gunstig in beeld te brengen.

De CPI zal na de oorlog worden gesloten en haar activiteiten worden geprivatiseerd en enorm uitgebreid door consolidatie van de media in zionistische handen.

1917

De loonlijst van CPI omvat Edward Bernays, die bekend wordt als ‘The Father of American Propaganda’.

Bernays is de auteur van de boeken Propaganda en Crystallizing Public Opinion , waarin hij licht werpt op hoe gemakkelijk de zionisten de publieke opinie creëren en veranderen, wanneer hij stelt:

“Dit is een tijdperk van massaproductie…Ook in dit tijdperk moet er een techniek voor de massale verspreiding van ideeën.”

“De constructie van instemming is de essentie van het democratische proces, de vrijheid om te overtuigen en te suggereren.”

“Het is soms mogelijk om de houding van miljoenen te veranderen, maar onmogelijk om de houding van één man te veranderen.”

“En “propaganda” werd een slecht woord … dus wat ik deed was proberen andere woorden te vinden. Dus vonden we de woorden “counsel on public relations”.

“Degenen die dit onzichtbare mechanisme van de samenleving manipuleren, vormen een onzichtbare regering die de ware heersende macht van ons land is. We worden geregeerd, onze geest is gevormd, onze smaak is gevormd, onze ideeën zijn gesuggereerd, grotendeels door mannen van wie we nog nooit hebben gehoord.”

“In bijna elke handeling van ons leven, of het nu op het gebied van politiek of zaken is, in ons sociale gedrag of ons ethisch denken, worden we gedomineerd door het relatief kleine aantal personen… die de mentale processen en sociale patronen van de massa begrijpen. Zij zijn het die aan de draden trekken die de publieke opinie beheersen, die oude sociale krachten benutten en nieuwe manieren bedenken om de wereld te binden en te leiden.”

“Wie zijn de mannen, die ons, zonder dat we het door hebben, onze ideeën geven, ons vertellen wie we moeten bewonderen en verachten, … over immigratie, die ons vertellen hoe onze huizen moeten worden ontworpen, welke meubels we erin moeten zetten, … welke foto’s we moeten bewonderen, welk jargon we moeten beïnvloeden, om welke grappen moeten we lachen?”

“Omdat de mens van nature gezellig is, voelt hij zich lid van een kudde, zelfs als hij alleen in zijn kamer is met de gordijnen dicht. Zijn geest behoudt de patronen die erop zijn gestempeld door de groepsinvloeden.”

“Geen enkele serieuze socioloog gelooft meer dat de stem van het volk enig goddelijk of bijzonder wijs en verheven idee uitdrukt. De stem van het volk drukt de mening van de mensen uit, en die mening is gemaakt door de groepsleiders in wie het gelooft en door die personen die de manipulatie van de publieke opinie begrijpen.”

Bernays, de massa-expert op het gebied van mind control en ‘vader’ van de propaganda.

1917

De Amerikaanse vertegenwoordiger Oscar Calloway, een democraat uit Texas, beschrijft hoe de zionisten de pers in de VS overnamen en nu de publieke opinie vormen . en powder interest, en hun dochterondernemingen, verzamelden twaalf mannen hoog in de krantenwereld en stelden hen in dienst om de meest invloedrijke kranten in de Verenigde Staten te selecteren en een voldoende aantal van hen om in het algemeen het beleid van de dagelijkse pers te controleren …

Ze vonden dat het alleen nodig was om de controle over 25 van de grootste kranten te kopen… Er werd een akkoord bereikt. Het beleid van de kranten werd gekocht, te betalen per maand, voor elke krant werd een redacteur aangesteld om goed toezicht te houden en informatie te bewerken met betrekking tot kwesties als paraatheid, militarisme, financieel beleid en andere zaken van nationale en internationale aard die van vitaal belang werden geacht in het belang van de kopers.”

1917

Henry Ford stelt:

“De enige verklaring die ik wil maken over de Protocollen (van de Geleerde Wijzen van Zion) is dat ze passen bij wat er gaande is. Ze zijn 16 jaar oud (ze waren eigenlijk meer dan 30 jaar oud) en ze hebben de wereldsituatie tot nu toe aangepast.”

Voor het voor de hand liggende observeren, wordt Ford nog steeds onderworpen aan aanvallen door de zionistische pers die hem een ‘antisemiet’ noemen.