20210630 Over dodelijke invloeden in onze geschiedenis 9

via in the bible

Dood van alle naties v.a. 1517

NB.: de site werkte niet meer maar lijkt het weer te doen

Google translate gebruikt en niet aangepast.

1897

De oppositie groeit snel onder het Joodse volk, tegen de door de bank gefinancierde zionistische politieke beweging, die probeert zich te verhullen voor religie om de massa voor de gek te houden.

Rabbi Yehoshua Leib Diskin zegt:

“De grootste rabbijnen zouden zich onmiddellijk moeten verzamelen en de zionisten moeten excommuniceren. Ze moeten hen uitsluiten van het Joodse volk door hun brood, hun wijn en gemengde huwelijken met hen te verbieden.”

Rabbi Chaim Yaakov Naftali Zilberberg zegt:

“Stel je voor hoe het zal zijn als, God verhoede, het idee van het zionisme werkelijkheid wordt. Dan zullen de zondaars koningen zijn, de onruststokers hoge functionarissen en de jonge slangen leiders. Dan zullen je vijanden over je heersen!”

Om deze beweging tegen te gaan, organiseren de bankiers het “Eerste Zionistische Congres” in Bazel, Zwitserland. Het wordt voorgezeten door Theodore Herzl. Na het congres schrijft Herzl op 3 september 1897 in zijn dagboek:

“Als ik het congres van Bazel in één woord zou moeten samenvatten – wat ik niet openlijk zal doen – zou het dit zijn: in Bazel heb ik de Joodse staat gesticht. Als ik het vandaag zou zeggen, zou ik worden begroet door universeel gelach. Over vijf jaar misschien, en zeker over 50, zal iedereen het zien.”

Ook in het dagboek onthult Herzl de ware verborgen doelen van het zionisme, die de meeste joden niet kennen. Herzl onthult dat de zionistische leiders zich niets aantrekken van het Joodse volk, en dat ze gebruikt en misbruikt moeten worden om de zionistische diefstal van het land Palestina mogelijk te maken.

In The Complete Diaries of Theodore Herzl , later gepubliceerd, worden nog veel meer uitspraken van Herzl gepubliceerd:

“Antisemitisme, dat een sterke en onbewuste kracht is onder de massa, zal de Joden geen kwaad

doen. Ik beschouw het als een beweging die nuttig is voor het Joodse karakter.

… Om Joden naar het platteland te lokken, zou je ze een sprookje moeten vertellen over hoe ze daar goud kunnen slaan.

… Laat de laffe, geassimileerde, gedoopte (Bijbelgelovige) Joden blijven.

…Het zou een uitstekend idee zijn om respectabele, geaccrediteerde antisemieten in te schakelen als vereffenaars van eigendom. De antisemieten zullen onze meest betrouwbare vrienden worden, de antisemitische landen onze bondgenoten. We willen emigreren als gerespecteerde mensen.”

… Ik heb u al verteld dat we respectabele antisemieten willen laten deelnemen aan ons project, met respect voor hun onafhankelijkheid die waardevol is voor ons – als een soort controle-autoriteit van het volk.

Ik ben tegen democratie. . . Overal waar oppositie kan optreden, zullen we die afbreken. We zullen uitgebreide maar stevige grenzen stellen aan de publieke opinie. . .

…Antisemitisme neemt onder de naties elke dag, elk uur toe, en moet blijven groeien, omdat de oorzaken [zionisme] niet zijn en niet kunnen worden weggenomen.

“Het is essentieel dat het lijden van Joden erger wordt… Dit zal helpen bij het realiseren van onze plannen.”

Het zionistische congres stelt openlijk vast dat antisemitisme wijdverbreid is en joods lijden zal nodig zijn om de komende diefstal van Palestina in de doofpot te stoppen.

Herzl’s dagboeken zouden verplichte lectuur op scholen moeten zijn als studenten enig begrip van de moderne wereld willen hebben.

1897

Zionist Bernard Lazare publiceert Antisemitism: Its History and Causes waarin hij uitlegt dat de oorzaken van antisemitisme door de geschiedenis heen, en de uitsluiting van het Joodse volk uit tientallen landen, een direct gevolg zijn van de aanvallen op het christendom en de vrijheid door de geheime occulte orden die nu de zionistische beweging hebben gevormd.

“De dag dat de jood voor het eerst werd toegelaten tot burgerrechten, was de christelijke staat in gevaar… de toetreding van de jood tot de (christelijke) samenleving markeerde de vernietiging van de staat, dat wil zeggen door de staat, de christelijke staat.”

“De Jood… is niet tevreden met het vernietigen van het christendom, maar hij predikt het evangelie van het jodendom; hij valt niet alleen het katholieke of het protestantse geloof aan, maar hij zet aan tot ongeloof, en legt vervolgens degenen wiens geloof hij heeft ondermijnd zijn eigen opvatting van de wereld, van de moraal en van het leven op. Hij is bezig met zijn historische missie, de vernietiging van de religie van Christus…

“Als deze vijandigheid, zelfs afkeer, slechts in één periode en in één land tegen de Joden was getoond, zou het gemakkelijk zijn om de beperkte oorzaken van deze woede te ontrafelen, maar deze race is integendeel een voorwerp van haat geweest voor iedereen de volkeren waaronder het zich heeft gevestigd … het moet daarom zijn dat de algemene oorzaak van antisemitisme altijd in Israël zelf heeft gelegen en niet in degenen die tegen Israël hebben gevochten.”

1897

Het 6-puntige stersymbool wordt aangenomen als het zionistische symbool.

Het toont 6 piramides die in alle richtingen wijzen, elk met een scheiding aan de bovenkant om de geheime kennis en scheiding aan te geven die wordt gegeven aan degenen die “verlicht” zijn met deze kennis, misschien hetzelfde als de ‘geheime kennis’ aangeboden in de Hof van Eden, gebruikt om Eva te verleiden om Gods instructie te verwerpen.

De ster gebruikt het symbolische getal 6 op verschillende manieren, 6 piramides, een 6-puntige ster en in het midden een 6-zijdig hexagram, waardoor velen geloven dat dit de ‘666’-referentie is in het Bijbelse boek Openbaring. Later zal de ster in het midden van de vlag van de nieuwe staat “Israël” worden geplaatst.

Het symbool werd bekend als de Davidster, nadat het werd geadopteerd en gebruikt door David Al-Roy, een 12e-eeuwse Joodse tovenaar die beweerde dat hij de Messias was en veel Joden overtuigde om hem te volgen.

De bankiersfamilie Rothschild heeft de ster ook in hun familiewapen gebruikt.

Het symbool zal spoedig op de Amerikaanse munt verschijnen zodra de zionisten de controle over het Amerikaanse monetaire systeem terugkrijgen.

De familie Rothschild gebruikt al lang verschillende versies van het symbool.

De oorlogsmachine neemt het occulte symbool aan. Handelingen 7:43: “Je nam de ster van je god Remphan mee.”

1897

Antonio Cánovas del Castillo, de premier van Spanje, wordt vermoord. Na een terroristische bomaanslag in Spanje in 1896 door marxistische revolutionairen, had Castillo hard opgetreden en honderden revolutionairen gevangengezet, van wie sommigen werden geëxecuteerd.

Hij is een nationalist die heeft gewerkt aan het herstel van de monarchie, wat de Spaanse onafhankelijkheid van de zionistische heerschappij zou betekenen.

Hij wordt neergeschoten en gedood door een marxistische revolutionair genaamd Michele Angiolillo.

Castillo wordt toegevoegd aan de lange lijst van dode anticommunisten.

1898

Een van de laatste grote staatsmannen op aarde, de voormalige Duitse kanselier Otto Von Bismarck, sterft. Zich goed bewust van wie de gebeurtenissen in Europa controleert, geeft hij voor zijn dood een ernstige waarschuwing, een die verbazingwekkend profetisch zal blijken te zijn:

“…Als het zo doorgaat, komt de crash twintig jaar na mijn vertrek.” …”Op een dag zal de grote Europese oorlog voortkomen uit een verdomd dwaas ding op de Balkan.”

1898

Op het tweede zionistische congres verklaarde Emmanuel (Max) Mendelstam, die beweerde namens het Joodse volk te spreken, in plaats van zijn kleine factie van bloeddorstige zionisten:

“De Joden verwerpen energiek het idee van fusie met andere nationaliteiten en klampen zich vast aan hun historische hoop op een wereldrijk.”

De pers slaagt er natuurlijk niet in om verslag uit te brengen over de buitengewone gebeurtenissen die plaatsvinden op de congressen, en de wereld blijft zich niet bewust van het groeiende zionistische wangedrocht.

De bijeenkomsten van het zionistische congres zijn de enige plaats waar ze openlijk spreken over haat tegen alle rassen en plannen voor wereldverovering.

1898

De bizarre Spaans-Amerikaanse oorlog wordt uitgevochten en duurt iets meer dan 90 dagen.

Na enkele decennia van het gebruikelijke zionistische programma in Cuba

(economische tegenspoed door woeker, verdeel de mensen door middel van perspropaganda, dan terroristische of valse vlagaanvallen om conflicten op gang te brengen) zijn de spanningen in Cuba overgekookt. Om een laatste klap uit te delen en de Spaanse regering voor eens en voor altijd te verwijderen, en Cuba onder zionistische heerschappij te plaatsen, wordt de Amerikaanse belastingbetaler ingeschakeld om de klus te klaren.

Het goedgelovige Amerikaanse publiek, dat nu heel gemakkelijk door de zionistische pers kan worden gemanipuleerd, kan op dit punt gemakkelijk in een conflict worden gebracht door middel van basispropaganda.

In dit geval worden er in de pers berichten gepubliceerd (die om welke reden dan ook nooit over Cuba berichten, maar plotseling non-stop over Cuba in de VS beginnen te berichten) die ten onrechte beweren dat er in Cuba “gruweldaden” worden gepleegd door toedoen van het Spaans.

(Hoewel de onderstaande propagandabeelden misschien lachwekkend lijken, worden vandaag de dag nog steeds dezelfde methoden gebruikt, tegen Rusland, Iran, Syrië en elk ander doelwit waar de zionisten Amerikaanse kogels willen afvuren.)

Net als de propaganda zijn hoogtepunt bereikt, wordt een handig getimede valse vlagaanval wordt gebruikt. De USS Maine vaart de haven van Havana binnen en ontploft, waarbij 266 doden vallen.

Spanje ontkent natuurlijk ten stelligste elke betrokkenheid bij de vernietiging van de Maine, aangezien ze er niets mee te maken hadden, ze hadden geen motief en zouden nooit een veel groter en veel machtiger land als de VS aanvallen.

Hoewel er geen bewijs is, en de claim slaat nergens op, de pers gaat in een razernij van beschuldigingen tegen “Spanje” voor het opblazen van Maine. De hersenloze “Remember The Maine”-mantra wordt overgenomen door boze Amerikanen, die direct in de zionistische val trappen en namens hen ten strijde trekken, waardoor de Spanjaarden van de macht in Cuba worden verwijderd.

In de komende eeuw zal deze eenvoudige strategie worden herhaald om de VS ertoe te brengen tientallen conflicten aan te gaan waar zij niets mee te maken heeft.

Naast het voorbereiden van een communistisch Cuba, worden Spaanse gebieden in de Stille Oceaan geconfisqueerd van Spanje, om de weg vrij te maken voor de komende aanvallen op Rusland.

Marinebases zijn gevestigd in Guam en de Filippijnen, duizenden mijlen van Cuba. (In de oorlog om het kleine Cuba te bevrijden van de fictie van het Spaanse “imperialisme”.) De waarheid is dat de zionisten de zeer strategische buitenpost van Cuba, net voor de Amerikaanse kust, moesten confisqueren en daar het communisme moesten vestigen voor de komende oorlog tegen Amerika , en om gebieden in de Stille Zuidzee in beslag te nemen voor de komende oorlog tegen Rusland.

Is het toeval dat de voornaam van de zionistische senator Red Proctor Red is? Onwaarschijnlijk.

De zionisten lachten erom hoe goedgelovig de Amerikanen waren.

1898

De bezetting van de Filipijnen, volgend op de Spaans-Amerikaanse Oorlog, leidt tot de Amerikaans-Filippijnse Oorlog, die leidt tot de zinloze dood van meer dan 200.000 Filippino’s en 5.000 Amerikanen, zodat er meer communistische bases kunnen worden opgericht om Rusland te omsingelen . Amerikanen zullen de schuld op zich nemen voor de zionistische verovering. Een verklaring is afgegeven door de Filippijnse president Emilio Aguinaldo:

“Mijn regering kan niet onverschillig blijven bij zo’n gewelddadige en agressieve inbeslagname van een deel van haar grondgebied door een natie die zich de titel van kampioen van onderdrukte naties heeft toegeëigend. Zo is het dat mijn regering geneigd is vijandelijkheden te openen als de Amerikaanse troepen proberen de Visayan-eilanden met geweld in bezit te nemen. Ik keur deze daden voor de wereld af, opdat het geweten van de mensheid zijn onfeilbare oordeel kan uitspreken over wie de ware onderdrukkers van naties en de kwelgeesten van de mensheid zijn.”

Amerikanen zullen vanaf dit punt de schuld op zich nemen voor alle veranderingen in het zionistische regime over de hele wereld.

Propaganda die “Amerika” afschildert als heldhaftig een “dictatuur” in de Filippijnen verpletterend.

200.000 Filippino’s worden zinloos vermoord.

1898

Elisabeth, de keizerin van Oostenrijk en koningin van Hongarije, wordt vermoord wanneer de communistische revolutionair Luigi Lucheni haar neersteekt. Hij legt een verklaring af waaruit blijkt dat zijn hoofd gevuld is met hersenloze marxistische brij:

“Ik kwam naar Genève om een soeverein te doden, met als doel een voorbeeld te geven aan degenen die lijden en degenen die niets doen om hun sociale positie te verbeteren; het maakte me niet uit wie de soeverein was die ik zou doden..”