20210526 Over God die uiteindelijk wint

Via Makow

Goed nieuws! God wint

Uit het artikel (google translate):

Goed nieuws! De centrale bankiers hebben te veel bereikt en hun sinistere netwerk aan iedereen blootgesteld.

Deze misstap zal verre van resulteren in een permanente planetaire blokkering (Communistische Agenda 2030), maar zal hen hun monopolie op overheidskredieten kosten en resulteren in een wedergeboorte van vrijheid.

Het menselijk ras zal op geen enkele manier giftige vaccins, maskers en sociale afstandelijkheid voor onbepaalde tijd accepteren. Zodra het volgende griepseizoen aanbreekt en mensen beseffen dat dit nooit zal eindigen, zullen ze in opstand komen tegen de verraders die miljoenen mensen zoveel onnodige schade en de dood hebben toegebracht.

Een virus met een sterftecijfer van minder dan een half procent is geen pandemie. Het is een zielig excuus voor radicale ondemocratische sociale en politieke veranderingen. De schuld voor elke verdere ziekte kan bij de giftige vaccins worden gelegd.

De vrijmetselaars-joodse centrale bankiers geloven dat ze de morele en natuurlijke wetten van het universum kunnen overrulen. Ze staan op het punt te leren dat ze dat niet kunnen en wij gaan ze die les leren.

We zullen het doen door massaal hun onzin te weerstaan.

God roept ons op om voor Hem op te offeren, en uiteindelijk voor ons. Net zoals Jezus zijn leven heeft gegeven, zullen sommigen van ons moeten lijden of zelfs sterven. Maar we hebben geen alternatief. We zullen op onze voeten sterven. We zullen niet op onze knieën leven.

We moeten ze niet door laten gaan met gaslighting. Zoals Dr. Mike Yeadon aantoont , is alles aan Covid een monsterlijke fraude. De fraudeurs moeten ter verantwoording worden geroepen.

We zijn een beweging en we moeten ons ook zo gaan gedragen. We moeten de gelederen van bestaande betrouwbare organisaties versterken. We moeten alles of iedereen met een maçonnieke connectie mijden.

Ik nodig u uit om enkele organisaties voor te stellen. Een daarvan zou de Red Pill University van Edward Griffin kunnen zijn . Griffin waarschuwde voor communistische ondermijning voordat sommigen van ons werden geboren. Hij is betrouwbaar.

Hier is een Freedom Foundation die ik tegenkwam. Wat denk je er van?

Is Alex Jones ‘een betrouwbare leider? Trump is absoluut een valse oppositie. Een vrijmetselaar, in de zak van Israël.

We moeten ons scharen achter mensen die zichzelf hebben opgeofferd voor de zaak. Jeff Murray werd op 9 mei vermoord door vrijmetselaars. Hij is onze George Floyd. Maar aangezien de bankiers BLM financieren en niet vrijheid en gerechtigheid, kreeg Murray’s dood nauwelijks bericht in de media.

We naderen een grote strijd. Ze hebben hun vrijheid teruggekeerd afhankelijk van het nemen van niet-geteste GGO-vaccins. Dit is adembenemend gewaagd (het wordt “chutzpah” genoemd) en zal resulteren in hun ondergang als miljoenen mensen beseffen dat deze vaccins giftig zijn en bedoeld zijn om ons onder controle te houden of te doden. ( NB. Ik zou het zo zeggen: ze hebben het punt van no return bereikt)

God wint. Maar Hij heeft onze keuzevrijheid nodig.

Gods plan is het pad van menselijke ontwikkeling, persoonlijk en collectief.

Geld zal ons niet redden. Geld is het probleem. De zwendel en de daaruit voortvloeiende tirannie werden allemaal gekocht en betaald door de centrale bankiers. Geld bestaat uit cijfers in hun grootboek. Ze kunnen ze op elk gewenst moment wissen.

We moeten de vaccinapartheid en de covid-fraude met alle macht weerstaan.

Laten we de nieuwe Neurenbergers laten zien dat we elke prijs zullen betalen voor onze vrijheid.

God wint vroeg of laat.

Als God wint, winnen wij.

Zult u zich bij Gods leger voegen?

zie ook mijn leven lange strijd met vrijmetselaars

zie ook De Luciferiaanse connectie van de VN door Jim Duke

Het klinkt vergezocht om te zeggen dat de mensheid wordt opgenomen in een satanische sekte, maar dit is letterlijk wat er gebeurt.

Satanische sekten beheersen en exploiteren hun leden door ze fysiek en moreel ziek te maken. “We corrumperen om te controleren.” – Giuseppe Mazzini

Dit is de verborgen agenda achter de scamdemic en lockdowns, en de reden waarom ze niet permanent zullen eindigen, tenzij mensen massaal covid-regels trotseren.

Velen juichen de Verenigde Naties toe voor hun openbare beleid en inspanningen van de humanitaire samenleving …

De VN is echter een front voor de Luciferiaanse agenda’s.Dit wordt gezien door het onderstrepen van Luciferiaanse thema’s en esoterische leringen BINNEN de zalen van de VN. Er is zelfs een occulte meditatieruimte bij de VN.

Mensen beseffen niet welke invloed theosofen hebben gehad op de Verenigde Naties.

Theosofie, opgericht in de late jaren 1800 door een satanistische luciferiaanse occultist genaamd Helena Blavatsky. Er kwam een groep uit voort onder Alice Bailey genaamd “Lucis Trust.”

Lucis Trust, oorspronkelijk opgericht onder de naam “Lucifer Publishing” voordat de naam veranderde, publiceert esoterische occulte werken en promoot haar 24 esoterische geschriften onder haar belangrijkste onderwijscentra, de Arcane Schools en Findhorn Foundation.

Veel prominente VN-directeuren waren Luciferianen, zoals Robert Muller en Maurice Strong, die Agenda 21 initieerden. Ze waren beoefenaars van de theosofie, occulte Luciferianen en stelden beleid op om New Age te initiëren door middel van VN-beleid en -richtlijnen, zoals de Verenigde Naties waren ontwikkeld om te doen Als je dat nog niet hebt gedaan, kijk dan op mijn pagina over de VN 2020-top om het in meer detail uit te leggen.

David Spangler, directeur van Planetary Initiative bij de Verenigde Naties (afdeling is sindsdien uit roosters verwijderd), heeft gezegd: “lucifer komt om ons de laatste luciferische initiatie te geven … waar veel mensen nu en in de komende dagen mee te maken zullen krijgen. – want het is een inwijding in de New Age. Niemand zal de Nieuwe Wereldorde binnengaan tenzij hij of zij een belofte zal doen om lucifer te aanbidden. Niemand zal de New Age binnengaan tenzij hij een luciferiaanse inwijding zal nemen. “

Benjamin Crème, een andere prominente New Age ‘profeet’ ( Matrieya’s Mission , p. 128 ) houdt vol dat degenen die weigeren deel te nemen aan deze Wereldinwijding , zich in de minderheid zullen bevinden en ‘zich uit dit leven zullen moeten terugtrekken’.

Creme spoort zijn volgelingen aan om: ‘Wees daarom niet bang wanneer de’ mannen van stof ‘hun stem verheffen tegen de Grote Heer en Hem antichrist en aartsbedrieger noemen, want ze weten weinig van de wetten die ten grondslag liggen aan hun geloof en handel en spreken vanuit onwetendheid en angst. “

Luciferianen verdedigen lucifer als de grote God, de gever van leven.

Als Lichtdrager verlicht hij mensen en verschaft hij kennis. Maar volgens hen zijn Adonay (God) en Jezus Christus de bedriegers om dat licht van ons af te houden. En ze zullen de grote voorouders oproepen die bekend staan als de “Opgevaren Meesters” om de deur te openen naar het stadium van het Nieuwe Tijdperk in het “Aquariustijdperk”.

Overweeg in de tussentijd wat de VN feitelijk ondersteunt en zie hoe de stukken naar die agenda gaan. Het vertegenwoordigt Luciferianen die Lucifer op de troon zetten voor één wereldregering.

Wat zijn theosofen? Deze zijn van de filosofie van Helena Blavatsky en Lucis Trust; het versmelten van oosterse mystiek met boeddhisme, luciferianisme en satanisme, evenals met het christendom.

Robert Muller diende 40 jaar bij de VN en klom op tot de rang van adjunct-secretaris-generaal. Zijn ideeën over wereldregering, wereldvrede en spiritualiteit leidden tot een grotere vertegenwoordiging van religies in de VN, vooral van de New Age-beweging. Hij stond bij sommigen bekend als “de filosoof van de Verenigde Naties”.

Maurice Strong diende als onder-secretaris-generaal van de Verenigde Naties. Secretaris-generaal van de Conferentie van de Verenigde Naties over het leefmilieu en werd toen de eerste uitvoerend directeur van het Milieuprogramma van de Verenigde Naties. Als secretaris-generaal van de VN-conferentie over milieu en ontwikkeling leidde hij de Earth Summit die in 1992 in Rio de Janeiro werd gehouden. Dit werd de basis voor Agenda 21 toen Maurice Strong, beschouwd als wereldredder, de auteur was van de ideeën voor Agenda 21 (Agenda voor de 21ste Century), het Earth Charter en “The Ark of Hope” EEN DEKKING VOOR WERELDBESTUUR MET GEBRUIK VAN MILIEUVOORSCHRIFTEN VOOR DUURZAME ONTWIKKELING.