20210510 Over de toestanden in Israël

Eerst over vaccins via Frontnieuws

Vaccinatiecampagne in Israël: “Catastrofale resultaten op alle niveaus”

In Israël zijn reeds ongeveer vijf miljoen mensen gevaccineerd met het preparaat van Biontech/Pfizer, wat overeenkomt met ongeveer 60 procent van de totale bevolking. Geen enkel ander land heeft dit tempo van inenting kunnen bijhouden, bericht reitschuster.de. Terwijl een in het vaktijdschrift The Lancet gepubliceerde studie de grote werkzaamheid van het vaccin na de tweede dosis vaststelt, komt een panel van vooraanstaande Israëlische gezondheidsdeskundigen tot een schokkende conclusie:

“De resultaten zijn rampzalig op alle niveaus; er is nog nooit een vaccin geweest dat zoveel mensen schade heeft berokkend”, concludeert het Israeli People’s Committee (IPC), dat eind april zijn rapport over de neveneffecten van het vaccin heeft vrijgegeven. Voormalig jazzmuzikant en huidig auteur van boeken Gilad Atzmon vatte het 25 pagina’s tellende rapport van de IPC, dat in het Hebreeuws werd gepubliceerd, samen en in het Engels is vertaald. De belangrijkste bevindingen van het IPC zijn verontrustend:

“Wij ontvingen 288 overlijdensmeldingen in de temporele nabijheid van de vaccinatie (90 procent tot tien dagen na de vaccinatie), waarvan 64 procent mannen waren. Het Israëlische ministerie van Volksgezondheid sprak daarentegen van slechts 45 vaccingerelateerde sterfgevallen”.

Als de bovenstaande cijfers geloofwaardig zijn, heeft Israël, dat beweerde een wereldexperiment uit te voeren, verzuimd de resultaten van zijn experiment eerlijk te melden. We horen vaak over bloedstolsels veroorzaakt door het AstraZeneca vaccin. We hebben bijvoorbeeld gehoord van 300 gevallen van bloedstolsels in Europa. Als de bevindingen van het IPC echter authentiek zijn, kan het vaccin van Pfizer alleen al in Israël in verband worden gebracht met meer sterfgevallen dan het vaccin van AstraZeneca in heel Europa”.

Zie verder bij Frontnieuws

zie ook over het volkscomite

Zie ook over vaccinpaspoort en medische apartheid

Zie ook waarover de rellen gaan in Israël. Dat zijn geen gewone rellen maar uitlokkingen. Het gaat ook over diefstal.

Er worden gewoon op klaarlichte dag huizen van Palestijnen gestolen want Jeruzalem moet een “ongedeelde” stad worden.

Gewone mensen lijden enorm en het is geen wonder dat ze in opstand komen. Het zal er de komende tijd angstaanjagend worden.

Wat de soldaten in de moskee deden was meer dan afschuwelijk.

zie ook

en ook

Bid voor de mensen in Israël. Er kan daar weer oorlog uitbreken en er zijn mensen daar die dat goed uitkomt.