20210504 Over de vaccinholocaust

Steven Fishman – Wie zal de vaccinholocaust overleven?

Via Makow

Binnen 5 jaar zullen 80% of meer van degenen die zijn gevaccineerd, hetzij door keuze of door dwang, in het slechtste geval dood zijn en in het beste geval dodelijk gewond raken door prionen, spike-eiwitten, Messenger RNA omgezet in transhumanistisch DNA; anafylactische shock, verlamming van de longen, fatale bloedstolling en een cocktail van afgebroken foetaal en dierlijk weefsel dat virussen bevat die AIDS bevatten.

Disclaimer – Ik hoop natuurlijk dat Steven Fishman ongelijk heeft. Maar ik plaats dit omdat ik bang ben dat hij inderdaad gelijk heeft. Mijn filosofie is om het beste te bidden, maar bereid je voor op het ergste.

In zijn boek uit 1859, “The Origin of the Species”, verklaarde Charles Darwin dat alleen de sterksten zullen overleven.

(NB. je kunt het ook zo uit leggen: Darwinisme is een uitvinding van “hen” en zij gebruiken het recht van de sterkste om de zwakken uit te roeien.

Christenen worden vaak geconfronteerd met de bewering dat een humanistisch wereldbeeld de samenleving zal helpen beter te worden. Zelfs het eerste humanistische manifest, waarvan het geloof in evolutie een ondergroep is, verklaarde: “Het doel van het humanisme is een vrije en universele samenleving waarin mensen vrijwillig en intelligent samenwerken voor het algemeen welzijn”. Maar kan zo’n bewering waar zijn?

Om te beginnen, wat bedoelen de auteurs met “goed”? Ze hebben geen legitieme basis voor een

dergelijk concept, aangezien het “goede” van de een het “kwaad” van een ander kan zijn. Om een

objectieve maatstaf te hebben, moeten ze lenen van de leringen van God in de Bijbel.

Leert evolutie echt een toekomst van welvaart? Wat is het resultaat geweest van evolutionair denken in de afgelopen honderd jaar? Misschien kan dit een test zijn van wat komen gaat. Laten we

eerst kijken naar de slachtoffers van leiders met evolutionaire wereldbeelden.

WWI: 20.000.000 doden, 21.000.000 gewond

WWII: 72.000.000 doden

Holocaust: 17.000.000? (schattingen van 7 tot 26 miljoen)

Leon Trotski en Vladimir Lenin Bolsjeviekse revolutie en Russische Burgeroorlog:

15.000.000

Jozef Stalin 20.000.000

Mao Zedong 14.000.000 – 20.000.000

Pol Pot (Saloth Sar) 750.000 – 1.700.000

Abortus Geschatte cijfers:

China 1971-2006: 300.000.000

Rusland 1954-1991: 280.000.000

VS 1973-2014: 57.496.011

Frankrijk 1936-2006: 5.749.731

VK 1958-2006: 6.090.738

Duitsland 1968-2007: 3.699.624

De moordenaars met bloed aan hun handen waren allemaal lid van de “geheime wereldreligie” die de vrijmetselarij is.

De leiders hebben hun pionnen het vuile werk laten doen en dat doen ze nu weer in hun laatste grote finale)

Maar in tijden van onze vaccinholocaust komt kracht voort uit het onderzoeken van de kwesties, grondig geïnformeerd worden, echte wetenschap volgen en weten hoe een aanval van demonen in de regering en in de media te overwinnen.

De politiek heeft hier weinig meer mee te maken.

Maar ik heb het niet tegen de “gevaccineerde”. Ze zijn de Walking Dead. Er is geen remedie voor het ‘vaccin’, omdat het geen ‘vaccin’ is, maar eerder experimentele eugenetica-ontvolking gentherapie door Bill Gates en Big Pharma, geëxporteerd onder het mom van een ‘Emergency Use Authorization’.

Het is slim ontworpen om ervoor te zorgen dat mensen iets “aantrekkelijks” willen dat hen zal doden. En het einde voor hen is heel nabij.

Onze samenleving zoals we die kennen, zal instorten. Ons monetaire systeem, de “grote reset”, zoals de globalisten het noemen, zal in volle gang zijn. Federal Reserve Notes zijn sowieso waardeloos, omdat het schuldpapier zijn, en je kunt nooit schulden aflossen met schulden. De waarde van onroerend goed zal kelderen en in de grootste huizencrash ooit vallen, omdat dode mensen hun huizen niet zullen verkopen en de vraag van niet-gevaccineerde overlevenden tot niets zal dalen!

Ooit afgevraagd waarom de tv-serie “The Walking Dead” werd geproduceerd? Creatieve geesten wilden het idee van een kastensamenleving testen, waar alleen die mensen die gezond, bekwaam of onderscheidend zijn, de waarheid bestuderen en degenen die in staat zijn om echte gegevens te evalueren, begraven liggen in een moeras van leugens, door de overheid valse verhalen en media drijfzand zal tevoorschijn komen als “darwinistische overlevenden”.

Ik schrijf dit niet om je bang te maken hoewel je je bewust bent van de op handen zijnde terreur ongetwijfeld een goede zaak is, maar om je veilig en in leven te houden!

(NB 2 Ik heb al vaker over de satanische wereld geschreven en ook Makow vaker aangehaald.

Wil je een duidelijke uitleg zonder veel te hoeven lezen kijk dan naar deze video over Vrijmetselarij van 5 uur lang met uitleg en voorbeelden . Voor zover hij op youtube blijft staan.

Zie ook: Mijn lichaam, mijn keuze

Als vrouwen baby’s kunnen aborteren, omdat het hun lichaam is, dan kan iedereen een experimenteel genetisch vaccin weigeren, want het is mijn lichaam, mijn keuze. Als iemand het er niet mee eens is, vraag hem dan om te bewijzen dat SARS-COV2 bestaat en dat covid-19 niet de grootste psychologische operatie en misdaad tegen de mensheid ooit in de geschiedenis van de mens is.

Wees onbevreesd en straal gezond verstand uit.

Zonder vooroordelen en zonder verhaal

Doreen A Agostino

via

zie ook bij Makow artikelen over vrijmetselarij en de satanische wereld waarin we leven)