20210427 Over Covid-19

Eigenlijk wil ik er niet meer over schrijven omdat het me zo verdrietig maakt. Mensen kunnen kennelijk weinig informatie opnemen en daarbij kiezen ze ze ook nog eens voor de gemakkelijke weg. Dat is het geloof in de instituties. Hoewel keer op keer bewezen wordt dat je de boven ons gestelden niet meer vertrouwen kunt, gelooft men toch de MSM en vertegenwoordigers van onze instituties. Ieder mens moet zijn eigen weg gaan en zijn eigen (verkeerde) keuzes maken. Als hij gedreven wordt door angst is het drijfhout van de gezonken waarheid van de instituties toch weer een houvast. Het zij zo. Jezus leert me: wees niet bang. Ik ga mijn weg. De weg van: Ik ben de Weg, de Waarheid en Het Leven.

Er is zoveel goede alternatieve informatie maar kennelijk wil zich dat maar moeilijk laten vinden.

Ik deel toch maar weer wat.

Allereerst het goede nieuws gevonden bij Xandernieuws.

220 wetenschappers uit 33 landen pleiten voor wereldwijd verstrekken vitamine D tegen Covid-19

Je kunt er in ieder geval zelf iets aan doen: je systeem versterken.

Uit het artikel:

220 wetenschappers en artsen uit 33 landen, waaronder 115 professoren, hebben onlangs in een open brief aangedrongen op het wereldwijd verstrekken van vitamine D om Covid-19 te bestrijden. Uit bijna 200 wetenschappelijke onderzoeken is namelijk een onlosmakelijk verband gebleken tussen de vatbaarheid voor corona, de ernst van Covid-19, en een te laag gehalte vitamine D in het bloed, waar bijna driekwart van de wereldbevolking aan lijdt. Eind vorig jaar besloten enkele Spaanse verpleeghuizen in Andalusië al eens om aan alle bewoners hoge doses vitamine D te verstrekken. Resultaat: 82% minder Covid doden.

Alle onderzoeken naar Covid-19 patiënten hebben inmiddels gemeen dat er zonder uitzondering bij alle patiënten met ernstige klachten een (veel) te laag vitamine D gehalte in het bloed wordt aangetroffen. De helft van de wereldbevolking heeft minder dan 30 ng/ml in het bloed, wat een chronisch tekort is. 33% heeft zelfs minder dan 20 ng/ml, wat grote gevolgen heeft voor de werking van het immuunsysteem.

* hoe hoger het vitamine D niveau, hoe minder zwaar een SARS-CoV-2 infectie en hoe minder kans op ziekenhuisbehandeling, IC-opname en de dood;

* het vitamine D gehalte is van grotere invloed op de ziekte dan de meeste andere comorbiditeiten (aandoeningen waar mensen reeds aan lijden);

* vitamine D heeft een positieve invloed op veel biologische processen in het lichaam die een rol spelen bij de bestrijding van virussen en ziekten, ook Covid-19. Dit verband is hoogstwaarschijnlijk causaal (d.w.z. dat vitamine D rechtstreeks de vatbaarheid en infectie vermindert);

* de Covid-19 ‘pandemie’ houdt zichzelf grotendeels in stand omdat mensen met een te laag vitamine D gehalte veel sneller ziek worden. De (veronderstelde) sterfte vindt vooral plaats onder de grote groep met (veel) te weinig vitamine D in hun bloed.

De artsen bevelen naast vitamine D ook 2 keer 500 mcg vitamine C en 200 mg selenium per dag aan. Zink is net zo belangrijk bij het stoppen van een virus infectie. Over het algemeen wordt een dosis van 25 mg per dag veilig geacht. Bij corona klachten zou quercetine kunnen worden gebruikt (2 keer 250 mg per dag). Dit middel zorgt ervoor dat zink beter in de cellen wordt opgenomen. Er bestaan capsules waar zowel quercentine, vitamine C als selenium in zit.

Voor behandeling van corona adviseren de artsen ook het antivirale ivermectine, en wijzen ze tevens op het belang van de inname van voldoende vitamine B (complex). Tevens benadrukken ze dat ‘er geen noodzaak is om de resultaten van nog meer klinische testen af te wachten alvorens iets te doen dat zo veilig is’ als het verstrekken van vitamine D aan iedereen. Sterker nog, ‘dit zou nu al prioriteit moeten hebben. Vitamine D is niet duur en heeft een verwaarloosbaar risico vergeleken bij Covid-19.’

zie verder het artikel

Verder is er alleen maar triest nieuws.

Via www.wimjongman.nl

Is een Coronavirus Vaccin een tikkende tijdbom?

Door Dr.Doug

Uit het artikel:

Zal een vaccin tegen SARS-CoV-2 het probleem daadwerkelijk verergeren? Hoewel het niet zeker is, wijzen alle huidige gegevens erop dat dit een reële mogelijkheid is die zorgvuldig in de gaten moet worden gehouden.

Laten we eerst het debat over de vraag of vaccins werken en de negatieve gevolgen voor de gezondheid van de bestanddelen van het vaccin terzijde schuiven. Ik vraag niemand om op dit punt te capituleren, waar je ook staat in de kwestie van de vaccins. Ik vraag alleen om deze kwestie terzijde te schuiven, omdat dit argument in dit geval totaal irrelevant is. Zelfs zonder enig ander onderwerp in het debat over vaccins te betrekken, is een vaccin tegen het coronavirus een uiterst gevaarlijke onderneming als gevolg van een eigenaardig trojaans paard-mechanisme dat bekend staat als Antibody Dependent Enhancement (ADE). Ongeacht iemands overtuiging over vaccins moet dit punt worden erkend. In het resterende deel van dit artikel zal ik uitleggen hoe ADE werkt en welke gevaren het in de toekomst met zich mee kan brengen.

Om een vaccin te laten werken, moet ons immuunsysteem gestimuleerd worden om een neutraliserend antilichaam te produceren, in tegenstelling tot een niet-neutraliserend antilichaam. Een neutraliserend antilichaam is een antilichaam dat een bepaald gebied (“epitoop”) van het virus kan herkennen en zich daaraan kan binden, wat er vervolgens toe leidt dat het virus niet in uw cellen binnendringt of zich daar vermenigvuldigt.

Een niet-neutraliserend antilichaam is een antilichaam dat zich wel aan het virus kan binden, maar er om de een of andere reden niet in slaagt de infectiviteit van het virus te neutraliseren. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als het antilichaam zich niet stevig genoeg aan het virus bindt, of als het percentage van het virusoppervlak dat door het antilichaam wordt bestreken te laag is, of als de concentratie van het antilichaam niet hoog genoeg is. Het komt erop neer dat het antilichaam zich op de een of andere manier aan het virus bindt, maar er niet in slaagt het virus te neutraliseren.

Bij sommige virussen kan, als iemand een niet-neutraliserend antilichaam tegen het virus heeft, een volgende infectie met het virus bij die persoon een ernstiger reactie op het virus teweegbrengen door de aanwezigheid van het niet-neutraliserende antilichaam. Dit geldt niet voor alle virussen, alleen voor bepaalde. Dit wordt antilichaamafhankelijke versterking (ADE) genoemd, en is een veel voorkomend probleem bij het knokkelkoortsvirus, het ebolavirus, HIV, RSV en de familie van coronavirussen. In feite is dit probleem van ADE een belangrijke reden waarom veel eerdere proeven met vaccins voor andere coronavirussen zijn mislukt. In diermodellen werden grote veiligheidsrisico’s geconstateerd. Indien ADE bij een individu optreedt, kan zijn reactie op het virus slechter zijn dan wanneer hij nooit een antilichaam had ontwikkeld.

Op dit moment wordt het sterftecijfer van het virus geschat op ongeveer 0,26%, en dit cijfer lijkt te dalen naarmate het virus zich op natuurlijke wijze door de bevolking vermengt. Het zou een grote schande zijn de hele bevolking in te enten tegen een virus met zo’n laag sterftecijfer heeft, vooral gezien het aanzienlijke risico van ADE. Ik denk dat het risico om ADE te ontwikkelen bij een gevaccineerd individu veel groter zal zijn dan 0,26%, en dat het vaccin het probleem dus zal verergeren in plaats van verbeteren. Het zou de grootste blunder van de eeuw zijn om het sterftecijfer van dit virus de komende jaren te zien stijgen als gevolg van onze slordige, lukrake, overhaaste pogingen om een vaccin te ontwikkelen met zo’n lage drempel voor veiligheidstests en met het vooruitzicht van ADE’s die op de loer liggen. Ik hoop (en dit is een grote hoop) dat dit vaccin NIET VERPLICHT WORDT.

Zie verder het artikel

via E.J. Bron

Bijna 7200 gevaccineerde Amerikanen besmetten zich met Covid-19, waarvan er 88 stierven

Uit het artikel:

De Amerikaanse gezondheidsautoriteit Centers for Disease Control and Prevention (CDC) heeft voor de tweede keer cijfers voor geregistreerde Covid-19-gevallen uitgegeven, die ondanks een volledige vaccinatie opgetreden zijn.

Op de peildatum 20 april werden in totaal 7.157 gevallen geregistreerd. 64% daarvan waren vrouwen en 46% in de leeftijd van 60 jaar of ouder.

Bijna 500 mensen moesten in het ziekenhuis behandeld worden; ongeveer een derde deel van hen werd echter wegens ziektes gebracht die geen verband hielden met Covid-19. 88 mensen respectievelijk 1% stierf. Elf van de sterfgevallen werden gemeld als symptoomloos of geen verband houdend met de ziekte.

Met de stand van 23 april werden meer dan 91 miljoen Amerikanen volledig tegen het CCP-virus gevaccineerd. Dat zijn mensen, die hun tweede Moderna- of Pfizer/BioNTech-dosis of hun vaccin van Johnson & Johnson twee weken daarvoor of eerder gekregen hadden.

Zie verder het artikel

Dit is ook een verdrietig bericht:

Rapport: Pfizer en Moderna COVID-vaccins kunnen de ziekte van Alzheimer, ALS en andere neurologische degeneratieve ziekten veroorzaken

Door Jim Hoft

Iedereen, van Joe Biden tot Rode Paus Franciscus, dringt aan op 100% acceptatie van het mRNA-vaccin voor COVID. Het vaccin is niet bewezen en niet getest. Niemand weet of het vaccin gevaarlijker is dan de ziekte.

Bij meer dan 50 procent van de nieuwe COVID-gevallen zijn mensen betrokken die al zijn gevaccineerd [zoals eerder gerapporteerd op The Gateway Pundit , volgens een epidemioloog van Yale]).

Nu blijkt uit een verrassend nieuw rapport in * Microbiologie en infectieziekten * dat de mRNA-vaccins de ziekte van Alzheimer, ALS en andere neurologische en cognitieve degeneratieve ziekten kunnen veroorzaken.

Zie verder de link

Hier is de link naar het volledige rapport .

Via Jon Rappoport

Maak kennis met de medische CIA

Uit het artikel:

Bovendien, zoals ik in een aantal artikelen heb laten zien, is “het virus” het grootste coververhaal dat ooit is uitgevonden. Het wordt gebruikt om de echte redenen te verdoezelen waarom mensen sterven, op veel plaatsen – voortdurende misdrijven van de overheid en bedrijven, zoals massale lucht- en waterverontreiniging.

Wuhan is een van die plaatsen. Chronische dodelijke luchtvervuiling hangt al lang boven de stad. Een veelvoorkomend gevolg is longontsteking – die plotseling werd benadrukt als het hoofdsymptoom van de “nieuwe virale pandemie”.

Minimaal alerte onderzoekers hadden het verband tussen luchtverontreiniging en longontsteking moeten kunnen leggen. En dat deden ze ongetwijfeld – totdat ze werden gemuilkorfd door de Chinese regering.

Hetzelfde basispatroon bestond in delen van Afrika in de jaren tachtig: mensen die stierven door een gebrek aan sanitaire voorzieningen, vervuilde watervoorzieningen, overbevolking in de steden, giftige vaccins, gedwongen honger en honger, armoede, oorlog, landbouwgrond gestolen door gigantische landbouwbedrijven, enz.

Maar plotseling was dit alles: een virus. HIV. Van de ene op de andere dag hadden de machthebbers een coverstory voor alle leeftijden.

HIV staat, net als SARS-CoV-2, voor dezelfde uitdaging: gebrek aan bewijs dat het ooit is ontdekt.

Sinds 1988 heb ik het gebruik van ‘het virus’ – wat EEN VERHAAL OVER EEN VIRUS betekent – gedetailleerd en gedocumenteerd als een geheime operatie die bedoeld is om de aandacht af te leiden van wat mensen in feite ziek maakt en doodt.

Zie verder het artikel

Heel verdrietig is het volgende artikel:

COVID-verpleegkundige legt uit dat ze klokkenluider wordt: ‘Ik heb ze vastgelegd terwijl ze patiënten vermoorden’

Uit het artikel:

‘De allereerste dag bij Elmhurst was ik geschokt. Het was iets dat ik nog nooit eerder heb gezien. Patiënten waren alleen in de kamers op ventilatoren zonder dat familie binnenkwam om voor hen te pleite]. Mensen stierven gewoon door grove nalatigheid, medische wanpraktijken, en wanbeheer. ‘

‘Ik legde vast hoe ze patiënten vermoorden. Ik legde alleen de volledige en absolute minachting voor het menselijk leven vast ”, zei ze.

Ze zette de behandelingen die ze in Florida hadden gegeven, af tegen wat er in New York gebeurde. “In Florida behandelden we onze patiënten met hydroxychloroquine, zink … stuurden ze naar huis en alles ging goed.” In New York “verboden ze alternatieve behandelingen zoals hydroxychloroquine. Het enige wat ze konden doen, was mensen op ventilatoren zetten. “

Destijds verstrekte het Department of Health and Human Services (HHS) wat sommigen ‘ perverse prikkels ‘ noemden, ingesteld door COVID-19-noodhulp van de overheid, die aanzienlijk meer compensatie toekent aan ziekenhuizen als patiënten worden geclassificeerd als COVID-19-positief $ 13.000 of als ze op een ventilator worden gezet $ 39.000.

“Wees moedig. Wees moedig. En stap buiten je comfortzone. Als je iets ziet, zeg dan iets en denk aan toekomstige generaties. Als je nu niet vecht, wie gaat het dan doen? Wie gaat er vechten? Voor mij zijn de drijfveer mijn kinderen… Het zijn onze toekomstige generaties. En de tijd is nu om een stap verder te gaan en de wereld te veranderen. We kunnen niet toestaan dat ze onze vrijheid van ons stelen, ”concludeerde Olzewski.

Meer informatie over haar onthullingen is te vinden in Olzewski’s boek, Undercover Epicenter Nurse: How Fraud, Negligence, and Greed Led to Unnnod Deaths at Elmhurst Hospital , door Global Frontline Nurses te bezoeken , of de specifieke pagina van Erin hier .