20210425 Over de waarheid die niet verteld mag worden

Op diverse alternatieve media wordt melding gemaakt van de arrestatie van een professor die het plan van Jacques Attali citeerde om wereldbevolking tijdens fake pandemie deels uit te roeien.

O.a. Xandernieuws deelt het bericht:

Professor gearresteerd na citeren plan van Jacques Attali om wereldbevolking tijdens fake pandemie deels uit te roeien

Maar ook Henry Makow schenkt er aandacht aan.

Covid in perspectief: “Accepteer slavernij”, zei Banker in 1999

Uit het artikel van Xandernieuws:

Een complottheorie volgens de mainstream media, maar wel degelijk al in 1981 opgeschreven in het boek ‘De Toekomst van het Leven’ van de latere eerste directeur van de Europese Ontwikkelingsbank, Jacques Attali. Deze economische adviseur van president Mitterand, die later voorzitter werd van een overheidscomité onder president Sarkozy en mentor werd van de huidige president Macron, schreef letterlijk dat er op zeker moment in de toekomst een grote crisis zal worden gecreëerd – economisch, en/of een pandemie – waarin de mensen een ‘behandeling’ zal worden gepresenteerd die velen van hen het leven zal kosten. ‘We zullen van hen afkomen door hen te laten geloven dat het voor hun eigen bestwil is… Deze dommen zullen zichzelf selecteren, ze zullen uit zichzelf naar het slachthuis gaan.’

Professor Jean-Bernard Fourtillan werd op 20 april opnieuw gearresteerd na het gebruiken van Attali’s citaten. Mogelijk heeft zijn arrestatie te maken met het feit dat hij zei het met het oog op de Holocaust erg vreemd te vinden dat uitgerekend iemand die uit een Joodse familie komt zich een groot pleitbezorger betoonde van het plegen van een ongekende volkerenmoord.

‘In de toekomst zal er een weg moeten worden gevonden om de bevolking te verminderen,’ schreef Attali. ‘We beginnen met de ouderen, want zodra die ouder dan 60-65 worden, leven ze langer dan ze produceren, en kosten ze de maatschappij enorm veel. Dan de zwakken, gevolgd door de nuttelozen, die niets aan de samenleving bijdragen omdat er steeds meer van hen zullen zijn. Tot slot volgen de stommelingen.’

Dit zijn de conclusies van Makow:

Ons wordt geleerd dat de samenleving deelneemt aan een tijdperk van verlichting en vooruitgang, maar dit is een list. In feite bereikt een ruw satanistisch dogma zijn scherpe klauwen uit het verleden om de mensheid te palen.

We zijn getuige van het hoogtepunt van een duivelse samenzwering tegen de mensheid. Menselijke gebeurtenissen hebben alleen zin als we ons realiseren dat discipelen van lucifer een wereldwijd regime oprichten dat zich toelegt op het kwaad. Ik weet dat dit te bizar klinkt om waar te zijn. Daar rekenen ze op.

De “Brief van uw globalistische vriend” komt overeen met de andere grote onthullingen van de onzichtbare regering: het Harold Rosenthal Interview ; het Huisrapport ; de Svali-openbaarmakingen ; De Sovjet-kunst van hersenspoeling; Quiet Weapons for Silent Wars, The Report from Iron Mountain , The Red Symphony and the Protocols of the Elders of Zion. (Google deze titels met Henry Makow)

We leven in een dwazenparadijs. Helaas worden mensen pas wakker als ze het lekkers hebben weggehaald, en dan is het te laat.

Meer citaten:

” We willen dat je volledig betrokken en geïntegreerd wordt in onze nieuwe samenleving. Dit is tenslotte in je eigen belang als je dat doet. Je kinderen zijn niet van jou. Ze zijn van ons. Je moet ze inenten, je moet ze meenemen. naar onze ziekenhuizen als we een besluit nemen of als we ze van u afnemen. U weet dit en wij weten dit. Door middel van onze elektronische handel kunnen we zien waar u bent, wat u koopt en met hoeveel u dingen moet kopen Waar denk je dat we onze maandelijkse financiële statistieken vandaan halen?

“Wij runnen Hollywood. De films zoals Terminator en Armageddon , samen met een groot aantal andere, zijn eenvoudigweg gemaakt om je aan het denken te zetten volgens onze instructies. Je bent gemaakt om te genieten van geweld, zodat wanneer we je op pad sturen om te doden een of andere slechte man die we je voor hebben gezet, je beweegt zonder te janken. We hebben gewelddadige arcadespellen in je winkelcentra geplaatst om je jonge geest voor te bereiden op de kunst van het vechten. We hebben je onze legers en politie laten zien als de goede krachten en u onderwerpt zich aan dingen die enkele decennia geleden nog ondenkbaar waren. Onze kunstzinnige programma’s zijn allemaal ontworpen om u te helpen bij het indienen en zelfs helpen van de Nieuwe Wereldorde. Star Trek en andere soortgelijke creaties hebben u geleerd om eenvoudigweg bevelen van de nieuwe internationale heersers.

Zie ook voor volledige tekst brief

het Rosenthalinterview

over banktirannie

over hersenspoeling

insiderverhaal KGB

protocollen Zion