20210419 Over de coronawaanzin

Eigenlijk wil ik er niet meer over schrijven of er iets over delen want ik wil proberen geestelijk gezond te blijven temidden van de waanzin rond corona. Veel mensen willen de waanzin niet zien en het heeft geen zin om een noodklok te luiden te midden van dove mensen. Maar ik doe het toch maar weer tegen beter weten in.

Via : Wat ik een dokter vertelde over waarom ik weiger het vaccin te nemen

Door Dave Hodges – 14 april 2021

Uit het artikel:

In de tijd dat ik onderzoeksprotocollen onderwees op universitair niveau, trainde ik vooral pre-medici en toekomstige psychologen in onderzoeksprotocollen en de ethiek die daarbij hoort. Ik kan zonder aarzeling zeggen dat het proces in mijn vezels zit en dat wat we doen met de vaccins, onethisch en onwetenschappelijk is en een bedreiging vormt voor de gezondheid en veiligheid van het grote publiek. Dit is medische wanpraktijk op zijn ergst.

“Ik had nooit gedacht dat u een samenzweringstheoreticus was. Waar hebt u deze unieke ideeën ontwikkeld?”

“Ik heb deze samenzweringstheorieën ontwikkeld op basis van dezelfde onderzoeksprotocollen waarmee u als arts bent opgeleid. Ik heb een aantal jaren onderzoek en statistiek gedoceerd aan een universiteit. Voor de onderzoekscursussen gebruikten we vaak medische modellering als basis voor het onderwijzen van de concepten, omdat die uniform en betrouwbaar waren. En als het gaat om het vaccin en het gebrek aan wetenschappelijke eerlijkheid en onderzoeksdiscipline, zijn we afgeweken van de geaccepteerde wetenschappelijke processen. Nogmaals, ik vraag u, dokter, waar zijn de contra-indicaties voor diegenen die het vaccin niet zouden moeten nemen? In elke TV-reclame voor grote farmaceutische bedrijven wordt in 30 seconden verteld hoe geweldig het medicijn is en 30 seconden over de contra-indicatie. Waar zijn de contra-indicaties?

Dokter: “Er behoren geen contra-indicaties te zijn.”

Ik ben gepensioneerd en er is niet veel dat mij kan worden aangedaan vanwege het uitspreken van mijn mening. Maar veel van mijn collega’s, mij persoonlijk bekend maar ook onbekend, hebben zwaar geleden omdat zij zich durfden uit te spreken. De zogenaamde eerstelijnsartsen werden op professioneel niveau gewoonweg vernietigd. Maar toen ik keek naar de zorgen die zij naar voren brachten, kon ik geen fout vinden in wat zij zeiden. Toch werden hun carrières vernietigd. De aanpak van covid en de vaccins is niet wetenschappelijk, het is een wetenschappelijke inquisitie.

We hebben niet alleen alle wetenschappelijke rede verlaten en ons teruggetrokken in de Middeleeuwen, we zijn ook getuige van het opgeven van elementair gezond verstand. De kwestie van de gezichtsmaskers is een uitstekend voorbeeld. Op de doos van de gezichtsmaskers staat een duidelijke waarschuwing: “Zal de verspreiding van virussen niet voorkomen.” Die waarschuwing is duidelijk opgelegd door de advocaten van het bedrijf vanwege de mogelijke aansprakelijkheid. Dit is duidelijk bewijs dat gezichtsmaskers niet werken. Zelfs Fauci wist dat toen hij zijn eerste uitspraak deed over facemaskers, toen hij zei dat facemaskers niet nodig waren voor het grote publiek. In maart 2020 had Fauci de memo nog niet ontvangen, dat dit niet over wetenschap gaat, maar over politieke manipulatie. Vanaf dat moment ging Fauci van geen gezichtsmaskers naar het dragen van 2 gezichtsmaskers tegelijk. Dit is de enige reden waarom het publiek Fauci of iemand anders van het medisch overheidscomplex nooit meer zou moeten vertrouwen. Hun professionaliteit is duidelijk te koop. En dat ondanks al het bewijs dat het langdurig dragen van gezichtsmaskers ongezond is.

Mijn volk komt om door gebrek aan kennis. Het is ook duidelijk dat we getuige zijn van de grootste wetenschappelijke fraude in de medische geschiedenis. Toch heeft de doorsnee-mens niet de basiskennis om dit soort oordelen te kunnen vellen. En zij die deze kennis wel bezitten, worden tot zwijgen geïntimideerd en de eerstelijn-artsen hebben ons laten zien hoe geen afwijkende mening met de heersende opinie zal worden getolereerd. Dit had de eerste aanwijzing moeten zijn dat er iets vreselijk mis is. De omstander-apathie-aanpak komt hier in het spel. De alternative media heeft inmiddels een aanzienlijk aantal mensen bereikt dat duidelijk het bedrog ziet. Het ontbreekt hen echter aan de vastberadenheid om iets te doen, omdat men hoopt dat iemand anders er wel voor zal zorgen. Daarom zijn we gedoemd tot een toekomst van slavernij, want we zijn duidelijk een periode van medische staat van beleg ingegaan.

Alle coronadoden zijn teveel maar van alle prikdoden schrikt men niet. Het zal je parner, kind maar zijn…

Via Het NHD:

Dood door of na prik? Immunologen schrikken niet van 225 sterfgevallen na coronavaccinatie

Schrikken van het aantal mensen dat na een vaccinatie is overleden is begrijpelijk maar nergens voor nodig. ,,Willen we uit deze ellende komen, dan moeten we gewoon gaan prikken.”

Minstens 225 Nederlanders gingen dood na vaccinatie: 190 kregen de Pfizerprik, 22 Moderna en 9 AstraZeneca. Waarom dan wel een stop – bij zestigminners – met AstraZeneca?

Is dit waanzin of niet? Voor corona zijn er goede geneeswijzen maar die mogen niet.

Lees bij Xandernieuws: ‘Roemeense longarts geneest 100% van 1000 corona patiënten met simpele medicijnen

Uit het artikel:

De Roemeense longarts Flavia Groşan (foto) zegt 100% van zo’n 1000 corona patiënten te hebben genezen met behulp van simpele en goedkope medicijnen. Ze moest eind maart haar claims voor het Bihor Medische Tuchtcollege toelichten, maar werd vanwege haar aantoonbare successen vrijgesproken van foute praktijken. Groşan, die in de stad Oradea (bij de grens met Hongarije) woont, is al enige tijd een veel geziene medicus in de Roemeense media, waar ze steeds zware kritiek uit op het gevoerde beleid.

In haar eigen familie genas ze met haar protocol vijf mensen in de leeftijd van 37 tot 97 van corona. Hoewel haar collega longartsen haar behandeling nog steeds afwijzen en de media haar ronduit vijandig bejegenen, is ze bij het Roemeense volk enorm populair geworden.

En ook nog bij Xandernieuws: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen

Uit het artikel:

De waarschijnlijke functie van de Covid vaccins is om menselijke hersenen met de Cloud te kunnen verbinden. Deze transhumanistische doelstelling wordt zorgvuldig verborgen gehouden voor het grote publiek.

Lees bij Niburu: En jij denkt het dat het sciencefiction is?

Uit het artikel:

Wat misschien nog wel het meest verbazingwekkend is, is dat mensen die gevaccineerd zijn zich nog net zo gedragen als toen ze nog niet “beschermd” waren. Ze doen nog steeds volop mee aan al de occulte rituelen zoals het dragen van maskers, het afstand houden van je medemens en het rigoureus wassen van hun handen, iedere keer als ze iets hebben aangeraakt. Ze zetten er zelfs na vaccineren geen vraagtekens bij dat ze nog steeds geacht worden zich aan dit soort rituele gedragsorders te houden.

De reden dat men zo fanatiek loopt te drammen met vaccinaties heeft dan ook niets met gezondheid te maken, maar alles met de transitie van ons mensen naar machines. Dit is, zoals eerder geschreven, ook een essentieel onderdeel van de Great Reset waar wij ons op dit moment in bevinden.

Waar de mensheid nu mee wordt geconditioneerd is dat ze eigenlijk permanent vaccins zullen moeten nemen. Het blijft uiteraard niet bij de twee prikken waar mensen zich nu blind op staren. Zo heeft CEO Albert Bourla van Pfizer onlangs bekendgemaakt dat mensen binnen 12 maanden na de tweede vaccinatie een derde nodig zullen hebben.

Dit wordt, net zoals alles wat er vanuit de farmaceutische industrie komt, volledig geaccepteerd door het publiek. In de praktijk zal het misschien wel uitdraaien op een boostervaccin iedere 6 maanden, omdat de varianten nu echt letterlijk overal beginnen op te duiken.

We hebben al uitgebreid geschreven over dat ze op allerlei mogelijke manieren kleine nanodeeltjes je lichaam kunnen binnenbrengen.

Dit kan via de beruchte wattenstaafjes zoals die bij de PCR test worden gebruikt en men heeft ontdekt dat er bizarre “zwarte draadjes” voorkomen in de mondkapjes.

Echter, met de massale vaccinaties zoals men die voor ogen heeft, zijn de mogelijkheden voor wat betreft nanotechnologie eindeloos.

Een belangrijk onderdeel van die hele reset is iets waar in de mainstreammedia helemaal geen of nauwelijks aandacht aan wordt besteed en dat is het mengen van mens en machine, dit onder het voorwendsel van het verbeteren van diezelfde mens.

Volgens Klaus Schwab zal dit een essentieel onderdeel vormen van de zogenaamde Vierde Revolutie. De mens zal letterlijk gekoppeld en/of vermengd worden met machines. Hij noemt het zelf: “A fusion of our physical, digital and biological entity”.

Hij heeft een boek geschreven dat heet “Shaping the Future of The Fourth Industrial Revolution”.

In dat boek beschrijft hij hoe de technologische veranderingen overheden in staat zullen stellen om binnen te dringen in tot wat tot nu toe privégebied is: ons brein. En wanneer ze daar binnendringen, dan zijn ze in staat om jouw gedachten te lezen en je te beïnvloeden, volgens Schwab.

Een kenmerk van die Vierde Revolutie zal zijn dat de technologieën niet alleen onderdeel zullen vormen van de wereld om ons heen, ze zullen onderdeel van ons worden.

Het ging nooit om een virus, het ging nooit om de gezondheid van mensen, het ging altijd al om de Great Reset.

Net als in de Netflix serie The Tribes of Europa (Netflix is bekend om z’n predictive programming voor de elite) zullen er straks nog maar heel weinig mensen zijn die je “the originals” kunt noemen. Mensen die niet zijn volgeplempt met ontelbare nanodeeltjes en die nog functioneren zoals dat ooit bedoeld is door onze schepper.

En lees ook bij Niburu De vaccinatiepropaganda bereikt nieuw dieptepunt

Zie ook info over coronaleugens

en ook bij de Blauwe Tijger voor info over corona