20210414 Over de derde wereldoorlog 2

Steeds meer vind je op social media artikelen die gaan over de aanloop naar de derde wereldoorlog. En soms komt er zelfs iets op het journaal. En natuurlijk zijn de Russen de boosdoeners.

Ik deel een greep:

Bij Niburu:

De aanloop naar de Derde Wereldoorlog, deel 6

Bijna dagelijks verschijnen er berichten waaruit blijkt dat de krachten achter de schermen nu aankoersen op de door hen gewenste Derde Wereldoorlog.

De bedoeling van deze serie artikelen is het signaleren van gebeurtenissen en/of berichten die laten zien dat de weg naar de Derde Wereldoorlog nu echt is ingeslagen. Een Derde Wereldoorlog die er volgens de hooggeplaatste vrijmetselaar Albert Pike absoluut gaat komen.

De voorgaande delen in deze serie zijn hier te vinden.

Bij Xandernieuws:

Grote stad ver voorbij Moskou wijst begraafplaatsen aan voor slachtoffers verwachte oorlog

Rusland is druk bezig om in het geval van een aanval zichzelf en/of de Russische bevolking in Oekraïne te kunnen verdedigen.

De spanningen met de NAVO lopen hoe dan ook steeds verder op. Volgens onbevestigde berichten zouden Poolse en Belarussische grenstroepen gisteren met elkaar op de vuist zijn gegaan. De afgelopen weken zouden er al de nodige scheldpartijen over en weer zijn geweest

Het Russische leger heeft ondertussen een enorm militair kamp met veldhospitaal ingericht op zo’n 250 kilometer afstand van de grens met Oekraïne. Belangrijker nog is dat er hypersonische Iskander raketten zijn opgesteld, die zowel een conventionele als een kernkop kunnen vervoeren. Tegen deze korte afstandsraketten (500 km.) is geen verdediging mogelijk, daarvoor vliegen ze te snel (tot 2,6 km. per seconde). Bovendien kunnen de projectielen tijdens hun vlucht van koers veranderen en afweerraketten ontwijken.

Analisten zijn bang dat er mogelijk al in mei een ‘hete’ oorlog uitbreekt. Tot die tijd zouden Europese politici er alles aan moeten doen om Oekraïne en de VS af te houden van verdere provocaties, en weer in gesprek gaan met Rusland. Helaas zijn ‘onze’ leiders te druk bezig met het zelf voeren van een oorlog tegen de vrijheid, het zelfbeschikkingsrecht, het welzijn en de gezondheid van hun eigen bevolking.

En dit van de Truthseeker:

Troepen uit Polen en Wit-Rusland botsen langs de grens

Vanaf vanochtend komen er meerdere rapporten binnen die aangeven dat legertroepen uit Polen schermutselingen hebben gehad met legertroepen uit Wit-Rusland terwijl beide legers hun respectieve (gesloten) grenzen bewaken.

Mensen moeten begrijpen … het Russische leger is niet de Taliban of ISIS.

Dit zou heel slecht kunnen aflopen voor de VS.

Wijsheid en een koel hoofd zijn nodig. maar we hebben iemand met verdomde dementie met de nucleaire lanceercodes!

Word wakker Amerika, deze rotzooi moet worden gestopt.

zie ook:

20210410 Over de derde wereldoorlog