20210413 Over occulte slavernij

Winterwacht heeft een interessant artikel over de occulte betekenis van het dragen van mondkapjes.

Ik kan niet anders dan het zo volledig mogelijk delen.

De bestendiging van gezichtsmaskervereisten is occulte slavernij door de New Underworld Order

Inwijdingsvormen zijn in de occulte praktijk bedoeld om een persoon van een vorige staat naar een nieuwe staat te transformeren. Het dragen van een masker sluit de ware en door God gegeven persona van de drager af en dwingt vervolgens de aanname van een nieuwe persona. Dit is een belangrijk onderdeel van de meeste occulte inwijdingsrituelen. Deze inwijding omvat het symbolisch doden van de ingewijde en hem weer tot leven wekken. De vorige persoon die het proces heeft ondergaan, is verdwenen.

Maskers behoorden tot de instrumenten van marteling, controle en ontmenselijking die door de criminele klasse werden gebruikt om degenen over wie ze probeerden te heersen te ontvoeren en tot slaaf te maken. Maskers hebben ook lang een duistere rol gespeeld in schema’s van opoffering, transformatie en sociale controle.

Philip Zimbardo’s Stanford-gevangenisexperiment uit 1971, naast andere studies, toonde aan hoe gezichtsbedekkingen en maskers wrede ontmenselijking van leeftijdsgenoten kunnen vergemakkelijken. Je kunt het tegenwoordig voelen waar de meerderheid van de mensen in het openbaar wordt gemaskeerd. In combinatie met overal toezichthoudertypes heeft dit een depressief effect. Dat is heel erg de bedoeling van de New Underworld Order-oplichters die de Covid-1984-misdaad leiden.

Een andere studie door antropoloog John Watson merkte soortgelijke observaties op:

Baby’s en kinderen ontwikkelen zich en leren sociale vaardigheden en empathie door menselijke gezichten te bestuderen.

Discordianen (diegenen die afwijkend zijn en dat willen opleggen, die disharmonisch zijn) die de samenleving willen omkeren en beschadigen, gebruiken maskering om deze sociale navigatievaardigheid te vernietigen. Dit leidt tot psychose en asociale reacties. Ondertussen is de totale mortaliteit of ernstige ziekte als gevolg van een Wuhan-virusinfectie bij kinderen minuscuul.

Lydia Densworth schrijft in haar boek “Friendship” over het belang van de menselijke interactie van kinderen met gezichten. Onderworpen worden aan maskers leidt vaak tot sociopathie als gevolg van een slechte hersenontwikkeling.

Kinderen worden opgeleid voor de mentaliteit van een strafkolonie, onderwerping en passieve dienstbaarheid.

Zelfs vóór deze nieuwste aanval op masker en afstand, toonde de jongere generatie al minder empathie en meer narcisme veroorzaakt door technologie – vandaar de naam The Selfie Generation voor millennials.

Lees ook bij Winter Wacht: “Fear and Loathing in California: The Covid-1984 Lockdowns and the Stanford Prison Experiment”

en lees ook Jeremy Bentham: British-Elitist Agent and Rare Pseudo-Intellectual Godfather of Utilitarianism and the Panopticon”

lees bij Niburu wat langer hierover