20210412 Over niet in grote leugens kunnen geloven

Makow heeft een artikel dat ik graag 1 op 1 deel:

Vernon Coleman – Waarom zijn er zoveel zo dom?

Google translate gebruikt en niet aangepast. Dit gaat over het VK en de BBC maar je kunt dat ook lezen als over Nederland en de NOS.

11 april 2021

“De zombies en de trollen zijn niet erg slim en kunnen het grote geheel niet zien. Ze zijn niet slim genoeg om de dingen in perspectief te zien. Ze geloven niet dat iemand zulke grote leugens kan vertellen …”

Door Dr. Vernon Coleman MB ChB DSc FRSA )

(ingekort door henrymakow.com)

Ik zou kunnen huilen om wat er met het menselijk ras is gebeurd. Er zijn te veel zielige, doodsbange mensen met hun hoofd diep in het zand begraven. Onze regeringen hebben gelogen, bedrogen, gepest, bedrogen, bedreigd en onderdrukt.

Regeringen lijken de woorden van John Locke te zijn vergeten, die zei: ‘De mensen kunnen de macht niet delegeren aan de regering om iets te doen dat voor hen onwettig zou zijn om zelf te doen.’

We betalen onze regeringen om ons te beschermen en niet om ons te vernietigen.

Het lijdt geen twijfel dat de maskers deel uitmaken van het proces van onderdrukking en mensen nog banger hebben gemaakt dan ze waren. Het is natuurlijk opzettelijk …

Tenzij we opstaan ​​en rebelleren, zullen de maskers nooit verdwijnen.

Het plan is heel precies gedefinieerd …

Binnenkort zullen de maskers, symbolen van onderdrukking en slavernij, verplicht zijn voor iedereen die een winkel wil binnengaan om voedsel te kopen.

En dan zal de volgende stap het verplicht maken voor mensen om op straat of zelfs in hun eigen huis maskers te dragen. De camera’s in onze telefoons en televisies zullen degenen identificeren die de wet overtreden.

De medewerkers die maskers hebben gedragen in het openbaar vervoer en in winkels mopperen misschien, maar ze zullen de verlenging van de wet accepteren – vooral wanneer deze wordt versterkt, zoals het zal zijn, met meer bedreigingen over een tweede golf en een gemuteerd, dodelijker virus .

MASSA AANVAARDING VAN ONDERWERP

Voor mij is de echte tragedie dat nu ze zijn verzacht door hun huisarrest en de voortdurende angst voor propaganda, miljoenen eigenlijk willen dat de regels strenger worden. Ze willen meer lockdowns en strengere wetten over het dragen van maskers.

Wat is er in godsnaam aan de hand met deze mensen?

Waarom vragen zo velen zich niet af wat er aan de hand is? Kunnen ze niet zelf lezen en denken? De antwoorden zijn helaas duidelijk nee en nee …

Een verklaring hiervoor is dat het probleem cognitieve dissonantie wordt genoemd. Veel mensen kunnen gewoon niet geloven dat regeringen zoveel leugens kunnen vertellen en dat politici zo bedrieglijk kunnen zijn. De zombies en de trollen zijn niet erg slim en kunnen het grote geheel niet zien. Ze zijn niet slim genoeg om dingen in perspectief te zien. Ze geloven niet dat iemand zulke grote leugens kan vertellen …

Het onderwijsproces dat de afgelopen decennia door de Verenigde Naties is bedacht, is ontworpen om een ​​geloof in collectivisme af te dwingen. En dat is er gebeurd. Dit zijn mensen die naar de BBC kijken of luisteren en geloven wat ze zien of horen en die geloven dat The Guardian een krant is – en niet beseffen dat het een propagandablad is dat is gebouwd op geld van slavenhandel en die ons steeds verder naar een nieuwe slavernij.

Helderdere mensen kunnen door de leugens heen kijken en ze kunnen begrijpen wat er gebeurt.

HORMONEN IN DRINKWATER

Ik wijs er al 30 jaar op dat ons drinkwater verrijkt is met vrouwelijke hormonen. Het is duidelijk dat die hormonen nu een dramatisch effect hebben op het menselijk ras. Hierover staat trouwens meer in mijn video getiteld ‘Is kraanwater veilig om te drinken?’

De problemen begonnen in de jaren zestig toen miljoenen vrouwen de anticonceptiepil begonnen te slikken. De hormoonresten van die pillen worden via de urine uitgescheiden.

Kijk wat er dan gebeurt:

1. Na het doorlopen van standaard zuiveringsprocedures wordt afvalwater dat de hormoonrijke urine bevat, geloosd in zoetwaterrivieren.

2. Drinkwater wordt vaak uit rivieren gehaald.

3. Het water wordt dan weer gezuiverd – maar waterzuiveringsprogramma’s kunnen geen hormoonresten verwijderen.

4. In de jaren negentig was het duidelijk dat ons drinkwater vrouwelijke hormonen bevatte. Een rapport van het Britse milieuagentschap concludeerde dat 57% van de kakkerlakken in een rivier van geslacht was veranderd. En het is nu ook bekend dat de vruchtbaarheid van de mens de afgelopen jaren is gedaald.

Ik denk dat de zombies, de trollen, de maskerdragers allemaal te veel kraanwater hebben gedronken. Misschien te veel kopjes thee.

Dit verklaart waarom mannelijke zombies en trollen de neiging hebben verwijfd en dom te zijn en vrouwelijke zombies, trollen en maskerdragers vaak dom, verward, prikkelbaar en chagrijnig zijn.

Dus daar ben je. De kleine, slecht ontwikkelde hersenen van de trollen en zombies zijn permanent beschadigd door naar de BBC te kijken, The Guardian te lezen en kraanwater te drinken.

Er zijn miljoenen zombies en trollen in de buurt omdat ze naïef, goedgelovig, slecht opgeleid, onverstandig, onvolwassen en zelfingenomen zijn, maar uiteindelijk doodsbang voor autoriteit omdat de hormonen in het drinkwater hen in permanente tieners hebben veranderd.

Ze zijn misschien buiten onze hulp.

DEBUNNING VAN DE PANDEMIE

Eindelijk kan ik de hele coronavirus-onzin in minder dan drie minuten afbreken. Alles in deze lijst kan worden geverifieerd.

1. Veel artsen, waaronder dr. Fauci, de Amerikaanse supremo van het coronavirus, hebben toegegeven dat het risico van overlijden aan het coronavirus vergelijkbaar is met het risico van griep.

2. De griep kan wereldwijd 650.000 mensen per jaar doden. Ook al hebben regeringen overal toegegeven dat ze met hun totalen hebben gerommeld, het covid-19 sterftotaal nadert nu pas het wereldwijde grieptotaal.

3. Hier is hoe ze met de cijfers speelden. In het VK bijvoorbeeld was iedereen die positief testte op het coronavirus en vervolgens stierf officieel een covid-19-sterfgeval – wat ze nog meer mankeerden.

4. De overgrote meerderheid van degenen die aan het coronavirus stierven, was ouder dan 80 en had veel andere gezondheidsproblemen. Het risico op fitte, jonge individuen is erg klein. Het risico voor kinderen is kleiner dan het risico op blikseminslag.

5. Onderzoek heeft aangetoond dat maskers gevaarlijk zijn, de verspreiding van infecties niet voorkomen en vrijwel zeker meer kwaad dan goed doen. Het virus kan dwars door het materiaal van een masker gaan. En het dragen van een masker beïnvloedt het zuurstofgehalte in het bloed. Ten minste twee mensen zijn omgekomen door het dragen van maskers. Ik heb cijfers en papers geciteerd op mijn website www.vernoncoleman.com en in andere video’s.

6. Veel van degenen die het coronavirus-horrorverhaal promoten, zijn op de een of andere manier verbonden met de vaccinindustrie of de Bill and Melinda Gates Foundation – die zelf sterke financiële banden heeft met de vaccinindustrie. De Chief Scientific Advisor in het VK was bijvoorbeeld voorheen een senior executive bij GSK – een van de grote vaccinproducenten.

7. De Britse regering heeft toegegeven dat als gevolg van de lockdowns en andere controlemaatregelen minstens vier keer zoveel mensen zijn omgekomen als er door het coronavirus zijn overleden. De remedie is veel dodelijker geweest dan de ziekte. Miljoenen wachten op kankertests en behandelingen omdat ziekenhuizen gesloten waren. En sommige ziekenhuisafdelingen in het VK zijn nog steeds gesloten.

8. Neil Ferguson, de man wiens voorspellingen leidden tot de lockdowns, had een aantal onnauwkeurige voorspellingen gedaan voordat hij wild pessimistische voorspellingen deed over het coronavirus. Zijn staat van dienst is verschrikkelijk. Het college waar hij werkt, heeft financiële banden met de Bill and Melinda Gates Foundation en vaccins.

9. In bijna elk land ter wereld zijn exact dezelfde fouten gemaakt. Zo werden zieke ouderen uit het ziekenhuis gehaald en in verzorgingshuizen gedumpt – met in elk land tienduizenden doden tot gevolg. Dat kon geen toeval zijn, dus het moest een plan zijn. Als u de sterfgevallen in verzorgingshuizen uit het totaal van het VK schrapt, krijgt u een maximum van ongeveer 20.000 sterfgevallen (hoewel dat enorm is overdreven omdat griep en iedereen die positief testte inbegrepen), wat veel kleiner is dan het jaarlijkse totaal aan griepdoden.

10. Het aantal mensen dat wereldwijd het coronavirus heeft opgelopen, zou nu rond de 10 miljoen liggen. Maar de griep kan in één jaar 1 miljard treffen.

Dit zijn feiten die niet kunnen worden betwist, hoewel ze worden onderdrukt. Druk de lijst af en geef kopieën aan twijfelaars. Ik vind het moeilijk te geloven dat iemand nog steeds een masker zou willen dragen als hij eenmaal op de hoogte is van deze simpele feiten.

Copyright Vernon Colman 2021

Vernon Coleman’s boek ‘Coming Apocalypse’ beschrijft de achtergrond van de hoax over het coronavirus. Het is beschikbaar in paperback en als eBook op Amazon.

Henry Makow behaalde zijn Ph.D. in Engelse literatuur van de Universiteit van Toronto in 1982.

Ik heb dit gedeeld omdat ik ook elke dag wel kan huilen. Ik heb veel verdriet om wat ik zie gebeuren en ik hoop met delen wat mensen wakker te maken.