20210410 Over het beruchte Covidvaccin

Dit artikel ben ik al heel wat keren tegengekomen. Ik deel het nu 1 op 1 en ik pas google translate niet aan.

31 redenen waarom ik het vaccin niet gebruik

Dit artikel van Rabbi Chananya Weismann werd een maand geleden op reddit.com gepubliceerd en is sindsdien op andere websites verschenen. Hier wordt het opnieuw gepubliceerd op de site van bisschop Richard Williamson, Eleison Comments, en onder onze aandacht gebracht door Lobro.

Bisschop Williamson schrijft goedkeurend over het artikel: “Onlangs verscheen op internet een bewonderenswaardige lijst met 31 redenen die afkomstig waren van een Israëlische rabbijn, waarin hij uitlegde waarom hij het beruchte Covid” vaccin “niet zal nemen. Veel felicitaties aan de Rabbi! “

“Meneer, als er nog een paar mannen zoals u waren geweest,

zouden we niet in deze vreselijke stoofpot zitten!”

– Bisschop Willliamson

DE RABBI GEEFT ZIJN 31 REDENEN OM HET VACCINE NIET IN TE NEMEN:

1 Het is geen vaccin dat per definitie immuniteit biedt, maar een medische behandeling die slechts enige bescherming biedt tegen een virus. Ik heb geen medische behandeling nodig voor een ziekte die ik niet heb.

2 Big Pharma, de politieke en medische instellingen en de media hebben samengespannen om het een “vaccin” te noemen om de mensen te misleiden. Ik wil niets te maken hebben met zulke bedrieglijke manipulatoren.

3 De veronderstelde voordelen van de medische behandeling zijn minimaal en zouden in ieder geval niet lang duren. De gevestigde orde heeft het al over het herhalen en verplicht stellen van een verscheidenheid aan injecties. Nee, dank u!

4 Ik kan mezelf tegen een virus beschermen door alleen mijn immuunsysteem op natuurlijke wijze te versterken, en in geval van nood zijn er vitamines en bewezen medicijnen zoals Ivermectine en Hydroxychloroquine om het af te weren.

5 De gevestigde orde kan onmogelijk weten dat hun “vaccin” veilig is, omdat de effecten op lange termijn pas over vele jaren bekend zullen zijn. Ik vertrouw ze niet. Ik wil geen deel uitmaken van hun behandeling.

6 Big Pharma en de politici achter het “vaccin” zijn op geen enkele manier wettelijk aansprakelijk en kunnen niet worden vervolgd als er iets misgaat. Als ze niets riskeren, riskeer ik mijn gezondheid niet.

7 De premier van Israël heeft openlijk toegegeven dat Israël ’s werelds laboratorium is voor dit experimentele’ vaccin ‘. Ik ben niet geïnteresseerd om proefkonijn te zijn.

8 Om een “vaccin” voor Israëli’s te accepteren, stemde Israël er ook mee in om de resultaten te delen met het betrokken buitenlandse farmaceutische bedrijf. Ik ben het nooit eens geweest. Ik zal niet bijdragen aan deze smerige onderneming.

9 De leidinggevenden en bestuursleden bij Pfizers (bedrijf dat het “vaccin” produceert) hebben verklaard dat ze niet hun eigen “vaccin” hebben ingenomen – “niet in de rij willen staan” – belachelijk excuus!

10 De reguliere media aanvaarden dit belachelijke excuus zonder problemen. Ze prijzen zelfs de leidinggevenden van Pfizer voor hun zelfopoffering. Aangezien ze ons voor zulke dwazen beschouwen, zal ik geen van hen vertrouwen.

11 Bill Gates beweert dat vaccins essentieel zijn voor het voortbestaan van de mensheid; hij wil de wereld ontvolken; hij is ook niet ‘ingeënt’. Nee, dankzij iets voorgesteld door Bill Gates!

12 Het establishment is volkomen eenzijdig geweest in het promoten van het ‘vaccin’. Ze zijn bedrieglijk en manipulatief geweest. Ik zal mijn persoonlijk welzijn niet vergokken op hun integriteit.

13 Er is, om dit “vaccin” te promoten, de meest wijdverspreide marketingcampagne in de geschiedenis. Dat is ongepast voor welke medische behandeling dan ook, laat staan een geheel nieuwe. Het doet me terugdeinzen.

14 De massa volgt mee en voedt de groepsdruk om hetzelfde te doen. Het is alarmerend en ziek.

15 Iedereen die bezwaar maakt tegen het “vaccin” wordt gepest, belasterd, bespot, gecensureerd, verbannen, bedreigd en ontslagen uit hun baan. Ik zal deze dappere mensen elke keer vertrouwen in het establishment.

16 Dit is het grootste medische experiment in de geschiedenis van de mensheid.

17 Toch wordt het feit dat het een experiment is, ernstig gebagatelliseerd.

18 Als mensen wisten wat er werkelijk aan de hand is, zouden er maar weinigen mee willen doen.

19 De medische gevestigde orde vertelt niemand over dit alles. Ze zijn corrupt. Ik vertrouw hun medicijn niet.

20 Een dergelijke druk om te ‘vaccineren’ is in strijd met alle medische ethiek en democratische rechten. Reken maar uit!

21 De Amerikaanse regering verzegelt al 30 jaar alle ‘vaccinatierecords’. Wat verbergen ze?

22 Ze delen deze gegevens met buitenlandse bedrijven, maar niet met hun eigen mensen? Ik ben weg!

23 Het establishment zet allerlei soorten mensen op om niet-deelnemers lastig te vallen. Hoe durven ze?

24 Niemand die ik ken, heeft de vraag van tevoren echt bestudeerd. Ik wantrouw sekten.

25 Big Pharma is berucht vanwege het pushen van zijn producten, zelfs tegen alle tegenstrijdige bewijzen in.

26 De horrorverhalen komen binnen, dik en snel. Niemand luistert naar hen. Ik zal niet het volgende “toeval” zijn.

27 Niemand mag suggereren dat een overlijden verband hield met een voorafgaande “vaccinatie”. Werkelijk?

28 De religieuze sekte-achtige aanbidding van een “vaccin” stoot mij af.

29 Mijn arts daagt me uit om het “vaccin” te krijgen. Maar hij heeft me geen tegengestelde informatie gegeven.

30 Ik zie deze hele beruchte scène. Ik zal God vertrouwen, en de geest en natuurlijke instincten die Hij me gaf.

31 Het hele ding stinkt.

Lees ook bij Darkmoon: Italiaans politiek dissident hekelt vaccin tegen Covid-19 – ‘Wij zijn allemaal cavia’s!’