20210410 Over de derde wereldoorlog

Als je naar het journaal kijkt, krijg je er tot dusver weinig van mee en dat komt niet alleen omdat er veel te doen is om Rutte c.s.

Dat er een groot conflict dreigt aan de Europese oostgrens wordt (voorlopig) weggehouden en daar hebben ze natuurlijk een reden voor. Poetin straks de schuld geven.

Ik laat wat stukken zien uit de altenatieve media:

Frontnieuws:

Terwijl Russische tanks richting Oekraïne gaan, zet de wereld zich schrap voor de derde wereldoorlog.

…Op dit moment zijn er meer Russische strijdkrachten dicht bij de Oekraïense grenzen dan we ooit eerder hebben gezien.

Westerse militaire leiders zeggen dat ze bezorgd zijn dat de troepenbewegingen van de afgelopen dagen kunnen leiden tot een invasie, en als een invasie inderdaad plaatsvindt, zal dat de vastberadenheid van de Biden-regering, de EU-leiders en de NAVO-leiding zwaar op de proef stellen. Met name de haviken in de Biden-regering zouden vrijwel zeker niet bereid zijn achterover te leunen en de Russen heel Oekraïne te laten veroveren. Er zou waarschijnlijk een grote reactie van de Verenigde Staten komen, en dat zou een kettingreactie op gang kunnen brengen die uiteindelijk de derde wereldoorlog zou kunnen ontketenen.

Waarom hebben de Russen plotseling een invasiemacht naar Oekraïne gestuurd?

Het blijkt dat de Oekraïense president Volodymyr Zelensky op 24 maart in feite een oorlogsverklaring aan Rusland heeft getekend. Het document dat hij ondertekende staat bekend als Decreet Nr. 117/2021, en je zult er niets over lezen in de media.

…Auteur van dit artikel Michael Snyder van The Economic Collapse blog moest echt zoeken om Decreet Nr. 117/2021 te vinden, maar uiteindelijk vond hij het. Hij heeft een aantal van de paragrafen aan het begin van het document door Google translate gehaald…

In overeenstemming met artikel 107 van de grondwet van Oekraïne, besluit ik:

1. Het besluit van de Nationale Veiligheids- en Defensieraad van Oekraïne van 11 maart 2021 “Over de strategie van de bevrijding en re-integratie van het tijdelijk bezette grondgebied van de Autonome Republiek Krim en de stad Sebastopol” in werking te stellen (bijgevoegd).

2. De strategie voor de bevrijding en re-integratie van het tijdelijk bezette grondgebied van de Autonome Republiek Krim en de stad Sebastopol goed te keuren (bijgevoegd).

3. De controle op de uitvoering van het besluit van de Nationale Veiligheids- en Defensieraad van Oekraïne, uitgevaardigd bij dit besluit, berust bij de secretaris van de Nationale Veiligheids- en Defensieraad van Oekraïne.

4. Dit decreet treedt in werking op de dag van zijn bekendmaking.

President van Oekraïne V. ZELENSKY

24 maart 2021

In feite maakt dit decreet het tot het officiële beleid van de regering van Oekraïne om de Krim terug te veroveren op Rusland.

Natuurlijk zullen de Russen de Krim nooit vrijwillig afstaan, omdat zij het als Russisch grondgebied beschouwen, en dus zou Oekraïne het met geweld moeten innemen.

Dit is in wezen een oorlogsverklaring aan Rusland, en Zelensky zou een dergelijk document nooit hebben ondertekend zonder de goedkeuring van de Biden-regering.

Na de ondertekening van decreet nr. 117/2021 zagen we Russische strijdkrachten in een duizelingwekkend tempo de Krim binnenstromen en de door separatisten bezette gebieden in Oost-Oekraïne binnenvallen.

Zie verder bij de link voor filmpjes van de troepenopbouw.

Ook Niburu besteedt er regelmatig aandacht aan

De aanloop naar de Derde Wereldoorlog, deel 5

Sinds de komst van Joe Biden in het Witte Huis, is de oorlogsdreiging op het wereldtoneel in sneltreinvaart toegenomen.

Bijna dagelijks verschijnen er berichten waaruit blijkt dat de krachten achter de schermen nu aankoersen op de door hen gewenste Derde Wereldoorlog.

De bedoeling van deze serie artikelen is het signaleren van gebeurtenissen en/of berichten die laten zien dat de weg naar de Derde Wereldoorlog nu echt is ingeslagen. Een Derde Wereldoorlog die er volgens de hooggeplaatste vrijmetselaar Albert Pike absoluut gaat komen.

De voorgaande delen in deze serie zijn hier

te vinden.

Er wordt niets of nauwelijks iets vermeld in de mainstream media over de plek waar op korte termijn wel eens de Derde Wereldoorlog zou kunnen uitbreken.

De reden dat we deze serie artikelen zijn begonnen heeft alles te maken met het feit dat Joe Biden president is geworden van Amerika, dezelfde Biden die tijdens het presidentschap van Obama grotendeels verantwoordelijk was voor de gebeurtenissen in Oekraïne.

Zoals we in de voorgaande afleveringen hebben kunnen zien heeft Biden zich ontzettend grof uitgelaten tegenover de Russische president Poetin. Echter, het blijft niet bij woorden, want Amerika is in de achtergrond druk bezig met het sturen van militaire goederen naar Oekraïne.

Zo is er inmiddels 350 ton militair materieel afgeleverd in de havenstad Odessa.

In de achtergrond wordt er al heel lang gewerkt aan plannen om ook Oekraine bij de NAVO te voegen. Volgens sommige analisten is dit eveneens de wens van het WEF van Klaus Schwab. Dit om op die manier Rusland volledig te omsingelen en vooral ook om te voorkomen dat er een Euraziatische integratie plaatsvindt. Dit is niet wat zij willen in het kader van de door hen geplande Great Reset.

Wij hebben al eerder uitgebreid geschreven over de totaal illegale uitbreiding van de NAVO richting oosten en hoe alle onderlinge afspraken daarbij door het Westen zijn geschonden.

Zie verder bij de link voor kaartjes en filmpjes

zie ook bij Xandernieuws over gevechten

en over kernraketten

en over China in Iran

zie ook bij Unzcom over psychologische oorlogsvoering

zie ook over tankbewegingen

zie ook over US regime