20210402 Over de Goede Vrijdag

Ik wil graag van Makow : Waarom de Joden Christus kruisigden één op één overnemen en delen. Hij weet me vaak te raken. Je hoeft het niet met alles eens te zijn om toch tot diep in je hart ontroerd te raken. Ik hou van deze man die alles op het spel zet (te) om kennis te verspreiden.

Het artikel:

De moord op Jezus maakte deel uit van een kosmische strijd tussen goed en kwaad, leven en dood.

De covid-zwendel zet deze strijd voort om de slavernij of zelfs vernietiging van de mensheid te stoppen .

De reden voor de kruisiging is heel eenvoudig. Toen Christus Gods genade aan alle mensen verleende, beledigde hij het gevoel van uitverkiezing van de joden .

vanaf 19 april 2019

door Henry Makow PhD

Wat is ergerlijke mensheid? De waarheid wordt over het hoofd gezien omdat we niet kunnen geloven dat zoiets belangrijks zo eenvoudig zou kunnen zijn.

Toen Christus Gods genade aan alle mensen verleende, beledigde hij het gevoel van uitverkiezing van de joden . Dat was blijkbaar een onvergeeflijke zonde.

Christus zei dat God in iedereen is .

Het vermogen om God te horen definieert ons als ‘mens’. Het stelt ons in staat onderscheid te maken tussen goed en kwaad, goed en fout, mooi en lelijk, ziek en gezond.

Deze goddelijke geest bezielt het menselijk leven, volgens alle ware religies.

Het judaïsme smeekt echter om verschillen.

Het judaïsme beweert dat alleen joden een ziel hebben; alleen Joden kanaliseren Gods wil; alleen joden zijn mensen. De aarde is van Joden. Er zijn niet-joden om joden te dienen.

Het Joodse volk is de God van het Joodse volk, voorbestemd om de wereld te regeren.

De joodse haat tegen alles wat christelijk is, komt voort uit deze primitieve stamideologie. Ik durf te vermoeden dat een groot deel van de geschiedenis erdoor verklaard kan worden.

Maar het wordt erger. Ze moeten de christelijke beschaving vernietigen om de wereld weer op te bouwen naar hun eigen zieke beeld. Ze noemen dat “de wereld genezen”.

We lijken veel op passagiers in een vliegtuig dat is gekaapt door een doemscultus. We zijn passagiers op de Titanic. We zijn in de ban van een paar behoorlijk zieke mensen.

Zie je, God is hun concurrentie. Hij moet samen met zijn aanhangers worden vernietigd. In de tussentijd moet de mensheid worden gedegradeerd tot het niveau van – ik zal niet zeggen dieren; ze zijn vaak heel behoorlijk – demonen!

De mensheid moet als hun dienaren in hun cultus worden opgenomen.

Dit is de ideologie van een kleine doemscultus, de Chabad . De meeste joden doen deze mensen af als fanatici en willen gewoon assimileren. Ze onderschrijven deze grootheidswaanzin niet. Ze worden er niet over verteld. Hoe zouden ze kunnen worden gemanipuleerd als ze dat wel waren? Voor slimme mensen heb ik nog nooit zoveel dupes gezien. Vooral als je bedenkt hoe deze waanzin alle Joden in gevaar brengt.

Rabbi Joachim Prinz merkte op over het “schijnbare onvermogen van Joden om hun eigen catastrofes te begrijpen of te voorspellen. De Joden, wier geschiedenis uit de ene tragedie na de andere bestaat, moeten nog op een van hen worden voorbereid”.

Het Joodse leiderschap – de Rothschilds en hun cohorten – volgt deze ideologie. Ze aanbidden Lucifer en zijn bereid om elke verdorvenheid te betrachten om het te bewijzen. Helaas beheersen deze gekken de wereld via het banksysteem.

Ze hebben de creditcards van de naties verkwanseld en kunnen het zich veroorloven om alles en iedereen te kopen. Zij hebben. “Globalisme” is slechts een masker voor hun tirannie.

Het centrale banksysteem belichaamt het kabbalistische joodse ethos: de goyim uitbuiten. Ze halen elk jaar miljarden aan rente op voor het uit het niets produceren van ‘krediet’, iets wat de gojim zelf zouden kunnen doen als ze niet zo ondeugend, omkoopbaar en onbezonnen waren.

Terwijl christenen de kruisiging herdenken, is vrijdag 19 april ook de eerste dag van het Pascha . Vermoedelijk herdenkt het de bevrijding van Joden uit slavernij in Egypte. Hoogstwaarschijnlijk was dit de eerste van vele Joodse verdrijvingen door de eeuwen heen vanwege het uitbuiten van de goyim.

Christus ‘God van liefde is niet de joodse God. Hij is een bloeddorstige tiran, een nationale kampioen die iedereen afslacht die hen in de weg staat.

Wikipedia :

“In het verhaal van de Exodus vertelt de Bijbel dat God de kinderen van Israël hielp te ontsnappen uit hun slavernij in Egypte door tien plagen toe te brengen aan de oude Egyptenaren voordat de farao zijn Israëlitische slaven zou vrijlaten; de tiende en ergste van de plagen was de overlijden van de eerstgeborene van Egypte.

De Israëlieten kregen de opdracht om de deurposten van hun huizen te markeren met het bloed van een geslacht voorjaarslam en toen hij dit zag, wist de geest van de Heer de eerstgeborene in deze huizen te passeren, vandaar de Engelse naam van de feestdag. “

CONCLUSIE

Ik heb de reputatie een antisemiet te zijn, een “zelfhaatende” Jood. Dit is hoe ze iedereen besmetten die hun leugens onthult. In feite houd ik van mijn mede-joden. Veel zijn enorm getalenteerd, hardwerkend, slim en grappig. Daarom doet het me pijn om te zien dat ze worden bedrogen en voor het kwaad worden gebruikt.

Je kunt God niet uitdagen en ooit winnen in de dingen die er toe doen.

Kabbalisten beschuldigen hun tegenstanders van “haat”. Zij zijn de haters als je niet-joden tot slaaf maakt.

Zoals Christus zegt: God is liefde.

God is leven.

De oorlog is niet tussen belangengroepen. De oorlog is tussen liefde en haat, leven en dood.

Er is geen plaats voor haat tegen joden, moslims, zwarten of hindoes. We zijn allemaal in dit rijk geboren zonder zelf een keuze te hebben gemaakt. Alleen struikelen we over de levensfase, en alleen staan ​​we tegenover onze Maker. Alles wat we nodig hebben is een beetje liefde, net zoals planten zonneschijn nodig hebben. We voeden ons ermee.

God heeft ons het wonder van leven en milddadigheid gegeven om het te ondersteunen. De meesten van ons vragen niet veel. De ene procent die 50% van de rijkdom van de wereld in beslag neemt, moet hun greep ontspannen en de hongerige miljoenen in hun eigen thuisland een fatsoenlijk leven laten leiden.

De zoektocht naar grenzeloze rijkdom is zelfvernietigend. Het brengt geen geluk. Het enige dat de Rothschilds niet hebben, is liefde. Ik dring er bij de Illuminati op aan om God te omhelzen en chaos en dood de rug toe te keren. Dit wil je niet horen. Maar alleen God kan je gelukkig maken. Dat is wat u werkelijk zoekt.

We hebben een keuze. We kunnen God of satan aanbidden (gehoorzamen).

Als we God gehoorzamen, zal de aarde de hemel zijn, want dat is het Plan van de Schepper.

Als we Satan omarmen, zal de aarde een hel zijn.

Deze oorlog is tussen leven en dood. Ze zijn de geest van de dood. We plegen zelfmoord.

Laten we in plaats daarvan op deze Goede Vrijdag het Leven bevestigen!

Eerst en vooral moeten we één zijn. We moeten onze neus dichthouden en elkaar liefhebben.