20210308 Over de Amerikaanse wereldburgeroorlog

Niburu heeft vandaag een artikel over de problemen in de V.S. die tot een burgeroorlog kunnen leiden.

Alles lijkt nu samen te komen en dat het spannend is, is zeker.

Uit het artikel:

Nog zien we dit niet op de televisieschermen of in de mainstreamkranten, maar de Amerikaanse burgeroorlog is begonnen.

Het wordt een strijd van de zuidelijke staten die genoeg hebben van de nep corona pandemie tegen de Illuminatibazen van Joe Biden in Washington.

De satanische sekte die bekend staat als de Illuminati heeft veel, zo niet alles geïnvesteerd in de nep coronapandemie. Het is voor hen de manier om in naam van de gezondheid allerlei draconische maatregelen op te leggen aan het volk, met als sluitstuk een experimentele behandeling die ze vaccin durven noemen.

We zien overal ter wereld dat er enorme scheuren verschijnen in het officiële verhaal omdat zelfs de meest gehypnotiseerde burger toch wel iets begint te registreren van: “Hé, hier klopt iets niet”.

Iemand die in de loop der jaren heeft bewezen over een goede vooruitziende blik te beschikken is Brandon Smith van de website Alt-Market. Zo voorspelde hij in een tijd dat iedereen er honderd procent van overtuigd was dat Hillary Clinton de verkiezingen zou winnen, dat hij zeker wist dat Donald Trump toch zou winnen, hetgeen geschiedde.

Ook voorspelde hij toen dat Donald Trump gebombardeerd zou worden tot zwart schaap, hetgeen ook geschiedde.

Brandon komt nu met zijn kijk op de huidige situatie en komt tot de conclusie dat de nep pandemie van wat hij de globalisten noemt op het punt staat volledig te mislukken. Dat ze het dit keer volledig hebben verknald en nu een heel groot probleem hebben.

De reden is zo denkt hij, dat er lang niet genoeg doden zijn gevallen om de nep pandemie geloofwaardig te kunnen houden. Ze hadden gerekend op een virus of wat het dan ook moge zijn, dat voor aanzienlijk meer doden had gezorgd dan nu het geval is. Nu praten we over hetzelfde aantal doden dat op jaarbasis gelijk is aan dat van een beetje heftig griepseizoen, waarbij we uiteraard ook moeten bedenken dat die griep helemaal zou zijn verdwenen.

Het gevolg van dit alles is dat er massale weerstand begint te ontstaan tegen de vaccinaties en de daaraan gekoppelde medische paspoorten. Dit is dan ook de reden dat ze nu echt in sneltreinvaart aan het vaccineren slaan, voordat er teveel mensen wakker worden en zich realiseren dat ze proefkonijnen zijn in het grootste medische experiment ooit op aarde gehouden.

Het grote probleem dat de Illuminati hebben is dat er bijna niemand meer bang is voor het virus. En dat zeker niet in de zuidelijke staten van Amerika waar bijna geen van de conservatieven nog maskers dragen en waar deze mensen zo goed als zeker het vaccin zullen weigeren.

En dan ontstaat er voor diezelfde Illuminati een groot probleem, omdat de nep pandemie en de daaruit volgende vaccinaties de sleutel zijn tot de Great Reset. Maar, zonder een verwoestende pandemie die miljoenen slachtoffers maakt zal het hen niet lukken om de bevolking opgesloten te houden.

Als mensen weigeren om zich te laten vaccineren, dan zullen ze niet in staat zijn om de voor hen broodnodige 24/7 observatiesystemen in de lucht te krijgen. Maar, hoewel ze volgens Brandon hebben gefaald met hun nep pandemie zullen ze zeker niet opgeven. Dit ook omdat je te maken hebt met psychopaten die onophoudelijk zullen proberen om de schade te repareren.

En dan is de grote vraag natuurlijk wat er vervolgens gaat gebeuren en dan met name wat Amerika betreft, want dat is het land waarop Brandon zich concentreert.

Ze moeten snel handelen zegt Brandon, want als ze te lang wachten beginnen er teveel mensen door te krijgen dat we met een nep pandemie te maken hebben en dan is het, in ieder geval voor de komende jaren, over en sluiten voor hen.

De Amerikaanse overheid onder aanvoering van Joe Biden en Anthony Fauci doet alsof ze niets liever willen dan de maatschappij weer openen enzovoorts, maar in werkelijkheid is dat een leugen. Nu al zie je dat Biden begint te wauwelen over wanneer precies dan die heropening van de maatschappij zou moeten plaatsvinden en heeft al aangegeven dat het nog zeker een jaar gaat duren voordat de lockdowns volledig zullen eindigen en dat is dan ook nog helemaal afhankelijk van de bereidheid van de Amerikanen om zich te laten vaccineren.

Wat Biden en Fauci doen is de gemeenschap gijzelen: òf je laat je vaccineren en je krijgt voor een deel je vrijheid terug, òf we houden alles op slot.

…De zogenaamde rode staten (conservatieven/Republikeinen) zullen de corona maatregelen negeren hetgeen betekent dat de economie in die staten zal opbloeien. De zogenaamde blauwe staten (liberalen/communisten Democraten) zullen zich wel fanatiek aan de regels houden met als gevolg dat je een exodus zult krijgen van mensen en vooral ook bedrijven naar de zuidelijke staten.

En dat zou de opmaat naar de burgeroorlog kunnen worden.

Maar misschien kunnen ze nu eindelijk in het midden oosten hun gang gaan en heeft Biden een reden te “leveren” wat Trump niet wilde: een nieuwe grote oorlog in of rond Iran en / of Syrië.

Ook dit horen we (nog) niet op de MSM: Rusland heft een einde gemaakt aan het stelen van olie:

en

zie ook wie wordt de nieuwe Amerikaanse president

makow: covid failure

alt market

en