20210308 Over vaccins als plofkraak

Xandernieuws heeft regelmatig artikelen over corona en alles wat daarmee samenhangt. Evenals Niburu die ik regelmatig deel. Ik hou alleen niet zo van de stijl en woordkeus van Niburu en dat is jammer.

Zij houden het tamelijk goed bij net als wat buitenlandse bloggers. Mij valt het steeds zwaarder om te blijven delen of erover te schrijven. Omdat ik zie dat de MSM steeds maar weer het positieve verhaal uitdragen word ik soms heel moedeloos. En dat is natuurlijk net wat zij willen.

Een enkel keer publiceert de NOS iets waar ze echt niet omheen kunnen maar dat is maar een topje van de ijsberg van het echte nieuws. En als het op teletkest heeft gestaan, wordt het daarna diep weggestopt. We moeten het hebben van consequente speurders en bloggers. Ik word af en toe ziek van het nieuws dus ik moet me er dan van afzonderen.

Xandernieuws brengt de video van hoogleraar (em.) experimentele immunologie Pierre Capel waarin hij opnieuw grote vraagtekens zet bij de Covid vaccinaties en het regeringsbeleid. Hij vergelijkt de werking van de mRNA vaccins in ons lichaam met een plofkraak, waarna de ‘experts’ de ,soms fatale, ravage toeschrijven aan ‘achterstallig onderhoud’.

‘Ik vind de woestijn op dit moment een heel aardig beeld waar ik in vertoef,’ begint Capel. ‘Ik kan daar namelijk heel hard schreeuwen, maar haast niemand hoort mij.’

Welnu, ik denk dat veel bloggers en schrijvers bij de alternatieve media er net zo over denken.

Uit het artikel

Na een jaar van keiharde, zeer ingrijpende en veelal verwoestende maatregelen kunnen we de huidige situatie vergelijken met de Romeinse spelen. ‘Een kleine groep zit op de tribune te genieten en te kijken naar het gevecht van het MKB in de arena der maatregelen. Na een jaar moeten er oordelen worden geveld, en krijg je de kreet ‘Zij die sterven groeten u’. Over hen wordt het lot geworpen, en de leider beslist, samen met een klein introuwd groepje’ (een soort politieke inteelt – X.).

‘Hoe die beslissing is, welk oordeel wordt geveld – duim omhoog voor de horeca, of voor Big Pharma? – ligt niet in onze handen. Als een roepende in de woestijn zien wij dus hoe het prachtige immuunsysteem verkwanseld wordt voor een prikkie, en dat de enige kreet die op dit moment echt goed bekeken moet worden, ‘morituri te salutant’ is.’

zie hier de video

Uit het artikel van Niburu

Iemand die niet bang is om zijn mond open te doen en de mensheid te waarschuwen voor de gevaren van de coronavaccins is de Duitse professor Sucharit Bhakdi.

Zo zei hij letterlijk in een interview op Fox televisie toen hem werd gevraagd of het coronavaccin nodig is: “Het is heel gevaarlijk en ik waarschuw iedereen dat wie hier aan meedoet zijn of haar ondergang tegemoet gaat”.

Ook hier worden video’s gedeeld.

Eén van de redenen dat Bhakdi tegen een coronavaccin is, is omdat wanneer je onder de 70 bent en je hebt geen onderliggende gezondheidsproblemen, het vrijwel onmogelijk is om aan dit virus dood te gaan. Hij baseert zich daarbij op officiële cijfers zoals die ook door de WHO (World Health Organisation) worden gepubliceerd.

Hij geeft als voorbeeld vaccinaties tegen tetanus of difterie. Daar is het een geval van als 100 mensen die ziekte krijgen er een fiks aantal zullen sterven. Wanneer mensen tegen deze ziekte zijn gevaccineerd zal er niemand sterven, zo zegt hij. Hij ziet dit als voorbeelden van goedwerkende vaccins. De discussie is hier niet of vaccins gezond zijn en werken of niet, het gaat over het coronavaccin wat op een totaal andere manier werkt dan de traditionele vaccins die we tot nu toe kennen.

Maar, omdat er (officiëel) niemand doodgaat aan het coronavaccin, behalve bij heel specifieke condities, kan je dus nooit de effectiviteit van een coronavaccin bepalen. En dat is precies wat er ook nog nooit is gebeurd en alleen al daarom mag niemand dit vaccin goedkeuren voor gebruik bij mensen, aldus Bhakdi.

Professor Bhakdi zegt dan ook luid en duidelijk tegen de hele wereld dat het toestaan van de huidige coronavaccins ronduit crimineel is.

Hij kan er met zijn verstand als wetenschapper niet bij dat er politici en collega wetenschappers zijn die dit op de mensheid durven loslaten als het grootste medisch experiment ooit.

Uit een ander artikel van Niburu:

Miljoenen mensen in ons land hebben ondertussen de beruchte PCR test ondergaan en te horen gekregen dat de uitslag positief was voor SARS-CoV-2.

Echter, nu blijkt na nader onderzoek van 1.500 positieve monsters dat het (wel degelijk) gaat om de griep.

Het is om stil van te worden als je eenmaal beseft op welke kinderlijke wijze de complete wereldbevolking met een kluitje het riet wordt ingestuurd.

Mensen worden bang gemaakt, de stuipen op het lijf gejaagd en op die basis gedwongen richting vaccinatiespuit. Een spuit die voor velen wel eens een directe of indirecte dodelijke injectie kon worden.

…De conclusie zoals je kunt zien is dan ook dat we hier gewoon te maken hebben met een griepvirus zoals we dat ieder jaar meemaken. En natuurlijk verklaart dit ook het opeens verdwijnen van de griep, want via de onbetrouwbare PCR test worden er allerlei mensen positief verklaard op basis van wat stukjes genetisch materiaal wat op geen enkele manier aantoont dat je bent besmet met een SAR-CoV-2 virus.

Waarmee we dan vorig jaar juli ook helemaal gelijk hadden door te stellen dat men van de griep simpelweg corona had gemaakt.