20210302 Over wereldwijde coronatirannie

Maurice de Hond had het al voorspeld: de cijfers zeggen: nu geen derde golf!

Maar hij had ook voorspeld dat het RIVM met andere cijfers zou komen en het anders zou uitleggen.

Ik ben het niet met alles van hem eens maar deze man kan met getallen omgaan. Alleen gaat hij nog van betrouwbare tests uit en ik heb al meerdere keren artikelen geplaatst dat dat zwendel is. Bovendien zijn ze gevaarlijk.

Hij schrijft: de dagresultaten van de GGD-teststraten laten zien dat er in Nederland (nog) geen derde golf gestart is, ondanks het feit dat het RIVM daarover andere mededelingen doet. Door het atypische patroon van het testen tijdens het winterweer komt het RIVM vandaag met een reproductiefactor die een compleet verkeerd beeld zal geven. Die betreft namelijk de situatie van de koude winterdag12 februari en is kunstmatig hoog door de sterke toename van het testen in de lenteweek erna.

Hij kan ’s morgens al voorspellen wat er ’s middags komt.

Het RIVM is er niet voor ons. Zij zijn er voor “hen”. En zij moeten de angst er in houden. Dit is wereldwijd aan de gang. Doelbewust wordt de economie kapot gemaakt en ook de levens van miljoenen mensen.

Ik heb al diverse keren artikelen gewijd over de aanval op de mensheid.

Franklin ter Horst doet het ook in Uit het nieuws van 01-03-2021.

Hij schrijft: corrupte miljardairs, machthebbers en hun trekpoppen leggen de mensheid een nieuwe wereldorde op, onder het mom van Great Reset. Duizenden hoogleraren, artsen en andere deskundigen hebben een overweldigende hoeveelheid bewijs geleverd dat de pandemie is gepland, om de perfecte sfeer te creëren voor een nieuw tijdperk van wereldwijde tirannie. Achter de Grote Reset plannen schuilt een wereldelite die de wereldbevolking wil onderwerpen en uiteindelijk wil reduceren en de rest tot slaaf maken. Terwijl politieke leiders de westerse cultuur om zeep helpen, moeten burgers hun rechten opgeven onder het mom van een gezondheidscrisis die wordt gebruikt om een onmenselijke tirannie te installeren.

Ze hebben ons een samenleving aangesmeerd met onder meer met zinloze slavenmaskers, valse PCR-testen, niet werkende lockdowns, sperzeit (avondklok) boetes, arrestaties, intimidatie en straks vaccinatieverplichtingen. Alles is tot in de puntjes uitgewerkt. De Nederlandse bevolking wordt continu in de maling genomen over de manier van testen want volgens wetenschappers bewijzen deze testen niets over de aanwezigheid van het corona (Wuhan) virus. Waarheid, rechtvaardigheid, veiligheid en essentiële vrijheden zijn ons afgenomen. Veilige en effectieve behandelingen voor Covid worden onderdrukt, maar gevaarlijke vaccins die het door God in de mens aangebrachte DNA manipuleren worden aan de mensheid opgedrongen.

En: …Velen hebben nog steeds niet door wat de echte reden is waarom de lockdowns zijn ingesteld of denken dat de Grote Reset één of ander gestoord plan is dat regeringen nooit zullen doorvoeren zonder eerst de burgers te raadplegen. Vreemd want de plannen van Agenda 2030 en de Grote Reset zijn immers al jaren bekend. Het World Economic Forum heeft nooit een geheim van hun plannen gemaakt. Het begint nu pas bij sommigen door te dringen wat de ware bedoelingen zijn en dat wij door deze kliek alles kwijtraken wat ons zo dierbaar is. Onderzoekers die van meet af aan al weten wat ze van plan zijn, worden echter nog steeds door regeringsleiders en de mainstream media als ‘complotdenkers’ weggezet. Zelfs een afgetreden kabinet kan zonder enige tegenstand doorgaan met het afkondigen van nieuwe dwangmaatregelen.

En: Bijna niemand kon zich voorstellen dat de economie van geïndustrialiseerde landen opzettelijk zou worden verwoest. Enkele maanden voordat de wereld werd getroffen door het Wuhan-virus waarschuwde het World Economic Forum (WEF) in een rapport getiteld ‘Outbreak Readiness and Business Impact – Protecting Lives and Livelihoods across the Global Economy’ voor nieuwe pandemieën. In oktober 2019 (slechts een paar maanden voordat het Wuhan-virus het Westen in haar greep kreeg) organiseerde de Bill and Melinda Gates Foundation Event 201, een 3½ uur durende simulatie van een wereldwijde pandemie.

De Grote Reset is in 2020 van start gegaan en domineert sindsdien het coronabeleid in de geïndustrialiseerde landen. Ondertussen trekt Schwab aan de touwtjes van de trekpoppen die hij in de afgelopen jaren om zich heen heeft verzameld. Je herkent de personen die deel uitmaken van zijn poppentheater aan een speldje dat zij dragen. Ze laten daarmee zien achter de vernietigende plannen van Klaus Schwab te staan en bereid te zijn deze plannen uit te voeren. Deze mensen doen alsof ze de planeet redden en zien de nevenschade als bijzaak, of het nu gaat om zelfmoorden omdat mensen tot wanhoop worden gedreven of massale werkloosheid. Nu al is te zien dat veel mensen vanwege de lockdowns en spoedwetten niet langer in hun levensonderhoud kunnen voorzien.

Maar volgens filosoof Ad Verbrugge: is het de schuld van babyboomers, die drukken met coronabeleid opnieuw stempel op maatschappelijk gemoed.

Altijd krijgen babyboomers overal de schuld van. Kun je geen schuldige vinden? Babyboom! Durf je de echte schuld niet te benoemen? Babyboom!

Nu denk ik dat Rutte en de Jonge toch geen babyboomers zijn en dat zijn hier de eindverantwoordelijken. En bij Het RIVM zie ik wat ouderen maar ook jongeren. Misschien zijn de eerste slachtoffers wel babyboomers vanwege de coronaprikschade.

Maar dat is natuurlijk allemaal onzin. We leven in een satanische wereld en als je dat niet kunt of wilt zien, zoek je een zondebok. Dat is vaak de babyboomer. Nu hebben die zich aan van alles schuldig gemaakt, maar niet meer of minder dan generaties voor of na hen. Het is lastig om vast te stellen dat we allemaal een donkere kant hebben die ons te pakken kan nemen en daarmee anderen om ons heen. Zo lang je niet begrijpt hoe het werkt, zoek je zondebokken.

Ja jongeren brengen nu enorme offers, vooral ook omdat goed onderwijs momenteel ontbreekt. Voor hun levensgeluk is dat onderwijs juist enorm belangrijk. Dat haal je echt niet zomaar weer in. De verwaarlozing van de jongere generatie is al veel langer gaande.

Maar dat is niet verzonnen door babyboomers. Dat is opgelegd door “hen” . Door de machthebbers die zelfs de Ruttes wereldwijd aan hun touwtje hebben en dat heeft niets met samenzweringstheorieën te maken. Het is gewoon durven kijken naar feiten. Zelfs de zgn. rebellie van de babyboomer kwam maar bij een kleine groep vandaan en nu achteraf kun je zeggen dat het georkestreerd was door “hen”.

Verbrugge: Enkele normaliter rustige mensen die ik ken, beginnen te radicaliseren. Ze gaan op internet op zoek naar samenzweringstheorieën, en zien de overheid als bezettingsmacht.

Nou meneer Verbrugge misschien zijn dat wel verstandige mensen die wakker beginnen te worden. Dat hou je niet tegen, nog niet met het dikste filosofie boek.

Het is een wereldwijde tirannie die niets met Nederlandse babyboomers te maken heeft. Zelfs wereldwijd niet.

Clive Maund via Makow: “De mensheid realiseert zich niet dat ze het doelwit is van vernietiging of slavernij, en daarom werkt ze samen met de vijand om haar eigen vernietiging te bespoedigen. Het grootste deel van de bevolking volgt dus blindelings en gedwee de bevelen van de vijand door maskers te dragen. , zich onderwerpen aan huisarrest en in de rij gaan staan om giftige stoffen in hun lichaam te laten brengen. Dit moedigt de vijand natuurlijk aan om steeds extremere maatregelen te nemen”

Ken je vijand!

We noemen ze de vijand omdat ze erop uit zijn de levens van de overgrote meerderheid van de bewoners van deze planeet te vernederen en te vernietigen en het grootste deel van hun bezittingen toe te eigenen …

De New World Order (NWO) kan ook worden omschreven als de elites en als de superrijken en hun organisatorische organen zijn onder meer de Bilderberg, de Club van Rome, de Council on Foreign Relations, de Trilaterale Commissie en natuurlijk frontorganisaties zoals Melinda Gates Foundation en de Clinton Foundation etc.

Ze staan niet alleen bovenaan de piramide; ze staan erboven en hun enorme rijkdom, die gedurende vele jaren uit de samenleving als geheel is overgeheveld, heeft hen in staat gesteld om vrijwel elke regering en instelling op de planeet te corrumperen en de controle over te nemen, met behulp van een combinatie van omkoping, chantage en dwang.

Zo controleren ze bijna alle regeringen met de politici als hun marionetten, de kerk, rechterlijke macht in de meeste landen, centrale banken en alle grote financiële instellingen, alle reguliere media, alle grote internationale instellingen zoals de Wereldbank, Wereldgezondheidsorganisatie en United Naties enz. En we moeten hun controle over Big Pharma, de medische professie en het Militair Industrieel complex niet over het hoofd zien.

Dit verklaart waarom al deze lichamen en alle landen nauw samenwerken om de virus-hoax in stand te houden en te bevorderen en het vaccinatieprogramma, dat eigenlijk een massale aanval op de bevolking is met een biowapen, en de bijbehorende totalitaire agenda, vooruit te helpen.

De twee centrale pijlers van de viruszwendel zijn de volledige controle over de reguliere media wereldwijd door de NWO en frauduleuze PCR-tests, die misbruik maken van de irrationele angst van het publiek voor iets dat het niet kan zien of kwantificeren.

Het is de taak van de reguliere media om het publiek te misleiden door de virusdreiging buiten alle verhouding tot de realiteit te blazen om angst te bevorderen en hysterie en paranoia onder de bevolking in stand te houden. Dit doen ze via een non-stop spervuur van leugens, vervorming, overdrijving en verkeerde voorstelling van zaken die 24 uur per dag, 7 dagen per week plaatsvindt.

Zelfs als we accepteren dat het virus bestaat en dat een aantal mensen erdoor instorten, zijn de frauduleuze PCR-tests bedoeld om de ‘casusnummers’ te veel te versterken en enorm op te blazen, om lockdowns te rechtvaardigen (die nooit gerechtvaardigd zijn, zelfs als gevallen zijn hoog, omdat je zieke mensen opsluit, geen gezonde mensen) en dat nadat ze ze hebben opgepakt door mensen die zich niet ziek voelen en geen symptomen hebben, aan te moedigen deze onnodige tests te gaan doen.

Elke dag laten ze op tv zien dat mensen wattenstaafjes in hun neus hebben geduwd gekregen. Deze test is pijnlijk omdat het een kwetsbaar membraan onder de hersenen breekt, des te beter kunnen infecties de hersenen binnendringen en bereiken.

Maund via Makow: gevaarlijke test want beschadiging treedt op

De reden dat deze walgelijke praktijk zo vaak op de tv wordt vertoond, is om de schapen te laten denken dat het normaal is. U moet ook op uw hoede zijn voor deze test, omdat deze kan worden gebruikt als een manier om sluw mensen te vaccineren, zonder dat ze het weten. Laat ze je het niet aandoen. Ze verhogen het aantal gevallen verder door veel sterfgevallen ten onrechte te categoriseren, vooral de gebruikelijke seizoensgebonden sterfgevallen als gevolg van griep, als te wijten aan Covid, en vrijwel iedereen die sterft aan wat dan ook omdat de ziekenhuizen financieel worden gestimuleerd om sterfgevallen als Covid-sterfgevallen te melden.

Deze viruszwendel is verreweg de grootste oplichterij of hoax in de geschiedenis van de wereld en het is verbazingwekkend hoe succesvol het is om 8 miljard mensen naar hun ondergang te drijven, in veel gevallen onbewust, maar gewillig.

Misschien wel het meest verrassende aan het NWO-team is dat de kern van hen niet meer dan een paar honderd mensen omvat, hooguit een paar duizend, maar door hun controle en manipulatie van alle hierboven beschreven lichamen en de blinde onvoorwaardelijke gehoorzaamheid van de massa’s die ze hebben beoogd voor vernietiging, drijven 8 miljard lemmingen naar de rand van een klif.

Bronnen

M.de Hond

Franklin ter Horst

Ad Verbrugge

en hier

Makow

Maund

great reset report