20210228 Over de oorlog tegen de mensheid 5

Lucifer heeft zijn handlangers op aarde en zij zijn met hun laatste ronde bezig om hun gewenste luciferiaanse wereldmaatschappij te vestigen.

Een marionet die de wereld nu naar zijn pijpen laat dansen is Klaus Schwab met zijn great reset. The Powers That Be (TPTB) hadden een voorwendsel nodig om elk land binnen de wereldgemeenschap van naties op te sluiten. Ze bedachten er gewoon een en verzonnen de Covid-19 pandemie van 2020.

De globalistische daders van de NWO zijn slechts een jaar bezig met wat in wezen een wereldwijd lockdown-plan is, en kijk hoe ver ze zijn gekomen.

Dat een nepvirus, waarvan niet eens is bewezen dat het bestaat, vervolgens wordt getest met een test waarvan de uitvinder zei dat die totaal onnauwkeurig en zelfs niet wetenschappelijk toepasbaar was, die vervolgens wordt gebruikt om hele naties op te sluiten, is al even ondenkbaar. En toch, hier zijn we dan in 2021 als makke schapen in de hokken van Covid en voorbestemd voor vaccinatie voor iedereen.

Het is duidelijk geen toeval dat de machtselite zo veel ideeën had rondgebazuind die te maken hadden met de geweldige reset in 2019, net voor de geënsceneerde Wuhan-uitbraak van het coronavirus. De belangrijkste institutionele promotor van de grote reset was het World Economic Forum en vooral de uitvoerend voorzitter Klaus Schwab.

Schwab en zijn ultrarijke WEF-trawanten voeren eenzijdig een geheime supranationale agenda uit die uiteindelijk de nationale soevereiniteit en territoriale integriteit van elke natie op aarde zal ontdoen. Ze zijn in feite elke vierkante centimeter van de aarde voor 99% gettovormend aan het maken terwijl ze voor zichzelf groene ruimtes aan het creëren zijn via Agenda 21 en Agenda 2030 voor zgn. duurzame ontwikkeling.

Waar we allemaal echt getuige van zijn, is het eeuwenoude conflict tussen de rijken en de armen, de machtigen en machtelozen. De grote reset gaat echt over één ding: de mensheid zo veilig opsluiten dat niemand een echte bedreiging vormt voor de machtselite. Gezien alle zeer geavanceerde en nieuwerwetse op internet gebaseerde wapens die beschikbaar zijn voor elke digitaal verbonden persoon op de planeet tijdens dit postmoderne informatietijdperk , zal TPTB geen enkele uitdaging tolereren met betrekking tot hun macht en suprematie. Daarom wordt de woedende klassenoorlog die overal in Amerika en daarbuiten losbarst, met opzet voorgesteld als allesbehalve de klassenoorlog die het werkelijk is. Op deze manier hopen de globalisten “We the People” af te leiden van hun schokkende wreedheid, onophoudelijke trouweloosheid en wreed bedrog. Ze zijn tenslotte al millennia lang weggekomen met hun totale overheersing van dit bestaansniveau, en ze zullen die controle onder geen enkele omstandigheid prijsgeven. Dat is precies waarom de grote reset op ons is losgelaten op dit kritieke punt in de menselijke geschiedenis.

In Nederland hebben we het OMT waarvan de geestelijke vader vindt dat team ontspoord is en een soort schaduwregering is. (Dat is mooi want dan kunnen de Ruttes tegen de tijd van een parlementaire enquête de OMT onder de bus gooien)

Dat OMT helpt gewoon mee aan de grote reset. En ook hier hebben mensen dubbele agenda’s.

Jan Huurman, oud-directeur van het voormalige Nationaal Instituut voor Gezondheidszorg en Ziektepreventie (NIGZ), is de bedenker van het Outbreak Management Team, kortweg OMT. In een gesprek met James Roolvink op Café Weltschmerz zegt hij dat het OMT ‘ontspoord’ is en zijn bevoegdheden verre te buiten gaat, en veel te weinig oog heeft voor de enorme schade die het beleid aanricht. De huidige permanente noodtoestand vindt hij dan ook niet gerechtvaardigd, omdat de coronapandemie niet bijzonder is. Ook gruwt hij van de onzinnige ‘oorlogsretoriek’ die wordt gebruikt, alsof je dit virus kunt verslaan. ‘Dat is onzinnig. Dit virus is endemisch, net als influenza. We moeten ermee leren omgaan.’

‘We zitten nu in een situatie waarbij er nog nooit zoveel vrijheden worden onderdrukt. Er zijn noodmaatregelen alsof we bezet worden, alsof de dijken doorbreken.’

Je ziet aan alles in zijn verhaal dat de maatregelen niet kloppen bij de “pandemie” maar dat er niet naar andere berichten nauwelijks wordt geluisterd. Dat kan en mag ook niet want koste wat kost moet de grote reset doorgaan. Dat is niet meer dan een wereldwijde communistische machtsovername.

Bronnen bij SOTN

hier

en hier

bij Xandernieuws

hier

en hier

Makow:

Niburu