20210223 Over valse propaganda rond corona

Iedere dag weer kun je overal lezen over niet alleen wat een ellende de lockdowns wereldwijd betekenen maar je kunt ook steeds weer meer lezen over bedrog en propaganda.

Bij Xandernieuws een artikel over het verpleeghuis in Amersfoort.

Hoe je naar de berichtgeving kijkt, hangt af van jouw perceptie. Die hangt weer af van jouw omstandigheden. We kunnen nu naast elkaar leven en de een kan ervaren dat hij in de hemel leeft en de ander in de hel. Dat bepaalt hoe je naar het journaal kijkt en wat je met het nieuws doet. Ook hoe wakker je bent bepaalt hoe je kijkt naar het nieuws. Doe je je oren dicht of wil je steeds meer weten omdat je steeds wakkerder wordt?

Hoe neutraal ben je als je leest over Amersfoort? En dat is maar één bericht. Of je het bij de NOS leest of bij Xandernieuws dat laat bepalen wat er tot je doordringt.

22 bewoners verpleeghuis Amersfoort overleden na eerste vaccinatie

uit het artikel:

… 22 bewoners van het Sint Elisabeth Verpleeg- en Gasthuis in Amersfoort zijn kort na de eerste vaccinatieronde overleden. Officiële doodsoorzaak: corona. In binnen- en buitenland verloopt het vooralsnog exact zoals we in het voorjaar van 2020 al voorspelden: eventuele vaccinslachtoffers zullen worden ontkend, en automatisch aan het virus, een nieuwe mutatie, een andere ziekte, of ‘toeval’ worden toegeschreven. De overige bewoners van het verpleeghuis krijgen binnenkort dus gewoon hun tweede shot.

…Het zogenaamde ‘bewijs’ van de coronabesmettingen, de gewraakte PCR-test, is inmiddels zelfs door de hoogst geplaatste experts in twijfel getrokken of compleet ontkend, maar dat neemt niet weg dat deze nog altijd wordt gebruikt om de pandemie-hoax in stand te houden. Zo ook in het verpleeghuis, waar 70 van de 106 bewoners zouden zijn ‘besmet’, waarvan er nu 22 zijn overleden.

…Zelfs zonder veel wetenschappelijke achtergrondkennis kan iedereen bedenken dat als je een ‘vaccin’ inbrengt dat door middel van mRNA je eigen cellen aanzet tot het aanmaken van een eiwit van uitgerekend hetzelfde virus waartegen je ‘beschermd’ zou moeten worden, met de bedoeling dat je immuunsysteem daarop reageert, de gevolgen en verschijnselen van de vaccinatie precies kunnen overeenkomen met de (veronderstelde) ziekte. Dan hebben we het nog maar niet over de auto-immuunreacties die deze vaccins kunnen veroorzaken en reeds hebben veroorzaakt, ook bij jongere en kerngezonde mensen.

Injecteer je dat bij ouderen waarvan de meesten toch al een verzwakt immuunsysteem hebben, dan kan dat wel eens fataal aflopen.

…‘Toeval’ wordt belangrijke doodsoorzaak

Eergisteren berichtten we over een een Nederlandse vrouw van ver in de 80, die tot haar vaccinatie in prima conditie verkeerde. Pal na injectie met het Pfizer vaccin werd ze echter onmiddellijk doodziek; ze kreeg een hartinfarct, een TIA en ongeneeslijke huidzweren. Inmiddels lijkt ze stervende. Betrokkenen spreken van ‘onvrijwillige, gruwelijke, onmenselijke vaccinatie-euthanasie.’ Deze vrouw is nu in het ziekenhuis opgenomen; haar leven hangt aan een zijden draadje.

Wat gaan er ineens een hoop mensen dood door ‘toeval’.

En bij de NOS is het een “zoetsappige verslaggeving” over vaccinatiedoden aldus Niburu

Franklin Terhorst heeft in zijn nieuwsbrief hier ook aandacht voor.

Hij schrtijft: de machthebbers en hun trawanten hebben echte wetenschap en humaniteit in de ban gedaan.

Uit het artikel:

…Health Impact News schrijft dat tienduizenden artsen, verpleegkundigen en vele andere medische beroepsbeoefenaren over de hele wereld actie ondernemen om de misinformatie te bestrijden die wordt verspreid door regeringen en door de regering gecontroleerde media die valse propaganda blijven publiceren over Covid. De wereld is aan het ontwaken. De overgrote meerderheid van medische beroepsbeoefenaren wereldwijd lijkt het er nu over eens te zijn dat de Covid “pandemie” en de overheidsmaatregelen die nog steeds worden uitgevoerd als reactie op Covid, veel meer schade veroorzaken dan Covid zelf. Ook zijn ze van mening dat Covid nauwelijks erger is dan een gewoon griepseizoen.

Naturalnews meldt dat de PCR-test, niet alleen onbetrouwbaar is maar bovendien ook nog gevaarlijk: “De beste manier om zoveel mogelijk mensen vrijwillig richting corona vaccinatiespuit te duwen is door te testen, heel veel te testen. Het was natuurlijk nooit de bedoeling om een test te

gebruiken die daadwerkelijk een gevaarlijk virus kon opsporen. Want, als die er wel geweest zou zijn, dan zou blijken dat de hele Covid-19 één grote leugen is.” Wetenschappelijk gezien kan de PCR-test geen infectie aanduiden en wordt het misbruikt als basis van talloze onwettige maatregelen.

Met de gehanteerde fake PCR-test maakt men een schandalige inbreuk op onze lichamelijke integriteit. Alle maatregelen, van slavenmaskers tot social distancing tot lockdown, zijn niet wetenschappelijk onderbouwd. Bovendien zijn ze zeer schadelijk voor onze gezondheid. De machthebbers en hun trawanten hebben wetenschap en humaniteit in de ban gedaan. Ze hebben een maatschappij gecreëerd die behalve de machthebbers en hun marionetten, niemand wil.

…Hugo de Jonge omschrijft het covid-19-vaccin als ‘het beste dat ons kan overkomen’. Even een prikkie halen en klaar is kees. Tienduizenden reeds gevaccineerden zullen daar een andere mening over hebben. Zij zijn blijvend invalide, levensbedreigend gewond, of overleden waaronder de 28-jarige Sara Stickles.

…De Britse overheid heeft een schokkend rapport gepubliceerd over de bijwerkingen van de coronavaccins van Pfizer en AstraZeneca. De prik van Pfizer resulteerde tot 24 januari in 49.472 bijwerkingen. Het vaccin van AstraZeneca leverde 21.032 bijwerkingen op.

Dankzij het Pfizer-vaccin zijn vijf mensen blind geworden en nog eens 31 mensen slechtziend. In totaal zijn er tot dusver 634 oogaandoeningen gemeld. Daarnaast hebben 21 gevaccineerden een beroerte gekregen. Alsof dat nog niet genoeg is, staan er in het rapport ook 59 meldingen van sterfgevallen en zeven meldingen van plotseling overlijden. Dat zijn dus zeven mensen die meteen zijn gestorven nadat ze de prik hadden gekregen. Vaccineren zal niet voldoende zijn om een eind te maken aan de pandemie zegt de trekpop van Bill Gates, Tedros Adhanom Ghebreyesus van de WHO. We kunnen alleen overleven als we voor iedere golf een passend vaccin krijgen.

…De Nederlandse overheid is bezig met een uitgebreide campagne om u toch maar vooral aan te moedigen een experimenteel vaccin te laten inspuiten. De kranten staan er bol van en de nieuwszenders indoctrineren alsof het een lust is. Je doet het voor een ander is het morele wapen waarmee het coronabeleid door Rutte&CO wordt gevoerd en waar de bevolking massaal voor bezwijkt. Diverse onafhankelijke deskundigen hebben volop bewijzen geleverd dat de coronavaccins het DNA van de mens aantasten. De ervaren arts en epidemioloog Dr. Wolfgang Wodarg zegt dat het in feite om een verboden genetische manipulatie gaat. Het prikkie waar De Jonge het over heeft blijkt niets anders dan genetische manipulatie.

…Een groep van meer dan duizend Nederlandse artsen en medische professionals maakt zich ernstige zorgen over de verstrekkende medische en maatschappelijke gevolgen van de coronamaatregelen. Ze zien dat deze maatregelen ten koste gaan van de volksgezondheid. Het vaccin is uitvoerig getest en veilig en zeer werkzaam, claimt De Jonge. Maar als je eenmaal gevaccineerd bent, treed er op wat langere termijn een proces op van verminking en wordt de mens zoals door God geschapen, genetisch veranderd. Dan is de mens een willoos slachtoffer geworden. De fabels van dit soort figuren en die van “virologen” en “vaccin-pushers” worden hoe langer hoe meer ontmaskerd, maar desondanks blijven velen de sprookjestheorie van deze figuren slaafs volgen.

…Gelukkig zijn er genoeg artsen die zich zorgen maken en waarschuwen over de veiligheid van de coronaprik. Zo besloot huisarts Jan Vingerhoets zich in het coronadebat te mengen omdat hij zich toenemend zorgen maakt over de maatregelen, de vaccinaties, de angst die onder mensen wordt gekweekt, de maatschappelijke effecten en de enorme prijs in verloren levensjaren die inmiddels de winst van de coronazorg ver overstijgt. Later kwamen daar nog zorgen bij over zinloze maatregelen zoals de onrechtmatige avondklok, voor velen een zeer beladen symbool van onderdrukking. Voor Vingerhoets was neutraliteit geen optie meer. “We moeten juist stelling nemen in het belang van onze patiënten. Nu is het de tijd om kleur te bekennen, verantwoordelijkheid te nemen en ons uit te spreken.” Ook huisarts Rob Elens maakt zich zorgen over de bijwerkingen. Diverse dokters, verpleegkundigen en politici hebben aangegeven geen Coronavaccinatie te willen.

…Het is niet ongevaarlijk je mond open te doen want artsen, wetenschappers en andere medische experts die betrokken zijn bij onderzoek naar het Wuhan-coronavirus (COVID-19) duiken op mysterieuze wijze overal ter wereld dood op in wat een massale ruiming lijkt te zijn van mensen die te veel weten over de Plandemie.

…De vaccinatiecampagne heeft al na enkele weken geresulteerd in een eindeloze reeks ernstige complicaties, ziekte-uitbraken en sterfgevallen. Het gaat vooral om mensen uit risicogroepen, zoals ouderen en kwetsbaren. Dit zijn juist de mensen waarvan men zei ze te willen beschermen. Maar ondanks een reeks aan sterfgevallen onder deze groep, gaan ze gewoon door met vaccineren.

…Overal is het beeld hetzelfde: er wordt eerst gevaccineerd in verpleeg- en verzorgingstehuizen, vervolgens treden er uitbraken op en enkele dagen later sterft een aanzienlijk deel van de bewoners. Zelfs de New York Times heeft onlangs geschreven dat steeds meer artsen een duidelijk verband zien tussen de Pfizer en Moderna vaccins en de auto-immuunziekte ITP, waarbij je eigen lichaam je witte bloedlichaampjes aanvalt. In Groot Brittannië waren op 12 februari kort na vaccinatie al 236 (vooral oudere) mensen overleden en hadden 8 vrouwen een miskraam gehad. In Duitsland zijn de Covidvaccinaties nog maar nauwelijks op gang gekomen en nu al moet het Paul-Ehrlich-Instituut toegeven dat er 113 mensen zijn overleden na een Coronavaccinatie. Wereldwijd sterven bejaarden in verpleegtehuizen soms bij bosjes tegelijk nadat ze tegen Covid zijn gevaccineerd. Het begint verdacht veel op massamoord op ouderen te lijken!

…De lockdowns en al die andere dwangmaatregelen zullen ons langere tijd onder dwang en straffen gevangen houden in onze eigen huizen en landen. We worden aangevallen en verraden door onze eigen regeerders die zich als trekpoppen laten gebruiken door de satanische machthebbers. Ze voeren de plannen van deze machthebbers heel bewust uit en geven niets om de gevolgen die dat heeft op de mensen die hen zijn toevertrouwd.

…Volgens bewustzijnsdeskundige en auteur Jan Storms zijn de maatregelen tegen het coronavirus die Rutte&CO ons oplegt ‘typisch psychopathisch beleid’. Hij verwees aan tafel bij Café Weltschmerz naar het boek ‘Politieke Ponerologie’ van de Poolse psychiater Andrzej Lobaczewski. Ponerologie is de leer van het kwaad. In het boek legt hij uit hoe het bestuur in een samenleving geleidelijk kan worden overgenomen door mensen met een psychische stoornis. Uiteindelijk vestigen die een ‘pathocratie’, dus een bestuur door geesteszieke mensen. Lobaczewski beschrijft in zijn boek hoe psychopaten in die pathocratie de hoofdrol vervullen en uiteindelijk de kern vormen.

…“We zitten nu al in een vergevorderd stadium van het vestigen van een pathocratie. Eén van de zaken die daarop wijst, is dat de redenen voor de maatregelen meer en meer krankzinnig worden. Daar ontbreekt elke grond voor. Wanneer leiders van een samenleving aan psychopathie lijden, dan hebben zij een veel grotere impact op het hele volk dan een individuele psychopaat kan hebben in zijn persoonlijke omgeving.

Als je dus iemand hebt die aan het hoofd staat van een organisatie of een heel land dan is die impact ongelooflijk veel groter. Als mensen niet doorhebben dat ze misleidworden, gaan ze daarin mee. Over het algemeen zijn mensen volgzaam omdat ze ervan uitgaan dat hun medemensen van goede wil zijn en hun leiders oprecht en rechtvaardig zijn. Dat is hier zeker niet het geval.” stelt Storms

…Er sprake is van totale staatsanarchie door een geradicaliseerd bewind. Iedereen die zijn/haar gezonde verstand een beetje gebruikt kan zien wat er aan de hand is maar velen zijn in diepe slaap. Echte feiten zeggen hen helemaal niets omdat ze volledig geïndoctrineerd zijn door leiders en de mainstream media. De dwangmaatregelen die door Rutte&CO aan de gezonde Nederlandse bevolking worden opgedrongen is vernietigend voor de hele samenleving. Het gaat om een fatale aanslag op de menselijke waardigheid en tegen de meest fundamentele vrijheden. Ze hebben ons een samenleving opgedrongen waar je niet meer vrij kunt gaan en staan waar je wilt. Hele gezinnen zijn uit elkaar gerukt vanwege de achterlijke anderhalve meter eis en een verbod op handen schudden en zelfs knuffelen. Daarnaast worden wij dagelijks via de media gemanipuleerd toch vooral de vaccins te accepteren want dat zal vrijheden tot gevolg hebben. Maar laat u niet bedriegen want de vaccins tegen Covid-19 zijn geen vaccins maar zoals al eerder opgemerkt, genetische manipulatie.

…Het huidige totalitaire wereldsysteem ontketent een meedogenloze vervolging tegen allen die leven in waarheid en liefde voor God, Zijn Zoon Jezus en de mensen. De drijfveer van de machthebbers en hun trawanten is de schepping van een sinistere, vrijheidsvijandige, onmenselijke Nieuwe Wereldorde.

…Wij hebben daar al meerdere voorbeelden van gehad hoe zij die ons de meest schandalige dwangmaatregelen opleggen, de regels zelf aan hun laars lappen, zoals de Nederlandse minister van justitie Grapperhaus op zijn bruiloft. En terwijl de hele Horeca aan banden ligt zit Rutte met journalisten na afloop van de wekelijkse persconferentie in een restaurantruimte gewoon koffie met elkaar te drinken. En zie hier hoe de pers en masse op een kluitje staat. Voor de regering en de pers gelden de coronaregels kennelijk niet. Ook “Marion Koopmans” lid van het Outbreak Management Team (OMT), samen met leden van het World Health Organisation (WHO-team) op bezoek in China, blijkt volkomen lak aan de coronaregels te hebben. Geen anderhalve meter afstand, geen slavenmaskers en handen schuddend, wat volgens haar en het OMT-team voor de Nederlandse burger een doodzonde is. Dit laat zien dat Koopmans en trawanten zelf volkomen maling hebben aan de coronamaatregelen.

Koopmans en collega’s hoeven zich niet aan de regels te houden: handen schudden, geen 1.5m afstand en geen mondkapje
Koopmans maakt een satanisch handteken

…Koopmans was daar om samen met een team van de Wereldgezondheidsorganisatie uit te zoeken waar het Wuhan-virus nou precies is begonnen. Volgens het team is het ‘extreem onwaarschijnlijk’ dat het virus afkomstig is uit een laboratorium in Wuhan terwijl diverse bronnen het tegendeel bevestigen. Dat de WHO-groep niets heeft kunnen vinden is logisch aangezien China weigerde om alle relevante informatie over het begin van de uitbraak te delen. Bovendien zijn alle sporen al sinds maart 2020 door de Chinezen uitgewist.

… Er zijn connecties van Koopmans met het Chinese bewind. Zij nam zelfs onderzoeksgeld aan van Chinese overheid. Haar banden met de Chinese Communistische Partij doen twijfels rijzen over de geldigheid van de bevindingen van het team.

…De Duitse regering heeft in 2020 samen met verschillende wetenschappers aan een strategie gewerkt om de angst voor corona te vergroten en zo begrip voor ingrijpende coronamaatregelen te kweken, meldt de krant Die Welt. Het kabinet zette het Duitse RIVM onder druk om de situatie ernstiger voor te stellen dan hij is en verregaande maatregelen te kunnen treffen. Mailwisselingen laten zien dat wetenschappers werd gevraagd om mee te helpen aan ‘worstcasescenario’s’. Ook werd ‘onderhandeld’ over het mogelijke dodental dat genoemd zou kunnen worden. Daarnaast werd voorgesteld om beelden te tonen van mensen die in ademnood sterven.

Wie er nog aan twijfelt dat Covid-19 wordt gebruikt om de wereldbevolking de meest ingrijpende politieke transformatie van het naoorlogse tijdperk aan te smeren, hoeft alleen maar te luisteren naar de uitspraken van de Duitse Bondskanselier Angela Merkel, en de voorzitster van de Europese Commissie von der Leyen op het digitale World Economic Forum (WEF) van dit jaar. Dat ze bezig zijn met de uitvoering van de Great Reset is zelden zo onverbloemd toegegeven als door deze beide lieden. Zij bewijzen hiermee dat van ‘complottheorieën’, geen enkele sprake meer is. Het is volkomen duidelijk waarom politici niets doen om de crisis te beëindigen, maar alles om haar kunstmatig te verlengen. Merkel en von der Leyen bevestigen hiermee dat ze bezig zijn met de uitvoering van globale klimaat- en economische agenda. Ze gebruiken hun macht om autoritair gezag af te dwingen die veel verder gaan dan de pandemie die ze Covid-19 noemen. Ze eigenen zich bevoegdheden toe om zogenaamd een gezondheidscrisis het hoofd te bieden, maar in werkelijkheid zijn ze bezig op schaamteloze manier de mensen alle vrijheden te ontnemen en als slaven te behandelen.

Niburu vraagt zich af of er geen natuurlijk middel is tegen corona.

Bestaat er een natuurlijk middel tegen covid19?

Uit het artikel:

…Of het nu een virus is of iets anders, feit is dat er ieder jaar mensen goed ziek worden van iets dat vroeger griep genoemd werd, maar tegenwoordig covid-19 heet.

We weten dat er talloze chemische medicijnen de revue zijn gepasseerd als mogelijk middel tegen covid-19, maar bestaat er ook zoiets op natuurlijke basis?

…is er niet een natuurlijk middel zonder bijwerkingen dat ongeveer hetzelfde doet als bijvoorbeeld HCQ, los van een combinatie van natuurlijke kinine en zink?

En het antwoord daarop is ja en dan kom je uit bij iets waar misschien maar weinig mensen van hebben gehoord en dat is quercetine.

…Quercetine, een vetoplosbaar (citroen)¬ geel pigment, is een plantaardige stof die behoort tot de flavonolen, een subgroep van bioflavonoïden. Quercetine is een van de belangrijkste en best onderzochte bioflavonoïden en een veelbelovende, veelzijdige fytonutriënt voor de preventie en behandeling van uiteenlopende aandoeningen, waaronder hypertensie, atherosclerose, infectieziekten, diabetes(complicaties), astma, PCOS (polycysteus-ovariumsyndroom), kanker, inflammatoire darmziekten en de ziekte van Alzheimer. De hoeveelheid quercetine die nodig is voor significante gezondheidseffecten is naar schatting 10 tot 60 keer hoger dan de hoeveelheid die in voeding aanwezig is. Bij het streven naar een bepaald gezondheidseffect van quercetine is aanvullende suppletie meestal onvermijdelijk.

Maar, quercetine speelt ook een belangrijke rol bij het onschadelijk maken van wat men noemt virussen wat nog sterker is wanneer gebruikt in combinatie met zink.

Een artikel over verkoudheids- en griepvirussen vermeldt dat quercetine celinfectie en virale replicatie remt (in vitro) en zorgt voor afname van virale belasting, longontsteking en hyperreactiviteit van de luchtwegen (in vivo). In een diermodel voor COPD remde quercetine ziekteprogressie door rhinovirusinfectie. Tot slot is quercetine een zinkionofoor. Dit betekent dat cellen zink, dat een brede antivirale werking heeft, beter opnemen.

…Aangezien er nog geen gerandomiseerd klinisch onderzoek met controlegroep is gedaan, zijn er nog geen objectieve aanwijzingen voor een optimale dosering bij COVID-19. Uit de studies die al gedaan zijn bij andere indicaties is gebleken dat bij doses vanaf 150 mg quercetine per dag de quercetineplasmaspiegel significant stijgt en biologische effecten waarneembaar zijn. In de meeste klinische studies is quercetine gesuppleerd in doses tot 1000 mg/dag. Deze doses zijn veilig, ook bij langdurig gebruik, en hebben geen significante bijwerkingen. Doses van 1500 mg/dag (gedurende 84 dagen) en 5000 mg/dag (gedurende 4 weken) hadden ook geen negatieve bijwerkingen en werden goed verdragen.

Met andere woorden, als je de combinatie neemt van zink met quercetine, dan bereik je een vergelijkbaar effect als wat wordt verkregen bij de behandeling met HCQ en zink.

Groot verschil is echter dat je met quercetine praat over een honderd procent natuurlijk product zonder enige bijwerkingen waar je ook geen recept voor nodig hebt.

Bij Frontnieuws een bericht dat de coronapandmie lijkt op een zware griepgolf. Dat is steeds op allerlei manieren door diverse mensen beweerd.

Studie: Coronapandemie heeft slechts het niveau van een zware griepgolf

Uit het artikel:

…De ziektelast van Corona is niet groter dan die van een zware griep: “Uit een analyse van de oversterfte blijkt echter dat de Covid-19 pandemie eind 2020 ongeveer het niveau van zware griepgolven bereikte”. Maar de regering blijft paniek zaaien.

Zij die de sterfgevallen tellen, vergeten hoeveel levensjaren er nog over zouden zijn voor hen die stierven. Maar dat is wat men moet doen om de ernst van een ziekte te meten: want of een kind vol leven sterft of een kwakkelende oude bejaarde is een verschil dat nauwelijks fundamenteler kan zijn, bericht Die Freie Welt.

…De Duitse regering kent dit verschil blijkbaar niet. Zij blijft de sterfgevallen in de pandemie tellen zonder zich om de leeftijd van de gestorvenen te bekommeren.

De geneeskunde is daarmee veel verder gevorderd. Sinds jaar en dag kent men de verloren levensjaren door overlijden, YLL, “years of life lost”, aangevuld met de verloren levensjaren van een zieke door gezondheidsbeperkingen, YLD, “years lived with disability” en samengevat tot de zogenaamde ziektelast, DALY, “disability-adjusted life years”. Deze waarde laat zien hoe erg een ziekte werkelijk is – voor het individu en voor de gemeenschap.

De berekening is gebaseerd op een duidelijk schema: voor elk sterfgeval wordt het aantal verloren jaren berekend aan de hand van het verschil tussen de leeftijd waarop iemand is overleden en het maatschappelijk gemiddelde. Deze resterende levensverwachting houdt bovendien rekening met een gemiddeld leeftijdsspecifiek niveau van morbiditeit.

…Cumulatief bleef de YLL van Covid-19 in 2020 onder het gebruikelijke verlies van levens door andere belangrijke doodsoorzaken. Uit de analyse van de oversterfte blijkt bovendien dat de Covid-19 pandemie tegen eind 2020 ongeveer het niveau van ernstige influenzagolven heeft bereikt.

Nb. geen wonder dat steeds meer mensen niet begrijpen dat je hier de economie voor op slot doet en dat dat dus om een andere reden moet zijn.

Huisarts Vingerhoets waarschuwt en slaakt een hartenkreet: “Wordt in godsnaam wakker, mensen!”