20210219 Over alle ellende omtrent corona

Wat nauwelijks bekend wordt gemaakt in de MSM is dat vaccineren vaak niet helpt of maar beperkt. Wat ook nauwelijks aan het licht komt is het aantal ernstige bijwerkingen.

Frontnieuws heeft een deel van een dagboek van een gevaccineerde gepubliceerd. Ik deel het hier.

Ik raad iedereen aan om het nu niet te doen” – beschrijving van de vaccinatie van een ziekenhuismedewerkster

Uit het artikel:

De eerste vaccinatie verliep geheel zonder incidenten of bijwerkingen. De tweede, echter, blies het personeel in rijen weg. Sommige meteen, de meeste een à twee dagen later. Ik moest zelf ook naar de eerste hulp met tachycardie, tremoren en andere kwetsuren”.

Ik heb nachtmerries over mijn vaccinatiegebeuren. Het was echt heel erg

“Ik was gedurende 4 dagen niet in staat om te lopen of voor mezelf te zorgen. Anderen werden geplaagd door pijn die meestal na 1 à 2 dagen overging.

Bij de volgende vaccinaties met Moderna vertoonden de gevaccineerde collega’s al na de eerste vaccinatie extreme pijn in de vaccinatie arm. Op dit moment, is deze pijn bij mijn collega’s nog steeds aanwezig.

Dagen later ontwikkelden zich grote bulten en wondroos-achtige uitslag met een diameter van 20 × 20 cm. Deze hebben we eergisteren (13 februari 2021) met prednisolon en fenistil intraveneus kunnen indammen. Verder was er gisteren (14 februari 2021), ongeveer een week na de vaccinatie, pijn in de gewrichten, in de lumbale wervelkolom en benen. Daarnaast klagen sommige collega’s over depressie en concentratiestoornissen. Sinds vandaag (15 februari 2021) vertonen sommige van mijn collega’s die zijn gevaccineerd met het Moderna-vaccin ernstige huidreacties en de tweede vaccinatie met Moderna ligt nog in het verschiet.

Zelf kan ik alleen maar zeggen dat het me niet verbaast dat er ouderen overlijden na de vaccinatie. Geen verzwakt lichaam is daartegen bestand – wat ik zelf heb ervaren”. Zie link.

Ook bij Frontnieuws:

Dit zal niet eindigen totdat we allemaal zeggen dat het het einde is

Uit het artikel:

Er zijn bijna 8 miljard mensen op deze wereld, en toch legt de meerderheid van hen zich neer bij het gesproken woord en de beslissingen van een kleine minderheid. Hoogstwaarschijnlijk omdat de meerderheid geïndoctrineerd is in een systeem dat hen conditioneert om het gezag zonder vragen te gehoorzamen. Van jongs af aan geïndoctrineerd en geconditioneerd om alleen te weten wat de autoriteiten willen dat u weet, en om precies te doen wat de autoriteiten willen dat u doet, en dit alles zonder vragen te stellen. We zijn in een wereld beland waar vrij denken en het in twijfel trekken van het officiële verhaal wordt bestempeld als wappie, een samenzweringstheorie, gevaarlijk. Maar het eigenlijke gevaar is het gebrek aan vrije gedachten en het vermogen om vragen te stellen.

Hier is een eenvoudige verklaring waarom alles wat u dacht te weten als juist en waar, misschien niet zo is, schrijft Daily Expose. Lees verder bij de link.

Maurice de Hond heeft een open brief aan Mark Rutte geschreven die ook wil delen, Ik volg M. De Hond al langer. Hij heeft beslist een goed punt en een goede kijk op een aantal zaken ook al ben ik het niet altijd met hem eens dan kun je toch laten zien wat goed is. Hij mag dan door enkelen verketterd worden, dat wil niet zeggen dat zij dan gelijk hebben.

Open brief aan Mark Rutte

Uit de brief:

Beste Mark,

Meerdere keren heb je expliciet benoemd, dat je eerder of beter had moeten luisteren naar constructieve critici zoals ik. In het eindejaarsinterview in NRC zei je het volgende:

“Er zijn twee soorten critici. De groep die ik zeer serieus neem, is de groep die zegt: we zien dat er een virus is, maar we hebben kritiek op onderdelen van het beleid. Maurice de Hond bijvoorbeeld. Hij zegt: vergeet de aerosolen niet. Nou, Maurice, zeg ik dan, terecht punt. Moeten we niet vergeten, goed naar de ventilatie kijken.’

En afgelopen zaterdag bij het interview met Jort Kelder zei je: “En er is ook een deel, en dat is een deel dat we te lang niet hebben gezien. Daar zijn we eigenlijk pas in mei mee in gesprek gegaan. Ik noem als voorbeeld even Maurice de Hond.”

Nu vind ik het bijzonder aardig van je, dat je een en ander zo benoemt. Zeker na de pogingen om mij “kalt te stellen” door het tv-programma Propaganda en het NRC-handelsblad en het consequent negeren door de Volkskrant van wat ik sinds maart 2020 hier publiceer.

Helaas weinig van gemerkt

Maar ik moet je tot mijn spijt bekennen dat ik weinig gemerkt heb van het feit dat je sinds mei meer aandacht aan mij geschonken hebt. Ondanks bij voorbeeld mijn expliciete verzoeken vanaf de zomer om bij je persconferenties serieus aandacht te schenken aan ventilatie heb je dat steeds niet gedaan. Daarvoor in de plaats hanteerde je wel bij voortduring het mantra ‘handen stukwassen’ en leek erop of je het woord ‘ventilatie’ niet over je lippen kon krijgen.

In juni heb ik inderdaad wel een gesprek gehad van een uur met drie leden van het OMT. Het gesprek ging over het belang van aerosolen en ventilatie, maar ik had de indruk dat we langs elkaar heen spraken. Inmiddels is Nederland nog één van de weinige landen, die het grote belang van aerosolen bij het verspreiden van Covid-19 ontkennen/negeren. Het was precies datgene wat die 40 professoren (waaronder Robbert Dijkgraaf) in oktober schreven in hun open brief: het RIVM en OMT negeren belangwekkende, recente wetenschappelijke bevindingen. Jaap van Dissel is koppig, zoals hij o.a. ook liet zien rondom de mondkapjes. En als het RIVM toch haar beleid aanpast, gebeurt het op een manier alsof het lijkt dat er niets veranderd is.

Lees verder bij de link

En lezen we dit in de MSM?

Pfizer vertrekt met staart tussen de benen uit India

Het zou mooi zijn als wij zouden kunnen leren van dingen die in andere landen gebeuren. Dan hadden mensen ook in ons land geweten dat het vaccin van Pfizer helemaal niet zo veilig is als Rutte en De Jonge ons voorspiegelen.

Pfizer maakt op dit moment driftig gebruik van allerlei spoedprocedures om toelating te krijgen in landen voor haar coronavaccin. Zo noemen dit in het Engels: “emergency-use authorization”.

Echter, waar ze niet op hadden gerekend is dat de Indiase autoriteiten eisten dat er lokale veiligheidstesten zouden worden uitgevoerd met het vaccin. De Indiase Central Drugs Standard Control Organisation (CDSCO) weigerde dan ook om toestemming te geven zonder dat er lokale testen op de plaatselijke bevolking zouden zijn uitgevoerd, waarbij zou worden aangetoond dat het vaccin veilig zou zijn.

De CDSCO verklaarde dat ze hadden opgemerkt dat er serieuze bijwerkingen waren geconstateerd met dit vaccin, zoals verlammingen, allergische reacties en andere klachten, nadat het in andere landen op de markt was gekomen. De CDSCO doet op dit moment onderzoek naar eerdergenoemde bijverschijnselen.

De CDSCO stelt verder dat er vanuit Pfizer geen aanstalten is gemaakt om een plan te presenteren, waarbij de veiligheid van de Indiase bevolking kan worden gewaarborgd. Aangezien dit niet is gebeurd, ziet de CDSCO op dit moment geen aanleiding om een noodgoedkeuring aan Pfizer te verstrekken.

Vervolgens trok Pfizer haar aanvraag in. Ze komen dan met een vaag verhaal waarin ze zeggen dat ze besloten hebben om hun aanvraag in te trekken, gebaseerd op de informatie die de CDSCO heeft gevraagd.

…Het verzoek van de Indiase autoriteiten aangaande veiligheid van het vaccin is niet onredelijk als je ziet wat het Pfizer vaccin tot nu toe allemaal heeft veroorzaakt.

Volgens de officiële Amerikaanse cijfers waren er eind januari daar meer dan 500 vaccinatiedoden en meer dan 11.000 serieuze bijwerkingen gemeld. In 59 procent van de sterfgevallen was er sprake van een Pfizer vaccin en in 41 procent was het Moderna.

Overal ter wereld worden heftige bijwerkingen gemeld van de vaccins, waaronder sterfgevallen. Waar India zoveel verstand heeft om te zeggen: we willen eerst meer zekerheid aangaande veiligheid voordat we goedkeuring geven, is daar bij ons geen sprake van. Saillant detail is natuurlijk dat ’s werelds grootste vaccin producent is gevestigd in datzelfde India.

Bij ons ontkennen ze gewoon dat mensen die na een coronavaccinatie sterven, dood zijn gegaan als gevolg van het vaccin. Als je dat doet, dan is dat best slim, want zo heb je nooit een probleem. Later kunnen ze dan zeggen dat er in ons land helemaal niemand is doodgegaan aan de gevolgen van het vaccin, dat het een daverend succes is geweest en dat we nu al uitkijken naar de volgende generatie vaccins die nog meer bescherming zullen bieden tegen al de vreemde mutaties die overal opduiken.

…En dat mensen steeds wijzer worden, blijkt ook uit het feit dat bij een vaccinatieronde voor (nota bene) artsen in Duitsland meer dan de helft niet kwam opdagen. Duitse autoriteiten zijn daar niet blij mee en noemen dit niet solidair gedrag.

Naarmate mensen wijzer worden en bewust van de grote gevaren van dit experimentele coronavaccin, des te meer zullen er weigeren.

En lees eens wat anders:

Covidinose Paranoïde waanvoorstelling

Uit het artikel:

Ja, het is werkelijk verbazingwekkend. Een van mijn diploma’s is psychologie en ik zeg al 6 tot 8 maanden dat de meerderheid van de mensen aan een ernstige psychose lijdt … dit is een communistische controlemethode. De kwaadaardige zielen die erbij betrokken zijn, antichristen, die proberen de hele christenheid te vernietigen, kunnen door onwetendheid en angst gemakkelijk ‘de kudde op hol slaan’ in elke richting die ze willen. Ze hebben de bevolking de afgelopen 40 of 50 jaar teruggebracht tot een niveau van de 5e klas en als dat niet erg genoeg is, vullen ze die toch al beschadigde geest met zoveel desinformatie, leugens en perversie, de meerderheid is in wezen lobotomie en kan niet denken rationeel; ze reageren op emotionele triggerwoorden zoals pre-adolescenten reageren terwijl ze rond een kampvuur zitten, midden in de nacht, luisterend naar spookverhalen. Het is echt crimineel.

…De massa wordt betoverd door een goedkope goochelshow / podiumhypnose. Elk jaar sterven er mensen om hen heen en ze knipperen nooit met hun ogen. Ouderen, zwaarlijvige mensen, mensen met bestaande aandoeningen, mensen met een aangetast immuunsysteem die een overvloed aan geneesmiddelen gebruiken, inclusief mensen in verpleeghuizen sterven elk jaar aan de griep (of de griepprik). Mensen sterven elk jaar aan hartaandoeningen, nierfalen, aids, kanker, enz. En de ongevoelig gemaakte massa betaalt er geen aandacht voor. Maar nu zijn de media bewapend tegen diezelfde ongevoelig gemaakte massa’s, en door angst-terrorisme en criminele etikettering van 95% van de normale sterfgevallen als “covid” mensen zijn geterroriseerd tot hysterie.

Iemand die zich al heel boos maakt maar op een andere manier als de man hierboven is Robert Kennedy jr. Hij werkt hard als advocaat voor ouders die beschadigde kinderen hebben door vaccins. Hij deelt veel over vaccins maar ook over Gates.

Via Makow: (ik heb er al eerder over gedeeld maar doe het nog een keer)

Bill Gates probeert de traditionele landbouw te vernietigen

Uit het artikel:

…”Gates heeft een Napoleontische begrip van zichzelf, een eetlust die is afgeleid van de macht en ongereguleerd succes, zonder zure harde ervaring, geen tegenslagen. ” – Rechter Thomas Penfield Jackson, voorzitter van de Gates / Microsoft antitrustfraudezaak

…De wereldwijde lockdowns die Bill Gates hielp orkestreren en cheerleaden, hebben alleen al in de VS meer dan 100.000 bedrijven failliet gemaakt en een miljard mensen in armoede en dodelijke voedselonzekerheid gedompeld die, naast andere verwoestende schade, maandelijks 10.000 Afrikaanse kinderen doden, terwijl Gates ‘rijkdom toenam. met $ 20 miljard . Zijn vermogen van $ 133 miljard maakt hem tot de vierde rijkste man ter wereld .

…Gates gebruikt dat nieuwe geld om zijn macht over de wereldbevolking uit te breiden door gedevalueerde activa te kopen tegen vuurverkoopprijzen en te manoeuvreren voor monopoliecontrole over de volksgezondheid , door gevangenissen , online onderwijs en wereldwijde communicatie te privatiseren en tegelijkertijd digitale valuta , hightech bewaking , data oogstsystemen en kunstmatige intelligentie .

…Voor een man die geobsedeerd is door monopolistische controle, moet de mogelijkheid om ook de voedselproductie te domineren onweerstaanbaar lijken.

…Voormalig staatssecretaris Henry Kissinger, een protegé en partner van David Rockefeller, merkte op: ” Wie de voedselvoorziening controleert, controleert de mensen .”

…Schwab en Prins Charles onthulden “The Great Reset” op een WEF-top in mei 2020. Het is een visie om de wereld over te brengen naar een totalitaire en autoritaire bewakingsstaat die wordt gemanipuleerd door technocraten om getraumatiseerde bevolkingsgroepen te beheren, rijkdom naar boven te verschuiven en de belangen te dienen. van elite miljardair oligarchen. Om het wereldwijde voedselbeleid te “resetten”, heeft het WEF een organisatie gepromoot en samengewerkt met een organisatie genaamd EAT Forum , die zichzelf omschrijft als het “Davos voor voedsel”.

…De Gates Foundation is geen conventionele filantropie. Het geeft minuscule , indien aanwezig, steun aan populaire doelen zoals de Wounded Warrior Foundation, ASPCA, milieu- of stemrechten of burgerrechtenorganisaties.

Gates ‘briljante geest bedacht dit plan om een stichting te vormen die zijn inkomen beschermt, en hem in staat stelt om belastinggeld te gebruiken door de inkomsten van de stichting te investeren in projecten die zijn rijkdom vermenigvuldigen en zijn macht en publieke prestige vergroten, terwijl hij belastingen ontwijkt …

Iemand anders die zich boos maakt en die ik regelmatig deel via Makow is de schrijver Mike Stone:

De overgrote meerderheid van de mensen weigert de waarheid te onderzoeken, te zien of te erkennen. Zijn ze je echte vijanden in het leven?

Uit het artikel:

…Jezus zei: “Als ze Mozes en de profeten niet horen, zullen ze ook niet worden overgehaald als iemand uit de dood opstaat.”

We hebben Mozes vandaag niet, maar we hebben wel een virtuele lawine aan informatie beschikbaar, zelfs met de huidige staat van censuur, deplatforming en het verbannen van boeken. En toch – en NOG STEEDS – weigert de overgrote meerderheid van de mensen de waarheid te onderzoeken, te zien of te erkennen. Zijn ze je echte vijanden in het leven?

…Wetende hoe cognitieve dissonantie kan worden gegenereerd om de overtuigingen van mensen te veranderen, is het gemakkelijk in te zien waar sociale distantie over gaat. Het is gewoon dezelfde cult-techniek die bij grotere groepen wordt gebruikt. U betrekt mensen bij activiteiten die suggereren dat er een epidemie gaande is en zij accepteren het uiteindelijk als waarheid om cognitieve dissonantie te minimaliseren.

Ik stop met

Noodkreet van ondernemers

lees daar het artikel

Net zoals ik iedere dag voorbeelden kan laten zien van dappere mensen die proberen de waarheid te achterhalen, kan ik iedere dag de ellende laten zien van de gevolgen van de lockdowns en de giftige politiek. Hopelijk worden steeds meer “schaapjes” wakker. Het slikken van de rode pil is zwaar maar noodzakelijk.

Hier kun je informatie vinden als je het moeilijk vindt om de rode pil te slikken:

Het is een bibliotheekcatalogus met directe links naar Corey’s Digs onderzoeksrapporten en video’s die de rapporten in categorieën onderverdelen, evenals fantastische bronnen en tools voor onderzoek en feitencontrole! Deze catalogus wordt twee keer per jaar bijgewerkt en is gratis in pdf te downloaden in The Bookshop , waar ook tientallen onderzoeksrapporten te downloaden zijn.

Dit is hun filosofie die ik al meerdere keren heb gedeeld:

Veel mensen worstelen met pogingen om te ‘redpilleren’, ‘anderen wakker te maken’ of gewoon te communiceren met anderen die het niet eens zijn over veel onderwerpen. Ik denk dat het grootste probleem de “kloof” is die is gecreëerd, waar we allemaal in zijn gevallen – links versus rechts. Als we dat verwijderen en direct naar de kernkwesties gaan, gaat het in feite om een ​​corrupte kracht die in elke instelling is geïnfiltreerd om mensen te controleren en tot slaaf te maken. In plaats van gesprekken te benaderen vanuit het standpunt van “links versus rechts”, schrap je de politiek allemaal samen en bespreek je de kernkwesties die alle mensen raken. Het is een beetje een lastige dans, maar het kan zeker worden gedaan.

Als je eenmaal een gemeenschappelijke basis hebt gevonden en niet langer een “bedreiging” bent, en ze sommige gebieden van corruptie hebben herkend, kun je beginnen andere waarheden naar buiten te druppelen. Maar ik denk dat het belangrijkste is om altijd in gedachten te houden dat dit niet gaat over het winnen van een debat, gelijk moeten hebben, of iets opdringen aan iemand die er niet klaar voor is – dit gaat over onszelf genezen en anderen genezen, en uiteindelijk , waarbij we onze kracht terugwinnen, waarvan een groot deel spiritueel is.

Kom altijd uit een plaats van mededogen, want als je dat niet doet, zal het worden gevoeld en zal er snel een muur ontstaan. Intentie is alles, en het uiteindelijke doel is dat de hele mensheid evolueert uit dit systeem en buiten de kaders die ze hebben geprobeerd ons binnen te houden. Dus vind een gemeenschappelijke basis, breng een oprechte boodschap over en zorg ervoor dat uw intentie in uitlijning. Mensen willen van nature anderen helpen, willen zich gesteund en geliefd voelen en moeten zich ‘veilig’ voelen, dus buiten de perken treden, zal alleen maar uitlopen op een ramp. Ga uit het ego, in het hart, en houd het echt.