20210218 Over alle leugens omtrent corona

Een van de “grote mythen” die al maandenlang worden gebruikt om lockdowns en verregaande sluitingen van het dagelijks leven te rechtvaardigen, is de overbelasting van ziekenhuizen in deze zogenaamde pandemie, waarbij er steeds minder werkelijke slachtoffers zijn. Een echte pandemie zou gekenmerkt worden door een massale toename van het aantal ziekenhuisopnames, in alle leeftijdsgroepen en vooral door gevallen die oorzakelijk zijn getroffen door de pandemie. Het tegenovergestelde is het geval bij Corona.

Nu bewijst een opzienbarende studie, die vorige week op het portaal medRxiv werd gepubliceerd en waarover het nieuwsorgaan Sciencefiles bericht, dat Corona, in tegenstelling tot de officiële propaganda, niet tot een hogere, maar tot een lagere bezettingsgraad van de Duitse ziekenhuizen heeft geleid.

Weer een pandemie leugen ontrafeld

Een onderzoek van het dagblad de Zeit heeft nu tot het resultaat geleid dat het aantal mensen dat in het ziekenhuis wordt opgenomen vanwege een positief SARS-CoV-2-testresultaat aanzienlijk overschat wordt.

Zo zijn: “tussen de 20 en 30 procent van de mensen die in de officiële statistieken als Coronapatiënten in het ziekenhuis zijn opgenomen, niet in het ziekenhuis opgenomen vanwege Corona, maar werden toevallig positief getest”.

Met, niet vanwege Covid-19 in ziekenhuis.

Met zijn nieuwe richtlijnen heeft Facebook kritiek op of scepsis over het Coronavaccin verboden – met name beweringen dat het controversiële mRNA-vaccin de genetica kan aantasten. Uit een gelekte video-opname blijkt echter dat Facebook’s CEO en oprichter Mark Zuckerberg zelf zijn bezorgdheid heeft geuit over de schadelijke effecten van het vaccin en ook heeft laten doorschemeren dat het de menselijke genetica kan wijzigen.

Het was in juli 2020 dat Mark Zuckerberg tijdens een interne videoconferentie er bij mensen op aandrong om heel voorzichtig te zijn met het vaccin, omdat ze niet weten wat de bijwerkingen op lange termijn zijn en welke schade daaruit kan voortvloeien.

Gelekte video onthult Zuckerberg’s eigen vaccin scepsis

Agnes Kant, epidemioloog en directeur bij Lareb, onderstreept dat een sterfgeval na vaccinatie niet wil zeggen dat het overlijden is veroorzaakt door de vaccinatie.

Men hanteert tegenwoordig de filosofie dat het heel moeilijk is om vast te stellen waaraan iemand nu precies is overleden.

Tot voor kort was dat niet zo moeilijk, want als een parachutist was vergeten zijn of haar parachute te openen dan waren ze overleden aan corona. Hetzelfde gold als iemand was opgegeten door een haai, maar nu hebben ze toch een groot probleem met de vaccinatiedoden.

Vaccinatiedoden horen bij het nieuwe normaal

verder uit het artikel:

We hebben in ons land een organisatie die Lareb heet en waar bijwerkingen van, in dit geval, de coronavaccins gemeld kunnen worden, inclusief sterfgevallen. Zoals we gezien hebben worden in de praktijk de meeste vaccinatiedoden niet doorgegeven aan Lareb, omdat deze formeel overleden zijn aan allerlei oorzaken, behalve aan de gevolgen van het vaccin.

Desondanks zijn er ondertussen bij Lareb inmiddels 35 sterfgevallen gemeld. De werkelijke aantallen liggen uiteraard vele malen hoger vanwege onder andere bovengenoemde oorzaken.

De manier waarop vervolgens wordt gereageerd is zowel walgelijk als crimineel. Niet één van die mensen die zijn gestorven nadat ze een vaccinatie kregen zijn volgens Lareb dood als gevolg van de vaccinatie.

Net zoals al die mensen die overal wereldwijd sterven nadat ze zijn gevaccineerd, niet zijn doodgegaan als gevolg van het vaccin.

Al die mensen hadden nu simpelweg nog geleefd als ze geen vaccinatie genomen hadden. Veel duidelijker kan het toch niet.

Je zult je toch hebben laten inspuiten met een GMO tijdbom die ze coronavaccin noemen en je krijgt vervolgens dit te horen:

Een mondkapje op, anderhalve meter afstand houden, je laten testen bij klachten: zelfs als je bent gevaccineerd, is dat nog niet voorbij. Het RIVM doet een oproep aan Nederlanders die al gevaccineerd zijn om zich nog trouw aan alle coronamaatregelen te houden.

De boodschap aan de ontvangers van die prikken: al ben je gevaccineerd, dat betekent niet dat je je niet meer aan de regels hoeft te houden. “Het is niet zo dat je dan opeens meer kunt. Zo ver zijn we nog niet”, zegt een woordvoerder van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu).

Hoe zit dat? De coronavaccins (en alle andere vaccins) zijn niet voor 100 procent effectief. Ze beschermen niet voor de volle 100 procent tegen het virus, dus is er nog altijd een kans dat je besmet raakt.

En daar gaan we. Als straks meer en meer mensen dood neer zullen vallen na een coronavaccin, dan kan het RIVM zeggen dat ze vooraf gewaarschuwd hebben dat de bescherming nooit 100 procent is.

De vaccinatiedoden zullen dan die ongelukkigen zijn bij wie het vaccin nog net optimaal heeft gewerkt en uiteraard de mutaties.

De ontelbare varianten om ons in te dekken. Want helaas werken ook niet alle vaccins evengoed tegen alle soorten.

Zuid-Afrika geeft zijn voorraad AstraZeneca-vaccins aan de Afrikaanse Unie . Het land gebruikt het middel zelf niet omdat het niet goed zou werken tegen een Zuid-Afrikaanse coronamutatie.

De vaccinatiecampagne werd opgeschort nadat bleek dat het vaccin van het Brits-Zweedse AstraZeneca nauwelijks bescherming biedt tegen de Zuid-Afrikaanse virusvariant.

De nieuwe varianten zullen met de regelmaat van de klok verschijnen. Er zullen meer en meer mensen doodgaan, maar dat zal allemaal het gevolg zijn van de varianten waartegen het vaccin nog niet optimaal werkt.

Gaat iemand dood na een vaccin, dan zal de Britse variant ervoor gezorgd hebben dat dit net het laatste zetje was dat de patiënt nodig had vanwege “onderliggend” lijden.

Als mensen massaal weigeren om zich te laten testen, dan is er geen nep pandemie meer.

Als niemand zich meer laat testen, dan kunnen ze bovendien ook niet meer allerlei “besmettingscijfers” rondstrooien waarop de huidige tirannie is gebaseerd.

Er is geen enkele wet die zegt dat je je moet laten testen en dus is er ook geen enkele manier waarop iemand jou kan dwingen om je te laten testen als je niet wilt. Stop de nep pandemie, stop met testen.

Is ditbovenstaande groot nieuws en zien we het op het journaal?

En het volgende:

Twee ziekenhuizen stoppen met AstraZeneca vaccin vanwege hoog aantal bijwerkingen

Twee ziekenhuizen in Duitsland zijn gestopt met het inenten van het AstraZeneca/Oxford mRNA vaccin. De reden is dat een zeer hoog aantal werknemers ziek werd door bijwerkingen. Ondertussen bevestigen steeds meer wetenschappers en artsen dat er een rechtstreeks verband bestaat tussen de vaccinaties en het onstaan van ernstige auto-immuunziekten. In Nederland haalde een huisarts uit Enschede het nieuws toen een van zijn gezonde patiënten na vaccinatie overleed, en hij voor de radio er openlijk aan twijfelde of de vaccins wel wetenschappelijk verantwoord zijn.

…Bart van Tienen uit Enschede is niet de eerste huisarts die openlijk in verzet komt. Vorige week dinsdag overleed een van zijn (gezonde) patiënten na gevaccineerd te zijn met het Moderna ‘chimpansee’ vaccin. In een gesprek met de regionale radiozender 1Twente zei hij dat het vaccinatieprogramma volgens hem onder grote druk tot stand is gekomen, en meer politiek gedreven is dan wetenschappelijk verantwoord.

…Mensen mogen alleen door Covid sterven, nooit door vaccins

Na de dood van twee Denen kort na vaccinatie werd beweerd dat de sterfgevallen ‘toeval’ waren, en de slachtoffers reeds onderliggende aandoeningen hadden. Deze hypocriete omkering zien we sinds vorig jaar ook in Nederland en de rest van de wereld: mensen die overleden mochten alleen maar aan Covid-19 zijn bezweken. Zelfs verkeersslachtoffers werden na een post-mortum test op de Covid lijst gezet. Comorbideiten zoals kanker telden niet meer mee. Met de Covid vaccinaties wordt exact het omgekeerde gedaan: het mag nooit aan de experimentele producten van Big Pharma liggen, dus ‘moet’ er wel een andere oorzaak zijn geweest. Van de mensen die in bijvoorbeeld Zweden, Portugal, Mexico, de VS, Zwitserland pal na hun vaccinatie overleden, wordt dat eveneens beweerd.

…Ook een verschijnsel dat over de hele wereld in diverse landen, waaronder Italië, Zweden en Duitsland, is opgetreden: in verpleeghuizen sterven de bejaarden soms bij bosjes tegelijk nadat ze tegen Covid zijn gevaccineerd. In Auburn (New York) overleden 32 van de 193 bewoners van een verpleeghuis na toediening van het Pfizer vaccin. In Nederland weten we uit zeer betrouwbare bron van een verpleeghuis waar ongeveer 10% van de bewoners overleed na een recente griepvaccinatie, en nog eens 10% na de eerste corona vaccinatie. Zoals we vorig jaar al vaak voorspelden worden de doden bijna overal aan een ‘mutatie’ toegeschreven, en niet aan het vaccin.

…Monsterwinsten ten koste van gezondheid miljarden mensen

Aandelen Pfizer werden vorig jaar in korte tijd $ 48 miljard meer waard dankzij de onderstaande uiterst geraffineerde strategie, die al tientallen jaren over de hele wereld door alle Big Pharma producenten met groot succes wordt toegepast, en waar overheden keer op keer weer in blijken te trappen:

1. Systematische extreme overdrijving van het gevaar van een virus (‘Disease Branding’, zoals dat in vaktermen wordt genoemd);

2. Systematische extreme overdrijving van de efficiëntie en veiligheid van vaccin