20210211 Over een nieuwe oorlog

Al vaker schreef ik over de eindtijd en over de derde wereldoorlog die “zij” willen en die al vanaf het begin van hun grijpen naar de macht, gepland staat.

Wat nu gebeurt, is het voorspel. De plandemie is het verraad en het middel. Verraad door eigen mensen van hun eigen bevolking. Het kapot maken van boeren is wereldwijd aan de gang, Of het nu in Nederland is of in India of in de V.S. of elders in Europa. Het kapot maken van de middenstand was al voor de plandemie begonnen en wordt nu afgerond. Ze doen het in slow motion zodat niemand tegelijk geraakt wordt en er geen massale opstand is. De prijzen van voedsel worden langzaam verhoogd en het geld wordt in slow motion minder waard. Zo wordt er geen massaal protest verwacht.

Het christendom wordt wereldwijd massaal aangevallen en vooral ook de blanke christenen hebben het steeds zwaarder omdat zij in de hoek gedreven worden door hun zgn. white supremacy. Christenen wordt een schuldgevoel aangepraat

Wat nu in de V.S. gebeurt, komt ook hier. Het toneel wordt klaar gemaakt voor de laatste ronde.

Dan moet er een wereldregering komen met een wereldgodsdienst die door “hen” is goedgekeurd. Dat is de heidense godsdienst waarin lucifer de god is. Lucifer die zijn laatste ronde uitvecht met God. Weinigen willen geloven dat dit de eindtijd is. Weinigen willen zien dat we al in een wereld van paganisme leven. De paus is een valse profeet, hij deed er vorig jaar gewoon aan mee. Hij verbergt ook meer en meer zijn kruis en soms draagt hij zelfs een satanisch kruis. Mensen bagatelliseren dat en praten alles voor zich zelf goed. Maar dat deze paus met de tempel in Abu Dhabi op weg is naar het verlaten van het christendom is duidelijk.

Jezus, die de Christus was heeft zich afgevraagd hoeveel volgelingen er zouden zijn. Het evangelie is nu wereldwijd verspreid maar toch leven we te midden van allerlei occulte levensvormen die mensen niet eens opvallen.

Ik vertelde er meerdere keren over en voorspelde dat “zij” alles op brijvoorkeur occulte datums doen.

Zo was de “bestorming van het Capitool” gepland op 6 januari. (er moet een 6 in zitten of veelvouden of dubbelen. Zoals 9 / 11. Dat is dan weer occult vanwege 11) De bestorming stelde niet veel voor en de politie en bewaking werkten mee. E.e. a werd in scene gezet en zo hadden “zij” hun “Reichtagsbrand”. “Zij” zijn al langer aan het uitlokken en Poetin heeft er ook voor gewaarschuwd. Maar een toespraak van Poetin hoor je niet uitgebreid in het Nederlandse nieuws, laat staan dat er uitgebreid geanalyseerd wordt.

Dat gebeurt wel in de “alternatieve media”.

Via : Heeft Poetin gelijk dat er misschien oorlog gaat komen?

Sinds de komst van Joe Biden als nieuwe Amerikaanse president nemen de spanningen op het internationale toneel in rap tempo toe.

Wederom is Rusland de gebeten hond, trekt Amerika weer Syrië binnen, worden de verhoudingen door uitdagende militaire oefeningen op scherp gezet en dreigen kleurenrevoluties in Belarus en Rusland.

De eindtijd waarvan in de bijbel wordt gesproken lijkt te zijn aangebroken. Zo staat er in Mattheüs 24, 6 -8 het volgende:

U zult horen van oorlogen en geruchten van oorlogen; pas op, word niet verschrikt, want al die dingen moeten gebeuren, maar het is nog niet het einde.

7Want het ene volk zal tegen het andere volk opstaan, en het ene koninkrijk tegen het andere koninkrijk; en er zullen hongersnoden zijn en besmettelijke ziekten en aardbevingen in verscheidene plaatsen.

8Maar al die dingen zijn nog maar een begin van de weeën.

…Iets waar de wereld nauwelijks aandacht aan heeft besteed is de toespraak die gehouden is door de Russische president Vladimir Poetin bij het World Economic Forum van Klaus Schwab.

Wanneer je die toespraak hoort of leest dan zie je dat Poetin bang is dat de situatie op de wereld zodanig uit de hand gaat lopen dat er aan het eind niets anders overblijft dan een (wereld)oorlog.

Poetin vergelijkt de situatie op de wereld met die in de jaren ’30 van de vorige eeuw. Ook toen waren er structurele problemen waarvan men er niet in slaagde om die op te lossen en we weten natuurlijk allemaal dat dit resulteerde in de Tweede Wereldoorlog.

En volgens sommigen was de toespraak van Poetin eveneens een niet mis te verstane boodschap aan Klaus Schwab.

…Ondertussen wordt er alles aan gedaan om heimelijk van binnenuit in Rusland zelf een zogenaamde kleurenrevolutie op touw te zetten, net zoals dat in 2014 in opdracht van dezelfde meesters is gebeurd in Oekraïne, met destabilisatie en regiem verandering als doel. Toen was het de Oekraïense president die als een rijke tiran de bevolking terroriseerde en nu is het Poetin die in zijn winterpaleis heerst als een regelrechte despoot en zelfs zijn eigen burgers zou vergiftigen.

Zoals we eerder schreven zou Poetin de meest oliedomme man ter wereld moeten zijn om de Rus Navalny (oppositie) te vergiftigen, maar dat maakt allemaal niet uit, uiteraard is Poetin schuldig omdat de media zeggen dat hij schuldig is. Net zoals de media hadden besloten dat het Poetin was die MH17 uit de lucht had geschoten en dat de Syrische president Assad een chemische aanval deed op zijn eigen bevolking.

…Wat het Westen wel of niet beseft is dat ze hier bepaalde grenzen over gaan die door Poetin simpelweg niet zullen worden geaccepteerd. Hoe meer pogingen vanuit het Westen zullen worden ondernomen om een dergelijke kleurenrevolutie in Belarus en Rusland te bewerkstelligen hoe harder en onverwachter Poetin terug zal slaan.

…Tegelijkertijd zal er rond midden februari een grote militaire oefening plaatsvinden in de Indische Oceaan van China, Rusland en Iran.

Lees bij organisatie van Robert Kennedy over Bill Gates die zichzelf stilletjes tot de grootste eigenaar van landbouwgrond in de Verenigde Staten heeft gemaakt.

Bill Gates en neo-feodalisme: een nadere blik op Farmer Bill

…De wereldwijde lockdowns die Bill Gates hielp orkestreren en cheerleadden, hebben alleen al in de VS meer dan 100.000 bedrijven failliet gemaakt en een miljard mensen in armoede en dodelijke voedselonzekerheid gedompeld die, naast andere verwoestende schade, maandelijks 10.000 Afrikaanse kinderen doden – terwijl de welvaart van Gates werd vergroot door $ 20 miljard . Zijn vermogen van $ 133 miljard maakt hem tot de vierde rijkste man ter wereld .

…Gates noemt synthetisch vlees ‘de toekomst van voedsel’. Hij heeft investeringen in bedrijven die plantaardige kippen, eieren en anderen maken die voedsel maken van insecten. Gates bezit patenten of heeft patenten aangevraagd voor meer dan 100 dierlijke proxy’s, van kip tot vis. Hij heeft zwaar geïnvesteerd in Motif FoodWorks, een bedrijf dat een verscheidenheid aan gesynthetiseerde laboratoriumvoeding en ingrediënten maakt. Hij was medeoprichter van Breakthrough Energy in 2015 met zijn miljardairvrienden Jeff Bezos, Michael Bloomberg en Mark Zuckerberg – de zogenaamde “Pandemic Profiteers Club.” (Amerikaanse miljardairs hebben hun vermogen met $ 1,1 biljoen verhoogd sinds het begin van de lockdown, terwijl het aantal arme Amerikanen met 8 miljoen toenam .)

…Gates is de bedenker en grootste donor van de dochteronderneming van de Verenigde Naties, GAVI, een nepregeringsinstantie die hij oprichtte om zijn duivelse chemische, medische en voedselbereidingen te promoten, en om gemene vaccinexperimenten uit te voeren op Afrikanen en Indiërs. Sinds 2014 heeft de Voedsel- en Landbouworganisatie van de Verenigde Naties , gefinancierd door de Gates Foundation voor een bedrag van bijna $ 850.000 , het gebruik van insecteneiwit agressief gestimuleerd – vooral voor de armen. GAVI karakteriseert wespen, kevers, krekels en andere insecten als “onderbenutte” voedselbronnen.

…Zoals gewoonlijk heeft Gates ook de internationale agentschappen die hij controleert en de grote bedrijven waarmee hij samenwerkt gemobiliseerd om zijn nepvoedselagenda te besturen, waaronder, met name, het door Gates gefinancierde World Economic Forum (WEF), dat ’s werelds miljardairs in Davos bijeenbrengt. elk jaar om de politieke en economische toekomst van de mensheid te plannen en uit te stippelen.

De voorzitter van WEF, Klaus Schwab , is de auteur van het invloedrijke boek “COVID-19: The Great Reset”, dat WEF blijkbaar naar de meeste gekozen functionarissen ter wereld heeft gemaild , tot aan de provinciale bestuurders.

…Schwab stelt dat machtige mensen de COVID-crisis moeten gebruiken om autoritaire controles, alomtegenwoordige surveillance, onderdrukkende nieuwe economische modellen en een wereldregering op te leggen aan een belegerde, doodsbange en meegaande mensheid. The Great Reset is het plan van WEF om na de COVID-19-pandemie systematisch een nieuwe gecontroleerde economie op te bouwen.

…“In het laboratorium verwerkt nepvoedsel gaat eigenlijk over het patenteren van ons voedsel, niet over het voeden van mensen of het redden van het klimaat, zoals Gates en zijn mede-biotechvrienden doen alsof. Het door EAT voorgestelde dieet gaat helemaal niet over voeding, maar over big business en over een bedrijfsovername van het voedselsysteem. “

…Mensen die Gates ‘bewerkte, synthetische en GMO-voedingsmiddelen eten, kunnen een volle maag hebben, terwijl ze klinisch ondervoed zijn. Gates haast zich om dit probleem op te lossen door technologieën te kopen en samen te werken met bedrijven als Roche en Kraft die voedsel kunstmatig verrijken met mineralen en vitamines. Hij promoot tegelijkertijd wetten in ontwikkelingslanden om voedselverrijking verplicht te stellen. Deze wetten komen ten goede aan pesticiden- en verwerkte voedingsmiddelenbedrijven in het nadeel van traditionele en biologische boeren. Aangezien Amerikaanse bedrijven, zoals Roche, Kraft, General Foods en Philip Morris hun smeltkaas en granen al versterken , zijn zij de enthousiaste partners van Gates in deze grift.

…“… ondanks dat het af en toe verrijkt is met vitamines en mineralen, zit verwerkt voedsel vol met suiker, zetmeel, verwerkte oliën, kunstmatige kleurstoffen, conserveermiddelen, pesticiden en natrium die bijdragen aan de dubbele last van zwaarlijvigheid en ondervoeding, en de chronische ziekte-epidemie. Wereldwijd sterven elk jaar 11 miljoen mensen door een teveel aan ultrabewerkt voedsel en een gebrek aan beschermend volledig voedsel, waardoor verwerkt voedsel de grootste moordenaar ter wereld is. “

…Kunstmatige intelligentie: de wereld van boeren bevrijden

Gates zegt dat hij landbouweconomieën nieuw leven wil inblazen door de landbouw te transformeren met superefficiënte, hightech AI om ‘boerderijen van de toekomst’ te creëren. Volgens Gates :

“Vroeger moesten we allemaal gaan boeren. We kregen amper genoeg te eten, bij slecht weer zouden de mensen verhongeren. Nu door betere zaden, kunstmest, heel veel dingen, zijn de meeste mensen geen boer. En dus zal AI ons een enorme nieuwe productiviteit opleveren. “

Bovenal wil hij het snel werken . De “computationele versnelling” van Gates zal de acceptatie van deze nuttige innovaties bespoedigen om zijn ambitieuze plannen te verwezenlijken om wetenschappelijke doorbraken te leveren aan kleine boeren voordat de klimaatverandering hun opbrengsten vernietigt.

Maar Shiva waarschuwt Amerikaanse boeren, die al in schulden verdrinken, om op hun hoede te zijn voor de beloften van Gates om hen op de proef te stellen:

“Toen Bill Gates zijn duivelse ‘reddingstechnologieën’ opdrong aan Indiase boeren, waren Gates en zijn multinationale partners de enige die hiervan profiteerden. Hij gaf geld aan de overheid en een bedrijf genaamd Digital Green en deed extravagante beloften om de Indiase landbouw digitaal te transformeren. Vervolgens met de medewerking van zijn aangekochte regeringsfunctionarissen.

…“Bill Gates plaatste camera’s en elektronische sensoren in de huizen en velden van Indiase boeren. Hij gebruikte hun mobiele telefoons, die hij ze gratis gaf, en zijn glasvezel- en 5G-installaties – die hij overhaalde de Indian Telecom Company te financieren – om de oogstgegevens, inheemse praktijken en landbouwkennis van boeren te catalogiseren, te bestuderen en te stelen. vrij. Daarna verkocht hij het aan hen terug als nieuwe gegevens. In plaats van boerderijen digitaal te transformeren zoals hij beloofde, transformeerde hij Indiase boeren in digitale informatie. Hij privatiseerde hun zaden en oogstte het werk van het openbare systeem. Hij scheurde hun kennis en erfstukgenetica eruit en installeerde GGO-zaden en andere belachelijke praktijken. ” Shiva voegt eraan toe: “Zijn duidelijke agenda was om kleine boeren van het land te verdrijven en uiteindelijk de voedselproductie te mechaniseren en privatiseren.”

…Christian Westbrook, een landbouwonderzoeker en de oprichter van de online podcast ‘ Ice Age Farmer’ , troost dat Amerikaanse boeren de geschiedenis van Gates in India en Afrika kennen: ‘We weten wie Bill Gates is, en we weten voor welk onheil hij zorgde. kleine boeren in Mexico, Afrika en India. We weten dat zijn recente grondaankopen hier slechts het begin zijn van de Groene Revolutie 3.0. Hij wil de democratische essentie van Amerika’s pastorale landschappen en onze boerenfamilies eruit zuigen – om ons levensonderhoud, onze kennis, onze zaden en ons land te stelen. “

…”Gates spreekt over landbouw als een archaïsch, vreemd, vies, gevaarlijk, inefficiënt, barbaars overblijfsel uit het verleden dat ons bedreigt door de dreiging van klimaatverandering en de risico’s van wereldwijde pandemieën te vergroten door mensen in gevaarlijk contact te brengen met microben,” zegt Howard. Vlieger, een boer uit Iowa die sinds 1992 als gewas- en veeteeltconsulent werkt in de VS en Canada .

…Vlieger is expert op het gebied van de effecten van pesticiden en ggo’s op voedselproducten en bodems. “Het doel van Gates is om de wereld weg te halen” van duurzame en humane veeteelt die ons contact met de bodem viert en een goede gezondheid vindt in onze respectvolle interacties met de natuur – en naar kunstmatige koeien en een grimmig chemisch paradigma die allemaal kenmerken zijn van top -down dystopie. Zijn visie is er een van besmet en onsmakelijk voedsel en een scheiding tussen de mens en de natuur. “

…”Gates lijkt geen idee te hebben van de vreugde die gewone mensen – mensen zoals ons gezin – in de landbouw beleven ,” vertelde Nicolette Niman me. Niman is een Californische boer en boer, en de auteur van de boeken “Righteous Porkchop” en “Defending Beef”. Haar man Bill is de oprichter van Niman Ranch, een coöperatie van honderden kleine duurzame Amerikaanse vee- en varkenskwekers die biologisch rundvlees en varkensvlees van hoge kwaliteit op de markt brengen uit duurzame grasgevoerde bedrijven.

“ Regeneratieve landbouw en veeteelt zijn een onmetelijke verrijking van mensenlevens. Het is uitdagend werk, gebaseerd op ons intieme contact met de aarde. Op zijn best is een goede landbouw een zoektocht om de modellen van de natuur te begrijpen en te volgen, ”zei Niman. Niman zegt dat Gates weinig interesse lijkt te hebben in de wijsheid van de natuur:

“Hij lijkt niet te begrijpen dat onze betrokkenheid bij de grond en de vreugde die we krijgen van ons contact met de aarde, onze complexe relatie met onze dieren, zelfs met alle ontberingen en moeilijkheden, bronnen zijn van onze vrijheid en onze trots, en het geluk om meesters te zijn over ons lot. “

…’Gates ziet het bos, niet de bomen’, merkt Vlieger op. “En zelfs als hij naar het bos kijkt, lijkt hij alleen maar houten voeten te zien – hoe hij de landschappen kan gebruiken voor geld en mensen kan verkopen.” Vlieger vervolgt:

‘Gates’ gewoonte om elke menselijke moeilijkheid te zien door de lens van een of andere technologische oplossing waarvan hij kan profiteren, is niet bijziend. Het is pathologie – eigenlijk sociopathologie. Gates is een gevaarlijk krachtige sociopaat met $ 137 miljard en een visie voor een top-down technocratie. Maakt iemand zich daar zorgen over? “

…Westbrook zegt dat Gates, Cargill en Tyson een machtig kartel zijn met een missie om een ​​einde te maken aan de veeteelt en mensen van boerderijen te verdrijven. “Het is ‘vervangende landbouw'”, zegt Westbrook. “Ze gebruiken zelfs dat woord ‘alternatieve landbouw’. ”

Westbrook’s kijk op de dystopische toekomst van het technocratisch totalitarisme die Bill Gates voor ogen had, klinkt als een ongegronde complottheorie als men al het bewijs negeert dat hem ondersteunt. Hij voorspelt dat we zeer binnenkort – over maanden, niet over jaren – gemanipuleerde voedseltekorten en druk zullen zien om de landelijke landschappen leeg te maken en “te verbeteren” door landbouwgrond leeg te laten lopen en banen op de boerderij te vervangen door robots en kunstmatige intelligentie.

…Westbrook voorspelt inspanningen van de overheid om de bevolking naar megasteden en slimme steden te duwen waar bedrijven gesloten zijn, banen schaars zijn en de meesten van ons zullen vertrouwen op een universeel basisinkomen dat in digitale valuta wordt betaald – uiteraard herroepbaar in gevallen van niet-naleving en ongehoorzaamheid. Westbrook voorspelt een scenario “waarin het menselijke vee volledig afhankelijk is van de overheid voor geld en voedsel, en alle mensen op één plek in de slimme steden zijn en ze gemakkelijk kunnen worden gevolgd door de technocraten van Gates ‘Great Reset.” Westbrook vervolgde:

“Ze stoppen de voedselproductie en eigenlijk, meer in het algemeen, stoppen ze alle economische activiteit, alle menselijke activiteit, waardoor ze ons in hun slimme steden dwingen. Het is behoorlijk afschuwelijk. En nu we deze pandemieën hebben, moesten we de medische staat van beleg invoeren, en aangezien het allemaal een gezondheidscrisis is, zullen we ook al je voedselproducties en je voedingsbehoeften moeten overnemen. Ze zijn met deze twee dingen getrouwd. “

…Gates verklaarde herhaaldelijk, in optredens op vrijwel elke netwerk- en kabeltentoonstelling en op elk mediaplatform, dat alle economische activiteit moest stoppen totdat alle 7 miljard mensen waren gevaccineerd en in het bezit waren van een immunisatiepaspoort . Zijn tien jaar durende decennium van vaccins, dat begon met zijn VN-optreden, was zonder problemen verlopen. Onder leiding van Gates ‘oude beschermeling en loyalist, Fauci, regelde het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services immuniteit van aansprakelijkheid voor COVID-vaccins en legde het $ 48 miljard aan belastinggeld vast om een gevolg van nieuwe experimentele vaccins te kopen en te distribueren, waarvan er vele in eigendom waren. door Gates.

Gates ‘controle over het proces is voltooid. Zijn uitvoering van zijn vaccinvoorspelling was elegant en foutloos. En nu rollen de surrogaten van Gates hetzelfde draaiboek uit om zijn totalitaire voedselagenda door te drukken.

…De Gates Foundation is geen conventionele filantropie. Het geeft minuscule, indien aanwezig, steun aan populaire doelen zoals de Wounded Warrior Foundation, ASPCA, milieu- of stemrechten of burgerrechtenorganisaties.

Het is een bewapende filantropie die Gates in 1994 lanceerde om zijn reputatie nieuw leven in te blazen nadat de antitrustzaak van Microsoft hem aan de kaak had gesteld als een leugenachtige, bedriegende, stelende, manipulator die erop uit is om de mondiale informatiekanalen op een crimineel monopolie te controleren.

Gates heeft sindsdien $ 36 miljard geïnvesteerd in de Gates Foundation, die een waarde heeft van $ 46,9 miljard waarover hij en zijn vrouw de volledige controle uitoefenen. De stichting heeft slechts $ 23,6 miljard aan liefdadigheidssubsidies weggegeven , en deze “giften” omvatten miljarden aan fiscaal aftrekbare donaties aan bedrijven waarin Gates is geïnvesteerd, zoals Merck, GlaxoSmithKline, Novartis, Sanofi.

…Gates plant een satellietvloot die 24 uur per dag elke vierkante centimeter van de planeet kan onderzoeken . Zulke systemen zullen ongetwijfeld nuttig zijn als de bevolking onrustig wordt met politieke en economische structuren die de burger van de macht beroven, de rijkdom steeds meer naar boven verschuiven en het grootste deel van de mensheid tot een zinloze, hopeloze overleving veroordelen.

…”Je hebt gezien hoe slecht ze kunnen zijn met vaccins in naam van de volksgezondheid,” vertelde Shiva me. ‘Nou, nu controleert hij het land. Hij controleert het zaad. Hij controleert het eten. Hij heeft de ultieme macht om ons allemaal uit te hongeren. “

…De reputatie van Robert F. Kennedy Jr. als resoluut verdediger van het milieu komt voort uit een litanie van succesvolle juridische procedures.

Kennedy vormt een bedreiging: verbannen van instagram.

Net als Makow die ik volg die ook een bedreiging vormt. Die is een week van twitter verbannen. De gedachtepolitie doet overal z’n werk.

Lees ook:

Hoe ver moet het nog komen?

Christenen moeten nadenken hoe lang ze nog het zouteloze leven willen leiden dat ze gedwongen worden te slikken door een overheid die er niet voor hen is.

Dat heeft Christus ook gezegd: dat we het zout moesten zijn:

Mattheüs 5, 13: U bent het zout van de aarde; maar als het zout zijn smaak verloren heeft, waarmee zal het gezouten worden? Het deugt nergens meer voor dan om weggeworpen en door de mensen vertrapt te worden.

Geen enkele Christen is te klein. Je bent niet onbeduidend. God heeft voor elk een manier om zinvol te zijn in deze maatschappij. We hoeven er niet allemaal massaal op uit te trekken. We zijn niet allemaal een Kennedy maar we kunnen allemaal het zout zijn dat de smaak geeft. Christenen kennen de normen en waarden die God verlangd heeft. We kunnen vragen og God ons helpt dit leven van ons te beschermen en te verbeteren zodat we kunnen doen waarvoor we geschapen zijn.