20210204 Over het kwaad 2

Ik geef hier een opsomming voor leeswerk om te begrijpen wat er speelt. Het is zinvol om b.v. Makow te volgen en in Nederland bijvoorbeeld Xandernieuws en Frontnieuws. Zo blijf je op de hoogte en word je het minst geconfronteerd met vermenging van goed en kwaad.We leven in het theater van de leugen en het is zinvol te achterhalen wie de acteurs zijn, wie het toneel heeft opgebouwd en wie de spelers het script in handen heeft gegeven. De trekpoppen zijn willoze spelers die veel kwaad aanrichten. Net zoals zij die deze poppen aansturen. Het is aan ons of we dat willen weten of dat we onze koppen liever in het zand steken. Wereldwijd zijn mensen bezig de mensheid wakker te schudden. Doe daar aan mee.

Makow :

Covid is een hoax om het langetermijndoel van de kabbalistische centrale bank, de onteigening en slavernij van de mensheid, te bevorderen.

U kunt de huidige gebeurtenissen niet begrijpen tenzij u beseft dat onze “leiders” allemaal agenten zijn van het satanistische (kabbalistische) centrale bankkartel (Rothschilds.). Hun doel is de vernietiging van de westerse beschaving.

U kunt niet slagen in politiek, zaken of amusement, tenzij u zich bij deze verraderlijke en verachtelijke zaak aansluit, of op zijn minst instemt. Deze verraders herkennen elkaar door maçonnieke handtekens te maken. Maar praktisch iedereen die vorderingen maakt, valt in deze categorie. De westerse samenleving is totaal ondermijnd door vrijmetselaars die optreden namens de kabbalistische joodse centrale bankiers. Wil je vooruit komen? Verkoop je ziel aan de duivel.

Maar onthoud dat de Illuminati uiteindelijk hun handlangers zullen liquideren.

Simpel gezegd, kabbalisten geloven dat de aarde van hen is en dat de goyim “krakers “ zijn.

Ze lossen deze situatie op met Agenda 21, een vorm van communisme die hen totale controle geeft over letterlijk alles, inclusief rijkdom, macht, gedachten, je partner en je kinderen. De COVID-hoax is een handig voorwendsel. Het “virus” zal nooit eindigen.

Alles wat Joe Biden doet is bedoeld om de Verenigde Staten en de Amerikaanse manier van leven te vernietigen : migratie, genderdysforie, demoniserende conservatieven, ‘klimaatverandering’, trannies.

Kabbalisten geloven dat ze God en de natuurlijke orde terzijde schuiven. Ze denken dat ze de werkelijkheid kunnen herdefiniëren op basis van hun interesses en perversiteiten, simpelweg door informatie en discours te beheersen. Ze geloven dat het denken of zeggen van iets het waar maakt. Misleiding en bedrog is hun religie.

De COVID-hoax is slechts de laatste in een lange reeks van gekunstelde gebeurtenissen die zijn ontworpen om de westerse samenleving te laten struikelen en te onderwerpen aan kabbalistische controle. Denk je dat het zinken van de Titanic een ongeluk was? Denk je dat Osama Bin Laden verantwoordelijk was voor 11 september? Dat Oswald JFK neerschoot?

Dat WWI en WW2 niet waren georkestreerd? Dat Hiroshima nodig was? Dat de Koude Oorlog echt was?

Op hetzelfde moment dat ze de covid-hoax toebrachten, verdoofden ze de samenleving door de aandelenmarkt op te pompen tot belachelijke hoogtepunten. Terwijl het land door het toilet wordt gespoeld, denken mensen dat ze zullen worden gespaard door cijfers te verzamelen die worden gecontroleerd door dezelfde bankiers die erop uit zijn om ze te verknoeien.

Zal iets anders dan een algemene opstand de vernietiging van de westerse beschaving stoppen? Ze zullen nooit stoppen met het vernietigen van ons en alles wat voor ons dierbaar is. Zo is de vraag is niet of maar wanneer we ons beginnen te verzetten. Hoe langer we wachten, hoe moeilijker het zal zijn.

De communisten staken de grens over toen ze Trump gingen dwarsbomen. Ze staken de grens over toen ze de verkiezingen stalen. Zullen de meer dan 80 miljoen Amerikaanse mensen die op Trump hebben gestemd hen ter verantwoording roepen?

Laat u niet opnieuw voor de gek houden door mensen die uitzicht bieden op een vreedzame democratische verandering. Dat schip is gevaren.

Laat u niet misleiden door hun retoriek. Het zijn de “terroristen”. Het zijn de “extremisten”. Ze keurden geweld en rellen door BLM en Antifa goed. Het zijn aangeboren leugenaars.

Het zijn perverse mensen en psychopaten. Ze vormen een duidelijk en aanwezig gevaar.

We zijn in ontkenning over “de rode terreur” waarmee we worden geconfronteerd.

Communisten volgen hetzelfde oude draaiboek. Overal is hun benadering van non-conformisten geweest om ze uit te roeien. De VS zijn deze weg ingeslagen. Denk aan Rusland, China, Roemenië, Hongarije …

Communisten verafschuwen mensen die vasthouden aan hun menselijke identiteit – ras, religie (God), familie (geslacht) en land. Ze zijn van plan om deze vier benen van de menselijke identiteit en iedereen die eraan vastklampt te elimineren. Houd jezelf niet voor de gek. We zitten diep in de problemen.

Lees wat Paul Craig Roberts zei.

” Blanke conservatieve Amerikaanse burgers moeten begrijpen dat ze dezelfde demonisering ondergaan met dezelfde officiële steun die werd toegepast op joden in het Derde Rijk. Er is geen reden om te verwachten dat de gevolgen anders zullen zijn.”

Biden leidt aanval op blanke Amerikanen

Over het vaccin: Het is geen vaccin. Er is er geen. Wat u met de naalden en de neusuitstrijkjes krijgt, is het virus zelf. De micro-inkapseling bevat het virus en geeft het vervolgens af zodra het in de bloedbaan is gekomen.

Nu, wat het virus eigenlijk doet. De RNA-mods zijn in principe ontworpen om de DNA-streng te verstoren en je immuunsysteem te manipuleren. In de loop van 36-60 maanden zal uw immuunsysteem niet werken en zullen kleine dingen zoals verkoudheid u doden.

U zult merken dat antibiotica gewoon niet meer werken. Ik noem dit niet voor niets een kill-shot. De globalisten gaan op dit moment door met hun ontvolkingsplan. Binnen 5 jaar zal de Amerikaanse bevolking rond de 100 miljoen zijn.

Wapens zijn nu van de eerste orde en je zult enorme hoeveelheden openbare schietpartijen zien in scholen en ziekenhuizen, gevolgd door verschillende scenario’s in Waco-stijl. Biden zal Trump-aanhangers de schuld geven en een kruistocht leiden om ze allemaal bijeen te drijven.

Klinkt vergezocht? Sorry, terreur werkt. De Sovjet-Unie en China werden geregeerd door een partijsysteem van slechts 3 procent van de bevolking. Brutaliteit werkt. De moorden zullen het schaap in het gareel houden terwijl de regeringsmoordenaars bezig zijn met het uitroeien van de hardcore elementen, te weinig in aantal om er echt toe te doen.

Al die organisaties waarop Amerikanen dachten dat ze konden vertrouwen, zoals de NRA, zijn allemaal overheidsfronten die zijn ontworpen om uw informatie aan de linkerkant te verstrekken. Veel patriotten zullen nu sterven omdat zij of familieleden Twitter of Facebook hebben gebruikt.

Zo gehersenspoeld zijn de Biden-volgelingen dat ze actief zullen geloven en deelnemen aan alles wat van hen wordt gevraagd door de staat.

Zie ook:

Tucker Carlson: De Amerikaanse regering voert oorlog met de Amerikanen

en

James Perloff – Bolsjewistische Rode Terreur zet een precedent

lees ook: De laatste openbaring van de vrijmetselarij

The Red Symphony Part 2

Denk niet: dat komt hier niet. Het is hier al.

Lees:

Onderwijs is te links.

Sinds de attitude in de maatschappij herkenbaar kantelde is er meer aandacht voor het begrip “Mars door de instituties”, en linkse indoctrinatie in het onderwijs. Het heeft de voortdurende aandacht van Sid Lukkassen.

In het publiek debat wordt soms gesproken over ‘het linkse onderwijs’. Als gediplomeerd docent weet ik dat het normaal is om in de lerarenkamer, en soms ook tijdens lessen, bijvoorbeeld de PVV te bashen. Binnen de onderwijscultuur zijn docenten met sympathie voor rechtse partijen daarover veel minder uitgesproken. Yernaz Ramautarsing werd enige jaren terug bekend met zijn pagina ‘linkse indoctrinatie op mijn universiteit’; eerder haalde FvD het nieuws met een meldpunt voor linkse onderwijsindoctrinatie.

Lees ook: Professor Pierre Capel: ‘Vaccinatie 3.0 is Vaccinatie 3 keer NIKS’

‘Er zijn twee manieren om tegen de problematiek die er nu heerst te kijken,’ vervolgt Capel. De eerste is ‘vanuit de wetenschap, de logica, het gezonde verstand, en de activiteiten in ons bewustzijn, onze gedachten. Maar we hebben nog een ander hersendeel: het limbische systeem. Daarin zit de amygdala, dat is het angstcentrum. Nu is er een groot probleem tussen de communicatie tussen de logica en de angst. Die is er namelijk niet. Ben je bang (voor corona), dan ben je NIET vatbaar voor logische argumenten.’

‘Maar het is verboden om te denken, want wij moeten dit alleen maar vanuit onze angst, die er werkelijk iedere dag ingepeperd wordt, bekijken. En dan krijgen we een hele andere situatie.’ Vanuit angst bezien is Covid ineens wèl een ernstige ziekte en wèl een pandemie, terwijl de statistieken aantonen dat dit niet zo is. Dan toont de PCR test ineens wèl een besmetting aan, terwijl de wetenschap uitgebreid heeft aangetoond dat dit onzin is. Dan werken de 1,5 meter, de lockdowns, de avondklok ineens wèl, terwijl over de hele wereld geen enkel verschil is gemeten. Dan is vaccineren DE oplossing, terwijl alle objectieve feiten hier in tegenspraak mee zijn.

Maar van een ‘Global Reset’ en ‘Great Reset’ mag vanuit de angst ineens géén sprake zijn, terwijl de grote internationale spelers en organisaties, zoals Klaus Schwab van het WEF, deze letterlijk zo hebben aangekondigd. Capel: ‘Dan heb je twee kampen die niet met elkaar kunnen praten, want ze gebruiken andere hersendelen.’

lees ook: bij Frontnieuws: Wetenschapper vernietigt de Corona-sprookjes van regeringen en elites

Een van de meest gerespecteerde epidemiologen van onze tijd heeft twee studies gepubliceerd die talrijke Corona-mythes van de mainstream ontkrachten. De mainstream media verzwijgen zijn bevindingen grotendeels – waarschijnlijk omdat zij niet passen in het narratief van de dodelijke epidemie en het gebrek aan alternatieven voor totalitaire maatregelen om “de pandemie te bestrijden”.

John P. Ioannidis is niet zomaar iemand. De statisticus en epidemioloog is een van de meest geciteerde wetenschappers ter wereld. Meer dan 400 publicaties, talrijke functies in medische hoofdredacties en een leerstoel aan de gerenommeerde Stanford University spreken voor zich. Zijn kritische artikel over het gebrek aan kwaliteit en integriteit in medisch onderzoek is het meest gelezen wetenschappelijke artikel van onze tijd, met meer dan 3 miljoen views op een open science database. In oktober volgde een baanbrekende Corona-studie, Global perspective of COVID‐19 epidemiology for a full‐cycle pandemic.

Daarin bewijst hij dat de meeste “Coronadoden” in de geïndustrialiseerde landen te wijten waren aan reeds bestaande aandoeningen. Hij heeft ook geen goed woord over voor de genomen maatregelen. Overmatige sterfgevallen, zegt hij, zijn vaak te wijten aan de collaterale schade ervan, zoals patiënten met een hartaanval die niet naar een dokter konden gaan. Werkloosheid, economische crises of sociaal isolement hebben een langdurig effect op ziekte- en sterftecijfers: alleen al 1,4 miljoen tuberculosepatiënten zouden in de komende vijf jaar kunnen sterven als gevolg van onderbreking van hun behandeling.

Gemiddelde leeftijd overlijden Coronadoden op hetzelfde niveau als levensverwachting

In de westerse landen ligt de gemiddelde leeftijd bij overlijden van de “Coronadoden” op hetzelfde niveau als de levensverwachting – dat wil zeggen rond de 80 jaar. Afwijkingen naar beneden komen alleen voor bij sociaal achtergestelde klassen en etnische minderheden. Voor de blanke Amerikaanse meerderheid ligt de gemiddelde waarde van 81 jaar twee jaar hoger. Ioannidis trekt studies in twijfel die beweren dat oudere Coronadoden tot 11 levensjaren verliezen: de auteurs ervan zouden geen rekening houden met de levensomstandigheden.

Gezonde ouderen sterven zelden

zie ook bij Xandernieuws: Gelauwerde Amerikaanse toparts riskeert reputatie door coronavirus en vaccins biowapen te noemen

‘Dit virus, met 99,991% overlevingskans en prima werkende middelen zoals HCQ en ivermectine, rechtvaardigt geen massa hysterie en onbeperkte overheidsmacht’ – ‘Heel makkelijk uit deze pandemie te komen: doe je TV uit en je mondkapje af, en bescherm jezelf met vitamines C en D, zink, selenium en quercetine’

En lees bij Bron een wanhoopsbrief van een ouder

Tot hier en niet verder!

Aan alle leraren, ander onderwijspersoneel en ouders die zich laten leiden door angst.

Nog voordat de heren Rutte en De Jonge opnieuw op nationale televisie hun act zullen opvoeren om het angst narratief voor te zetten, schrijf ik alvast deze brief. Ergens in de afgelopen 11 maanden zijn wij namelijk collectief iets verloren, en ik en velen met mij proberen dat met de grootste moeite terug te vinden. Ik heb het over het gezonde verstand, waar wij allemaal mee geboren worden en altijd ergens in ons aanwezig is. Waar we begonnen met een lichte sluierbewolking die daar overheen trok in maart, veranderde dit naarmate de tijd vorderde in een dichte mist zonder perspectief. De navigatie gaven we uit handen aan mensen die het verst weg staan van de dagelijkse realiteit waar de ‘gewone mens’ mee te kampen heeft. De bestemming is ons allen onbekend, toch laten we ons de weg wijzen door mensen die we normaal gesproken nooit zomaar zouden vertrouwen. Met reden.