20210128 Over een gekunstelde pandemie

Over de p(l)andemie is al zoveel geschreven dat ik vaak denk dat ik er over zal ophouden maar dan komt er weer wat waarvan ik denk dat ik het wil vastleggen en delen.

Het grote verraad zit me dwars. We werden geleerd onze overheid te vertrouwen en dat kunnen we niet meer. Onze

Via Makow :

In 1995 waarschuwde de Canadese arts Ghilslaine Lanctôt dat de elite en hun volgelingen een verplichte vaccinatie zullen introduceren die een dodelijk virus zal bevatten en dit zal specifiek worden gebruikt als een eugenetica-wapen voor massale en gerichte vermindering van de wereldbevolking.

“Ik kom uit een lange stilte over vaccinatie, omdat ik denk dat er dit keer enorm veel op het spel staat. De gevolgen kunnen zich veel verder verspreiden dan verwacht”, schrijft Lanctôt, die gelooft dat het A (H1N1) -virus dat wel zal doen. Het zal worden gebruikt in een pandemie die is bedacht en georkestreerd door de WHO, een internationale organisatie die militaire, politieke en industriële belangen dient.” zie ook

Zie verder bij Makow.

Bij Niburu Zeg nu nog eens dat dit niet gepland is

Uit hun artikel:

Wat is de kans dat er rond dezelfde tijd in meerdere landen wordt begonnen met sterke “bezuinigingen” in de zorg?

Dat dit net begint in de periode dat de Rockefellers hun Lockstep Scenario presenteren?

We hebben gezien bij de build back better mantra dat alle politici als poppen aan een touwtje precies van hetzelfde script lezen. Dit heeft natuurlijk niets met toeval te maken, maar toont aan dat er andere krachten achter de schermen aan het werk zijn die bepalen wat overheden namens hen dienen uit te voeren.

Wanneer de leiders van de meeste landen zich nu voor het karretje van die onzichtbare macht laten spannen, dan deden ze dat tien jaar geleden ook. En dat is dan ook precies de tijd dat men begon met de voorbereiding van de covid-19 false flag.

We zien in 2010 hoe de Joodse futuroloog Peter Schwarz namens de niet zo Amerikaanse Rockfeller familie komt met het inmiddels beruchte Lockstep Scenario. Het scenario waarbij de wereld te maken krijgt met een pandemie en waarbij ongeveer de complete aardbol in een lockdown situatie terechtkomt. Alsof men toen in een glazen bol kon kijken, zo precies komt dat scenario nu uit.

…Deze pandemie heeft ook een dodelijk effect op de economie. De mobiliteit van mensen en goederen komt zo goed als tot stilstand. Bedrijfstakken zoals het toerisme worden verwoest en er treden grote verstoringen op de in de voedselketen, waardoor er voedseltekorten ontstaan.

Winkels en kantoren die normaal wemelen van leven worden stille, lege, dode plekken, waar nog niet of nauwelijks mensen vertoeven.

Tijdens deze pandemie gaan nationale leiders wereldwijd steeds meer autoritair optreden. Ze vaardigen allerlei nieuwe besluiten uit waarbij de bewegingen van de mensen drastisch worden beperkt. Burgers worden gedwongen om maskers te dragen en er vinden controles van lichaamstemperatuur plaats bij treinstations en supermarkten.

Een ontwikkeling die we ook zien de afgelopen tien jaar is dat de Europese grenzen wijd open worden gezet en er stromen vluchtelingen en gelukszoekers Europa binnenkomen. Wij weten via het Kalergiplan dat dit eveneens gepland is door diezelfde duistere machten.

…Terwijl dus de bevolking groeit in Europa wordt tegelijkertijd in diverse landen zwaar bezuinigd op de zorg en dan met name op de capaciteit van ziekenhuizen. Groot-Brittannië bijvoorbeeld had in 1987 ruim 56 miljoen inwoners en dat aantal is nu gegroeid tot ruim 66 miljoen mensen.

…Wanneer we kijken naar ons land de afgelopen tien jaar, dan zien we precies datzelfde beeld. Ook bij ons een vrij sterke bevolkingsgroei over die periode en een absurde afname van de capaciteit van ziekenhuizen.

…Degene die bij ons verantwoordelijk was voor de hele sterke bezuinigingen in de zorg was Edith Schipper die in 2014 werd gekocht op de Bilderberg Conferentie , pardon, de Conferentie mocht bezoeken.

(Tijdens de Bilderberg conferentie in Duitsland in 2005 zei Michael Rothschild: “Op het wereldtoneel gebeuren dingen niet bij toeval: iemand zórgt dat ze plaatsvinden. Laat ik iedereen uit de droom helpen. De wereldgebeurtenissen worden in scéne gezet en geleid door de mensen die het geld in handen hebben. Dus hierbij een mededeling aan God: Wij gunnen u het plezier te denken dat u het heelal hebt geschapen, maar wat onze planeet betreft heeft Bilderberg aan u een simpele boodschap: bemoei u nergens mee, wij zorgen overal voor.”)

…Wanneer je dan ook nog eens de openlijke voorspelling via de Olympische Spelen openingsceremonie neemt in 2012 in Groot-Brittannië dan moet iemand van goede huize komen om ons ervan te overtuigen dat dit alles op louter toeval berust.

De openingsceremonie hebben we vaker laten zien omdat nergens meer duidelijk wordt dat men precies wist wat er zou komen omdat de voorbereidingen van de covid-91 false flag operatie toen al in volle gang waren.

Een false flag operatie, omdat het een aanval is van gekochte overheden (build back better) op het eigen volk. Een ergere vorm van landverraad bestaat er niet. De door het volk “gekozen” vertegenwoordigers die hen verraden waar ze bij staan.