20210121 Over de staatsgreep in de V.S.

Voor veel mensen is het duidelijk aan het worden dat de “verkiezing van Biden” en de gebeurtenissen daarna uitmonden in een communistische coup, die langzaamaan verder voltrokken zal worden of eigenlijk al is. Waarom ik hierover berichten deel, is omdat je voor veel waar je leest over de V.S. ook EU kunt lezen. Wat daar gebeurt, gebeurt hier ook. En vergeet niet dat we via de NAVO verbonden zijn.

Wat Trump heeft blootgelegd: wie zijn de verraders, wat zijn de plannen. Alles is aan het daglicht gekomen. En verder: zij zijn bang en moeten veel machtsvertoon tentoon spreiden. Dit is zoals het in China werkt en in de USSR werkte maar uiteindelijk zal het zich tegen de machthebbers keren.

Xandernieuws heeft de kop: Staatsgreep voltooid: Biden president, zal VS binnen 2 jaar volledig op zijn kop zetten.

Je kunt van veel lezen hierover verdrietig worden, je kunt ook zelf daardoor je conclusies trekken. Van de MSM zal je voorlopig niets horen.

Uit het artikel:

…Zoals we al hadden verwacht en geschreven is er van de ‘magische’ ingreep van Trump helemaal niets terecht gekomen, en is Joe Biden ondanks de gestolen verkiezingen ‘gewoon’ ingezworen als president. Al eind 2022 zal het Biden/Harris regime de VS volledig op zijn kop hebben gezet. De meeste maatregelen van Trump worden teruggedraaid of zelfs omgekeerd. Zo krijgen 11 miljoen illegale migranten amnestie. Hoe dan ook, het laatste en grootste struikelblok voor de implementatie van de ‘Grote Reset’ en ‘VN Agenda 21/30’, Donald Trump, is opgeruimd. De komende jaren zal er een keiharde communistische klimaat-vaccin dictatuur aan het Westen worden opgelegd, en zal iedereen die het daar niet mee eens is met steeds grovere middelen worden vervolgd.

…Volgens de Amerikaanse econoom Martin Armstrong zal er een grote opstand uitbreken tegen Bidens plannen, wat in 2022 tot enorme chaos en extreem veel geweld zal leiden. ‘Onze politieke modellen laten een paniek cyclus in 2022 zien. De haat die CNN heeft aangewakkerd zal versterkt terugkeren. Zij en de rest van de mainstream media en corrupte social media proberen wanhopig alle mogelijkheden om zelfs maar kritiek te leveren op hun Grote Reset agenda uit te schakelen. Dat zal alleen maar tot nog meer geweld leiden. Een vrije samenleving staat niet toe dat één kant domineert, en alle oppositie als waardeloos uitschot wordt behandeld.’

…De afgelopen kregen 2 jaar linkse activisten van Antifa en Black Lives Matter steeds een ‘free pass’ van de mainstream media en de rechtbanken voor hun talrijke grootschalige rellen, waarbij massaal werd geplunderd en gebouwen en auto’s in brand werden gestoken. Trump aanhangers die bij of in het Capitol selfies namen en totaal geen geweld pleegden, dreigen nu echter 10 jaar achter de tralies te verdwijnen. ‘Dit is een psychologisch wapen dat zo oud is als oorlog voeren. Julius Ceasar zei het al: verdeel en (over)heers!’

Door het grove geweld van de ene groep goed te keuren, maar de protesten van de andere te veroordelen en hard aan te pakken – zoals in Nederland linkse demonstraties straffeloos alle regels mochten overtreden, maar ‘rechtse’ keihard worden aangepakt met de inzet van M.E., knuppels en waterkanonnen – wil men het volk nog erger verdelen en tegen elkaar opzetten.

…‘Waarom? Zolang je een land verdeeld houdt, zullen ze zich nooit verenigen en een revolutie beginnen. Hitler kwam aan de macht door de Duitsers in verschillende groepen te verdelen. Uit gelekte documenten blijkt dat Amazon dezelfde strategie toepast om te voorkomen dat er vakbonden ontstaan. Ze nemen opzettelijk zo divers mogelijke mensen met onderliggende afkeer van elkaar aan. Zolang ze die diversiteit overeind kunnen houden, zullen de werknemers / mensen verdeeld blijven en daarom nooit een bond oprichten of een revolutie starten. Dit is tevens de strategie achter de censuur, zodat links rechts blijft haten.’

…‘Vergis u niet: links wil uit angst iedereen tot slaven maken. Het leger, het militaire establishment en de inlichtingendiensten willen oorlog, geen vrede.’ Na de val van het IJzeren Gordijn werd islamitisch terrorisme de nieuwe staatsvijand. Het regime Biden/Harris gaat zich nu vooral richten op conservatieve Amerikanen, de Trump-aanhang, die tot ‘binnenlandse terroristen’ zullen worden verklaard. Daarnaast zal het pad naar oorlog tegen Rusland (en China), dat door Trump nog werd afgewend, weer snel worden hervat, wat waarschijnlijk tussen de periode 2025-2030 tot de Derde Wereldoorlog en totale ondergang van het Westen zal leiden.

…‘Volgens de vele emails die ik van soldaten krijg, is 70% van het leger pro-Trump,’ vervolgt Armstrong. ‘Volgens hen zal het leger tijdens een burgeroorlog in tweeën splitsen.’ Joe Biden, Kamala Harris en Nancy Pelosi zullen echter de nodige moeite krijgen om het leger op het eigen volk te laten schieten. Armstrong haalt Boris Yeltsin aan, die bovenop een tank ging staan en het leger smeekte om niet hun eigen mensen te vermoorden. De troepen luisterden naar hem, waarna de regering viel.

…‘Wij zullen ook op zo’n punt komen. Maar als je naar de acties van Pelosi kijkt en naar de retoriek van CNN luistert dat iedereen die op Trump stemde (74 van de 140 miljoen geregistreerde kiezers, een feit dat niet eens door de mainstream media wordt betwist – X.) een Nazi of KKK lid is, dan is er bij de regering Biden geen enkele intentie om ‘inclusief’ te zijn. Dit is een linkse purge, en ze zullen beslist NOOIT oppositie tolereren. Dit is de aard van alle Marxisten – ze hebben totale controle nodig om hun idealen aan de wereld op te leggen.’

Makow heeft hierover ook een artikel: De geboorteweeën van het communistische Amerika

Hier is een lijst van 25 dingen die Democraten waarschijnlijk in Amerika zullen proberen te implementeren.

“Amerika staat voor het meest opzettelijk vernietigende bestuur in zijn geschiedenis … en de republiek zal het niet overleven.”

Uit het artikel:

Na het manipuleren van de verkiezingen en het organiseren van de valse vlag “rel” van 6 januari in het Capitool in DC, hebben de Democraten een aantal gruwelijke plannen om uit te rollen in hun zoektocht naar een volwaardige Orwelliaanse nachtmerrie voor Amerika … of tenminste wat links ervan maakt.

Nu de rechtsstaat volledig wordt verworpen door elke laag van het gerechtelijk systeem in de natie – inclusief SCOTUS ( Supreme court of te USA is het hooggerechtshof) – is er niet langer een controlerende wettelijke autoriteit die de snelle voortgang van de meest ambitieuze agenda’s van links zal stoppen. En nu de Democraten bewijzen dat ze verkiezingen recht voor onze neus kunnen stelen, zelfs met overweldigend bewijs dat letterlijk op videocamera’s is vastgelegd toen de misdaden bij het tellen van de stembiljetten plaatsvonden, weten ze dat niets hen ervan kan weerhouden hun meest gekke visies van een marxistische samenleving te vervullen. autoritarisme, censuur en leugens …

zie verder het artikel

vervolgens dit:

Amerika staat voor het meest opzettelijk vernietigende bestuur in zijn geschiedenis … en de republiek zal het niet overleven.

Met Biden en Harris aan het roer, voorspel ik dat de Verenigde Staten van Amerika, zoals we die nu kennen, in 2023 niet meer herkenbaar zullen zijn. Tegen 2025 zal het een mislukte staat zijn en zal de fiat-dollar instorten, wat leidt tot wijdverbreide armoede, sociale chaos , ziekte en massale sterfte.

Dat is precies wat de CCP ( Chinese Communistische Partij) wil. En Joe Biden is hun man om het voor elkaar te krijgen. Voor de tweede keer in de geschiedenis zullen we een president hebben wiens primaire missie de volledige vernietiging is van de natie die hij beweert te leiden. (Obama was de eerste keer.)

The Unz Review heeft een brief van Gregory Hood aan de Trumpstemmers:

Het is een indrukwekkende brief, ook voor Nederlanders.

Uit het artikel:

Donald Trump is weg. Er brak geen storm. Er kwam geen afrekening. Er was geen plan. In zijn plaats nam een carrièrepoliticus het voorzitterschap op zich. Joe Biden mompelde enkele gemeenplaatsen. De meeste mensen zijn ze al vergeten, waarschijnlijk ook Joe Biden.

Ons is verteld dat de inauguratie historisch en dramatisch was. Het was banaal en saai. Het vierde middelmatigheid. Het had ongeveer evenveel waardigheid als het halen van je rijbewijs – wat een meer persoonlijke betekenis heeft.

Iedereen heeft een uitgesproken mening over president Donald Trump . Het is moeilijk om iets over president Joe Biden te voelen. Er waren maar weinigen die zijn bijeenkomsten bijwoonden of ze online bekeken. Hij voerde een moderne front-porch-campagne, terwijl media en technologiebedrijven de oppositie censureerden. Hij was een steunpilaar, een toeschouwer van zijn eigen opmars naar de macht.

De verkiezing was een referendum over president Trump. Velen geloven dat de verkiezing is gestolen. Misschien bent u een van hen, en misschien heeft u gelijk. Sommige politici en journalisten beschuldigen president Trump ervan een staatsgreep te hebben gepleegd, en misschien geloven ze het zelfs.

Trump zei tegen zijn aanhangers dat ze patriottisch en vreedzaam moesten zijn. De media hebben dat zeker zachtjes aangepakt. Maar hij marcheerde niet met zijn volk naar het Capitool. Hij ging naar huis. Wat moest er gebeuren? Zijn aanhangers wisten het niet. Ik denk niet dat president Trump het wist. Waar stierf Ashli Babbitt voor? Nu kunnen we dezelfde vraag stellen over de hele Trump-administratie.

…Misschien geloof je nog steeds in president Trump. U zegt dat zijn bondgenoten hem hebben verraden. U zegt dat hij een leven van luxe waar mannen van dromen de rug toekeerde om zijn land te redden.

Zijn vermeende vrienden – van Michael Cohen tot Anthony Scaramucci – keerden zich tegen hem en lieten hun oneer zien als heldendom. Paul Ryan, Mitch McConnell en andere Republikeinen gebruikten president Trump graag wanneer ze hem nodig hadden, maar toen zijn nut ophield, lieten ze hem vallen. Ze vertellen ons dat de president van de Verenigde Staten de machtigste man ter wereld is. Tegenwoordig kan hij niet eens een tweet sturen.

…Als onze heersers ‘onze democratie’ zeggen, bedoelen ze het regime dat ons regeert. Naar wie ze ook verwijzen als ze die woorden zeggen, wij zijn er niet bij.

…President Biden legde zijn eed af, bewaakt door troepen die hij niet vertrouwt. De FBI heeft al die 25.000 mannen doorgelicht om er zeker van te zijn dat ze geen “blanke supremacisten” waren. De mensen die ons vertellen dat muren niet werken, omringden zich met muren en prikkeldraad. Federale agenten die steden de hele zomer lieten branden, arresteren en vernederen nu degenen die het waagden de “tempel van de democratie” te betreden.

…Journalisten die rellen aanmoedigden waarbij tientallen doden vielen, vertellen ons dat we moeten stoppen met verkeerde informatie. De regimemedia en hun politici willen een wet op ” binnenlands terrorisme ” die de aanhangers van Trump zou verstikken. The Daily Beast wil geheime politie . Journalisten werden vergezeld door vrijwillige commissarissen om medewerkers, vrienden en familie op te sporen die de bijeenkomst van 6 januari bijwoonden.

Regime-media gebruiken woorden als ‘verrader’, ‘opruiing’ en ‘opstandeling’. De straf voor verraad is de dood. Willen ze mensen vermoorden?

Maar wat deed president Trump eigenlijk als president? Niet veel. In 2016, na de meest opmerkelijke, onwaarschijnlijke en wonderbaarlijke campagne in de Amerikaanse geschiedenis, regeerde president Trump als een normale Republikein. Hij deporteerde geen illegalen, maakte geen Engels de officiële taal en maakte geen belasting over naar Mexico. Hij heeft het burgerschap met het geboorterecht niet afgeschaft. Hij was geen ‘blanke nationalist’. Hij heeft zelfs op ras gebaseerde discriminatie van blanken en Aziaten niet uitgebannen.

Ze verbergen hun intenties niet langer. Ze vertellen ons wat ze van ons vinden en wat ze willen doen. Houd rekening met deze koppen:

” White Riot “, New York Times , 13 januari 2021

” Jaren van dreigingen van blanke suprematie culmineerden in Capitol-rellen “, Associated Press, 14 januari 2021

” Redactioneel: blanke supremacistische extremisten vormen de dodelijkste terreurdreiging van het land “, Los Angeles Times , 16 januari 2021

” De aanval op het Capitool was een blanke suprematie, duidelijk en eenvoudig “, CNN, 10 januari 2021

” De oproerkraaiers maakten duidelijk waar hun aanval over ging: blanke suprematie “, Washington Post , 15 januari 2021

Dit vertelt ons waar journalisten denken dat de bijeenkomst over ging. Ik betwijfel of het is waar een van de Trump-aanhangers over dachten dat het ging. President Trump heeft nooit Amerikaanse blanken geprezen of een programma ten behoeve van ons aangeboden. Hij heeft dit talloze keren gedaan voor andere groepen. Elke “blanke nationalist” die president Trump steunt, is een vraatzuchtig voor straf.

Als Trump-supporter betwijfel ik of je denkt dat je een “blanke nationalist” bent, laat staan ​​een “blanke suprematie”. Deze woorden betekenden ooit iets. Tegenwoordig zijn het slechts uitstrijkjes, willekeurige geluiden die journalisten maken om mensen te identificeren die ze niet mogen. Mensen gebruiken woorden om macht te behouden. Onze mening zou ertoe doen als we macht hadden, maar dat is niet zo.

…We kunnen onszelf definiëren zoals we willen, maar in de economie, op de universiteit, in de media of waar dan ook in het openbaar, kunnen we onszelf niet definiëren. Degenen met macht definiëren ons. En de machthebbers zeggen dat je racistisch bent.

U hebt waarschijnlijk gemerkt dat de mensen die u de les lezen over “blank privilege” enkele van de meest geprivilegieerde mensen ter wereld zijn. Doe een stap terug en zie onze situatie voor wat het is.

Lees hier verder het artikel. Het is interessant maar je wordt ook verdrietig. Dat geeft niet, je kunt maar beter goede kennis hebben. Waarheid maakt vrij.

En verderop uit het artikel:

Het regime bouwt een samenleving op basis van wrok. Om te slagen, moet het mislukken. Als we ooit “voorbij ras” zouden gaan of gelijkheid zouden bereiken, zouden onze heersers de ideologische rechtvaardiging voor macht verliezen. “Antiracisme” moet extremer, bizar en gewelddadiger worden. Kijk maar naar Zuid-Afrika om te zien wat er gebeurt als blanken een minderheid worden.

Maar, aanhangers van Trump, laat me even spreken met alleen mijn mensen: blanken. Er is niets ongewoons aan een heersende klasse die ideologie gebruikt om macht te rechtvaardigen. Die van hen is “gelijkheid”. We zijn niets verschuldigd aan het regime. Het heeft ons nodig; we hebben het niet nodig. We zouden beter af zijn zonder.

…Daarom deed Donald Trump er toe. Het regime zal bijna niets stoppen om een blanke man te stoppen die niet kruipt. De heer Trump was rijk, beroemd en geliefd zolang hij de regels van het systeem accepteerde. Hij slingerde rond Jesse Jackson en Al Sharpton . Hij was een held voor rappers en een hoofdbestanddeel van televisie en films. Maar toen ontketende hij krachten die niet gecontroleerd konden worden, en dat bracht onderdrukking, censuur en hysterie met zich mee. Het regime kan dat nooit meer laten gebeuren. Het regime laat misschien niet eens de cameo van Trump in Home Alone 2 zijn verwijdering van de macht overleven.

” Regime ” is het juiste woord. We worden geregeerd door een elite die vijandig en in toenemende mate een buitenlandse is. Blanken kunnen met dit regime samenwerken. We houden ons allemaal aan de wetten als we onze belasting betalen. Samenwerking biedt echter geen bescherming. De doelpalen verschuiven constant. Als je een niet-blanke Amerikaan bent die niet wil dat je land wordt verminkt, ben je nog steeds een ‘blanke nationalist’. Vraag het maar aan de Proud Boys.

…We moeten beschuldigingen van “opruiing” of “verraad” bespotten, niet alleen afwijzen. Verraad waartegen? Op openbare scholen en in de meest prestigieuze mediakanalen vertelt het regime ons dat Amerika is gebaseerd op genocide en slavernij. Nu claimt het voor zichzelf Oude Glorie en noemt het ons verraders? Laten we geen medelijden horen over het “liefhebben” van het land dat u wilt transformeren. Een man die zijn vrouw vertelt dat ze “fundamenteel moet veranderen”, houdt niet van haar. Een patriot noemt zijn land geen probleem dat moet worden opgelost.

De vraag is nu of we nog iets te verdedigen hebben. Dit regime vertegenwoordigt mij niet, noch zelfs 74 miljoen Trump-aanhangers. Ik ben geen voorstander van rebellie of enige illegale daad. Als ik president Joe Biden zie, voel ik geen ‘haat’, woede of zelfs maar wrok. Ik voel niets. Ik zal de wetten van het regime gehoorzamen en de belastingen betalen. Ik wou dat ik het niet hoefde te doen, maar dat is de realiteit – zoals een lekke band of een verrekte spier. Ik zou willen dat degenen aan wie het regime de voorkeur geeft, zijn oorlogen voeren en zijn rekeningen betalen. Op de een of andere manier denk ik niet dat het lang zou duren.

…Als ik president Trump zie, voel ik medelijden en verdriet. Ik heb medelijden met hem, want hij heeft geen toekomst en zal de geschiedenis ingaan als Amerika’s meest gehate man. Ik voel me verdrietig voor degenen die hem smeekten om hen te redden en in de steek werden gelaten. President Trump gaf slechts een idee van hoe geweldig dit land zou kunnen zijn. Een glimp van die droom inspireerde miljoenen Amerikanen. Dat is iets groters dan hij is, en het is een tragedie dat hij het niet kan zien.

…Bovenal heb ik verdriet om een land dat ik nauwelijks kende en om de toekomst die we hadden kunnen hebben. Degenen die onze mensen hadden moeten leiden, maken ons kapot uit angst voor een woord. Als ik kijk naar wat zichzelf Amerika noemt, zie ik het lijk van een geliefde. Het is al aan het rotten.

…Het Amerikaanse “Experiment” faalt, maar onze mensen leven. We hebben ons misschien vergist, misleid of verraden, maar we zijn er nog steeds. Het regime toont zijn mensen de ijzeren vuist omdat het bang is. Het heeft niets dan kracht over. Ik voel me optimistischer dan in 2016. Alle illusies zijn verdwenen, dus alles is nu mogelijk. Er wacht een groot avontuur, waar we sterker uit zullen komen.

Trump-supporters, jullie komen aan op de plaats die ik lang geleden heb bereikt. Nu, we zien het regime geopenbaard voor wat het is. We konden niet verwachten dat iemand gered zou worden door de roltrap van de Trump Tower. We betaalden voor onze naïviteit, maar als je eenmaal ziet, kun je nooit meer je ogen sluiten.

…Wat doen we nu? Wat de beste van onze mensen eerder hebben gedaan. Nietzsche schrijft:

Een staat wordt de koudste van alle koude monsters genoemd. Liegt het ook koud; en deze leugen kruipt uit zijn mond: “Ik, de staat, ben het volk.” Het is een leugen! Scheppers waren het die mensen schiepen en een geloof en liefde over hen hingen: zo dienden ze het leven.

…Buiten de ogen van de Regime-media zijn makers in opkomst. We hebben het in onze macht om ons nationale epos opnieuw te beginnen, om met woord en daad te laten zien dat de geschiedenis niet is geëindigd . Het spannendste hoofdstuk is begonnen.

We hebben geen staat, maar we zijn een volk, iets belangrijkers dan ieder van ons. Onze taak is natievorming.

…Terwijl ik naar een weg vooruit zoek, kijk ik naar de Ouden. De inauguratie was een begrafenis, maar zelfs een begrafenis kan het leven bevestigen. Ik denk aan de begrafenisspelen die de Grieken hielden na de dood van grote helden. Het waren vieringen van krijgshaftige moed en vitaliteit.

De uitdaging is wanhopig, maar de prijs is niet te berekenen. Onze tegenstanders hebben onbewust ‘witheid’ gedefinieerd als bijna alles wat geweldig, mooi of bereikt is. Ik vind bijna dat we ze moeten bedanken. Inauguratiedag 2021 was niet het einde. Het was een begin. De geschiedenis is weer begonnen en ik kan niet wachten op wat komen gaat.

Ik vond het een mooie, ontroerende, verhelderende brief. Ik heb hem ingekort, lees hem helemaal.