20210120 Over afscheid van de V.S.

Er zullen juichstemmen zijn bij links in de V.S. en in de wereld en bij de MSM wereldwijd: Biden is hun president. Ze weten niet wie en wat ze gekozen hebben omdat ze het mainstreamverhaal geloven.

Het belang van het beheersen van informatie als de noodzakelijke voorwaarde voor het beheersen van het verhaal, en van het beheersen van het verhaal als het eerste vereiste voor het beheersen van menselijk gedrag, politiek en beleid, hebben “zij” heek goed begrepen. Daarom hebben “zij” bijna de hele informatievoorziening in handen. Daarom beheersen zij de infotainment en de Hollywoodindustrie.

De schapen beheersen de techniek niet en als zij wakker worden, staan ze op achterstand. Ook hebben ze de middelen niet. “Zij” hebben bijna alles van de wereld in bezit. Wat ze niet bezitten is het ware geloof en het ware leven.

De wakkeren moeten leren de slapenden te wekken om hen te leren om te begrijpen hoe belangrijk de media en de controle van informatie / desinformatie / desinformatie is bij het beheersen van elke samenleving.

De bijbel staat vol verhalen over koninkrijken die instorten, koningen die ten onder gaan en dat zien we ook in de wereldse geschiedenis. Alleen wordt de bijbel niet of nauwelijks meer onderwezen en van geschiedenis weet de moderne mens niet veel. Alleen wat hen voorgekauwd wordt door “hen”. En alles wat ze vertellen over ons, vertellen ze uiteindelijk over zichzelf. De nadruk nu op de slavernij, is om hun rol te verdoezelen en de waarheid af te leiden.

De massamedia hebben een directe invloed op de dagelijkse televisiekijker en krantenlezer en de vraag is of die ‘informatie’ in feite ‘hersenvoedsel’ of ‘hersengif’ is.

Het meeste wat tot ons komt, is steeds meer gif.

De openheid van de jaren ’60 die veelbelovend was, is verworden tot giftig riool gevuld met het afval van kwade geesten.

Vanaf het aantreden van Trump is het gif met grote golven over de wereld uitgestort: Trump zou de waarheid vernietigd hebben. Let op wie het zegt. Diegenen die dat zeggen, hebben dat gedaan.

Trump heeft het nepnieuws blootgelegd en dat vinden “zij” niet fijn.

Trump pleegde geen censuur, hij wordt nu gecensureerd door “hen”. Alles wat “zij” zeggen, moet omgedraaid worden. “Zij” zeggen oorlog is vrede en zij blijven oorloghitsers. Wij weten dat oorlog geen vrede is. Voor “hen” is het verdienmodel.

“Zij” liegen altijd. Zoals Jezus zei: “Ze zijn van hun vader, de duivel, die vanaf het begin een moordenaar was en de vader van leugens. Als hij liegt, spreekt hij zijn moedertaal”.

Mike Stone heeft bij Makow een artikel: Vaarwel Amerika waarin hij beschrijft dat we in de eindtijd leven.

Waarom ik het deel: alles wat in de V.S. gebeurt, is hier ook aan de gang. De V.S. wordt gekaapt door communisten. De EU vertoont steeds meer haar communistische agenda. Daarom deel ik.

Uit het artikel:

Het is nu officieel. Behoudens een wonder van bijbelse proportie, is America the Great gevallen. Het land dat meer vrijheid en meer kansen heeft geboden aan meer mensen dan enig ander land in de geschiedenis van de wereld, is er niet meer.

…Het is duidelijk dat de GOP ( Grand Old Party is Republikeinse Partij) bezaaid is met verraders en lafaards, dus waarom zou je je druk maken? Neem afstand van politiek en politiek stemmen en stem in plaats daarvan met uw portemonnee. U kunt beginnen met het verlaten van het Amerikaanse bedrijfsleven.

…Maak u los van elke verrader en dwaas in uw persoonlijke leven. Dat is iedereen die je kent die op de communisten heeft gestemd, de communisten steunt, ambivalent is over de communisten of helemaal geen idee heeft van de communisten.

…U kunt proberen deze mensen te helpen. U kunt proberen ze op te voeden. Maar wees niet verbaasd als uw woorden aan dovemansoren gericht zijn.

…Ontkoppel alle zondige activiteiten en begin de Tien Geboden na te leven. Allemaal. Maak elke dag tijd vrij voor gebed en stille contemplatie, ook al duurt het maar tien minuten. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk die laatste drie zinnen zijn. We leven in de eindtijd. Hoe eerder u daar grip op krijgt, hoe groter uw kansen om uw ziel te redden.

…Ik zou je graag vertellen hoe rooskleurig en stralend je toekomst zal zijn. Maar dat zou een leugen zijn. De komende jaren worden de ergste in de geschiedenis van dit land; de ergste die we ooit hebben gezien. Als u op zoek bent naar plezier en opwinding, vergeet het dan. Dat gebeurt niet. Voor iedereen.

Maar je kunt geluk vinden. Geluk in de glimlach van een kind. Geluk in de geur van een roos, een goed boek, een warme vriendschap. Geluk in de wetenschap dat je alles doet wat je kunt om het ultieme doel te bereiken: de hemel.

…Begin uw reis. Vandaag.

Mike Stone is de auteur van Based , een roman voor jonge volwassenen over ras, daten en opgroeien in Amerika, en A New America , de eerste roman van Alt-Right, een duistere komedieset op verkiezingsdag 2016 in Los Angeles, Beschikbaar op Amazon.

Bij HELLENISCOPE , Waarheid door kennis, , een artikel waarom deze dag toch voelt als een begrafenis.

Waarom voelt de inauguratie van Biden als een begrafenis?

Uit het artikel:

… En ja, mijn vrienden, kijkend naar 25.000 van onze soldaten met al hun zware vrachtwagens en uitrusting die elke openbare ruimte in Washington DC bezetten, heb ik precies hetzelfde gevoel: de democratie is afgeschaft – en het zijn niet de 250 relschoppers die het Capitool zijn binnengekomen die verantwoordelijk zijn.

Een DC-medewerker zei het het beste: “Als je dit allemaal nodig hebt om je inauguratie tegen de mensen te beschermen, hebben de mensen je misschien niet gekozen!”

…De relschoppers van het Capitool dienden niet alleen als excuus om de troepen uit te nodigen, maar ook om censuur op te leggen.

…Wanneer Merkel en Bolsonaro en zoveel andere wereldleiders de censuur op sociale media tegen president Trump aan de kaak stellen, terwijl ons politieke establishment (niet alleen links maar ook sommigen rechts) blijft stil, dan hebben we het bewijs dat de Amerikaanse democratie, zoals gedefinieerd door de grondwet, niet meer bestaat …

…En dit, mijn vrienden, is de belangrijkste reden waarom Biden’s inauguratie aanvoelt als een begrafenis … Het is een begrafenis voor de Amerikaanse democratie …

Er zijn nog andere redenen waarom Biden’s inauguratie het gevoel heeft van een begrafenis … En het is meer de begrafenis van Amerikaans uitzonderlijkheid, Amerikaanse macht en Amerika als het baken van vrijheid over de hele wereld.

…Ik zou graag willen dat je je even voorstelt dat je een Taiwanese of Zuid-Koreaanse of zelfs een Japanse inwoner bent die de zware adem van de Chinese Communistische Draak in je nek voelt … Voel je enige veiligheid bij het ‘gerecyclede’ Obama-team in de staat Afdeling? Of bereidt u uw bagage voor om naar Australië te emigreren? Ik probeer niet eens in de plaats te komen van Egyptenaren en andere Arabieren die de verschrikkingen van het buitenlandse beleid van Obama-Clinton hebben meegemaakt met de “Arabische Lente” en de promotie van de Islamitische Broederschap in de hele regio …

…En om het voor ons, orthodoxe christenen, persoonlijker te maken, probeer in de positie te zijn van de 70% van onze Oekraïense broeders en zusters onder Metropoliet Onufriy (Patriarchaat van Moskou) en probeer je voor te stellen hoe ze zich voelen met de terugkeer van Victoria Nuland in de staat Dept. Moeten ze een ander evenement zoals Maidan Square verwachten? Hoeveel van hun kerken zullen van hen worden weggenomen of vernietigd? Dit is waarom ze zich steeds meer naar Rusland richten ( lees onze post van vandaag over deze kwestie) … En als ik in Griekenland of Cyprus was, zou ik me helemaal niet op mijn gemak voelen bij al die “pro-Turkse” actoren in de nieuwe staat Afdeling…

…En dan heb je Biden zelf: de personificatie van iemands biologische, mentale en vooral morele degradatie (na 47 jaar van omkopingsplannen in het ‘moeras’), sleept hij zijn lijkbestaan ​​een of twee keer per dag in de openbaarheid en verspreidde een stank van desintegratie over het hele land.

En ons allemaal geïrriteerd achterlatend door onze handen naar de hemel te heffen en te proberen troost te vinden in de woorden van Jezus: “Mijn Vader, als het mogelijk is, laat deze beker aan MIJ voorbijgaan …”

Bij SOTN een informatief artikel over “wat wel of niet weten:

JE WEET NIET WAT JE NIET WEET – NIEMAND DOET

Uit het artikel:

…De machtselite verklaart een totale oorlog tegen het Amerikaanse volk

…Laat u niet misleiden door wat u in DC ziet

Het is geen veiligheidsvergrendeling om Patriots weg te houden van de installatie van bedrieger Joe Biden.

Wat je ziet is het nieuwe normaal in de hoofdstad van ons land: MARTIAL LAW. ( staat van beleg)

Eigenlijk is het MARTIAL LAW door stealth. ( geheimhouding)

Vanaf 20 januari ondergaan de VS een slow-motion overgang naar MARTIAL LAW.

Maar Biden-Harris zal het nooit verklaren … tenzij ze een reeks valse vlagaanvallen uitvoeren om het te rechtvaardigen.

Vergis je niet, de globalistisch ontworpen evenementen van 2020 waren allemaal voorbereid op THE GREAT LOCKDOWN van 2021. Zoals Joe Biden het noemde: “A Very Dark Winter”.

…Ten eerste gaat het allemaal om de woedende klassenoorlog tussen de 1% en 99% waar maar heel weinigen het over hebben vanwege de talloze zaden van conflict die gezaaid zijn door “verborgen controllers”.

TPTB (The Powers That Be) hebben deze verdeel en heersstrategie al eeuwenlang gebruikt.

Nu we echter hun Ordo ab Chao- spel kennen, EN WIJ DOEN, hebben ze geen andere keuze dan ons te vergrendelen.

…Maar ze doen het stapsgewijs… heimelijk… onmerkbaar.

Natuurlijk weten veel slimme Patriots nu wat er aan de hand is voordat de Pedo-perps zelfs maar iets doen.

…Het internet is nu een krachtig wapen dat tegen de rijke elites wordt gebruikt.

TPTB heeft dus het gevoel dat ze geen keus hebben.

Trouwens, dat doen ze niet!

Wij de mensen komen eerder dan later achter hen aan… en TPTB weet het.

Onthoud dat de elites VEEL te verliezen hebben.

En hoe meer ze hebben, hoe meer ANGST ze hebben om het te verliezen.

Niet alleen dat, ze zijn voor het eerst echt bang voor hun leven .

Ze weten dat ‘fakkels en hooivorken’ eraan komen.

En dat boze burgers uiteindelijk elke globalistische instelling van onderdrukking in de wereld zullen platbranden.

De globalisten weten ook dat hun agenda van de Nieuwe Wereldorde afhangt van de ineenstorting van de Amerikaanse Republiek.

Daarom voorspelde Biden “A Very Dark Winter”.

Team Biden-Harris werd geselecteerd om ervoor te zorgen dat het “A Very Dark Winter” is.

Evenals een heel donker jaar van 2021.

Hun opruiende communistische overname is tenslotte bijna voltooid.

Door zich alle drie de takken van de Amerikaanse federale regering toe te eigenen, zijn de Democraten erin geslaagd de Republiek omver te werpen.

Ze hoeven misschien niet eens hun geplande bolsjewistische revolutie uit te voeren, hun vele verraderlijke plannen zijn zo goed uitgevoerd.

Waar het Amerikaanse volk nu naar kan uitkijken is een Biden Harris-regering die alles zal bereiken wat Hillary Clinton moest doen.

Nu de Republikeinse Partij een gecontroleerde sloop ondergaat, kunnen de Democraten regeren via dictaat.

Manchurian ( NB. Manchurian verwijst naar geïndoctrineerd, willoos) Mitch ( Rep. voorzitter) werd gekozen om de GOP te vernietigen, wat hij in realtime doet.

President Trump zal voor altijd uit de Amerikaanse politiek worden verbannen … zo niet van Amerikaanse bodem.

De Patriot-beweging zal worden verboden, net zoals de Trump-rally’s dat al zijn.

Iedereen met een nationalistisch profiel zal een sociale kredietscore hebben die hem of haar marginaliseert aan de randen van de samenleving.

Elke conservatief zal worden uitgesloten van de Amerikaanse regering, het Amerikaanse bedrijfsleven, de academische wereld, wetenschappelijk onderzoek en het maatschappelijk middenveld.

Wacht, het wordt erger … VEEL erger!

Maar laten we, voordat we daarheen gaan, eens kijken wie er werkelijk achter deze aanhoudende maoïstische culturele revolutie in Amerika zit.

We weten dat de bankiers de VS overnamen met de Federal Reserve Act van 1913.

We weten ook dat de Khazariaanse maffia sinds het begin der tijden elke banksteroperatie in creatie heeft gecontroleerd.

Dus de vraag van $ 64.000 is: wie controleert de Khazariaanse maffia .

Totdat We the People de ware urgentie van die allerbelangrijkste vraag begrijpen … … …

En dan met het juiste antwoord komen … … …

Het leven in Amerika zal binnenkort lijken op Rood China en de Sovjet-Unie in de 20e eeuw.

Wat echt betekent dat er alleen een spirituele oplossing is voor deze [SATANISCHE] hachelijke situatie.

Denk er over na.

En steek dan uw handen in elkaar en bid alsof er geen morgen is.

Want als je dat niet doet, zal er geen morgen zijn voor het Amerikaanse volk … of enig ander land op aarde.

Mensen, het is tijd om op te staan ​​als nooit tevoren, voordat het onmogelijk is om op te staan.

Elke patriot MOET het volgende doen in 2021:

Neem je kracht terug.

Sta in uw eigen waarheid.

Spreek die waarheid met kracht uit.

In combinatie met gebed, geloof en moed is deze goddelijke formule de enige uitweg.

Over de verborgen krachten achter de vernietiging hebben ze ook een oud artikel. Ik heb er vaker over geschreven en ik heb dit ook al eens aangehaald maar doe het nog eens:

De verborgen krachten achter de vernietiging van Amerika

De Khazariaanse maffia neemt de volledige controle over de Verenigde Staten van Amerika.

Ingezonden door revisionistische historici voor wereldvrede.

Noot van de SOTN-redacteur: de specifieke bedreiging voor Amerika is van zionistische aard – zionisme is geen judaïsme. Hoewel veel Joden nu het onderscheid zien en het zionisme verwerpen, zijn vele anderen instrumenten van het zionisme geweest en blijven ze, of ze nu goedbedoeld zijn of niet, ook een bedreiging voor Amerika vanwege misplaatste loyaliteit die uiteindelijk de Amerikaanse grondwet en de Republiek. (Nb.: en voor de rest van de wereld)

…Joodse bankenhuizen en handelsfamilies (die samen het International Banking Cartel vormen ) waren rechtstreeks verantwoordelijk voor de onwettige passage van de Federal Reserve Act van 1913 en waren daarom verantwoordelijk voor de heimelijk gemanipuleerde hausse en mislukkingen die de Amerikaanse economie herhaaldelijk en financieel hebben geschokt. verpestte het Amerikaanse volk. De Federal Reserve Bank is de machtigste van alle centrale banken die belast zijn met het kunstmatig opblazen van ’s werelds belangrijkste reservevaluta en nep-fiatgeld – de Amerikaanse dollar. Vooral de petrodollar is voorbestemd voor een epische ineenstorting. Omdat het wereldwijde economische en financiële systeem is verbonden met de Amerikaanse dollar, weten de bankiers dat wanneer het als een rots valt, het bewind van de eens zo almachtige dollaris eindelijk voorbij. Dit is waarom ze op dit moment de grootste en langste sukkelsrally aller tijden verzinnen.

…Op deze manier wordt de US Corporation opgezadeld met steeds toenemende schuldendienstbetalingen die rechtstreeks in de zakken van de aangesloten banken van het International Banking Cartel (IBC) terechtkomen. De belangrijkste van de controlerende banken is de Bank for International Settlements met hoofdkantoor in Basel, Zwitserland. De meest roofzuchtige en woekerende IBC-bankinstellingen bevinden zich echter in het financiële district in de City of London en op Wall Street.in New York City. Parijs, Frankfort, Brussel, Luxemburg, Rome, Madrid, Milaan en andere financiële bolwerken van Black Nobility zijn ook de thuisbasis van de IBC-misdaadsyndicaten.

…De Italiaanse maffia en de Khazariaanse maffia hebben zich altijd op de heup aangesloten. De Italiaanse bankiers van de Black Nobility waren voornamelijk joods; er waren echter veel huwelijken met de inheemse katholieke edellieden. Deze puur politieke schijnhuwelijken vonden regelmatig plaats om een ​​geheime cultuur tot stand te brengen waarin de hofjoden onder de radar konden gedijen, wat ze vooral in Rome en in de rijke Noord-Italiaanse enclaves deden.

…De Israëlische regering , die samenwerkte met het door de joodse maffia en zionisten gecontroleerde militair-industriële complex in Chicago, gaf opdracht tot de moord op president John F. Kennedy, die feitelijk werd uitgevoerd door de Central Intelligence Agency . Er waren verschillende redenen waarom de Khazariaanse maffia Kennedy vermoordde, die elk een directe bedreiging vormden van JFK voor de wereldwijde machtsstructuur die werd gefinancierd door het International Banking Cartel.

…De terroristische aanslagen onder valse vlag die op 11 september 2001 werden uitgevoerd, werden bevolen door het International Banking Cartel , onder toezicht van de Khazariaanse maffia met het hoofdkantoor in Tel Aviv, en gecoördineerd met neocon-zionisten in Washington, DC. Deze goed geplande terreuroperatie werd uitgevoerd om (i) de nep War on Terror verklaren , (ii) het Stasi-achtige Department of Homeland Security oprichten en (iii) de ongrondwettelijke Patriot Act goedkeuren. Elk van deze evenementen was bedoeld om Amerikanen verder van hun rechten en vrijheden te ontdoen, en ook om de basis te leggen voor een toekomstige oorlog tegen de Patriot-beweging.. Er zijn geen andere verraderlijke terreurdaden die de Amerikaanse regering zo hebben voorbereid op het voeren van oorlog tegen haar eigen burgers. De vele Joodse verraders weten dat ze nergens anders heen kunnen dan Israël, wanneer deze waarheden algemeen bekend zijn, dus hebben ze de hele zaak op slot gedaan tot hun volgende grote stap.

… Niet alleen de door de staat gesponsorde 9/11 zwarte operatie, maar ook de bomaanslag in Oklahoma City, Virginia Tech bloedbad, Las Vegas massaschietpartijen, Sandy Hook hoax, Parkland Florida geënsceneerde schietpartij en vele andere massaslachtoffers werden besteld door het International Banking Cartel . In feite waren alle massaschietpartijen in Operation Gladio- stijl zorgvuldig gepland om bepaalde doelen te bereiken, zoals draconische maatregelen voor wapenbeheersing die in de gehele staat en / of in het hele land zijn vastgelegd. De realiteit is dat Terrorism, Inc. een volledige dochteronderneming is van het International Banking Cartel , aangezien er VEEL geld voor nodig is om te betalen voor deze zeer consequente black-operaties en eindeloze psyops.

…Het enorme en steeds groter wordende militair-industriële complex is in wezen een joodse bankierscreatie met hoofdkantoor in Chicago, die systematisch voor altijd oorlogen begint om de enorme inkomstenstromen die van de Amerikaanse schatkist worden gehaald (lees: gestolen) in stand te houden en / of te vergroten. Het MIC vertegenwoordigt, in samenspraak met de National Security State, de machtigste kracht en multi-corporate entiteit in de wereld van vandaag. Het militair-industriële complex is echt de 800-pond gorilla die zit waar hij maar wil in de wereldgemeenschap van naties. Waar het zijn gewicht ook heen werpt, blijft achter met een dystopische post-apocalyptische woestenij. De eeuwige oorlogen in Irak, Afghanistan, Libië, Syrië, Jemen, Palestina, Soedan, Somalië, enz. Zijn slechts enkele flagrante voorbeelden van transparante MIC oorlogszucht,

…Deze specifieke stam van geldwisselaars en kooplieden heeft lang geleden geleerd dat degene die de media controleert de samenleving, het land en de wereld beheerst. Daartoe worden de volledige reguliere media (MSM) in de VS volledig gecontroleerd door Joods geld en investeringen. Dat geldt ook voor alle topfuncties van de MSM die worden bezet door Joodse CEO’s, CFO’s en COO’s, evenals presidenten en bestuursleden. Omdat hun Khazariaanse maffia-meesters en handlers in wezen de leiding hebben over de Mockingbird Media van de CIA , beseffen ze allemaal dat elke ernstige overtredingen tegen The Company (ook bekend als de CIA) zullen plaatsvinden op straffe van de dood, of erger.

,,,Nog belangrijker is dat alle Big Tech- en Big Social Media- bedrijven worden gerund door leden van de Jewish Tribe. Bijna alle grote sociale mediastart-ups worden gevorderd door Joodse studenten die gestolen intellectueel eigendom, eigendomsinformatie en / of patenten hebben gekregen van advocaten of andere geheime agenten van DARPA, de CIA of DIA. De beursintroducties worden vervolgens op een zodanige manier beheerd dat ze een onmiddellijke miljardairstatus garanderen aan deze door de geest gecontroleerde poppen, die dan gemakkelijk in het CIA-reservaat worden gehouden met het gevaar alles te verliezen. De beruchte Mark Zuckerberg is, net als Bill Gates, slechts een van de vele Joodse nep-whizzkids die vanaf het begin met gestolen technologie is opgezet om autocratisch een groot mediabedrijf te leiden voor zijn CIA-meesters. Idem dat voor de joodse oprichters van Google, Larry Page en Sergey Brin, naast verschillende andere technische oprichters.

…Wat moet er gezegd worden over de ijzersterke controle die Joden vanaf het allereerste begin altijd over Hollywood hebben uitgeoefend ? Elke grote studio in Tinseltown is opgericht door Joodse ondernemers die oorspronkelijk afkomstig waren uit Oost- of Midden-Europa, zo niet Rusland. Zelfs een vluchtig onderzoek van de meest succesvolle CEO’s en presidenten, regisseurs en producenten, scenarioschrijvers en filmredacteuren, acteurs en actrices, cinematografen en regisseurs van fotografie, evenals talentagenten en scouts, zal bewijzen dat Hollyweird een fundamenteel Joodse industrie is van de top-down en bottom-up. Er is trouwens een heel goede reden waarom de Joden Hollywood als volgt hebben opgericht en blijven besturen: ” Hollywoodisme: Joden, films en de Amerikaanse droom “.

… Big Pharma is bijna volledig eigendom van en wordt geëxploiteerd door joodse families, aandeelhouders, investeerders, hedgefondsen, enz. De farmaceutische industrie wordt gedomineerd door verschillende joodse misdaadfamilies zoals de Sacklers , die zojuist failliet gingen omdat ze obsceen profiteerden van de landelijke opioïde-epidemie. Het zijn vooral Joodse artsen, wetenschappers, advocaten, lobbyisten en politici die ook in de voorhoede staan ​​van de dodelijke en destructieve Super-Vaccination Agenda . De betreurenswaardige toestand van het nationale gezondheidszorgsysteem, en in het bijzonder de oplichting van Obamacare , zijn beide het werk van het International Banking Cartel. De steeds toenemende exorbitante kosten voor gezondheidszorg vertegenwoordigen maar liefst 10% van het BBP van de natie, evenals een immense inkomstenstroom in de IBC-schatkist. Niet alleen dat, maar de ongrondwettelijke oplegging van Obamacare stelde de globalisten in staat een ENORM subversief deel van hun NWO-agenda te implementeren.

… Telkens wanneer “biljoenen” vermist worden in het Pentagon, DoD of enig ander orgaan van de Amerikaanse federale regering, wordt het altijd aangekondigd door Joodse controllers, accountants of andere beheerders die geen verklaring hebben voor de ongeëvenaarde grote diefstal. Zelfs degenen die direct verantwoordelijk zijn voor deze grote diefstallen, ontsnappen op de een of andere manier volledig aan vervolging of vermijden zelfs de IG controle. Op deze manier hebben de Joodse bankiers het Amerikaanse volk geconditioneerd om “ontbrekende biljoenen” als business as usual te accepteren wanneer het gaat om de boekhouding van de Amerikaanse overheid.

…Het enorme en complexe web van in elkaar grijpende bestuursmandaten dat in Corporate America overheerstworden bevolkt met zakenmagnaten en VIP’s die rechtstreeks werken voor verborgen Joodse bankbelangen. Seriële bedrijfscriminelen zoals Goldman Sachs, JPMorgan Chase, Bank of America, Citigroup, Wells Fargo, The New York Times, The Washington Post, CNN, MSNBC, Monsanto, BP, Google, Facebook, Twitter, enz. Worden allemaal gerund door voornamelijk Joodse (of crypto-joodse) CEO’s en raden van bestuur. Evenzo zijn deze bedrijfsentiteiten in feite eigendom van Joodse institutionele beleggers die het meerderheidsbelang bezitten in de vorm van zowel aandelen als schuldinstrumenten. Natuurlijk zijn de joodse, met banken uitgelijnde raden van bestuur altijd in elkaar grijpend en marcheren ze in lockstep volgens de globalistische agenda van de Nieuwe Wereldorde .

…“De bolsjewistische revolutie in Rusland zag ook jaren van toenemend geweld en gemanipuleerde chaos vóór maart 1917. Net zoals de Democratische Partij sinds 2016 heeft gepleegd, veroorzaakten de bolsjewieken steeds meer politieke chaos en gewelddadige gebeurtenissen vóór de hete fase van de ten onrechte genoemde ‘Russische revolutie’. Het was, historisch gezien, geen Russische burgeroorlog; het was eerder een bolsjewistische revolutie die geïnitieerd en gefinancierd werd door het International Banking Cartel met hoofdkantoor in Londen, New York City en Frankfurt. Het door buitenlanders gecontroleerde leiderschap van die geënsceneerde revolutie bestond uit Asjkenazische joodse bankiers wier enige belang was het veroveren van het Russische moederland om zijn natuurlijke hulpbronnen te exploiteren en de burgers tot slaaf te maken, wat ze meer dan 70 jaar deden. Er is nu een soortgelijk communistisch complot gaande in de VS, waar Deep State een omgeving van nationale pandemonium creëert door gebruik te maken van massaschietpartijen in Gladio met valse vlag, door de CIA geleide couppogingen en door de samenleving vernietigend cultureel marxisme.. Deze en verschillende andere middelen worden opzettelijk gebruikt om het Amerikaanse volk te verdelen en te veroveren in twee kampen die nu een koude burgeroorlog voeren. Zodra de hete fase van deze intensiverende Paarse Revolutie begint, begint linkszullen hun verborgen bolsjewieken vrijlaten in elke stad in de 50 staten. Deze belangrijke stap zal pas worden gemaakt als het niveau van maatschappelijke wanorde en regeringsanarchie zo groot is dat de bevolking niet in staat is om een ​​zinvolle reactie te verzinnen. Het is van het allergrootste belang om te begrijpen dat de meedogenloze daden van door de staat gesponsord terrorisme, inclusief het verwoestende geoterrorisme, in feite heimelijke aanvallen zijn op de Amerikaanse burgers en hun eigendommen. Met andere woorden, de hete burgeroorlog is al serieus begonnen, maar slechts weinigen zijn zich ervan bewust dat ze worden aangevallen. Dit is precies hoe de bolsjewieken het deden in Rusland tijdens de aanloop naar de oorlog in 1917 en daarna. “

… Misschien wel de grootste infiltratie van de Amerikaanse Republiek door deze ultraliberale, verraderlijke verraders betreft de totale overname van het onderwijssysteem van de natie . Door dit te doen hebben deze culturele marxisten werkelijk vreselijke invloeden uitgeoefend op de jonge, beïnvloedbare geesten die in het hele land.

… Alle kunsten, zowel podiumkunsten als schone kunsten, zijn in feite al lang overgenomen door de Joodse bankiers om precies dezelfde redenen dat alle media werden buitgemaakt. Dit sluwe proces van coöpteren en controle uitoefenen begon serieus met de oprichting van het Federal Reserve System, aangezien degene die de portemonnee draagt ​​de artistieke inhoud dicteert. Vraag het maar aan een willekeurige popartiest of schilder, beeldhouwer, danser, operazanger of fotograaf die hun lot bepaalt, en zij zullen je vertellen dat het hun joodse agent of joodse talentenbureau is. Op deze manier oefenen ze absolute controle uit over de inhoud, zodat het nooit hun eigen Joodse gevoeligheden beledigt, aangezien het altijd hun clandestiene culturele marxistische agenda bevordert. Dit is de reden waarom bijna alle tv-programma’s snel zijn verslechterd tot ongekende niveaus van seksuele verdorvenheid en sociale degradatie, morele schande en spirituele vernedering.

… Zelfs de Global Warming hoax en Climate Change scam zijn zorgvuldig gecoördineerd over de hele planeet door dezelfde Ashkenazi banksters. Want het is alleen door de financiële middelen die door het International Banking Cartel worden geboden dat een dergelijk immens plan van massale misleiding ooit in het leven is geroepen. Dat door de IBC gecontroleerde project is verreweg de grootste commerciële onderneming aller tijden en doet zelfs de Tweede Wereldoorlog in de schaduw, wat een andere buitengewone zegen was voor de zionistische oorlogsprofiteurs.

…Drugshandel, wapenhandel en mensenhandel zijn drie van de meest winstgevende bedrijven waarop het International Banking Cartel toezicht houdt.. Elk van deze illegale ondernemingen wordt gerund vanuit hun nationale hoofdkantoor in Israël. Je zou zelfs kunnen zeggen dat de apartheidsstaat Israël is opgezet als een malafide criminele natie waar allerlei criminele ondernemingen kunnen worden gerund zonder bang te hoeven zijn dat ze worden blootgesteld, aangezien iedereen in de aanval zit. De enige reden waarom de militaire kracht van Israël – de Amerikaanse strijdkrachten – nog steeds Afghanistan bezet, is om de papavervelden te beschermen voor hun lucratieve drugshandelactiviteiten die uit Tel Aviv zijn verdwenen.

…Zelfs het IMPEACHMENTgate-scandal wordt gecontroleerd door het International Banking Cartel en zijn vele verraderlijke agenten binnen het Amerikaanse Congres. Er zijn zoveel joodse congresleiders en valse getuigen, zoals Adam Schiff, Jerrold Nadler, Chuck Schumer, luitenant-kolonel Alexander Vindman, Gordon Sondland en Maria Yovanovitch, die met elkaar samenspannen in het dubieuze afzettingsproces dat sommigen beweren dat IT’S A JEW COUP! De irrationele drang om president Trump ten onrechte af te zetten, weerspiegelt de pure chantage en omkopingskracht van de IBC die hier wordt uitgelegd: PEDOGATE : Pandora’s Box is geopend voor Deep State en de CIA.

… De waarheid is dat vrijwel de hele Amerikaanse regering, in het bijzonder het Amerikaanse Congres, buitensporig schuldig is aan Israël . Zowel de Amerikaanse Senaat als het Huis van Afgevaardigden tonen meer loyaliteit aan een apartheidsstaat in het Midden-Oosten dan aan het handhaven van de Amerikaanse grondwet. Niet alleen hebben veel congresleden dubbele Amerikaans-Israëlische staatsburgers, talrijke gekozen vertegenwoordigers worden uitsluitend voor hun functie gekozen vanwege hun ijver bij het handhaven van hun pro-Israëlische loyaliteitseed.

…Van alle ISM’s die door het internationale jodendom zijn gemaakt, is duidelijk het gevaarlijkste het communisme, dat uiteindelijk verandert in bolsjewisme, waar het ook wordt losgelaten. Het is echter het International Banking Cartel dat alle operaties financiert die zoveel chaos creëren door regime-veranderingen en kleurenrevoluties, burgeroorlogen en oorlogszucht wereldwijd. De handhavingsarm van de IBC is altijd de buitengewoon gewelddadige Khazariaanse maffia geweest. De KHAZARIAN MAFIA: je weet het niet, wat je niet weet!

…De hele wereld keek vorige eeuw toe terwijl Rusland gedurende meer dan 70 jaar veranderde in de communistische Sovjet-Unie, waar het land werd omgevormd tot het grootste concentratiekamp ter wereld, zoals beschreven in de Goelag-archipel van Aleksandr Solzjenitsyn . Die nationale catastrofe werd vervolgens gevolgd door de transformatie van China in de communistische staat van de Volksrepubliek China. Hoe kon zo’n snelle overname van een land zo groot als China – van binnenuit – plaatsvinden, behalve door middel van een zeer georganiseerd communistisch complot?

…Twee van de grootste naties op aarde werden zo gemakkelijk veroverd door bolsjewistische bewegingen, alleen omdat ze werden gefinancierd en gefinancierd, bewapend en bevoorraad, erkend en gelegitimeerd door het International Banking Cartel .

Omdat de aandacht van het Amerikaanse volk gedurende vele decennia en tot op de dag van vandaag zo dramatisch op de Sovjetdreiging is gericht, is er veel energie en veel middelen gegenereerd om dat valse verhaal te ondersteunen. Er is echt geen Russische beer die wacht om ons op te slokken. Desalniettemin, vanwege de altijd herhaalde Red Scare door de politieke klasse van Amerika, kan dit land ten prooi vallen aan het idee dat “je wordt waar je op focust” . Dat is waar de communistische democraten binnenkomen met hun opruiende paarse revolutie .

…De hele wereld kijkt nu toe en wacht af of de Amerikaanse Republiek het slachtoffer zal worden van een regelrechte bolsjewistische revolutie. Zeker, er zijn nu veel gewapende bolsjewieken binnen de landsgrenzen wier aanwezigheid alleen mogelijk werd gemaakt door hetzelfde joodse en crypto-joodse democratische kader van coupplegers die de grenzen op verraderlijke wijze open hebben gehouden en onwettig talloze illegale vreemdelingen met open armen hebben verwelkomd. Deze voortdurende criminele samenzwering is ongetwijfeld de grootste daad van verraad in de geschiedenis van de VS door dezelfde opgesloten-communistische politici die er alles aan doen om Trump af te zetten. Hier is dat subversieve plot in al zijn grimmige details:

…OPEN GRENZEN & ILLEGALE IMMIGRATIE: een zeer georganiseerd communistisch complot om de VS te vernietigen ( NB.: dus ook in de EU)

Bottom Line : “The Hidden Hand Achter Elke Global criminele samenzwering en Majorly Afleidende Scandal” is de International Banking Kartel . Er is echter een overkoepelend doel voor elk van deze ontwrichtende gebeurtenissen die zijn ontworpen om een ​​gunstige omgeving voor Ordo ab chao te cultiveren . Het uiteindelijke doel is natuurlijk niets minder dan totale heerschappij over de aarde.

Revisionistische historici voor wereldvrede

6 december 2019

zie ook: een waarschuwing voor wat er gaat komen voor alle conservatieve Amerikanen