20210119 Over de spanningen in de V.S.

Het is erg spannend in de V.S. naarmate de dag nadert van de inauguratie van de niet eerlijk gekozen Biden.

De plek van de virtuele inauguratie lijkt op oorlogsgebied en is niet normaal voor een normale functionerende democratie. Maar daar kijken we ook niet meer naar.

We kijken naar een machtsovername van enkele extreem rijke coupplegers die onderling slaags lijken te zijn geraakt maar uiteindelijk zal de rijke top zegevieren: linksom of rechtsom want zij zetten hun kaarten op beide kanten zodat ze altijd winnen. “Zij” die de wereld al bijna helemaal in handen hebben, zullen er alles aan doen om die hele wereld ook te krijgen. Hun marionetten doen het vele vuile werk. Ze voeren wat in hun schild voor morgen en daarna. Het zal lelijk zijn.

Net zoals Herodes in een hysterische woede uitbarsting om zijn koninkrijk te handhaven in de hele streek van Betlehem alle jongetjes van 2 jaar en jonger liet ombrengen ( Matteüs 2, 16-18) zo zijn nu de “heersers van deze wereld” in een hysterische woede verzeild geraakt. Op veel gezichten is soms de woede, de arrogantie, de hysterie af te lezen. Maar daaronder zit de angst. De angst omdat er door een restje moraal bij marionetten, zij weten dat er na hun uitbarsting toch de weerslag volgt. Toen werd De Koning geboren in Bethlehem, nu staat de Wederkomst voor de deur met het uiteindelijke oordeel. Maar er komen veel tranen en er zal veel verdriet zijn. Ook hoogmoed maar hoogmoed komt voor de val. De stem van de geschiedenis klinkt en hij, de grote verleider weet dat.

Lucifer, de misleider heeft bedrogen en de mens is gevallen door zijn ijdelheid. In de val wordt er veel leed veroorzaakt. Maar dat mag het laatste woord niet zijn.

Wees nergens verbaasd over morgen. Houd afstand bij berichten en schort oordeel op. Ze voeren wat in hun schild. Dat kan met een “show” zijn of met een valse vlag. Alles wat daar gebeurt, zal hier zijn weerslag hebben. Dat is onderdeel van hun spel. Blijf ook kijken naar Londen. Het vaticaan en Jeruzalem.

Over een valse vlag bericht o.a. Niburu

met Is er een nieuwe Amerikaanse false flag operatie in de maak?

Uit het artikel:

…Nog even en dan is de seniele Joe Biden de nieuwe president van wat nog steeds het machtigste land ter wereld is.

Maar, als de voortekenen niet bedriegen zal zijn inauguratie niet zonder slag of stoot verlopen.

Ondanks overweldigend bewijsmateriaal dat “de bestorming” van het Capitool enkele weken geleden een false flag operatie was, blijven de mainstreammedia (MSM) uiteraard de schuld van dit alles leggen bij de Trump supporters.

…De politie van het Capitool wist drie dagen voor de bestorming van het Amerikaanse parlementsgebouw al van een mogelijke aanval op het Congres. Dat staat in een intern rapport, schrijft The Washington Post die een deel van dat rapport in bezit heeft.

Men wist dit dus drie dagen van te voren en daarom was er nauwelijks bewaking en de bewaking die er was deed de hekken open voor Antifa en uiteraard ook de gewone Trump supporters.

Iedereen die weet wat voor soort mensen de doorsnee Trump supporters zijn, weet ook dat dit géén mensen zijn die geweld gebruiken. Het zijn voor het overgrote deel hardwerkende, fatsoenlijke en vaak christelijke patriotten die voor hun land en leider door het vuur zullen gaan, maar die niet gewelddadig zijn.

Ze zullen demonstreren als ze het ergens niet mee eens zijn, maar ze zullen dit op een vreedzame manier doen.

Maar, als je de MSM bekijkt, dan verwacht men aanstaande woensdag, de dag dat Biden wordt ingezworen als president, een soort nieuwe bestorming van het Capitool of andere overheidsgebouwen in het land.

…Amerika houdt zijn hart vast voor de inauguratie van Joe Biden woensdag. De spanning is niet alleen voelbaar in Washington. In bijna alle staten worden overheidsgebouwen extra bewaakt.

…De FBI zette vorige week de toon met een ernstige waarschuwing. De federale politie voorziet in alle Amerikaanse staten gewapende protesten tegen de inauguratie van de Democratische president Joe Biden. Dat heeft geleid tot een hele reeks aan veiligheidsmaatregelen.

Let wel, we praten in het geval van Biden over een virtuele inhuldiging waar nauwelijks mensen aanwezig zullen zijn, ondanks dat de beelden een ander verhaal zullen vertellen.

Overal in het land is de Nationale Garde opgetrommeld om regeringsgebouwen te bewaken, want o jee, die ultrarechtse extremisten kunnen overal toeslaan.

Waar het op lijkt in bovenstaande, is dat er sprake is van de voorbereiding van een false flag aanval op de dag dat de nieuwe president wordt ingehuldigd.

Ook veel SOTN

o.a. over een aanval van buiten

over een valse vlag

en bij Xandernieuws een artikel over een eventuele staat van beleg

Witte Huis geeft medewerkers CogCon-2 waarschuwing voor mogelijke noodtoestand