20210112 Over corona en the great reset

Dat alle gebeurtenissen in de wereld samenhangen met de wereldwijde communistische coup wordt steeds meer duidelijk. De laars wil de mens vertrappen, alleen slapen er nog veel mensen en die doorzien het wrede spel nog niet. Alles is theater voor hun doel: the great reset.

Hier wat links met interessante artikelen:

Van wintereik:

SHAPERS OF SLAVERY: HET RIJK

Uit het artikel:

…Het World Economic Forum organiseert zijn Global Shapers Community door middel van hubs – er zijn er meer dan 400 in zo’n 150 verschillende landen.

Het idee is om de indruk te wekken van een wereldwijde jongerenbeweging, een vloedgolf van meningen van de nieuwe generatie die de oproep van het WEF onderschrijft voor een grote reset van onze samenleving en ons leven.

…Maar in werkelijkheid is de opzet van Global Shapers in werkelijkheid helemaal geen ‘gemeenschap’, maar een gecentraliseerde structuur waarin jonge rekruten slechts marionetten zijn, gehoorzame spreekbuizen voor degenen die de show daadwerkelijk leiden.

…De Shapers in al deze honderden hubs werken effectief voor onder meer WEF-baas Klaus Schwab, de Chinese Big Pharma-miljardair Eric Tse en David Rubenstein van de door de CIA gelinkte Carlyle Group.

…Hun agenda is niets minder dan de versnelling van de mondiale bedrijfscontrole tot een niveau dat we ons nauwelijks kunnen voorstellen, het opleggen van een volledige technotirannie waarin vrijheid wordt afgeschaft voor 99,99% van de mensheid en waarin toekomstige generaties de status van digitaal gekweekt vee voor de winst van de parasitaire elite.

Lees verder het artikel

Van: winter eik: SHAPERS OF SLAVERY: HET VIRUS

Uit het artikel:

…De lange maanden sinds het begin van het fenomeen Covid-19 zijn voor miljarden mensen ongelooflijk moeilijk geweest.

We zijn getuige van levens aan flarden, individuen geïsoleerd, families verdeeld, vrienden vervreemd, genoegens verloren, vrijheid beknot, plannen verlaten en hoop verpletterd.

Maar Klaus Schwab , baas van het World Economic Forum, heeft een andere kijk op de zaken.

Hij kondigde in juni 2020 aan: “De pandemie biedt een zeldzame maar beperkte kans om onze wereld na te denken, opnieuw te bedenken en opnieuw in te stellen om een ​​gezondere, rechtvaardiger en welvarender toekomst te creëren”.

Zoals we eerder hebben uitgelegd , gebruiken Schwab en zijn handlangers de Covid-19-crisis om democratische verantwoording te omzeilen, oppositie te negeren, hun totalitaire technocratische agenda te versnellen en deze tegen onze wil aan de rest van de mensheid op te leggen.

Het was daarom te verwachten dat Covid-19 een prominente plaats zou innemen in de activiteiten van de Global Shapers Community , het nep-grassroots “jeugd” -netwerk dat in 2011 door Schwab is opgezet.

Inderdaad, de Shapers hebben meer dan 150 artikelen onder de Covid-19-kop op hun website.

Een daarvan in het bijzonder komt als belangrijk over, aangezien het de oprichting aankondigt van een gloednieuw Covid-gerelateerd project genaamd Reimagine Society.

We vernemen op haar website dat Reimagine Society (“ de actietank voor systeemverandering ”) in maart 2020 is opgericht door twee WEF Global Shapers.

Daartoe bevatten ze titels over “Klimaat en duurzaamheid”, “Onderwijs en werkgelegenheid” en “Inclusie en diversiteit”, hoewel er geen daadwerkelijke inhoud is, alleen de prikkelende belofte van “meer details die nog komen!”.

…In het licht van deze ongelukkige doodlopende weg, worden kenniszoekers gedwongen om zich tot andere Covid-19 Global Shaper-projecten te wenden om een ​​idee te krijgen van hoe ze van plan zijn die “kleine kans” te benutten.

Maar anderen verraden de realiteit dat het Global Shapers-initiatief, zoals we hebben gezien, in feite alles te maken heeft met het promoten van de techno-slavernij van de vierde industriële revolutie .

Schwab’s Shapers zijn erg gebrand op het opleggen van een volledig spectrum New Normal waarin mensen geïsoleerd zijn in de echte wereld en gedwongen worden om alleen verbinding te zoeken via de infrastructuren van technologische controle en exploitatie.

Daarom doen ze er alles aan om “het bewustzijn over COVID-19 te vergroten en positiviteit te verspreiden onder mensen van over de hele wereld, door hen aan te moedigen thuis te blijven en veilig te blijven”.

…”Nu de pandemie van het Coronavirus vereist dat we thuis blijven en veilig blijven, hebben Shaping Fashion en Fashion Revolution hun krachten gebundeld voor digitale activering en empowerment van burgers”, zegt een ander project dat belooft de compensatie van “virtuele duurzame winkelevenementen”.

Wanneer mensen hun huis verlaten, is het natuurlijk erg belangrijk dat ze geïsoleerd blijven en geen sociale interacties aangaan die niet kunnen worden gevolgd en gemonetariseerd. Ze moeten voldoen aan “de ‘nieuwe normale’ situatie van sociale distantiëring”.

Klaus ‘Shapers identificeert “een noodzaak om het bewustzijn onder de gemeenschap over het gebruik van handdesinfecterend middel” te vergroten als onderdeel van deze pathologische obsessie met persoonlijke en sociale “hygiëne”.

Lees verder het interessante artikel bij de link

Bij hp/ tijd een artikel over zinloos vaccineren: Waarom het zinloos is om gezonde mensen te vaccineren tegen corona

Uit het artikel:

… Volgens huisarts Huib Pieter Rutten is het onzinnig om gezonde mensen een coronavaccin te geven: “Als je gezond bent maakt het immuunsysteem gehakt van het zoveelste coronavirus dat rondwaart.”

…Er is de samenleving al veel ontnomen, aangedaan, opgedrongen. Het Instituut Pedagogische Wetenschappen rapporteert op 6 januari 2021: “Op basis van de informantenrapportages wordt geschat dat bijna 40.000 kinderen mishandeling hebben meegemaakt tijdens de eerste lockdown in Nederland. De schatting tijdens de lockdown ligt significant hoger dan de schatting over een periode van drie maanden zonder lockdown gerapporteerd door dezelfde informantengroepen in 2017, die bijna 15.000 kinderen betrof.”

…Ik heb moeite met de houding van de overheid en de boodschap dat “we onze vrijheid terug krijgen als we ons laten vaccineren” – zoals ze schrijven in de infomercials over het vaccin. Het sterftecijfer valt in het niet bij die van de pokken. De typische patiënt bevindt zich vaak al in de laatste levensfase, in tegenstelling tot de pokkenpatiënten.

Er is nog iets waar ik me zorgen over maak, mogelijk onterecht, maar we weten nog niet honderd procent zeker of deze vorm van vaccineren veilig en effectief is – zie het recente artikel van Carla Peeters. Moet je vertrouwen op de medische industrie en overheid en je willens en wetens laten injecteren met viraal genetisch materiaal? Als je gezond bent maakt het immuunsysteem gehakt van het zoveelste coronavirus dat rondwaart. Coronavirussen plagen de gehele dierenwereld al duizenden jaren, van walvissen tot pauwen, van vleermuisjes tot schubdieren en mensen. Is het grootschalig vaccineren van mensen die nauwelijks gevaar lopen dan zinnig? Zijn de maatregelen niet vele malen erger dan het virus? Het antwoord is ja. Er is een limiet is aan hoeveel we als samenleving op willen offeren om bepaalde levens te redden.

…Als we kijken naar de ernstig zieken en overledenen aan Covid-19, dan weten we dat het gemiddeld mensen zijn met meerdere chronische ziekten onder de leden, dat het meerendeel oud is, en als ze het overleven, dat ze geconfronteerd worden met schade aan hun gestel

Er is een serie artikelen verschenen in het economische digitale schrift ESB. Daarin worden de effecten van de maatregelen afgezet tegen de economische gevolgen. “[H]et maken van dergelijke kosten-batenanalyses is niet onethisch of moreel aanvechtbaar. Ten eerste moeten we ze soms maken. Het leven is nu eenmaal niet honderd procent maakbaar en dat betekent dat we soms keuzes moeten maken. We kunnen niet ieders leven onbeperkt rekken, want we hebben beperkte hulpmiddelen. Zo simpel is het. Zo is het leven, dat is de condition humaine, en iedereen heeft dat maar te accepteren.”

…Hoogleraar Ouderengeneeskunde Prof. dr. Rudi Westendorp is ook niet mild over dit beleid, getuige een recent interview in Het Parool met de veelzeggende kop: ‘Huidig coronabeleid is enorme schade aan economie, horeca, cultuur en zorg niet waard’. Uit het interview: “Er is veel scepsis, niet iedereen zal een vaccinatie willen. Een vaccin zal bovendien niet iedereen beschermen. […] Verantwoordt wat we nu doen de enorme schade die wordt toegebracht aan onze economie, de horeca, culturele sector, zoveel andere medische zorg die wordt uitgesteld? Nee.”

Ik zou daar de getraumatiseerde kinderen aan toe willen voegen. Laat onze toekomst weer naar school gaan, naar het zwembad en de voetbal. Laat gezonde mensen hun zaak weer open gooien en bescherm de kwetsbaren – dat is op basis van de huidige situatie humaan en verstandig.

Niburu heeft vandaag een aantal artikelen die ik wil delen:

Je gaat geen vrijheid krijgen, je moet het nemen

Uit het artikel:

…Door het verlengen van de lockdown van de twee Great Reset lakeien Rutte en De Jonge, is er voor veel ondernemers nu een grens overschreden. De grens, waarbij als nu de deuren open konden ze in ieder geval nog een kans hadden om te overleven.

Met nog een kleine maand in het verschiet met wederom geen inkomsten, maar wel lasten en oeverloos formulieren invullen om van degene die hen de nek omdraaien (de overheid) toch nog wat “hulp” te krijgen, is het voor velen simpelweg geen haalbare kaart.

Ondernemers bevinden zich in de situatie van iemand die door de één of andere doorgedraaide maniak is neergestoken, waarop deze vervolgens het slachtoffer een pleister aanbiedt.

En: Corona pushers krijgen satanische prijs

Uit het artikel:

Heel gepast dat Koopmans en Gommers de Machiavelli prijs hebben ontvangen. Alleen is de definitie van Machiavellisme meerledig. Politiek en psychologisch zijn ze minder positief maar in mijn mening zeer treffend.

Wikipedia:

Machiavellisme kan verwijzen naar:

Machiavellisme (politiek), de politieke theorie die stelt dat alles is toegestaan voor het verwerven of behouden van macht, onafhankelijk van recht en moraal.

Machiavellisme (psychologie), een persoonlijkheidstrek die zich kenmerkt door de bereidheid om manipulatie en misleiding te gebruiken om eigenbelang.

Machiavellistische intelligentie, het vermogen van een organisme om een succesvolle politieke relatie aan te gaan met sociale groepen.

En daar heb je een veel betere uitleg dan de officiële en het past uiteraard ook precies in datgene wat wordt beoogd met de nep pandemie.

machiavelli satanisch

De nieuwe communistische staat in wording zal de grote dictator worden die een tegen die tijd fiks uitgedunde bevolking onder controle heeft. Een bevolking van slaven, een mengsel van mens en machines die zullen bewegen wanneer hen dat wordt opgedragen.

Mensen die niets bezitten en iedere maand een digitaal inkomen krijgen via de blockchain-technologie. Hoeveel ze betaald krijgen hangt af van hun gedrag en hoe gehoorzaam ze zijn.

…En ondertussen groeien op dit moment de nieuwe normaal kinderen op. Ook wel de kinderen van de Great Reset genoemd.

Vergis je niet, wij bevinden ons in de eindtijd. De strijd tussen licht en duister. De Endgame die zal bepalen of wij überhaupt nog een toekomst hebben.

En: De politiestaat dwingt burgers richting spuit

Uit het artikel:

Op dit moment is de vaccinatiebereidheid onder de bevolking veel te laag om van een succes te kunnen spreken, volgens de Illuminati .

…Er is geen enkele twijfel in mainstreamland. Vaccinaties zijn het ticket naar de vrijheid en dus moet iedereen zo snel mogelijk worden volgespoten met niet geteste vaccins die maar één zekerheid geven. En die zekerheid is dat je na een coronavaccin een GMO mens bent met een wijziging in je DNA die je ook gaat doorgeven aan volgende generaties. Maar, dat alles is niet belangrijk voor de slapende massa; evenementen, dat is waar het om gaat in het leven.

Ondertussen doen bezorgde artsen al het mogelijke om toch ook dat deel van de bevolking ervan te overtuigen dat het echt levensgevaarlijk kan zijn om een coronavaccin te nemen.

En: Omgaan met complotdenkers is nog niet zo gemakkelijk

Uit het artikel:

Complotdenker is een woord geworden dat je steeds vaker tegenkomt in de mainstreammedia, tot zelfs cursussen aan toe waar je leert hoe je met dat soort moet omgaan.

Het is inderdaad soms ook moeilijk omgaan met hen die geloven dat anderhalve meter en zelfgemaakte mondkapjes een virus op afstand houden.

Altijd laten ze ons weten dat wat er gebeurt op deze wereld onderdeel vormt van hun grotere plannen.

…Er ontstaan (keizer)rijken en uiteindelijk gaan ze weer ten onder om vervangen te worden door anderen. Een bekend keizerrijk uit de oudheid is dat van de Romeinen dat lange tijd standhield, maar toch kwam ook daar op een gegeven moment een einde aan.

De Vandalen waren een Germaans volk dat in de 5e eeuw n.Chr. de Rijn overstak en Frankrijk en Spanje binnenviel. Na een aantal jaren in het huidige Portugal trok de stam onder koning Geiserik naar Noord-Afrika.

In 439 veroverden ze het huidige Tunesië, vanwaar ze de westelijke Middellandse Zee teisterden met hun grote vloten. Vooral het rijke Italië had het zwaar te verduren. In 455 trokken de Vandalen Rome binnen, dat ze twee weken lang plunderden.

bestorming capitool rome jpeg

We gaan nu een fiks aantal eeuwen naar voren en komen dan aan in 2021, waar opnieuw vandalen het Capitool bestormen.

Wanneer je kijkt naar de afbeeldingen van beide gebeurtenissen dan lijken die teveel op elkaar om toeval te kunnen zijn.

…De beelden uit Washington laten zien dat het allemaal een vooropgezet spel is en de boodschap die het ons geeft is dat het is afgelopen is met Amerika als wereldmacht. Het is niet alleen het einde van het Trump tijdperk, maar heel Amerika zal in de komende tijd in elkaar storten en haar rol als wereldrijk zal waarschijnlijk worden overgenomen door China ter voorbereiding op de komende communistische wereldstaat.

Ter ondersteuning van bovenstaande het volgende bericht:

Het vertrekkende hoofd van de US Capitol Police, Steven Sund, heeft maandag gezegd dat veiligheidsfunctionarissen van het Huis van Afgevaardigden en de Senaat hem beletten de hulp van de Nationale Garde in te roepen, voorafgaand aan en tijdens de bestorming van het Congres door Trump-aanhangers.

Wanneer je bovenstaand zegt of schrijft, dan ben je een complotdenker.

bestorming capitool washington 2021