20210108 Over samenzwering of toeval

Bij de truthseeker een artikel met de kop Conspiracy-realist of toevalstheoreticus?

Uit het artikel:

Conspiracy-realist of Toeval-theoreticus. Wat is het verschil? Ik zal je laten zien – DIT is een toevalstheorie:

Het Chinese biologische laboratorium in Wuhan is eigendom van Glaxosmithkline die (toevallig) eigenaar is van Pfizer! (degene die het vaccin produceert voor het virus dat (bij toeval) begon in het biologische laboratorium in Wuhan, dat (bij toeval) werd gefinancierd door Dr. Fauci die (bij toeval) het vaccin promoot!

GlaxoSmithKline wordt (bij toeval) beheerd door Black Rock financiën die (bij toeval) de financiën beheert van de Open Foundation Company (Soros Foundation) die (bij toeval) het Franse AXA bedient!

Toevallig is Soros eigenaar van het Duitse bedrijf Winterthur dat (bij toeval) het Chinese laboratorium in Wuhan heeft gebouwd en is gekocht door het Duitse Allianz dat (toevallig) Vanguard als aandeelhouder heeft die (toevallig) aandeelhouder is van Black Rock, dat ( toevallig) controleert de centrale banken en beheert ongeveer een derde van het wereldwijde investeringskapitaal.

Black Rock is (bij toeval) ook een grootaandeelhouder van MICROSOFT, het eigendom van Bill Gates, die (toevallig) aandeelhouder is van Pfizer (waarvan u zich herinnert dat hij het wondervaccin verkoopt) en (toevallig) momenteel de eerste sponsor van WIE !!!

Dus nu begrijp je hoe een dode vleermuis die op een natte markt in China werd verkocht, de GEHELE PLANEET heeft besmet !!