20210107 Over de bestorming van het Capitool

Het ging bij de presidentsverkiezingen in de V.S. niet om Trump of Biden maar om een communistische coup die nog steeds niet is afgerond. Het was geen strijd tussen “links” en “rechts” maar tussen verraders en goedwillenden. Als de coup slaagt, zal er wereldwijd het vervolg zijn.

Hoe de hazen nu lopen is lastig te zien. Het gaat mij niet om de presidenten maar om het gewone volk dat bedrogen is en van goede wil. Het zijn altijd de gewone mensen die het slachtoffer worden, die de loopgraven in moeten, die moeten vechten voor vrijheid. Het zal bitter zijn als je voor “deplorabele” wordt uitgemaakt, als je je best doet om iets van je leven te maken. Net zo als er hier al gauw met het scheldwoord “Tokkies” wordt gesmeten, of met tuig. Veel mensen oordelen nogal gauw neerbuigend. Zij, de zgn. elite weet het allemaal al wel snel te duiden maar zij willen niet zien en niet horen. Zij mogen meedoen zo lang het getolereerd wordt. Totdat de ellende vanzelf een keer bij hen op de stoep staat. “Zij” doen alles in ons gezicht. Het was en is een strijd tussen “communisten” en “zionisten” en “zij” zetten in op beide kanten want uiteindelijk verdienen ze aan beide kanten en “zij” beslissen welke trekpop het meest oplevert. Maar ze doen alles in ons gezicht en laten het ons van te voren weten: Biden hoeft niet op verkiezingstournees want die wint toch wel. Pelosi zegt van te voren: “wat er ook gebeurt, Biden is de volgende president “. Let op het occulte: Biden wint met 306 stemmen ( altijd 3 en / of 6 en 3 en 6 is 9 enz. 6 is een occulte getal) en Trump verliest met 232 stemmen ( 2 x3 is 6) Het is altijd doorgestoken kaart want de vrijmetselaars trekken aan beide kanten aan het touwtje.

Er is veel meer aan de hand, wereldwijd en zij die hopen dat het spoedig voorbij zal zijn, zullen bedrogen uit komen.

Allereerst over gisteren wat links. Toen ik de eerste beelden zag,( al voor het officieel op tv was, zat ik naar filmpjes te kijken van Amerikanen op social media) dacht ik al snel aan: valse vlag. Er waren teveel dingen die niet klopten. Wat naderhand op Nederlandse social media opviel, was dat de doorsnee commentaren alles al gauw duidden en al gauw woorden in de mond namen van tuig enz. Dat allemaal wel iets anders zou kunnen zijn, is lastig te onderkennen. Je wilt iets duiden want jouw wereld moet weer snel in orde zijn. De wereld is niet in orde en wat we zien is niet mooi.

Bij LifeSiteNews een eerste beschrijving van een verslaggever van wat hij zag: DC op de historische dag van de verkiezingsuitdaging

Uit het verslag:

Het geweld van vandaag in het Capitool is geen op zichzelf staand incident. Het is het resultaat van de steeds toenemende en altijd onderdrukkende door de staat gesanctioneerde wetteloosheid die alleen maar een onderwerp van discussie is geworden voor de politieke klasse, maar die ondraaglijk wordt voor het reguliere Amerika.

…Toen ik de gebeurtenissen van vandaag persoonlijk in Washington DC besprak, zag ik een portret van Midden-Amerika: overweldigend christelijk, maar raciaal divers, met mensen van elke leeftijdsgroep en uit alle hoeken van het land. Ja, mensen waren boos over de flagrante kiezersfraude en misbruik van de kieswet die plaatsvonden onder de dekmantel van COVID-19. Ja, mensen begrepen dat de meerderheid van de GOP Trump niet zou steunen in zijn eisen (Trump werd tenslotte gekozen omdat hij de ruggengraat had die de meeste GOP-politici missen). Ja, er waren jonge mannen en vrouwen die eruit zagen alsof ze een ruzie met Antifa niet erg zouden vinden. Maar ik zag geen enkele Trump supporter oproepen tot chaos en chaos zoals we zagen met BLM rellen deze zomer.

…Wat ik zag, waren veel mensen die van God houden en van hun land houden. En de overgrote meerderheid van hen was werkelijk overweldigend vredig.

We zullen niet weten wie er over de lijn is gestapt van protest naar gepeupel totdat de onderzoeken (die zeker aanstaande zijn) zijn uitgevoerd, maar we weten één ding: wanneer een lange reeks misbruiken op elkaar wordt gestapeld met steeds toenemende onderdrukking en vrijheid en democratie wordt schaamteloos gepronkt en verpletterd zoals ze waren bij de verkiezingen van november en de fascistische COVID-lockdowns die in wezen het grootste deel van Amerika onder huisarrest hebben gezet, de mensen zullen reageren, en niet altijd vreedzaam.

De gewelddadige gebeurtenissen in Washington, DC zijn niet goed voor Amerika, maar laten we onszelf niet voor de gek houden: Trump heeft ze niet veroorzaakt door verkiezingsintegriteit te eisen. Decennia en decennia van toenemende wetteloosheid en tirannie van de overheid deden dat.

Bij Xandernieuws ook een eerste artikel met de vraag: vals vlag?

Werd bestorming Capitool met hulp van politie uitgevoerd door vermomde Antifa militanten?

Uit het artikel:

…Er zijn foto’s en video’s opgedoken waaruit valt op te maken dat de bestorming van het Capitool mogelijk werd uitgevoerd door Antifa en Black Lives Matter militanten. Op een pamflet van Antifa staat te lezen dat aanhangers zich als Trump aanhang en politie agenten moesten verkleden. Op video’s is te zien hoe de politie de bestormers geen strobreed in de weg legt, en hen eerder lijkt te helpen. Mike ‘Natural News’ Adams heeft het daarom over een 100% false-flag operatie. Er zijn echter ook interviews met Trump-aanhangers die in het Capitool zijn geweest.

…Er is ook een Antifa pamflet opgedoken waarop de communistische ‘kameraden’ letterlijk worden opgeroepen om ‘zich als patriotten / Trump supporters te vermommen, MAGA petten, USA vlaggen en 3%er insignes te gebruiken,’ en dat ‘een overtuigend politie uniform nog beter is. Op deze manier zullen de politie en de patriotten die op ons reageren niet weten wie hun vijanden zijn, en zullen omstanders en de media denken dat de relschoppers Trump supporters zijn.’ Ook hier de vraag: is dit wel een echte pamflet?

De afgelopen 2 jaar hebben we een aantal keer aandacht besteed aan de onthullingen van de onafhankelijke onderzoeksjournalisten van Project Veritas. Die filmden met de verborgen camera gesprekken met Democratische medewerkers, die uitlegden hoe zij standaard bij grote Trump rally’s hun eigen vermomde agitatoren inzetten, met de bedoeling om geweld uit te lokken, zodat dit breed in de media, die vrijwel zonder uitzondering pro-Democratisch zijn, zou worden uitgemeten.

Alle kenmerken van communistische revolutie

…Wat er de afgelopen jaren in de VS werd voorbereid heeft alle kenmerken van een poging tot het starten van een communistische (kleuren)revolutie, die door middel van een opzichtig uitgevoerde coup via vervalste verkiezingen tegen de zittende president en regering in gang moest worden gezet. De conservatie Radio presentator Hal Turner heeft het in ieder geval letterlijk over ‘het begin van de burgeroorlog’.

…Desondanks is het nog iets te voorbarig om harde conclusies te trekken. Wat wel duidelijk lijkt is dat het einde van de Verenigde Staten in hun huidige vorm nu nabij is. Dat is exact het doel geweest van de globalistische elite, wier openlijke doelstelling het is om Amerika te onderwerpen aan een alomvattende VN/WHO/WEF/IMF/Wereldbank dictatuur. Om dat te bereiken moest het Amerikaanse volk tegen elkaar worden opgehitst, zodat ze elkaar rechtstreeks in de haren zouden vliegen. De hierop volgende economische instorting en chaos zal door wat voor partij of president dan ook worden aangegrepen om het land aan een keihard regime te onderwerpen.

Jon Rappoport heeft ook zijn eerste bevindingen op papier gezet: Was de aanval op het Capitool een valse vlag?

Uit het artikel:

Kort voor de inbraak zond C-Span het weerwoord van een senator op de toespraak van Mitch McConnell uit. McConnell gaf een van die gladde, met clichés gevulde presentaties en beweerde dat er geen bewijs was van fraude op een schaal die de verkiezingen zou hebben vernietigd. Zijn belangrijkste (irrelevante) punt was dat de rechtbank geen reden vond om te oordelen tegen de overwinning van Biden.

Het weerwoord was vrij scherp en beschuldigde McConnell er feitelijk van dat hij optrad als een “ceremoniële” artiest. En dit was vandaag pas het begin van de actie tijdens de congreszitting. Wie weet wat er uit de hopper zou zijn gekomen naarmate de dag vorderde en de natie toekeek?

…Het is duidelijk dat als de aanval op het Capitool een valse vlag was, alle schuld die op Trumpers terechtkwam, de weg vrijmaakt voor Biden en zijn handlers om nog draconischer maatregelen tegen het Amerikaanse volk uit te voeren, onder de noemer Nationale Veiligheid – opgestapeld bovenaan de COVID-lockdowns.

…De korte aandachtsspanne van televisiekijkers verschuift verder weg van de gewelddadige Antifa-rellen in Amerikaanse steden van de afgelopen zes maanden.

En terwijl de media de Antifa-rellen afschilderden als “grotendeels vreedzame ongeregeldheden”, kunnen we uitkijken naar maanden van pompeuze houding over de gebeurtenissen van woensdag in DC.

Biden zal “de gezonde president” zijn die vrede en orde heeft hersteld.

…Trump-tegenstanders die weigeren de verkiezing van Biden te erkennen, zullen keer op keer worden gekarakteriseerd als gevaarlijke gekken.

De komende 20 jaar zullen de media woensdag 6 januari 2021 spelen, terwijl de donkere dag dat Amerika bijna uit elkaar viel. U kunt er zeker van zijn dat enkele tientallen productiebedrijven al beelden aan het bewerken zijn voor “verbluffende, bekroonde” documentaires.

Democraten voelen een uitbarsting van vertrouwen dat Trumps carrière als politicus voorbij is – aangezien hij voor altijd in verband zal worden gebracht met “De opstand van 6 januari”.

In hun ogen is dit veel beter dan een fysieke moord.

…In de nacht van 27 februari 1933 werd er brand gesticht in de Duitse Reichstag, het nationale parlement. Het verbrandde een aanzienlijk deel van de structuur. Veel historici stellen dat het volk van Hitler dat vuur heeft aangestoken – dat destijds met succes werd toegeschreven aan zijn belangrijkste politieke tegenstander, de Communistische Partij. Door deze tactiek kon Hitler zijn laatste benodigde stukje nationale macht consolideren.

Naast de goedkeuring en steun van IG Farben , het grootste farmaceutische en chemische kartel ter wereld, gaf de valse vlag van de Reichstag Hitler controle over het lot van Duitsland.

Valse vlaggen werken.

De westerse waarnemer heeft ook een eerste artikel:

Eerste gedachten over de schending van het Capitool door Trump Backers: Links zal nu permanente hegemonie bewerkstelligen

Uit het artikel:

Het voor de hand liggende: geweld en vernietiging van eigendommen de hele zomer door links – nog steeds aan de gang in Portland enz. – getolereerd door politici en genegeerd door de meeste media, die nu verontwaardigd zijn over de breuk van het Capitool. Opruiing!! Opstand!! Hoe snel vergeten ze al het geweld van links, inclusief de rellen in DC voor, tijdens en na de inauguratie van Trump. Stel je de rellen voor als Trump had gewonnen. Het zou ervoor hebben gezorgd dat wat er in het Capitool gebeurde, kinderspel leek. En de media en links zouden hebben gesproken over “meestal vreedzame” protesten.

…Een groot percentage van rechts gelooft dat de verkiezingen zijn gestolen (dat was het ook). Ik denk niet dat deze houding zal verdwijnen, en als ze beseffen dat ze geen verkiezingen kunnen winnen vanwege wat de nieuwe regering doet, zijn alle weddenschappen uitgesloten. Links zal geweld van rechts gebruiken om links autoritarisme te rationaliseren, en met al die mediamacht en politieke hegemonie kunnen ze slagen; nogmaals, boetes en gevangenisstraf voor de meest rechtse andersdenkenden. Er kunnen zeer ernstige afscheidingsbewegingen plaatsvinden door Red State America. In ieder geval is het pas voorbij als het voorbij is.

… Er zal een groot gevecht zijn in de GOP over de erfenis van Trump en of Trumpists de toekomst van de partij zullen zijn. De neocons zullen proberen een comeback te maken.

…Maar zoals ik al zei, het is pas voorbij als het voorbij is. Het is alleen dat het gat waar we in zaten, al diep, gewoon een stuk dieper is geworden. Maar onthoud, toen de Romeinse Republiek eindigde, was er geen grote spijt omdat de Republiek disfunctioneel was. Het wordt steeds duidelijker dat de VS disfunctioneel is. Wat suggereert dat er uiteindelijk een autoritaire regering van links (nu waarschijnlijker) of rechts zal komen. Of afscheiding.

De Saker heeft ook een eerste artikel:

Geestverruimende hypocrisie!

Uit het artikel:

…Als verkiezingen worden gestolen, doet de rechtsstaat het uitstekend!

Als rechtbanken weigeren de wet af te dwingen, doet de rechtsstaat het geweldig!

Als het Hooggerechtshof weigert de Grondwet te verdedigen, doet de rechtsstaat het uitstekend!

Maar wanneer de mensen, letterlijk, degenen die de gekozen functionarissen zouden moeten vertegenwoordigen, de hele dag vreedzaam demonstreren en dan een paar, niet noodzakelijkerwijs zelfs Trump-aanhangers (valse vlaggen zijn heel gemakkelijk te organiseren met menigten!), De zalen van het Congres bestormen, dan gaan de GOP-bigshots de lucht in en betreuren de “tragedie” van de wet die wordt overtreden.

Geen enkel land en geen enkel regime kan standhouden op zulke werkelijk galactische (ergens van buiten deze wereld ) niveaus van dubbeldenk, hypocrisie en lafheid.

…Dit is het begin van het einde van dit regime.

Mijn gedachten zijn vanavond bij de “deplorables”. In de profetische woorden van George Orwell:

Als er hoop was, moet die in de proles liggen, want alleen daar, in die krioelende, minachtende massa, vijfentachtig procent van de bevolking van Oceanië, zou de kracht om de partij te vernietigen ooit kunnen worden gegenereerd. De partij kon van binnenuit niet omvergeworpen worden. Zijn vijanden, als het enige vijanden had, hadden geen manier om samen te komen of elkaar zelfs maar te identificeren. Zelfs als de legendarische Broederschap zou bestaan, zoals mogelijk, was het ondenkbaar dat haar leden ooit in grotere aantallen dan met z’n tweeën en drieën zouden bijeenkomen. Opstand betekende een blik in de ogen, een verbuiging van de stem; hoogstens af en toe een gefluisterd woord. Maar de proles zouden, als ze zich maar op de een of andere manier bewust konden worden van hun eigen kracht, niet hoeven samen te spannen. Ze hoeven alleen maar op te staan ​​en zichzelf te schudden als een paard dat vliegen van zich afschudt. Als ze ervoor kozen, konden ze de partij morgenochtend in stukken blazen. Vroeg of laat moet het zeker bij hen opkomen om het te doen. “

Orwell’s “proles” zijn onze “betreurenswaardige”. En ondanks alle vanzelfsprekende zwakheden en waanvoorstellingen, zij zijn de enigen die overblijven, letterlijk, en zij zullen de grond moeten zijn van waaruit de bevrijding van de VS zal moeten beginnen.

…De rest maakt me misselijk.

( NB.: mij eigenlijk ook)

NB.: hij had zijn blog opengesteld voor commentaren, die staan bij dit artikel en zijn interessant om te lezen)

Ook bij Niburu een eerste artikel: Amerikaans scenario loopt precies volgens plan

Uit het artikel:

The Great Reset moet ook nu plaatsvinden omdat de houdbaarheidsdatum van de huidige systemen al lang is verstreken en die economisch/financiële ineenstorting ook zou hebben plaatsgevonden zonder virus. Nu zal de schuld gelijk worden verdeeld tussen Trump en het virus.

…Dat wil zeggen, ogenschijnlijk lijken het Trump supporters, maar een fiks deel daarvan bestaat in ieder geval uit door Soros gehuurde Antifa krachten. Zij zijn tenslotte de specialisten om vreedzame demonstraties te veranderen in bloedige strijdtonelen.

In dat kader kan je dus spreken van een false flag operatie. Een normaal waarschijnlijk vreedzame demonstratie verandert dan plotsklaps in een nachtmerrie.

…Biden zal de eerste stappen zetten richting deze nieuwe wereldorde en zal dan vervolgens mentaal ongeschikt worden verklaard of een hartaanval krijgen, waardoor Kamela Harris, de beoogde president, het kan overnemen.

Een ander artikel bij niburu dat hier bij aansluit:

Ex Wall Street bankier legt uit wat de bedoeling is van covid-19

Uit het artikel:

…slavernij is het doel van covid-19. Uiteindelijk wordt alles op deze wereld helaas nog altijd bepaald door de centrale bankiers.

…Het zijn dan ook deze bankiers die covid-19 hebben bedacht om een totale verandering in de maatschappij te bewerkstelligen.

Alle sporen leiden uiteindelijk altijd weer naar dezelfde daders. Keer op keer op keer, zonder mankeren.

Of je nu kijkt naar 9/11 of naar de nep coronapandemie, alle sporen leidden naar dezelfde daders. Daders die we hier voor het gemak de bankiers zullen noemen.

Hieronder staat een interview met een oude rot in het financiële vak, de voormalig Amerikaanse staatssecretaris en Wall Street bankier Catherine Austin Fitts, een dame waar wij al regelmatig aandacht aan hebben geschonken.

Zie de link waar je naar het interview kunt kijken en waar een uittreksel staat van dit interview.

Eric Zuesse, Amerikaanse schrijver en onderzoekshistoricus heeft bij Strategic Culture Foundation een artikel over hoe de rijkdom nu verdeeld is in de V.S.: Amerika’s rijkste 1% bezat 5% in 1990, bezit vandaag 36%

Uit het artikel: Volgens de tabel van de Amerikaanse Federal Reserve met de kop ‘Verdeling van het vermogen van huishoudens in de VS sinds 1989’is het percentage van het Amerikaanse privévermogen dat in handen is van de rijkste 1% gestegen van 5% in 1990 tot 36% nu, meer dan een zevenvoudige toename. Als het in plaats daarvan een twintigvoudige toename was geweest, zou de rijkste 1% al het hele land bezitten, maar in plaats daarvan lijken ze die 100% rond het jaar 2035 te bereiken. Ze hebben hun percentage van Amerika’s particuliere rijkdom sinds 1990 elk decennium; en met dat tempo zouden ze rond het jaar 2030 72% bereiken. Als ze eenmaal alles bezitten, zou alle anderen ofwel voor hen werken of een schuld bij hen hebben. De arme 99% zou niet langer kunnen kopen wat de bedrijven die de rijkste 1% bezit, te koop aanbieden. Het is duidelijk dat er een enorme economische crash op komst is, maar niemand kan zeggen hoe snel vóór rond het jaar 2035 die megacrash zal plaatsvinden.

Alleen kandidaten die worden gesteund door minstens een paar miljardairs, hebben überhaupt een realistische kans. Een kandidaat die geen miljardair steunt, is niet mogelijk om de nominatie van beide te winnen van de belangrijkste partijen. Helaas zijn genoeg Amerikanen manipuleerbaar genoeg om misleid te worden door de onophoudelijke propaganda die wordt gefinancierd door de superrijken. Elke kandidaat die zich verzet tegen de superrijken heeft vrijwel geen kans om verkiezingen voor de federale regering te winnen.

Veel federale ambtenaren – en bijna elke Republikeinse – zijn zelfs openlijk voorstander van de superrijken en minachten op zijn minst impliciet de arbeid en vergoddelijken het kapitaal “de ondernemer”), maar een dergelijke situatie zou onmogelijk zijn in elk land met een goed geïnformeerd en gezond electoraat, omdat hierdoor de overgrote meerderheid van de kiezers tegen zichzelf stemt. Mensen doen dat niet tenzij ze worden misleid (zoals denken “ik ben een ondernemer” omdat ze misschien een hamburgerkraam hebben of wat huurinkomsten ontvangen). (Iedereen die niet wordt gesteund door tenminste durfkapitalisten, is geen ‘ondernemer’ waar federale politici waarschijnlijk om geven.)

Lees het artikel bij de link

Psalm 1: Twee wegen

Welzalig de man

die niet wandelt in de raad van de goddelozen,

die niet staat op de weg van de zondaars,

die niet zit op de zetel van de spotters,

maar die zijn vreugde vindt in de wet van de HEERE

en Zijn wet dag en nacht overdenkt.

Want hij zal zijn als een boom, geplant aan waterbeken,

die zijn vrucht geeft op zijn tijd,

waarvan het blad niet afvalt;

al wat hij doet, zal goed gelukken.

Maar zo zijn de goddelozen niet:

die zijn juist als het kaf, dat de wind wegblaast.

Daarom blijven de goddelozen niet staande in het gericht,

de zondaars niet in de gemeenschap van de rechtvaardigen.

Want de HEERE kent de weg van de rechtvaardigen,

maar de weg van de goddelozen zal vergaan.

Psalm 2, 1-3: Waarom woeden de heidenvolken

en bedenken de volken wat zonder inhoud is?

De koningen van de aarde stellen zich op

en de vorsten spannen samen

tegen de HEERE en tegen Zijn Gezalfde:

Laten wij Hun banden verscheuren

en Hun touwen van ons werpen!

Psalm 22, 30: Alle groten der aarde

zullen eten en zich neerbuigen.

Allen die in het stof neerdalen

en hun ziel niet in het leven kunnen behouden,

zullen voor Zijn aangezicht neerbukken.